اظهارنظر اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص ژوزه
پیروانی: باید منتظر واکنش سکوها باشیم/پروین:نظرم در مورد خارجیها مشخص است
خبرگزاری فارس: اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص ژوزه اظهار نظرهای نهایی خود را بیان کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، روز دوشنبه جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای تصمیمگیری نهایی در خصوص مانوئل ژوزه برگزار میشود. اما خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، قبل از این جلسه، گفتوگوهای جداگانهای را با اعضای این کمیته انجام داده که در زیر نظرات آنها را میخوانیم:
*افشین پیروانی
اگر به دنبال این هستیم تا ژوزه دیگر در پرسپولیس نباشد، باید ببینیم با رفتن او چه کسی جایگزین سرمربی پرسپولیس خواهد شد و آیا جایگزین او میتواند نقاط ضعف پرسپولیس را پوشش دهد یا خیر. همه میدانند که اگر به مربی ایرانی اعتقاد داشته باشیم، باید ببینیم که آیا سکوها در این شرایط حساس به او فرصت خواهند داد یا خیر؟ من به دنبال این هستم تا متوجه شوم که چرا باشگاه به ژوزه اعلام کرده 2 روز دیرتر از مرخصی بیاید، به نظرم زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد اما در کل اگر به مربی ایرانی اعتقاد کنیم، مهمترین موضوع این است که ببینیم سکوها به او اجازه خواهند داد یا خیر.
* علی پروین
من همیشه نظرم در خصوص برخی از خارجیها مشخص است، اما انشاءالله دوشنبه همه چیز مشخص میشود.
* رضا وطنخواه
نظرات خودم را طی یک نیم فصل در رسانهها گفتم، پس بهتر است با رجوع به آن نظر نهاییام را متوجه شوید اما در کل باز هم میگویم از پرسپولیس فقط نامش باقی مانده است.
*ابراهیم آشتیانی
از اول فصل گفتم که پرسپولیس نیاز به چند بازیکن و ترمیم خطوطش را دارد، آقای ژوزه در نشستهای کمیته فنی، شرکت نداشت و یا به حرفهای کمیته اعتنایی نمیکرد، من از هیچکس ترسی ندارم اما روز دوشنبه نظر من مشخص است. انشاءالله شرایطی فراهم شود که یک نیم فصل بسیار بد را پشت سر بگذاریم.
*جعفر کاشانی
قرار بود تیم پرسپولیس تبدیل به باشگاه شود، اول امیدوارم این موضوع تحقق پیدا کند،باید بستری آماده شود که ببینیم چگونه کاستیهای نیم فصل اول را جبران کنیم. من در روزنامهها دیدم که یحیی گلمحمدی به جای ژوزه قرار است شروع به کار کند، او یک قهرمان بزرگ ملی است و امیدوارم از وی حمایت شود.
این در شرایطی است که حمید استیلی نیز در حال حاضر در ایران به سر نمیبرد و به همراه رویانیان عازم ایتالیا شده است.
عزل خوزه مي تواند بهترين تصميم کميته فني باشد/ پيش بيني قهرماني در رقابت هاي غرب آسيا
خبرگزاري موج - مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عزل مانوئل خوزه از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس مي تواند بهترين تصميم کميته فني اين باشگاه باشد.
ناصر ابراهيمي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اين مطلب تصريح کرد: تيم فوتبال پرسپوليس در اين دوره از رقابت هاي ليگ برتر به هيچ وجه شرايط مساعدي را پشت سر نمي گذارد و اين تيم بعد از گذشت 17 هفته از پيکارهاي ليگ توانسته تنها 21 امتياز کسب کند.
وي افزود: اين نتيجه براي پرسپوليسي که بهترين هاي فصل هاي گذشته ليگ برتر هم اکنون در آن مشغول به فعاليت هستند فاجعه است.
مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص استراحت موقت مسئولان اين باشگاه به مربي پرتغالي اين تيم اظهارداشت: بهتر است استراحت موقت مسئولان باشگاه پرسپوليس به مانوئل خوزه به عزل اين مربي بينجامد.
وي ادامه داد: مانوئل خوزه تاکنون در باشگاه پرسپوليس موفق نبوده و پس از گذشت يک نيم فصل از رقابت هاي ليگ برتر هنوز به ترکيب مورد نظر خود دست نيافته است.
کارشناس فوتبال ايران با اشاره به حضور يحيي گل محمدي در کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان ساخت: گل محمدي مي تواند بعد از کنار گذاشته شدن مانوئل خوزه از تيم فوتبال پرسپوليس، هدايت اين تيم را بر عهده بگيرد و در اين شرايط وي بهترينگزينه اي است که مي تواند پرسپوليس را رهبري کند.
محتوای مخفی: ادامه
کعبی در استقلال؟!
پیش از این گفته می شد پرسپولیسی ها قصد دارند به جای غلامرضا رضایی و کاظمیان ، کعبی را به خدمت بگیرند
![]()
سایت گل- حسین کعبی که درلیست فروش راه آهن قرار دارد مذاکراتی را با مسئولان نفت آبادان داشته تا به این تیم بپیوندد.در این میان یک شایعه هم نقل محافل خبری گردیده که گفته می شود امیر قلعه نوعی هم به این بازیکن چشم دوخته است. این در شرایطی است که با توجه به حضور خسرو حیدری و حمودی، سمت راست استقلال کمبودی احساس نمی کند. پیش از این گفته می شد پرسپولیسی ها قصد دارند به جای غلامرضا رضایی و کاظمیان که در لیست مازاد قرار دارند، کعبی را به خدمت بگیرند. شاید با بازگشت کلاه کج، یکی دیگر از بازیکنان قدیمی پرسپولیس هم به این تیم برگردد. باید دید کعبی بالاخره به کدام تیم می پیوندد؟
کلاه کج به پرسپولیس برگشت/ عادل از ساعت ۳ در تمرینات!![]()
لیگ برتر - بازیکن جدید پرسپولیس بدون قرارداد در تمرینات تیمش شرکت می کند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ عادل کلاه کج بازیکن سابق پرسپولیس باری دیگر به این تیم برگشت. هافبک دفاعی تیم سپاهان که با تیم باشگاهی اش به مشکلاتی خورده بود با فسخ قراردادش با تیم اصفهانی راهی تهران شد که دوباره برای پرسپولیس بازی کند. کلاه کج 18 ماه قبل از پرسپولیس رفت تا یک فصل در کرمان و بعد هم یک نیم فصل را در سپاهان بازی کند اما تراکم خط هافبک زردپوشان اصفهانی خیلی زمانی را در اختیار این بازیکن نمی گذاشت تا بازی کند. حالا باید دید این خرید جدید پرسپولیسی ها می تواند رضایت پرسپولیسی ها را جلب کند. کلاه کج در دوره اول حضورش در پرسپولیس هم خیلی حضور درخشانی نداشت تا حمید استیلی این بازیکن را در لیست مازاد قرار دهد. کلاه کج درحالی که هنوز قراردادی با پرسپولیس امضا نکرده از ساعت 3 شنبه در تمرینات پرسپولیسی ها شرکت می کند. این درحالی است که او هنوز قراردادی با تیم جدیدش ندارد و سپاهانی ها هم چیزی درباره فسخ قرارداد با این بازیکن اعلام نکردند.
...............................................
![]()
کئون جون قراردادش را با پرسپولیس ثبت کرد
لیگ برتر - سایت باشگاه پرسپولیس نوشت:
«کئون جون» هافبک کره ای تیم فوتبال پرسپولیس (پنجشنبه) در هیات فوتبال استان تهران حضور یافت و قراردادش را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند.
گزینه کره ای سرخپوشان که پس از حضور در تمرینات این تیم و نظر مساعد کادر فنی برای تست پزشکی اعزام شده بود، بعد از اعلام نتایج پزشکی،
(پنجشنبه)قرارداد داخلی خود را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند. وی امروز به همراه نماینده باشگاه راهی هیات فوتبال استان تهران شد و قرارداد خود را تا پایان فصل با باشگاه پرسپولیس ثبت کرد.
.................
عماد رضا هم که انگاری رفت اس اس !!!!!!!!!!