رئال مادرید مال کدوم کشوره؟ اولین باره اسمشو شنیدم!![]()
رئال مادرید مال کدوم کشوره؟ اولین باره اسمشو شنیدم!![]()
امروز میبریمشون... داور هم جلودارمون نیست....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سایت هم سایت خوبیه واسه پیگیری بازیا
امیدوارم بتونیم شیاطین پلید سرخ! رو تو خونشون ببیریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب چلسی اعلام شد
به نظر ترکیب خوبی میاد دوست داشتم به جای کیهیل ، تری بازی میکردامیدوارم موفق باشند
Chelsea: Cech, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Oscar, Moses, Ba
خوب بازی 2-2 شد و منچستر مثل همیشه جلو چلسی خوش شانس بود
80 دقیقه چلسی تیم برتر میدان بود و واقعا باید این بازی را به راحتی می برد
جالبه تو تاپیک همسایه دوستان نوشتند که چلسی 6 تایی میشه وقتی فعالترین کاربرشون نمیدونه استوا بخارست تیم کدوم کشوره اینجور نظرات هم باید دید!!
ترکیب ابتدایی تیم مشکل داشت فرانکی امروز اماده نبود اما نیمه دوم با اومدن میکل کلا وسط زمین برای چلسی شد و هازارد هم بهترین تعویض بود که با اومدنش باعث شد ماتا هم راه بیفته
در کل اگر چلسی انگیزه داشته باشه بهترین تیم دنیا هم نمیتونه جلودارش باشه حالا منچستر که ...![]()
2-2 تمام ...
عجب بازی ای بود !!!
یه زمانی از بازی دعا میکردم تحقیر نشیم یه زمانی هم فقط میخواستم ببریم و حتی با مساوی هم از زمین بیرون نیاییم
واقعآ حالم بد بود بعد اینکه تو 11 دقیقه 2-0 شد بازی ... با بی میلی بازی رو داشتم دنبال میکردم که هازارد برگردوند ما رو به بازیفوق العادس این پسر
اگه دخیا نبود با برد بیرون میومدیم . ولی اینم نتیجه بدی نبود
به امید برد بازی تکراری![]()
چقدر بی دقتی؟ چقدر هدر دادن موقعیت؟ رضایت به تساوی نتیجش همینه که میل به گل زنی یک تیم کم میشه.
فکر کنم تا یک هفته حسرت فرصتی که ماتا از دست داد رو بخورم. یعنی دو قدمی دروازه گل زدن اِنقدر سخته؟
میتونستیم راحت همین امشب کار رو تموم کنیم ولی نشد.
واقعاً لوییز در حد چلسی نیست. سر در گمی در دفاع کردن، قدرت سر زنی ضعیف با توجه به قد بلندی که داره، جلو رفتن بی جهت و لو دادن توپ و...
بازی برگشت تو زمین خودمونه ولی به هر حال بازی با منچستر سخته. به امید پیروزی در بازی برگشت...
خب اول بگم که جزو معدود بازی هایی هست که بعد از بازی من نمی خوام از بنیتز انتقاد کنم
توی بازی امروز فوق العاده بودیم و خیلی موقعیت خلق کردیم و می تونستیم برنده بازی هم باشیم.
دو تا گل منچستر رو میشه گفت با اشتباه فردی بازیکنا زده شد و بعد از اون گل ها هم اون چنان منچستر موقعیتی نداشت یعنی می تونم بگم که منچستر شانش اورد که نباخت و به نظرم صد در صد استحقاق باخت توی این بازی رو داشت!
هازارد و ماتا توی این بازی فوق العاده بودن و کلا منچستر رو آزار دادن.
ای کاش هازارد از اول بازی می کرد و فکر می کنم یه جورایی نقش اون توی چلسی مثل کریس رونالدو توی رئاله!
اون صحنه اواخر بازی هم ماتا حرکتش خیلی عالی بود و مشکل این بود که این دخیا کلا از پای خودش خیلی خوب استفاده می کنه وگرنه اون توپ می تونست گل بشه...
در کل بازی قشنگ و لذت بخشی بود و امیدوارم توی بازی تکراری استمفوردبریج رو برای شیاطین به جهنم تبدیل کنیم![]()
سلام
واقعا تنها بازی ای هست که اگر چلسی شکست هم میخورد انتقاد نمیکردم
شما سبک بازی رو جدای از نتیجه از لحاظ فنی امروز میدیدید واقعا متوجه میشدید چرا هنوز سایت آمار این تیم و جز تیمای تاپ میبینه
چند تا موقعیت از دست دادیم چند تا رو هم دخیا خوب گرفت
ادن هازارد که مثله همیشه عالی . ماتا هم اون توپ واقعا استپ زیبایی داشت اما فینیشو کمی باید بهتر میزد
به هر حال امروز خوب بودیم و 85 دقیقه نفس الکس فرگوسن بریده بود بخصوص بعد از برگشت تیم
از طرفی هم اون طرف خبر خوشحال کننده برد لیورپول بود که فاصله با تاتنهام دیگه زیاد نشود
امیدوارم تیم بازی برگشت ببره و همچنین امسال حداقل سوم بشیم جزیره
قرعه کشی نیمه نهایی هم انجام شد !!
برنده چلسی/یونایتد با من سیتی بازی خواهد کرد و از اون طرف هم از بین برنده میلوال/بلکبرن و ویگان یک تیم فینالیست میشه ..
یعنی از بین چلسی و یونایتد و سیتی هر کدوم بتونه به فینال برسه 99 درصد مسیر قهرمانی رو رفته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)