بعد از تمام کردن بازی از نظر من این بازی رتبه 3 رو بین nfs ها دازه اما رتبه بندی و امتیازاهای من
1- mostwanted2005- حقیقتا افسانه ای هست که تکرار نخواهد شد امتیاز من 9.8 یه این بازی هست . علت کسر 0.2 هم نبود ماشینهای غولی مثل بوگاتی و ... هست. و همچنین نبود مسابقه تو شب مثل نسخه 2012 هست که تو 2012 اگه چند بار مسابقه می دادی می دیدی از روز به شب تغییر می کنه و این فوق العاده بود آرزوم بود نسخه 2005 شهرشم بزرگتر بود مثل undercover
2- undercover امتیاز 8.0-شاید خیلی ها اعتراض کنند ولی اگه از گرافیک بدش بگذریم وجود داستان اقتباسی از فیلم transporter بازی رو جذاب کرده بود اگر چه به جذابیت موست وانت2005 نبود.همچنین تیونیگ ماشینها هم وجود داشت ویه نقشه بزرگ با جاده های کوهستانی و اوج هیجانشم تو highway battle ها بود ولی خوب به علت گرافیک وحشتناکش و داستان نسبتا کوتاهش امتیاز زیادی از دست می ده در ضمن یاداوری کنم کسایی که سریال نیکیتا رو می بینند حتما متوجه می شند که بازیگر نقش اول این بازی همون نیکیتای خودمون هست.
3- mostwanted 2012 و2010 hot prosit امتیاز 7.5-ضعف بزرگ نسخه 2012 نبود داستان و کوتاه بودن بازی و راحت بودن گیم پلی بازیست یادمه بار اول که نسخه 2005 رو بازی کردم بیش از یک ماه طول کشید تا تمومش کنم مگه می شد از دست پلیسهای لول 4 در رفت په برسد به 5 و6 در ضمن یادم رفت بگم نقطه قوت نسخه 2005 علاوه بر داستان اصلی قسمت chalenge ها بود که فوق العاده هیجانی و سخت بود در ضمن چک پوینت های فیزیکی خیلی بازی رو جذاب کرده بود هر چند الان تو دو روز می تونم هم داستان اصلی و هم چلتج ها رو تموم کنم ولی برای بار اول بازی خیلی سخت بود و این سختی نه تنها حوصله آدمو سر نمی برد بلکه به شدت جذاب بود ولی تو این نسخه خیلی راحته و برای بار اول تو دو روز بازی تموم می شه . وقتی پلیسها می گیرنت هیچ اتفاقی نمی افته(نقطه ضعف بزرگ) در حالی که تو نسخه قبلی اگه سه بار می گرفتنت ماشینو از دست می دادی و جریمه سنگین می شدی نبود پول و خرید و تیونیگ فوق العاده ضعیف هم تو چشم می زنه حتی undecover تو این زمینه خیلی سرتره چه برسه به نسخه 2005. در عوض گرافیک فوق العاده و تنوع ماشینها امتیازه این بازی رو نمی زاره از 7.5 کمتر بشه در ضمن یادم دفت بگم شکست دادن موست وانتت ها خیلی راحتر از مسابقه های تو شهره و این عجیبه و جذایت بازیو کم می کنه حتی مست وانتت 1 رو بار اول به راحتی شکست دادم یه نکته یادم رفت اونم چرا هیلیکوپترو حذف کردند؟. به نظرم بیشتر به هات پروسیت نزدیکتره تا موست وانت
نقاط قوت هات پروسیتم گرافیک وفوق العاده و جذاب بودن race ها مخصوصا تو مراحل بالاست که فوق العاده هیجانی می شه(با وجود پلیسهای مسلح) گرافیک جنگلش فوق العاده هست مخصوصا تو یکی از race ها که جنگل مه آلوده ,ولی open world نبودن بازی برای این بازی یه ضعف بزرگیه و همچنین عدم آزادی تو انتخاب ماشین برای race و نبود داستان و تیونینگ اگه این ضعفها رو نداشت امتیازش 9.5 بود
متاسفانهundegrondo بازی نکردم بنابراین نمی تونم درباره اش نظر بدم ولی برای بقیه امتیاز زیر 5 و ضعیفترین نسخه رو run می دونم که حقش حتی امتیاز 2 هم نیست و این دو رو هم فقط به خاطر گرافیک می گیره