بارسا تا پایان سال چند بازی دیگه داره؟
9 دسامبر - بتیسبارسا تا پایان سال چند بازی دیگه داره؟
12 دسامبر - کوردوبا (جام حذفی)
16 دسامبر - اتلتیکو مادرید
22 دسامبر - وایادولید
از بین اینا هم فقط بازی با اتلتیکو مادرید رو میزبانه...
بازی اتلتیکو با رئال نگاه کردم به نظرم تیمی نیست که بتونه بارسا رو ببره
( البته من طرفدار رئالم خوشحال میشم بارسا رو ببره )
دیشب با اینکه با تیمه دوم بازی کردیم ولی بسیار ناهماهنگ بودیم
مخصوصا دهافبک ها جوون بارسا خیلی بی نظم بازی میکردند. دیشب شانس اوردیم توپ های بنفیکا خیلی راحت از دست میرفتن وگرنه با یه شکست سنگین رو به رو شده بودیم
ویا کلا تو آفساید بودسانگ هم کند بازی میکرد ولی مهم ترین اتفاق دیشب مصدومیت مسی و خارج شدندش از زمین بود که سیل نگرانی رو هوادارن رو شاهد بودیم
ولی خداروشکر معلوم شده فقط یه مصدومیت جزئی بوده و می تونه بازی بعدی باشه
انقد تعصب داشت که بعد از اینکه مصدوم شد احتمال داد که شاید گل بشه ضربه رو زد
Last edited by Iman-Emperatour; 06-12-2012 at 15:20.
مسی: حس کردم که این آخرین توپی است که تا مدتها بعد شوت می کنم؛ روی برانکارد به بدترین چیزها فکر می کردم؛ برای شکستن رکورد مولر تلاش می کنم
ستاره آرژانتینی بارسلونا اعلام کرد که به این خاطر که حس کرده که مصدومیتش، مصدومیتی طولانی خواهد بود، تصمیم گرفته تا به توپ ضربه بزند و فکر کرده که مصدومیتش به مراتب بدتر از اینهاست
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ظهر روز 5شنبه در کنفرانسی خبری که در رویداد تبلیغاتی ترکیش ایرلاین در ورزشگاه نوکمپ برگزار شده بود شرکت کرد و درمورد وحشتی که روز 4شنبه و بعد از مصدومیتش به او دست داد به صحبت پرداخت. در دقایق پایانی بازی با بنفیکا در دور ششم رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا او بعد از برخورد با آرتور دروازه بان تیم پرتغالی نقش برزمین شد و با برانکارد به بیرون از زمین منتقل شد تا خیلی ها نگران او شوند.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی و بازگشت به تمرینات در روز شنبه؛ دو روز بدنسازی برای لئو
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا صبح امروز در شرایطی کاملا عادی با اتومبیل خودش به شهرک ورزشی بارسلونا آمد
سایت گل- بعد از مصدومیتی که در جریان بازی 4شنبه شب گریبانگیر لیونل مسی شد و در دقیقه 84 بازی بارسا مقابل بنفیکا، او با برانکارد مجبور به ترک زمین مسابقه گردید، نگرانی های زیادی در مورد شدت مصدومیت او به وجود آمد.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل - گزارش روز: فابرگاس خانه قبلی پیکه را خرید
سسک فابرگاس و نامزدش دانیلا سمان، خانه سابق پیکه و شکیرا در مرکز شهر بارسلونا را پسندیده و به عنوان منزل آتی شان برگزیده اند.
هیچ شکی در مورد ارتباط دوستانه و صمیمانه سسک فابرگاس و جرارد پیکه وجود ندارد. دو ستاره جوان باشگاه بارسلونا که از روزهای کودکی در کمپ تمرینی لاماسیا با هم هم بازی بوده اند، حالا دوباره در نوکمپ کنار هم توپ می زنند و همین باعث شده تا دوستی قدیمی آنها همچنان ادامه داشته باشد.
