تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 120 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اولا کدوم مدل hp????
    اگه منظورت 6000 هه که نصف فروم میگن مشکل قرمزی داره...
    تازه اگه اخبارو دنبال کنید سهامش داره تا جایی افت میکنه که ورشکست شه!

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
    اگه منظورتون dv6 t7000 ه در مورد قرمزی بگم که تو کل فروم فقط یه نفر این مشکل رو داشت و اونم اگه تاپیک رو می خوندی مونیتور دسکتاپش هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.نصف فروم اغراق امیز بود
    کمپانی ای که رده اول فروش Pc جهانه (اختلافش با لنوو ناچیزه) و چندین ساله که همین رتبه رو هم داشته چه جوری ورشکست می شه؟!!اول نباید به رده 6-7 بیاد بعد ورشکست شه!این که سود دهیش کم بشه یه چیزه.ولی حالا که هنوز تو صدر فروشه و قرار نیست ورشکست شه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اولا لتاپ y580 یکی از بهترین های بازاره شکی نیست علتش هم واضحه...کانفیک قدرتمند + کولینگ فوق العادش حالا اگه ماله بعضی از دوستان مشکلی داره نمیشه اون رو به همه مدل ها تعمیم داد...
    اما یه نکته دیگه این جا قابل ذکره..... پیشنهاد من اینه که اگه کار تخصصی ندارید بی خودی پول واسه لپتاپ قدرتمند ندین....چون به کارتون نمیاد بعدا اگه مشکلی پیش بیاد بی خودی افسوس می خورین....
    از جمله خود بنده وقتی این لپتاپ رو گرفتم قصدم بازی کردن با این سیستم بود....اما بعد از مدتی دیگه حوصله ی بازی کردن نداشتم و چون تو کار حرفه ای نبودم الآن بسیاری از قابلیت های فوق العاده ی لپتاپ به کارم نمیاد..... در حالی اون موقع (مرداد ماه) میشد با یکم پول بیشتر یه apple بگیرم.در هر حال مهم ترین نکته تو خرید لپتاپ اینه که به نیازتون نگاه کنید و متناسب با اون بخرین.
    ویژگی های خیلی خوب لپتاپ ایناس:
    1-کانفیگ قدرتمند 2-کولینگ بسیار مناسب 3- تاچ بد بزرگ 4-سیستم صوتی با بلندگو JBL پنچ- باتری خوب(مثلا با وایرلس روشن به راحتی 5.5 ساعت به وب گردی میتونید بپردازید)

دوستانی که y580 دارند پیشنهاد میکنم موقع فیلم فیلم دیدن حتما movie theater رو روشن کنن....صداش دالبی میشه خیلی فاز میده

3. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

اگه منظورتون dv6 t7000 ه در مورد قرمزی بگم که تو کل فروم فقط یه نفر این مشکل رو داشت و اونم اگه تاپیک رو می خوندی مونیتور دسکتاپش هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.نصف فروم اغراق امیز بود
    کمپانی ای که رده اول فروش Pc جهانه (اختلافش با لنوو ناچیزه) و چندین ساله که همین رتبه رو هم داشته چه جوری ورشکست می شه؟!!اول نباید به رده 6-7 بیاد بعد ورشکست شه!این که سود دهیش کم بشه یه چیزه.ولی حالا که هنوز تو صدر فروشه و قرار نیست ورشکست شه
    شرمنده داداش
    منظورم همون 7000 بود
    یه نگاهی به سایتایی مث نارنجی و زومیت بنداز
    همه ی اخبار از افت سهامش خبر داده
    تازه همین چن روز پیش هم تو همین فروم تو اخبار it فک کنم خبر جلو زدن لنوو از اچ پی تو فروش رو داده بود
    در هر صورت فک نمیکنم 7000 در مقایسه با y 580 با این وضع قیمتا انتخاب بهتری باشه چون کسی که همچین قیمتی برا لپتاپ میده 90 درصد انتظار گیم داره که y580 براش درمقایسه با اون بهتره

5. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر مشکل دارن
    من الان دو ماهه این لپتاپ رو دارم و مثل چی راضیم ازش ! شدیدا هم دارم کار میکشم ازش
    بازی - دانلود - هفته ای 3 روز هم دانشگاه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

شرمنده داداش
    منظورم همون 7000 بود
    یه نگاهی به سایتایی مث نارنجی و زومیت بنداز
    همه ی اخبار از افت سهامش خبر داده
    تازه همین چن روز پیش هم تو همین فروم تو اخبار it فک کنم خبر جلو زدن لنوو از اچ پی تو فروش رو داده بود
    در هر صورت فک نمیکنم 7000 در مقایسه با y 580 با این وضع قیمتا انتخاب بهتری باشه چون کسی که همچین قیمتی برا لپتاپ میده 90 درصد انتظار گیم داره که y580 براش درمقایسه با اون بهتره

خب y580 هم مطمئنا گزینه خوبیه.ولی فکر نمی کنم واسه گیم فرق چندانی بینشون باشه با توجه به اینکه Gpu لنوو طبق معمول مدل تضعیف شده 660 هست که نهایت 6-7 درصد اختلاف داره.واسه گیم هم درسته دمای هر دو نزدیک همه.ولی Hp تکنولو1ی coolsense رو داره که دما رو کمتر هم می کنه.سیستم صوتی Beats هم که فکر نکنم حد اقل از نظر کیفیت قابل مقایسه با شه با jbl.طراحی Hp هم که مسلما بهتره.نمی گم y580 گزینه بدیه.ولی به هر حال نمی شه گفت y580 خیلی بهتره.هر دو در یه حدند.اگه گارانتی رو می گفتید منطقی تر بود برای انتخاب لنوو.به هر حال هر دو لپتاپهای خوبیند و لنوو هم انتخاب خوبیه.شکی نیست
    در مورد سهام خب همیشه بالا پایین می شه.سود دهی کم هم بشه هنوز خیلی با ورشکستگی فاصله داره.فکر کنم خیلی زود باشه بگیم قراره ورشکست شه.چون هنوز هم تقریبا اوله تو فروش.(اختلافش با لنوو تاچند روز پیش زیر یک درصد بود).هر وقت امار فروش خیلی کم شد و کمپانی شروع به ضرر دادن کرد می شه گفت داره ورشکست می شه.حالا چون یه کم سهامش کم شده یا سود دهیش یا حتی فروشش دلیل نداره که بگیم داره ورشکست می شه.چند سال پیش اوضاعش از الان خیلی بدتر بود فکر می کنم
    اینجا کلوپ لنوو هست.جای مقایسه و ... نیست.من خواستم فقط اون نکته ای که گفتید رو تصحیح کنم در مورد 7000 .
    موفق باشید
    Last edited by amin666; 27-10-2012 at 22:08.

8. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من كه نزديك يه ماه y580 رو گرفتم همون اول مشكل داشت ، دادم گارانتي جالبه كه هر دفعه تو سايتشون يه تاريخ تحويل ميدن هر دفعه كه زنگ ميزني يه چيز ميگن ، يه بار گفتن قطعش نيست يه بار گفتن پولشو ميدن يه بار گفتن بيا جعبشو بده روز بعد گفتن بيا يكي بگير كه معلوم شد يه دسته 2 ديگست كه من نگرفتم بعد دوباره گفتن چيزيش نييست مشكل نرم افزاريه حل شد ، منم گفتم شرمنده من جعبشو باتري و همه چي رو دادم الان ديگه يه نو ميخوام ، معلوم نيست اخرش كارمون با اينا به دادگاه بكشه من پول خسارت كاري رو ازشون بگيرم ، خدا بيامرزه سازگارو ديگه به تاريخ پيوست ، اول ميخواستم asus n56vz بگيرم به خاطر اينكه گارانتي نداشت نگرفتم الان مثل گاو پشيمونم
    Last edited by hosein-p30; 27-10-2012 at 23:07.

10. این کاربر از hosein-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اولا کدوم مدل hp????
    اگه منظورت 6000 هه که نصف فروم میگن مشکل قرمزی داره...
    تازه اگه اخبارو دنبال کنید سهامش داره تا جایی افت میکنه که ورشکست شه!

کداک که اونجوری ورشکسته شد بعد از اعلام خودش 1 سال طول کشید ورشکسته بشه کل عالم هم فهمیدن اما هنوز داره محصولاتش رو تولید میکنه تو نمایشگاه Photokina هم غرفه داشت نمیدونم شما چجوری HP رو یه شبه ورشکستش کردی!!!

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

کداک که اونجوری ورشکسته شد بعد از اعلام خودش 1 سال طول کشید ورشکسته بشه کل عالم هم فهمیدن اما هنوز داره محصولاتش رو تولید میکنه تو نمایشگاه Photokina هم غرفه داشت نمیدونم شما چجوری HP رو یه شبه ورشکستش کردی!!!
    من از اخباری که خوندم وهممون روزانه میبینیم گفتم گلم@-}--<3
    به نظرم بهتره بحث رو کش ندیم چون اینجا جاش نیس
    در هر صورت من بیشتر منظورم رو مقایسه dvt 7000 با y 580 بود

گذشته از این موضوع اگه کسی از دوستان سایتی میشناسه که از این دو تا بنچمارک گذاشته باشه ممنونش میشیم...

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر مشکل دارن
    من الان دو ماهه این لپتاپ رو دارم و مثل چی راضیم ازش ! شدیدا هم دارم کار میکشم ازش
    بازی - دانلود - هفته ای 3 روز هم دانشگاه
    منم ماه پیش y580 رو گرفتم ولی از شانس بدم همون شب اول که خریدم و اوردم خونه یه خط سفید از پیکسل سوخته از بالا تا پایین صفحه نمایشش افتاد که واقعا اعصابمو داغون کرد
    فردا صبحش با اعصاب داغون (در حالی که هنوز 24 ساعت از خریدم نگذشته بود) لپ تاپ رو بردم سازگار طرف گفت واستون صفحشو مجانی عوض می کنیم. یه ساعت که گذشت لپ تاپمو با صفحه نمایش جدید و سالم بهم تحویل دادن
    درسته که لپ تاپم همجین مشکلی رو اونم چند ساعت بعد از خرید داشته ولی تا الانش که ازش راضیم. خیلی غوله لامصب. همه چیو راحت اجرا میکنه

14. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تا lenovo نخریدی نمیدونی چیه
    این نظر شخصی منه
    که بعد از خریدنش فهمیدم واقعا بهترینه .....
    صفحه کلید و تاچ پد خیلی راحت وحساسی داره
    شما اگه با صفحه کلیدش تایپ کنید لذت میبرید و لحظه شماری میکنید برای اینکه دوباره با اون تایپ کنید.

16. 2 کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •