تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 64 از 328 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این از اون حرف های معنی دار بود ها!
    به طور غیر مستقیم دارید میگید دخترهایی که جذب اون تیپ پسرها میشن (سوسول و ... ) هدفشون ازدواج نیست! درسته؟
    درست نمی دونم. شاید در اون سنی که جذب پسرهای خوشکل ناناز میشن تجربشون کمه و دید درستی از معیار های ازدواج و آینده ندارن. کم کم که سنشون بالا میره و ازدواج رو با همه مسائلش میبین انتخابشون هم عوض میشه و واقع بین تر میشن

با اینکه دختر زود تر از پسر بالغ میشه. اما باید قبول کرد در یک دوره ای دخترها دید فانتزی تری نسبت به زندگی دارن. پسر با اینکه دیرتر بالغ میشه اما واقع بین تره
    Last edited by needer; 11-11-2012 at 17:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهش افتخار کنن؟ خود مرد باید به خودش احترام بزاره بحث افتخار کردن نیست حرف غرور ی پسره که حاضر نست به باباش بگه به من پول بده و مستقله.

+

خوش قد و بالاخوش قیافه از پول باباش هم هر چی بگی کم گفتی یعنی فامیلش و که میگفتی همه دهنشون باز میموند به قول یکی باباش ی چک بکشه 30 تا قبیله رو ساپورت میکنه اخر اعتماد به نفس اتفاقا خیلی مودب و باشخصیت هم بود یعنی از دور ی پسره رویایی.
    بهش گفتم برو کار کن گفت من و بابام نداریم که من واسه خودم کسی ام. گفتم که ادمی که نتونه با ÷ول خودش دوس دخترش و ببره بیرون ی چایی براش بگیره به هیچ درد من نمیخوره.همه رو یکی نکنین.من سر این با عالم و ادم جنگیدم نخیر از نظر من اینا به درد دوستی هم نمیخورن اینا به هیچ دردی نمیخورن پسری که هنوز نفهمه که بین اون و باباش خیلی فرقه به درد من نمیخوره حتی اگه اینقدر کارش درست باشه که اگه با اون دوستی کنی همه شهر بگن ببین با کی دوسته .
    فکر نکم اکثز دخترها اینجور فکر کنن. یعنی من که ندیدم

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

فکر نکم اکثز دخترها اینجور فکر کنن. یعنی من که ندیدم
    منم باهاش موافقم البته می شناسم دخترایی رو که طرف پول داشته باشه دیگه مهم نیست این پول از کجا باشه ..
    ولی به نظر من چنین دختری هم هیچ فرقی با اون پسر نداره..
    دختر دوست داره یکی کنارش باشه که بهش یه حس غرور بده ...

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

والا اگه کار متناسب با رشته تحصیلی و استعداد پسرها باشه حتما میرن سر کار

مطمئن باشید خود پسرها میدونن بیکاری چقدر بده.....

من پارسال همونطور که درس میخوندم تصمیم گرفتم برم جایی کار کنم.رفتن هتل بزرگ تهران........6 ماه کار کردم و مثل چی از کار کردنم پشیمون شدم......

هم از درسام عقب افتادم هم اینکه حالم از محیط کار بهم خورد...یه مشت ادم نفهم اونجا بودن که هیچ ارزشی برات قائل نبودن

اگه کار برای من با توجه به تخصصم باشه همیه چیزو تحمل میکنم

5. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من مشکل الآن همه ی جوونا همین تشریفت بی خود هستش..
    چه مهمه که ماشین عروس چی باشه یا این که فلان سالن یا باغ گرون قیمت و ... غذاهای آن چنانی و .. همش برا یه شب .. اینا همش خرج مفته و اصراف ! من وقتی به عروسی های آن جنانی و بخور و بپاشی دعوت می شم واقعا فکر میک نم آخر این زندگی که این جوری شروع می شه چیه..
    من اکثرا می بینم شب عروسی همه شاد هستند می خورن و خوش میگذرونن. به جز عروس داماد و خونواده. که همش استرس دارن مبادا کمو کسری باشه. یعنی در واقع شادی عروسیه مال عروس دوماد نیست مال دیگرانه.

البته دخترهایی هم هستند که آرزوشونه شب عروسیشون خیلی پر تجمل باشه. میگن فقط یک بار در عمره.

7. 2 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

من اکثرا می بینم شب عروسی همه شاد هستند می خورن و خوش میگذرونن. به جز عروس داماد و خونواده. که همش استرس دارن مبادا کمو کسری باشه. یعنی در واقع شادی عروسیه مال عروس دوماد نیست مال دیگرانه.

البته دخترهایی هم هستند که آرزوشونه شب عروسیشون خیلی پر تجمل باشه. میگن فقط یک بار در عمره.
    درسته می خورن می باشن و بعد هم کلی حرف پشتش می زنن من که می گم عروسی باید ساده باشه اقوام نزدیک و دوستان صمیمی باشن ، معنین داره یه عده بین بخورن و شادی کنن و اگه کم بود بگن این چه مراسمی بود فلان چیز و بهمان چیزو نداشت و اگه زیاد بود بگن خدارو خوش می یاد این همه خرج و ...
    البته از مراسم عروسی یه فیلم باقی می مونه و عکس که به نظر من باید رو اینا سرمایه گذاشت...

9. 2 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من شخصا اگه با یه دختر برم پارتی بیشتر بهم خوش میگذره تا عروسی ایرانی.
    اسم عروسی که میاد با اون همه سر و صدا تا نصف شب دست و پام میلرزه. تازه از دید یک شرکت کننده در مراسم.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوستان من منظورم این نیست که خانوادش بفرستن سر کار منظورم اینه که خودش بخواد بره سر کار.
    این دو تا خیلی با هم فرق دارن اولی اصلا ارزشی نداره.
    به نظرم تصور شما از پیدا کردن کار توسط خانواده اینه که خانواده به زور شمشیر فرزندشون رو که از کار گریزان هست و تن پروری و راحتی رو ترجیح میده میگذارن سر کار.
    در حالی که این درست نیست، یک مرد تا زمانی که مجرده لزومی نمیبینه در شرایطی که تأمبنه خودش رو به زحمت بندازه ( اکثرت اینطورین به نظرم )
    اما همین آدم اگه متأهل باشه حتی اگه همسرش هم نخواد باز سعی میکنه در حد توانش وضعیت اقتصادی خانواده رو بهبود بده.

یه نظر خواهی از آقایون میخوام بکنم:
    اگه قرار باشه یه زندگی انفرادی (مجردی) داشته باشید، این زندگی از نظر مالی و اقتصادی در چه حدی باشه راضی هستید؟
    حالا اگه قرار باشه ازدواج کنید و تشکیل خانواده بدید چقدر حاضرید خودتون رو برای رفاه خانواده به زحمت بندازید؟

12. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یه نظر خواهی از آقایون میخوام بکنم:
    اگه قرار باشه یه زندگی انفرادی (مجردی) داشته باشید، این زندگی از نظر مالی و اقتصادی در چه حدی باشه راضی هستید؟
    حالا اگه قرار باشه ازدواج کنید و تشکیل خانواده بدید چقدر حاضرید خودتون رو برای رفاه خانواده به زحمت بندازید؟
    من تا حدی که بتونم خرجهای روزمره رو تامین کنم کار میکنم و کار رو هم برای ان انجام میدم چون برام یه تفریحه

اما زمانی که متاهل بشم دیگه نظرم این نیست.حتما و حتما کاری رو انجام میدم که با درامدش بتونم خانوادم رو تامین کنم......

14. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در کشور ما همه چیز تحت تاثیر پول قرار گرفته . مواظب باشید دارید چه کار میکنید ....

16. این کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •