تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 79 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یوسف کرمی باختش خیلی غیر منتظره بود دیگه با این اختلاف امتیاز فاحش با حریف اسپانیاییش هیچ حرفی باقی نمیمونه که بشه زد وقتی یک مربی مثل مهماندوست که تکواندو برای اولین بار قهرمان جهان کرد کلی افتخار کسب کرد با تیم ملی راحت میگذارن کنار فکر اینجاش رو هم باید میکردن

2. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا بچه ها چرا اینقده شما جوگیرین؟ تا یکی میبره به به چه چه میزنید تا میبازه میکوبیدش به دیوار ؟ ورزش همینه یه سرش باخته.... اما با این وجود چیزی از ارزشهای کرمی کم نمیشه!!! خب تکواندوکار اسپانیایی عالی بود برد حالا چرا اینقده تفسیر میکنید؟ به نظر من که آخرین مدالمونو معتمد گرفت و ایران بتونه تو 20 تای اول بمونه عالیه... در ضمن توجه کردید هر ورزشکاری که امسال ازش انتظارات بالا بود یا باخت یا بازوندنش؟ رستمی + کرمی +مظاهری +عبدولی ..... بودار نیست؟

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میدونین چرا دیگه مدال نمیارن ؟ همین الان شبکه 2 امید نوروزی و رضایی طلایی های فرنگی رو آورده بود بهشون دیکته کرده بودن بگن مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
    مربیه هیچی بارش نیست هیچی . باقری معتمد هم با تلاش خودش رفت فینال .
    باید ساعی سرمربی بشه .

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

مشرق: درادامه رقابتهاي تكواندو در وزن 80- كيلوگرم مردان يوسف كرمي با نتيجه 8 بر 2 مقابل "نيكلاس گارسيا هم" نفر پنجم رنكينگ جهاني از اسپانيا شكست خورد.

در راند نخست كرمي حملات بيشري انجام داد، و در ثانيه‌هاي پاياني يك امتياز گرفت و در پايان وقت نخست پيش افتاد.

در وقت دوم كرمي يك ضربه به هوگو و يك ضربه به سر دريافت كرد و 4 بر يك عقب افتاد و تايم دوم هم به پايان رسيد.

در وقت سوم باز هم كرمي ضربه سر دريافت كرد و 7 بر يك عقب افتاد تا كارش سخت شود. ضربات متعدد از سوي حريف كرمي امتيازات او را به هشت رساند تا كرمي مقابل اين تكواندوكار بلندقامت 24 ساله اسپانيايي كه تاكنون بارها مقابل تكواندوكاران ايراني شكست خورده بود، با اختلاف زياد 8-2 ببازد.

اين اسپانيايي در مسابقه‌هاي انتخابي المپيك لندن در باكو در ديدار نيمه نهايي 7 بر 3 به يوسف كرمي بازي را واگذار كرده بود.

یوسف کرمی در صورت صعود حریف اسپانیایی به فینال به رقابت خود در جدول بازنده ها برای کسب مدال برنز ادامه می دهد.
    دو نكته جالب :
    1. تو ديدار انتخابی المپيك 7 بر 3 به يوسف باخته بود !
    2. اينجا 8 بر 2 يوسف رو برد !

خوب جز مغروريت بيش از حد يوسف به نظر من دليل ديگه‌ای نداشته اين باخت سنگين. به هر حال اميدوارم كه حداقل اين اسپانيايی باقی بازی‌هاشو ببره و بره فينال كه بعيده اما اگه بره ما شانس برنز داريم.

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

لوپز آمریکایی هم باخت و حذف شد !!!

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

[حذف شد]
    به نظر من خیلی مغرورانه از اول شروع کرد
    مخصوصا راند اول

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
    بدترین مسابقه ای که دیدم همین مسابقه کرمی بود. اصلا تلاشی برای جبران نکرد شاید خیلی راحت از قبل خودش رو برنده می دونست که اینجوری افتضاح باخت
    مغرور بود یوسف کرمی !

از همون اولم که داشتن میومدن معلوم بود !

کاپیتان تیم ملی حداقل باید بدونه تو المپیک از همون اولین حریف باید واسه همه برنامه داشته باشه .... نمایشی میخواست بازی کنه !!! بدجورم خورد ....
    سلام

دقیقا با نظرتون موافقم ، یه جورایی خودشو از قبل برنده میدونست ، حیف اون ایرانی هایی که اومده بودن برای تشویق ، و کلی پرچممون رو با افتخار تکون میدادن .

یادش بخیر هادی ساعی چه میکرد

این گزارشگر جو گیره هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت

بدترین گزارش گری رو داریم میبینیم ، کلی از یوسف تعریف کرد ، آخر چشمش زد ، دقیقا برعکس شد .
    داشت میگفت آمریکاییه باخته و ... ، یه لحظه به ذهنم خطور کرد که یوسف هم میبازه ، بعد سریع پاکش کردم ، گفتم بابا این گزارش گره داره میگه آمادس یوسف و .... غیر ممکنه ببازه که

ولی یه چیزی رو من تو تکواندوکارهای مردمون ندیدم ، اینکه مثل هادی ساعی خودشون رو به آب و آتیش نمیزدن ، باور کنید ، اگه یوسف قاطی میکرد و روحیه داشت ، میتونست ، 8 بر 2 رو جبران کنه ، بابا 4 تا لقد مینداختی رو کله ی یارو ، 12 امتیاز میگرفتی دیگه .
    Last edited by pcforlife; 10-08-2012 at 14:34. دليل: [حذف شد] = پست نقل قول شده حذف شده

8. 8 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خانم آرزو حکیمی هم تو کایاک 200 متر بین هفت نفر هفتم شد و حذف شد

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دو نكته جالب :
    1. تو ديدار انتخابی المپيك 7 بر 3 به يوسف باخته بود !
    2. اينجا 8 بر 2 يوسف رو برد !

خوب جز مغروريت بيش از حد يوسف به نظر من دليل ديگه‌ای نداشته اين باخت سنگين. به هر حال اميدوارم كه حداقل اين اسپانيايی باقی بازی‌هاشو ببره و بره فينال كه بعيده اما اگه بره ما شانس برنز داريم.
    نه کرمی حذف شد و شانس مدال نداریم . اون مال دور کوالیفیشن هست که اگه ببازی می ری گروه بازنده ها الان یوسف توی preliminary round بود که باخت

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برعکس همه ، به آزاد امیدوارم ! منتظرم رضا یزدانی آماده رو ببینم ! البته نه تو کنسرت !! !! !!

مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
    اونجوری که انگلیس تو تاریخ ما رو نابود کرده ، آره خیلی حال میده جلو چشم اونا !
    Last edited by saeed atletico; 10-08-2012 at 13:31.

12. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

بازم صد رحمت به محمد باقری باز یه نقره ای گرفت

یوسف کرمی واقعا گل کاشت ! عجب نتیجه ای!!!

پ.ن : من کلا با این تکواندو نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فکر میکنم مربی مناسبی نداشتن که نتیجه ها اینجوری بوده

14. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •