تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 124 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بعد از تمام کردن بازی از نظر من این بازی رتبه 3 رو بین nfs ها دازه اما رتبه بندی و امتیازاهای من
    1- mostwanted2005- حقیقتا افسانه ای هست که تکرار نخواهد شد امتیاز من 9.8 یه این بازی هست . علت کسر 0.2 هم نبود ماشینهای غولی مثل بوگاتی و ... هست. و همچنین نبود مسابقه تو شب مثل نسخه 2012 هست که تو 2012 اگه چند بار مسابقه می دادی می دیدی از روز به شب تغییر می کنه و این فوق العاده بود آرزوم بود نسخه 2005 شهرشم بزرگتر بود مثل undercover
    2- undercover امتیاز 8.0-شاید خیلی ها اعتراض کنند ولی اگه از گرافیک بدش بگذریم وجود داستان اقتباسی از فیلم transporter بازی رو جذاب کرده بود اگر چه به جذابیت موست وانت2005 نبود.همچنین تیونیگ ماشینها هم وجود داشت ویه نقشه بزرگ با جاده های کوهستانی و اوج هیجانشم تو highway battle ها بود ولی خوب به علت گرافیک وحشتناکش و داستان نسبتا کوتاهش امتیاز زیادی از دست می ده در ضمن یاداوری کنم کسایی که سریال نیکیتا رو می بینند حتما متوجه می شند که بازیگر نقش اول این بازی همون نیکیتای خودمون هست.
    3- mostwanted 2012 و2010 hot prosit امتیاز 7.5-ضعف بزرگ نسخه 2012 نبود داستان و کوتاه بودن بازی و راحت بودن گیم پلی بازیست یادمه بار اول که نسخه 2005 رو بازی کردم بیش از یک ماه طول کشید تا تمومش کنم مگه می شد از دست پلیسهای لول 4 در رفت په برسد به 5 و6 در ضمن یادم رفت بگم نقطه قوت نسخه 2005 علاوه بر داستان اصلی قسمت chalenge ها بود که فوق العاده هیجانی و سخت بود در ضمن چک پوینت های فیزیکی خیلی بازی رو جذاب کرده بود هر چند الان تو دو روز می تونم هم داستان اصلی و هم چلتج ها رو تموم کنم ولی برای بار اول بازی خیلی سخت بود و این سختی نه تنها حوصله آدمو سر نمی برد بلکه به شدت جذاب بود ولی تو این نسخه خیلی راحته و برای بار اول تو دو روز بازی تموم می شه . وقتی پلیسها می گیرنت هیچ اتفاقی نمی افته(نقطه ضعف بزرگ) در حالی که تو نسخه قبلی اگه سه بار می گرفتنت ماشینو از دست می دادی و جریمه سنگین می شدی نبود پول و خرید و تیونیگ فوق العاده ضعیف هم تو چشم می زنه حتی undecover تو این زمینه خیلی سرتره چه برسه به نسخه 2005. در عوض گرافیک فوق العاده و تنوع ماشینها امتیازه این بازی رو نمی زاره از 7.5 کمتر بشه در ضمن یادم دفت بگم شکست دادن موست وانتت ها خیلی راحتر از مسابقه های تو شهره و این عجیبه و جذایت بازیو کم می کنه حتی مست وانتت 1 رو بار اول به راحتی شکست دادم یه نکته یادم رفت اونم چرا هیلیکوپترو حذف کردند؟. به نظرم بیشتر به هات پروسیت نزدیکتره تا موست وانت
    نقاط قوت هات پروسیتم گرافیک وفوق العاده و جذاب بودن race ها مخصوصا تو مراحل بالاست که فوق العاده هیجانی می شه(با وجود پلیسهای مسلح) گرافیک جنگلش فوق العاده هست مخصوصا تو یکی از race ها که جنگل مه آلوده ,ولی open world نبودن بازی برای این بازی یه ضعف بزرگیه و همچنین عدم آزادی تو انتخاب ماشین برای race و نبود داستان و تیونینگ اگه این ضعفها رو نداشت امتیازش 9.5 بود
    متاسفانهundegrondo بازی نکردم بنابراین نمی تونم درباره اش نظر بدم ولی برای بقیه امتیاز زیر 5 و ضعیفترین نسخه رو run می دونم که حقش حتی امتیاز 2 هم نیست و این دو رو هم فقط به خاطر گرافیک می گیره

2. 3 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درسته که بازی اولش تو ذوق میزنه به خاطر نبود داستان و سر در گم شدن ولی وقتی بهش عادت کنی نمی تونی از بازی بیرون بیای!!! البته ایراداتی هم داره ولی میشه ازشون گذشت. مهم گیم پلی خوب و مسابقات هیجان انگیزه که داره اینا رو

4. این کاربر از arash_gartal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

3- mostwanted 2012 و2010 hot prosit امتیاز 7.5-ضعف بزرگ نسخه 2012 نبود داستان و کوتاه بودن بازی و راحت بودن گیم پلی بازیست یادمه

برای Nامین بار ،سبک Racing لزومی نداره داستان داشته باشه ! بازی اصنم کوتاه نیست ،گیم پلی هم شما Race های Hard رو یه نگا بندازین بعد بگین راحت هس یا نه !