چندین سال پیش سسک فابرگاس بعد از جدایی از تیم پایه ای بارسلونا به آرسنال رفت و زیرنظر ونگر مبدل به یک ستاره تمام عیار شد و تا قبل از بازگشت به بارسلونا کاپیتان و ستاره اصلی توپچی ها بود.او درنهایت با کشمکش های زیاد توانست از آرسنال جدا شده و به بارسلونا بازگردد. از سوی دیگر جرارد پیکه هم که مدتها پیش برای رشد و پیشرفت به منچستریونایتد رفته بود، دوباره به تیم کاتالان بازگشت و حالا چند سالی است که این دو بازیکن با بازگشت به کاتالونیا دوباره در تیم شهرمادری شان و در کنار دوستان قدیمی توپ می زنند. طبق اعلام منابع مختلف خبری کاتالان، بازیکن میانی و مدافع باتجربه بارسلونا حالا می توانند بگویند که با هم در یک خانه زندگی کرده اند. سسک فابرگاس و نامزدش دانیلا سمان، خانه سابق پیکه و شکیرا در مرکز شهر بارسلونا را پسندیده و به عنوان منزل آتی شان برگزیده اند.
چند روز پیش، هر دو زوج جوان به منازل جدیدشان اسباب کشی کردند .جرارد پیکه که از ماه می سال جاری میلادی در انتظار این لحظه بود، حالا همراه با شکیرا به منزل جدیدشان نقل مکان کرده اند. این در حالی است که خانه جدید آنها به کمی بازسازی نیاز داشت و الان این بازسازی ها انجام شده و خانه آماده تحویل به مدافع باتجربه و خوانده سرشناس کلمبیایی شد و از همین رو آنها سریع به خانه جدیدشان رفتند؛ زوج جوانی که تا چند ماه دیگر شاهد تولد فرزندشان خواهند بود.
حالا خانه ای که پیکه و شکیرا تا چندروز پیش در آن مستقر بودند، خالی شده بود و سسک و نامزدش بعد از انتخاب این خانه به عنوان منزل جدیدشان، به این خانه اسباب کشی کردند. یک خانه لوکس و زیبا درمرکز شهر بارسلونا. اسباب کشی این دو زوج جوان تقریبا همزمان انجام گرفت و حتی آنها با یک کامیون وسایلشان را جابه جا کردند. البته این دو اسباب کشی همزمان از لنز دوربین پاپاراتزی ها در امان نبود و هر جعبه ای که از ساختمان خارج می شد، یک سوژه برای عکاسان پاپاراتزی بود.
این درحالی است که علاوه بر پیکه و شکیرا، سسک و دانیلا هم درانتظار تولد اولین فرزندشان هستند که در سال آتی میلادی به دنیا خواهد آمد.
گزارش روز- مسی، با ارزش ترین بازیکن دنیا؛با ارزش 140 میلیون یورو
نتیجه مطالعه شرکت مشاوره ای کنسولتوریای برزیل حکایت از حضور رونالدو در رده دوم باارزش ترین بازیکنان دنیا حکایت می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق گزارش شرکت مشاوره ای کنسولتوریای برزیل، لیونل مسی ارزشمندترین بازیکن کنونی دنیای فوتبال است وارزش او در بازار حدود 140 میلیون یورو برآورد شده است. در رده دوم این رده بندی کریستیانو رونالدو قرار دارد که ارزشی معادل 96.3 میلیون یورو دارد و آندرس اینیستا با ارزشی معادل 68.4 میلیون یورو در رده سوم است.
ارزش کنونی وین رونی 60.2 میلیون یورو برآورد شده تا او نیز در رده چهارم با ارزش ترین بازیکنان دنیای فوتبال قرار بگیرد.
جالب اینجاست که سه بازیکن باارزش دنیای فوتبال، جایگاه هایی که سال 2011 نیز در این بررسی داشته بودند را حفظ کردند، هرچند که ارزش مسی در سال جاری میلادی 40 میلیون یورو افزایش یافته و رونالدو نیز با افزایشی 6.3 میلیون یورویی و اینیستا هم با افزایش ارزش 3.4 میلیون یورویی مواجه بوده
بازیکنی که بیشترین سیرصعودی را داشته، رادامل فالکائوی کلمبیایی است که در سال 2011 در رده چهلم این لیست قرار داشت و در سال جاری میلادی با ارزشی معادل 56.1 میلیون یورو به رتبه پنجم رسیده.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی آ.اس در میان 20 بازیکن با ارزش دنیای فوتبال نام شش بازیکن اسپانیایی دیده می شوند (سسک فابرگاس که سال گذشته در رتبه چهارم بود به رتبه هشتم تنزل یافته) داوید سیلوا از جایگاه بیست و پنجم به رده هشتم رسیده. سرخیو بوسکتس هم از رتبه هجدهم به رتبه پانزدهم ارتقا داشته و پیکه رده نوزدهمی، با چهار پله سقوط نسبت به سال قبل مواجه شده. خوان ماتا هم سال گذشته در رتبه پنجاه و چهارم بود الان در رده بیستم قرار گرفته.
ولی مثلا داوید ویایی که سال گذشته هفتمین بازیکن باارزش دنیای فوتبال بود حالا در جمع 60 بازیکن برتر نیست. چابی ارناندس از جایزه هشتم درسال 2011 سقوط کرده و در رده چهل و یکم قرار گرفته و فرناندو تورس از رده نهم پارسال به رده چهل و چهارم امسال تنزل یافته و ژابی آلونسو از جایگاه بیستم در سال 2011، امسال در رده پنجاه و نهمین بازیکن پرارزش دنیا قرار گرفته.جالب اینجاست که در مجموع بازیکنان اسپانیایی پرارزش ترین بازیکنان دنیا ارزیابی شده اند؛چرا که درجمع 60 بازیکن پرارزش دنیا، نام 14 بازیکن اسپانیایی دیده می شود؛ 8 بازیکن برزیلی هستند؛ 7 بازیکن از آرژانتین، 7 بازیکن از آلمان، سه ستاره پرتغالی و سه ستاره هم از ایتالیا هستند. به علاوه باشگاه های اسپانیایی هم در میان 60 بازیکن باارزش دنیا حکمرانی می کنند: رئال مادرید در 60 بازیکن برتر، نام 11 بازیکنش را می بیند و بارسلونا هم در 60 نفر، ده نماینده دارد. تیم بعدی منچسترسیتی است که 6 نماینده در میان 60 بازیکن با ارزش دنیا دارد.23 بازیکن از 60 بازیکن با ارزش دنیا در لالیگا توپ می زنند .از بین این 60 بازیکن، 28 مهاجم، 24 بازیکن میانی، 7 مدافع و تنها یک دروازه بان (ایکر کاسیاس است که ارزشش 30.2 میلیون یورو ارزیابی شده) هستند.
+
رونالدینیو: من پاس اولین گل مسی را به او رساندم؛ من ومسی هنوز باهم درتماسیم.
ستاره سابق باشگاه کاتالان در صحبت هایی به تمجید از هم تیمی سابقش در بارسلونا، لیونل مسی پرداخته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونالدینیو، ستاره سابق باشگاه بارسلونا و تیم ملی برزیل در گفتگو با ایی.اس.پی.ان به تمجید از لیونل مسی پرداخته و او را بهترین بازیکن دنیا خوانده
رونالدینیو در این باره گفته:« برای من افتخار بزرگی است که درمورد مسی صحبت کنم. امروزه به نظر من او بهترین بازیکن دنیاست و این مرا واقعا خوشحال می کند.»
این درحالی است که رونالدینیو، روزی که مسی اولین بازی اش برای بارسا را انجام داد کاملا به یاد دارد. او در مورد به یادماندنی ترین بازی مسی گفت:« به یاد ماندنی ترین بازی مسی ازنظر من، اولین بازی او برای بارسلونا بود. چون اولین گل او از روی پاس من به ثمر رسید و به همین خاطر آن بازی و آن گل دریادم مانده.مسی آنجا تازه کارش را شروع کرده بود و من این فرصت را داشتم که در اولین گل حرفه ای مسی سهیم باشم. الان به نظر من مسی بهترین بازیکن دنیاست و این واقعابرایم خوشحال کننده است.»
رونالدینیو ادامه داد:« من و مسی هنوز هم با هم در تماسیم.هروقت فرصت کنیم، باهم حرف می زنیم. من اینطوری نیستم که همیشه در حال تماس گرفتن با دوستانم باشم. ولی همیشه به یاد مسی هستم. او هم می داند که همیشه در قلب من جایگاه ویژه ای دارد.»
ستاره خوش روی برزیلی در ادامه درمورد نقش مسی در جام جهانی 2014 برزیل گفت:« مسی به منزله دردسر بزرگی برای تمام تیمها خواهد بود و نه فقط برای برزیل، بلکه برای تمام تیمها مشکل ساز خواهد بود. او در روزهای فوق العاده ای است و تمام کسانی که مقابل او بازی می کنند باید کاملا مراقب باشند.»
رونالدینیو در بخش پایانی صحبت هایش پاسخ گوی یک سوال روتین شد:"مسی یا رونالدو"؟ و جواب رونالدینیو این بود:« هم مسی، هم نیمار و هم رونالدو سه بازیکن خیلی بزرگ هستند. مسی یک بازیکن غیرعادی است. نیمار هم این روزها جزو یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و روزی مبدل به بهترین بازیکن دنیا خواهد شد. رونالدو هم که سالهاست که در حال رقم زدن تاریخ است. هرسه آنها بازیکنان بزرگی هستند ولی درحال حاضر دراروپا، مسی بهترین بازیکن است و در آمریکای لاتین هم نیمار بهترین است.»
عكس بالا مربوط ميشه به رونالدو كه 96 متر رو در 10 S دوييد
عكس پايينش مربوط ميشه به گل مسي به ختافه
حالا اون زيرش توضيح داده : رونالدو 96 متر رو در 10 s دوييد و مقابلش بازيكني قرار نداشت و سرانجام موفق به گل زني هم نشد و با اوسين بولت مقايسه ميشه
اما مسي 62 متر رو در 10 s دوييد و 6 نفر رو دريبل كرد و يه گل ديدني هم زد كه با مارادونا مقايسش ميكنن
منبع: fcbarca.ir
" براي پسرک گريز پاي نوکمپ که حالا مرد شده است "
نویسنده : علیرضا زاهدی / FCBarca.ir
بارسایی ها عزیز این مقاله رو از دست ندن
------------------------------------------------------------
تراژدي در بالاترين سطحش و حساسترين بازي برايت اتفاق افتاده بود...
يادت مي آيد؟ بازي با چلسي را ميگويم.
تراژدي در بالاترين سطحش و حساسترين بازي برايت اتفاق افتاده بود...يادت مي آيد؟ بازي با چلسي را ميگويم.
به ياد داري دنيا روي ديگرش را بيرحمانه به رخت کشيده بود و تو چهره پشت پيراهني پنهان کرده بودي که سالها براي برنده شدنش دويده بودي، دريبل کرده بودي، گل زده بودي و... عرق ريخته بودي. آري به وسعت گلهايت عرق ريخته بودي. به پهناي اشکهاي شوقي که برچهره طرفدارانت جاري کرده بودي در اين سالها عرق ريخته بودي اما...
اما تراژدي در بالاترين سطحش اتفاق افتاده بود و تو انگار تمام آن لحظات باشکوه رو فراموش کرده بودي و پشت پيراهنت تنها تصوير توپي رو ميديدي که بيرحمانه به جاي تور، تير دروازه را انتخاب کرده بود.
چه انتخاب شومي... توپ، اين وفادارترين دوستت، اينبار رفيق نيمه راه شده بود و تو را در آستانه فينال تنها گذاشته بود.
به ياد داري؟
به ياد داري ياراي ايستادن نداشتي؟ چمن نوکمپ جايي که هميشه شاهد جشنواره هاي روياييت بود اينبار تئاتر کابوس واري را روي سن برده بود که انگار تنها بازيگرش تو بودي.
جهان در حال تماشاي تو بود اما تو غمت را قطره قطره با چمن نوکمپ در ميان ميگذاشتي. پشت پيراهنت با دنيايي از درد پنهان شده بودي انگار نه ميخواستي جهان چهره تو را ببيند نه تو چهره جهان را.
انگار نوکمپ با خنجر تو در حال خودکشي بود...
به ياد داري؟
24 سال، براي تحمل اينهمه درد سن کمي بود. شانه هاي پسرک گريزپايمان توان نداشت و دستهايي که هميشه پس از گل رو به آسمان بود اينبار روي زمين تکيه گاه قامت خميده اش شده بود.
چقدر تلخ است وقتي همه چشمها براي برنده شدن سايه وار و قدم به قدم دنبال ساقهاي تو باشند اما در انتها تو يکي از دلايل باختنشان باشي.
آن روز سنگيني و سهمگيني تراژدي را با ذره ذره روحش چشيد. درد آنقدر درخت وجودش را آبياري کرد تا از زير خروارها غم، قامتي جوانه زد که ديگر شباهتي به يک پسرک دنيا نديده و بازيگوش نداشت. قامتي که رنگ و بوي مردانگي داشت.
پسرک گريزپاي نوکمپ حالا مرد شده بود و انگار در طول يک سال چندين سال بزرگتر شده بود. برخلاف فصل قبل جزء اولين نفراتي بود که در تمرينات پيش از فصل شرکت ميکرد.
چشمهايش برق ديگري داشت و نگاهش عمق بيشتري.
جرات کرده بود پدر شود و اين نشان ميداد از خشت خشتِ درد پلي ساخته براي رسيدن به دنياي ديگري..
فصل که آغاز شد همگي مسي را فراتر از مسي ديدند. دوباره توپ رفيقت شده بود و به وسعت قطرات عرقت گل ميزدي و شادي مي آفريدي. ضربات ايستگاهيت جادويي بود و مواج.
آري تو از کوله بار اندوهناک و تجربه تلخت هنري جديد بيرون آورده بودي که هر دروازباني را به زانو در مي آورد. ساقهايت صيقلِ شکست خورده بودند و حالا سرشار از انگيزه پيروزي بودي.
حالا تو از پل شکست گذشته اي سرت را بالا گرفته اي و در آستانه يک رکورد تاريخي ايستاده اي اما چلسي در آستانه يک سقوط. جهان امروز هم در حال تماشاي توست
و در ميان تماشاگرانش اسطوره هاي تاريخ فوتبال ايستاده در حال ستايش تو هستند اما چلسي در حال چشيدن زخم زبانهاي اهالي فوتبال. تو بهترين دوست فوتبال شده اي اما چلسي نماد ضد فوتبال.
تو از شکست شاه راهی ساختي به سمت يک پيروزي بزرگ اما قهرماني چلسي آسانسور سقوطشان شد. تو حالا تنها بازيگر اين تئاتر باشکوهي و آنها حسرت در چشم در حال تماشاي تو.
تو حالا مرد شده اي و فوتبال هم به دنيا نشان داده چه کسي را براي تاريخ سازي انتخاب کرده است.
Last edited by Iman-Emperatour; 08-12-2012 at 17:40.
ایمان جان خسته نباشی عزیزم
در مورد این مطلب
براي پسرک گريز پاي نوکمپ که حالا مرد شده است
من زیاد مایل نبودم این مطلب رو توی انجمن پی سی بزارم
کلا وقتی احساس کنم در یه مطلب ممکنه جوری حرف زده باشم که طرفدارای دیگر تیمها در این انجمن که همگی دوستان خوب من هستن ناراحت یا دلگیر بشن از گذاشتن اون در این تاپیک یا کلا انجمن خودداری میکنم
شاید به همین خاطر باشه که تو هم بخش انتهایی این مطلب رو حذف کردی
در کل وقتی بخشی از یک متن رو به هر دلیلی حذف کنیم تمام اون متن آسیب میبینه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)