+

درمورد هندلینگ هم که هر کی میاد میگه چرته اتفاقا خیلی عالیه و از نکات مثبت بازیه ...نمیدونم شاید ایراد از خودتون باشه !

6. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که میگن بازی کوتاهه من یک هفتس بازی کردم تا حالا 95% رو رفتم هنوز 5 درصد دیگه مونده

8. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

trigger چیه؟
    با اینکه خودشون گفتند بهترین تنظیمات رو روی دسته گذاشتن ولی من راحت نبودم و گاز رو به همون a تغییر دادم.
    در رابطه با تفاوت دسته و کیبورد بگم که من در نسخه های قبل مقایسه کردم تغییر جهت با کیبورد راحتتره ولی با دسته باید با جهتهای کلاسیک بازی کرد نه با استیکها.در این بازی تست نکردم ولی با دسته xbox آنچنان مشکلی ندارم و باید قلق ماشین دستم بیاد.
    LB و RB شنیدید؟مخفف Left Bumber و Right Bumper هستن
    LT و RT هم مخفف Left Trigger و Right Trigger ـــند

منظورم کلید شماره 2 توی عکس بود
    یه بار امتحان کنید
    تا نصفه فشار بدین کم گاز میده تا ته فشار فشار بدین خیلی گاز میده
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک xbox360controller.jpg  

10. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای Nامین بار ،سبک Racing لزومی نداره داستان داشته باشه ! بازی اصنم کوتاه نیست ،گیم پلی هم شما Race های Hard رو یه نگا بندازین بعد بگین راحت هس یا نه !

+

درمورد هندلینگ هم که هر کی میاد میگه چرته اتفاقا خیلی عالیه و از نکات مثبت بازیه ...نمیدونم شاید ایراد از خودتون باشه !
    ولی همون داستان با بازی شخصیت های سینمایی که نسخه 2005 و همچنین undercover رو جذاب کرده در ضمن من اکثر race ها رو چه روی hard چه بقیه حالات رفتم همانگونه که گفتم به نظرم بازی راحته ولی خوب از نظر موسیقی و آهنگها این نسخه به همراه نسخه 2005 بهترینند. شما که می گید کوتاه نیست یه بار دیگه موست وانتت 2005 رو بازی کنید ببینید این چقدر کوتاهه حتی undercover از این طولانی تره من تنها نکته مثبت race ها رو اضافه شدن speed race ها می دونم ولی باز تنوع و جذابیت race ها به ترتیب در نسخه 2005 , undercover و هات پروسیت خیلی بهتر بود( مثلا چک پوینت ها و مسابقه های دوربین(ثبت سرعت در دوربین و جمع سرعت ها در خظ پایان برنده رو مشخص می کرد) یا های وی بتل ها در آندر کاور ) race هاش خیلی کمه و شما که می گید اینطور نیست یه نگاه دوباره بندازید می بینید بیشتر تکراریند یعنی شما اگه با تمام ماشین ها race ها رو برید بله حق با شماست ولی اینکه نمی شه زیاد بودن مسابقه ها و طولانی بودن بازی. اگه اینطوره موست وانتت 2005 و هات پروسیت,و ... خیلی طولانی ترند

12. این کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

موست وانتد 2005 سوپر شاهکار بود.
    واقعا گرافیکش بعد از 7سال هنوز هم که میبینی تعجب میکنی که چه گرافیکی داره
    درسته شاید داستان زیاد توی ای نبازیها مهم نباشه اما زمانی ارزش بازی دو چندان میشه که داستان زیبایی هم پشت یک بازی باشه و باعث کامل شدن بازی میشه

اما از نظر من بهترین سری این بازی عبارتند از:
    1- Most wanted 2005
    2- underground 1
    3- nfs run
    4- hot pursuit 2010
    5- carbon

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عیبهای این ورژن این موارد هستند:

1- عدم وجود داستان و شخصیت پردازی
    2- عدم وجود تیونینگ
    3- عدم وجود تنوع در مسابقات
    4- گرافیک نسبتا پایین (نسبت به هم رده های خود)
    5- هندلینگ بسیار بد (نه سبکش آرکید هست نه شبیه سازی)
    6- کوتاه بودن بازی
    7- کوچک بودن نقشه بازی

این مورد که تمامی ماشین ها هستند از اول بازی واقعا مسخره هست
    چون انگیزه ی بازی کردن رو کمتر میکنه چون میدونی که همیشه ماشین ها در دسترس هستند و مثل قبل نیست که قفل باشه. اگه مثل همیشه قفل بودن خیلی بهتر بود چون انگیزه مسابقه دادنت بیشتر میشد و برای ماشین بهتر تلاش میکردی.

واقعا موست وانتد 2005 کجا این کجا.
    حیف اسمی که واسه این بازی گذاشتند.

15. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان این بازی هرچی هم که هست تلخیه قسمت قبلیشو از یاد من برد!
    ولی انصافا" خاک تو سر سری NFS با این تیونینگ مضخرف که قبل از انتشار فک میکردیم تیونینگ داره در حد المپیک!
    (ولی من از همون تریلرا یه اولی فهمیدم تیونینگی در کار نیست!)
    البته اینکه به جای پول XP به کار گرفته شده که خیلی افتضاح تره!
    این بازی رو من بیشتر به درایور سانفرانسیسکو شباهت میدم!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

عیبهای این ورژن این موارد هستند:

1- عدم وجود داستان و شخصیت پردازی
    2- عدم وجود تیونینگ
    3- عدم وجود تنوع در مسابقات
    4- گرافیک نسبتا پایین (نسبت به هم رده های خود)
    5- هندلینگ بسیار بد (نه سبکش آرکید هست نه شبیه سازی)
    6- کوتاه بودن بازی
    7- کوچک بودن نقشه بازی

این مورد که تمامی ماشین ها هستند از اول بازی واقعا مسخره هست
    چون انگیزه ی بازی کردن رو کمتر میکنه چون میدونی که همیشه ماشین ها در دسترس هستند و مثل قبل نیست که قفل باشه. اگه مثل همیشه قفل بودن خیلی بهتر بود چون انگیزه مسابقه دادنت بیشتر میشد و برای ماشین بهتر تلاش میکردی.

واقعا موست وانتد 2005 کجا این کجا.
    حیف اسمی که واسه این بازی گذاشتند.

بهتره با اول حرفاتون یه به نظر من اضافه کنید !

اگه اینایی که میگین وجود داشت ،الان نمره های بازی این نبود ! IGN 9 نمیداد ! متاش 85 نبود ! اینا همش نظرای شخصیتون هسش ...

ولی همون داستان با بازی شخصیت های سینمایی که نسخه 2005 و همچنین undercover رو جذاب کرده در ضمن من اکثر race ها رو چه روی hard چه بقیه حالات رفتم همانگونه که گفتم به نظرم بازی راحته ولی خوب از نظر موسیقی و آهنگها این نسخه به همراه نسخه 2005 بهترینند. شما که می گید کوتاه نیست یه بار دیگه موست وانتت 2005 رو بازی کنید ببینید این چقدر کوتاهه حتی undercover از این طولانی تره من تنها نکته مثبت race ها رو اضافه شدن speed race ها می دونم ولی باز تنوع و جذابیت race ها به ترتیب در نسخه 2005 , undercover و هات پروسیت خیلی بهتر بود( مثلا چک پوینت ها و مسابقه های دوربین(ثبت سرعت در دوربین و جمع سرعت ها در خظ پایان برنده رو مشخص می کرد) یا های وی بتل ها در آندر کاور ) race هاش خیلی کمه و شما که می گید اینطور نیست یه نگاه دوباره بندازید می بینید بیشتر تکراریند یعنی شما اگه با تمام ماشین ها race ها رو برید بله حق با شماست ولی اینکه نمی شه زیاد بودن مسابقه ها و طولانی بودن بازی. اگه اینطوره موست وانتت 2005 و هات پروسیت,و ... خیلی طولانی ترند
    آره قبول دارم حرفاتونو ...یه داستان خوب پشت هر سبکی میتونه خیلی لذت بخش کنه بازیو ولی ببینید این که یه Racing داستان نداشته باشه یه ضعف به حساب نمیاد ...هیچ منتقد و سایتی هم اصن از داستان صحبت نکرده خب معلومه سبک بازی اقتضا میکنه ....! این که متنوع نیستو هیجانش کمتر هسش ...نه قبول ندارم ولی به هر حال به نظر و سلیقتون احترام میزارم

موفق باشید

18. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •