تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 95 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالوتلی: نمی‌توانم یک پسر عادی باشم

ماریو بالوتلی در مصاحبه‌ای جذاب به صحبت در را رابطه با موارد مختلفی از جمله شایعه‌سازی، مانچینی، مورینیو، جریمه، سقوط ماشین، مجسمه برنزی و این‌که او نمی‌تواند یک پسر عادی باشد، پرداخته است.

این مصاحبه یک‌شنبه بعد از ظهر از شبکه کمدی لی‌لنه پخش خواهد شد. اولین سوال در رابطه با کسانی بود که برای فروش بیشتر مقالات خود به تحریف داستان‌های خود در رابطه با این مهاجم می‌پردازند.

ستاره میلان پاسخ داد: برخی از مردم نمی‌دانند در زندگی چگونه درآمد کسب کنند. در نتیجه سعی می‌کنند از دیگران استفاده کنند. شایعه یک چیز است، اما این چیزی که این افراد انجام می‌دهند شبیه یک جنایت است.

داستان‌های زیادی در رابطه با من اختراع شده، می‌خواهم بگویم فقط 0.01 آن‌ها درست است. چه کسی از من استفاده می‌کند؟ تقریبا همه!

بالوتلی در ژانویه 2013 و از منچسترسیتی به میلان پیوسته بود. از او در رابطه با برخی از تیترهای روزنامه‌های نگلیسی پرسیدند، مثل تلاش برای خاموش‌کردن آتش خانه خود همراه با آتش‌نشانان یا درگیری با هواداران منچستریونایتد و همچنین پرتاب دارت به سمت هوادار جوان منچسترسیتی...

جالب اینجاست که او پوشیدن پیراهن میلان در تمرین اینتر را رد کرد، در حالی که مارکو ماتراتزی بارها و بارها اعلام کرد که او این کار را در رختکن برای شوخی انجام داده است. سوپرماریو همچنین تایید کرد که دستور ساخت مجسمه برنزی خود در خانه‌اش در برشا را داده است.

او ادامه داد: تمام جریمه‌ها را به سختی پرداخت می‌کردم، تنها باری که من جریمه‌ام را قبول داشتم، زمانی بود که منچسترسیتی قهرمان لیگ شده بود و من در رفت و برگشت از ایتالیا جش قهرمانی را از دست دادم. من هیچ ماشینی را خراب نکردم، اگرچه دوبار دیگران با من برخورد کردند. من در میلان خوشحالم.

از او در مورد ارتباطش با مانچینی و همچنین درگیری معروف در تمرین پرسیدند که جواب داد: من به ندرت از مانچینی چیزی شنیدم، من کسی بودم که تکل زدم و او بسیار عصبانی شد، که به سرعت تمام شد. و بلافاصله بعد از آن هم‌دیگر را بخشیدیم.

بین مانچینی و مورینیو کدام را انتخاب می کنم؟ از لحاظ شخصیتی مانچینی، در مقررات فوتبالی مورینیو را... خیلی با مورینیو بحث کردم، اما لحظاتی عالی با او داشتم و ما با هم خندیدیم. با هم سخت کار کردیم، و در فشار زیادی بازی کردیم، این چیزی بود که او می‌خواست.

اکنون با کسی از اینتر در تماس نیستم. فقط گاهی در رابطه با ماتراتزی و اسنایدر می‌شنوم. مارکو همیشه به من نزدیک بود، و ما هرگز با هم دست به یقه نشدیم، برخلاف چیزهایی که مردم می‌گویند. او هیچ‌وقت نتوانست مرا با مشت بزند.

او در رابطه با بازیکنانی که او را تحت تاثی قرار می‌دهد گفت: لیونل مسی، کریستیانو رونالدو، و زلاتان ایبراهیمویچ... چرا من توپ طلا را ندارم؟ این تقصیر من است. به عنوان یک جوان نمی‌توانم کارهای عادی که افراد هم‌سن من انجام می‌دهند را عمل کنم.

ممکن است ماشین و خانه زیبایی داشته باشم، اما بعضی اوقات می‌خواهی که یک پسر معمولی باشی، اما نمی‌توانی!

آیا به بهترین بازیکن جهان تبدیل خواهم شد؟ امیدوارم. باید در هر منطقه‌ای پیشرفت کنم. بهترین گل من گل دومم به آلمان در یورو بود. به عنوان مثال در داربی، دوبار کاملاً اشتباه کردم، و در هر دو صحنه هندانوویچ مرا متوقف کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشست خبری آلگری پیش از بازی مقابل پالرمو

ماسیمیلیانو آلگری معتقد است که میلان می‌تواند بعد از شکست مقابل بارسلونا، خود را برای بازی مقابل پالرمو آماده کند، و همچنین تاکید می‌کند که هیچ چیز نمی‌تواند برایشان بدتر از 3 ماه اول فصل باشد.

روسونری با شکست مقابل بارسلونا از مسابقات لیگ قهرمانان خارج شد، اما آنها فقط 2 امتیاز تا رده دوم جدول سری‌آ فاصله دارند.

آلگری در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت: طی 2 سال، در قسمت حذفی ما 2 بار مقابل بارسلونا قرار گرفتیم.

شما در لیگ قهرمانان به مقداری شانس نیاز دارید، زیرا قوی‌ترین تیم‌ها همیشه جام را بالای سر نمی‌برند. فصل قبل چنین اتفاقی افتاد، با تمام احترام می‌گویم، زمانی که چلسی قهرمان شد.

اکنون 2 راه برای رسیدن به فوتبال وجود دارد. یک، طی 1 یا 2 سال 400 میلیون یورو خرج کنید، و یک تیم برای لیگ قهرمانان آماده کنید، و در راه دوم شما نیاز دارید تیمی بر پایه کیفیت جوانان بسازید، که میلان و آدریانو گالیانی در این قسمت بسیار خوب عمل کردند.

آیا دو ماه آینده برای میلان بسیار سخت خواهد بود؟ (آلگری با شوخی جواب داد) هیچ چیز نمی‌تواند برایمان سخت تر از 3 ماه اول فصل باشد.

آلگری ادامه می‌دهد: من تا سال 2014 با میلان قرار داد دارم. من بسیار خوشحال هستم که نخست‌وزیر به من اعتقاد دارد، اما این را هم می‌دانم که در فوتبال فقط نتایج هستند که شمرده می‌شوند. من آرام و خوشحال هستم، و در کاری که انجام می‌دهد اعتقاد راسخ دارم.

بسیار ناامید کننده است که ما از لیگ قهرمانان حذف شدیم، اما اکنون تیم تمام تمرکزش را بر روی هدفی که در این فصل داشتیم گذاشته است، که آن هدف رسیدن به لیگ قهرمانان است چه به صورت مستقیم چه به صورت پلی-آف.

آسان نخواهد بود، زیرا 6 تیم وجود دارد و من رم را هم به این رقابت، برای به دست آوردن رتبه دوم و سوم جدول نیز اضافه می‌کنم.

پالرمو تقریباً قبول کرده است که به سری‌بی سقوط خواهد کرد و به همین دلیل آنها جوزپه سانینو را مربی تیم کرده‌اند، کسی که در هفته سوم بسیار بد عمل کرد.

آلگری در پایان گفت: همیشه تغییر مربی، تاثیزاتی بر روی تیم می‌گذارد. پالرمو بازیکنان خوبی دارد، و همچنین این تیم تمرکز خود را در جنگیدن برای باقی ماندن درسری‌آ را از دست داده است. قطعاً بازی آسانی برای ما نخواهد بود.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 2-0 پالرمو

خوب تبریک بابت پیروزی .
    رقابت همچنان برای رسیدن به رده دوم ادامه داره . چون تیم ناپولی هم با نتیجه 3 بر 2 آتالانتا رو شکست داد . فیورنتینا هم بازیش رو برد تا نزدیک ترین تعقیب کنندمون باشه .
    توی بازی چیزی که خیلی به چشم میومد خستگی بازیکنان بود که کیفیت بازی بواتنگ . الشاراوی و مونتولیوو رو پایین آورده بود و تیم اون ریتم همیشگی رو نداشت .
    ولی اون جلو بازیکنی به اسم بالوتلی حضور داشت که یک تنه میلان رو جلو برد و با دو گلی که به ثمر رسوند , پیروزی میلان رو تضمین کرد و به نظرم بهترین بازیکن میلان بود .

در کل تبریک

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بالوتلي: هفته بعد از ناپولي عبور خواهيم کرد

ميلان موفق شد به لطف دو گل بالوتلي در خانه از سد پالرمو قعر نشين عبور کند تا همچنان 2 امتياز اختلاف با ناپولي تيم دوم جدول حفظ شود.

ميلان در حالي از هفته 29 رقابت هاي سري آ ايتاليا در سن سيرو به ميزباني پالرمو رفت که تيم هاي قعر جدولي چون ناپولي براي بقا در سري آ و سقوط نکردن مي جنگند اما روسونري در نهايت موفق شد به لطف دو گل از بالوتلي به پيروزي برسد.

به گزارش گل و به نقل از پايگاه خبري ميلان در ايران، بالوتلي پس از پيروزي 0-2 برابر پالرمو در مصاحبه با اسکاي اسپورت ايتاليا چنين گفت "به پيروزي ارزشمندي رسيديم چيزي که در بازي برابر بارسلونا نتوانستيم به آن برسيم اما به خوبي توانستيم ناکامي اخير را فراموش کنيم"

بالوتلي به دليل اينکه به همراه منچستر سيتي در اين فصل ليگ قهرمانان حضور داشت نتوانست ميلان را در بازي برابر بارسلونا همراهي کند .او در اين باره گفت " اگر من در بازي برابر بارسلونا بودم سرنوشت بازي چه مي شد؟ شايد نتيجه 0-8 مي شد! ما تنها کمی بدشانس بوديم و بازيکن هاي بزرگي در اين تيم حضور دارند"

هر چند که ميلان برابر پالرمو موفق به پيروزي شد اما همچنان پس از ناپولي در رده سوم قرار گرفته چرا که ناپولي نيز موفق به پيروزي در بازي برابر آتالانتا شد " از اين بابت هيچ مشکلي نيست و هفته بعد از ناپولي عبور خواهيم کرد.ما بايد در قالب يک تيم همچنان به تلاش خود ادامه بدهيم و نيازي نيست حتما به مانند بارسلونا بازي کنيم اما مي توانيم به سطح آنها برسيم همانطور که آنها را در سن سيرو شکست داديم"

Last edited by clau; 17-03-2013 at 22:51.

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به دوستای خوبم.اقا دیشب میلان چه کرد.برد میلان دور از انتظار نبود.چون پالرمو این روزا شرایط خوبی ام نداره.حتی طرفدارای پالرمو هفته ی قبل به خاطر باخت تیمشون مقابل سیه نا جلوی در ورزشگاه اشوب راه انداخته بودنو خواستار استعفا ی رئیس باشگاه شده بودن.به هر حال ما بردیم.برد میلانو به تمام دوستام تبریک میگم.ولی همونطور که اقا بهزاد گفتن رقابت ما با ناپولی هنوز ادامه داره.

8. این کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان برای اسکودتو ۲۰۱۴ خواهد جنگید

امسال میلان ثابت کرد که با پیشرفت چشمگیرش، خود را به عنوان یکی‌ از مدعیان قهرمانی سال بعد مطرح کرده است.

بعد از باخت ۵ بازی از ۸ بازی اول سری‌آ، میلان توانست از ۲۱ بازی بعدی خود ۴۷ امتیاز را جمع آوری کند.

آدریانو گالیانی در مصاحبه خود بعد از پیروزی ۲-۰ مقابل پالرمو گفت: پیشرفت باورنکردنی میلان همچنان ادامه دارد. ما یک تیم متحد داریم، اگر ما این روند خود را در فصل بعد نیز داشته باشیم به طور یقین برای قهرمانی خواهیم جنگید. ما نشان داده‌ایم که با این تیم بسیار جوان می‌‌توانیم روندی عالی‌ در ۲۱ بازی گذشته داشته باشیم.

تیم در فرم خوب خود قرار دارد و بعد از حذف از لیگ قهرمانان توانستند بر خلاف اکثر کارشناسان بازی را با پیروزی به پایان ببرند.

بخش اعظمی از صعود میلان در جدول خود بعد از باخت ۳-۱ مقابل فیورنتینا بود که توانستند ۸ بازی متوالی‌ پیروز از زمین خارج شوند.

گالیانی این دستاورد را با افتخار بیان کرد و اذعان داشت که نهمین پیروزی در خانه در مقابل ناپولی رقم خواهد خورد: هواداران ما بسیار عالی‌ هستند و این مساله را در طول فصل نشان داده‌اند. آنها به تیم کمک کردند تا در جدول بالا بیاید، و به خاطر این مساله از آنها کمال تشکر را دارم.

میلان اکنون در رده سوم جدول قرار دارد، و تنها با ۲ امتیاز با ناپولی که در رده دوم قرار دارند فاصله دارد، ولی‌ در پشت سر خود فیورنتینا را می‌‌بیند که تنها ۳ امتیاز از میلان کمتر دارد: من با احتیاط به فیورنتینا نگاه می‌‌کنم، زیرا آنها در زمین روان کار می‌‌کنند، و بازیکنانی که در اختیار دارند تقریباً همیشه در ترکیب ثابت حضور دارند، و کمتر بازیکن مصدوم در لیست این تیم دیده می‌‌شود.

آلگری: میلان شانس ماریو است

ماسیمیلیانو آلگری بعد از پیروزی 2-0 برابر پالرمو در کنفرانس خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او اعلام کرد که ماریو بالوتلی بازیکنی بسیار حرفه ایی است و همچنین به شایعات در رابطه با آینده ی خود بر روی نیمکت میلان خندید.

سرمربی آلگری گفت: فکر می کنم که این یک فرصت عالی برای بالوتلی است، چراکه او برای نخستین بار در تیمی که بسیار جوان است توانست بسیار حرفه ای و عالی عمل کند.

او بسیار آرام و حرفه ایی است ، چراکه هفت یا هشت سال در سطح اول اروپا بازی کرده است، اما این بهترین شانس برای اوست تا بتواند کیفیت واقعی خود را نشان دهد.

ما تلاش کمی امروز انجام دادیم، چراکه مقداری خستگی از بازی روز سه شنبه در تن بازیکنان بود، اما باید اعتماد به نفس خود را دوباره بالا ببریم و در حفظ توپ بهتر عمل کنیم.

استفان ال‌شراووی با اینکه کسی از او انتظار نداشت فصل فوق العاده ایی را پشت سر گذاشته، بنابراین طبیعی است که اندکی افت داشته باشد. او امروز خوب بازی کرد و بسیار به گل زنی نزدیک بود، اما در آن لحظات به بازیکن تازه نفس احتیاج داشتم. او احتیاج دارد که کمی استراحت کند ، چرا که بازی های زیادی برای تیم انجام داده و گل های بسیاری به ثمر رسانده است.

در حال حاضر فقط باید بروی سری‌آ تمرکز کنیم. الان در مکانی هستیم که به نظر غیر ممکن بود. آینده ی من؟ من چیزی در این رابطه نمی دانم اما تا سال 2014 با میلان قرارداد دارم.

پرزیدنت چیزهای خوبی در رابطه با من گفته است و باشگاه زمانی که در جدول وضعیت خوبی نداشتیم به من اعتماد کاملی داشت. شایعات در رابطه با تغییر مربی بسیار زیاد شده است و آن ها مرا سرگرم می کند.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مونتولیوو و نه فینال پیش‌رو

ریکاردو مونتولیو به خاطر بازگشت به روند پیروزی و پشت سرگذاشتن اثرات منفی شکست برابر بارسلونا به هم تیمی های خود تبریک گفت.

نگرانی هایی وجود داشت بابت اینکه روسونری در بازی برابر پالرمو از شکست سنگین برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان تاثیر بگیرد و بازی خوبی ارائه نکند.

اما دیاولو توانست به لطف خرید خوب خود در ژانویه، ماریو بالوتلی در برابر پالرمو با دو گل به پیروزی برسد. در همین چهار چوب ریکاردو مونتولیو در وب سایت رسمیش نوشت: ما به خوبی آن شب کمپ نو را فراموش کردیم.این پیروزی مهمی برای رقابت برسر جایگاه دومی بود. بعد از بازی های ملی 9 فینال تا پایان فصل پیش رو داریم.

غول سن سیرو فقط 2 امتیاز از ناپولی تیم دوم جدول فاصله دارد، همچنین فیورنتینا با سه امتیاز در تعقیب میلان است.

شایعات نقل و انتقالات

مختصری از شایعاتی که پیرامون میلان شکل گرفته است. در صورت قوت گرفتن هر شایعه یا تایید خبر، مشروح آن در بخش آرشیو خبر گذاشته خواهد شد.

دژان لوورن:
    از فرانسه زمزمه‌هایی‌ از علاقه میلان به این مدافع جوان وجود دارد. وی عضو تیم لیون و تیم ملی‌ کرواسی می‌‌باشد. لوکوموتیو مسکو، لیورپول، سویا و روبین کازان به دنبال این بازیکن هستند. قرارداد وی تا ۲۰۱۴ اعتبار دارد. وی با وجود سن کم بیش از ۲۰۰ بازی باشگاهی انجام داده است. در همه تیم‌های ملی‌ کرواسی از رده سنی‌ زیر ۱۵ سال تا بزرگسالان حضور داشته است.
    قد ۱۸۸، متولد ۵ ژولای ۱۹۸۹.

جورجینیو:
    از ایتالیا اخبار حاکی‌ از آن است که میلان گوی سبقت را برای به خدمت گرفتن این هافبک بازیساز از دیگران ربوده است. میلان رقیبانی چون منچستر سیتی، آرسنال، اینتر و یوونتوس را پشت سر نهاده است. این بازیکن توانسته ورونا را به حضور دوباره در سری آ امیدوار کند. البته رد پای پاریسن ژرمن در اطراف این بازیکن دیده می‌‌شود اما میلان از همه تیمها به این بازیکن نزدیکتر است. طبق اخبار منتشر شده در ژانویه میلان به توافقی شفاهی‌ با باشگاه ورونا دست یافته بود.
    قد ۱۸۰، متولد ۲۰ دسامبر ۱۹۹۱

مارتینز ایندی:
    این بازیکن فاینورد روتردام در پست دفاع مرکزی بازی می‌‌کند و به تازگی در تیم ملی‌ هلند نیز به خوبی درخشیده است. مدیر ورزشی فاینورد اعلام کرده است تنها تیمی که خواستار وی می‌‌باشد میلان است و چند هفته قبل تماسی از سوی آنان با باشگاه وجود داشته است. وی تا ۲۰۱۶ با باشگاه هلندی قرارداد دارد.
    قد ۱۸۱ سانتیمتر، متولد ۸ فوریه ۱۹۹۲

یوراج کوچکا:
    بنا به گزارش توتو اسپورت میلان برای به خدمت گرفتن این هافبک با تیم جنوا به توافق رسیده است و طبق قرارداد این بازیکن ۱.۲ میلیون یورو حقوق خواهد گرفت. قیمت وی حدود ۵-۶ میلیون یورو می‌‌باشد اما با توجه به روابط بسیار خوب میلان و جنوا می‌‌توان این معامله را تمام شده دانست. پست وی هافبک مرکزی و دفاعی می‌‌باشد.
    قد ۱۸۶ سانتیمتر، متولد ۲۶ فوریه ۱۹۸۷

ویلفرید بونی:
    به گفته رسانه‌های هلندی این مهاجم فصل آینده در میلان خواهد بود. وی به عنوان دروگبای جدید شناخته می‌‌شود. به عنوان یک تمام کننده نقشی‌ اساسی‌ در نتیجه گیری تیم ویتس آرنهم هلند دارد که توانسته در این فصل ۳۳ بازی که برای این باشگاه انجام دهد ۳۳ بار موفق به گلزنی شده است که ۲۴ بازی لیگ توانسته ۲۶ گل به ثمر برساند. با توجه به گلزنی خوب وی در این فصل قیمت او به صورتی زیاد بالا رفته است اما این نمی‌‌تواند میلان را بترساند. یوونتوس نیز به دنبال این مهاجم می‌‌باشد. قیمت وی در حدود ۱۵ میلیون یورو می‌‌توان تصور کرد که با خروج احتمالی‌ روبینیو می‌‌تواند جانشین موفقی‌ باشد.
    قد ۱۸۲، متولد ۱۰ دسامبر ۱۹۸۸

یوردی کلاسیه:
    این هافبک که از او به عنوان ژاوی هلند شناخته می‌‌شود توانایی بسیار خوبی در بازیسازی از خود نشان داده است. کریستین گروپ شناخته شده‌ترین ایجنت فیفا در لیگ هلند اظهار کرد که این بازیکن بیشتر از استروتمن احتمال حضور در میلان را دارد. زیرا قیمتی به مراتب پایینتر و کارایی بیشتری برای میلان دارد. وی در پست هافبک دفاعی تخصص دارد.
    قد ۱۶۹، متولد ۲۷ ژوئن ۱۹۹۱

آنجلو اوگبونا :
    لاتزیو نیز به رقابت برای به خدمت گرفتن این مدافع آینده دار پا به میدان گذشته است. بخت میلان به گزارش توتو اسپورت بیش از لاتزیو به نظر می‌‌رسد. میلان پیش از همه شایعات به خدمت گرفتن این مدافع را وارد بازار کرده است. این بازیکن تا سال ۲۰۱۶ با باشگاه تورینو قرارداد دارد.
    قد ۱۸۹، متولد ۲۳ مه‌ ۱۹۸۸

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دی‌شیلیو پیراهن تیم ملی را می‌خواهد

متیا دی‌شیلیو بسیار امیدوار است که بتواند اولین حضور ملی خود با تیم ملی ایتالیا را تجربه کند، چرا که چزاره پراندلی به‌تازگی از وی برای حضور دیدار دوستانه ایتالیا و برزیل و همچین دیدرا مقابل مالت دعوت به عمل آورده است.

بعد از شکست تیم ملی ایتالیا برابر انگلستان، اکنون چزاره پراندلی دیگر جوان روسونری، متیا دی‌شیلیو، را نیز به جمع ملی‌پوشان فراخوانده است.

دی‌شیلیو پیش از این سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگ‌سالان ایتالیا را نداشته، و این می‌تواند اولین تجربه وی و سکوی پرتاب او برای حضور در رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل باشد.

دی‌شیلیو این فرصت را در اختیار دارد که در دیدار دوستانه میان ایتالیا و برزیل و یا دیدار مقدماتی جام جهانی ایتالیا مقابل مالت در سه‌شنبه آینده آمادگی خود را به رخ پراندلی کشد.

متیا دی‌شیلیو که محصول آکادمی باشگاه میلان می‌باشد، پیش از این سابقه پوشیدن پیراهن تیم‌های ملی زیر 19، 20، و 21‌ساله‌ها را در کارنامه خود داشته است.

تایید شد : دده در تابستان واسکو د گاما را ترک خواهد کرد

مدافع میانی باشگاه واسکو د گاما برزیل در انتهای فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد و جدی ترین مقصد های احتمالی او میلان می باشد.

کریستین کوئلر مدیر ورزشی باشگاه واسکو د گاما برزیل در صحبت هایی تایید کرد که مدافع میانی تیمش قصد ترک برزیل و بازی در اروپا را دارد و احتمال انتقال او به میلان وجود دارد.

او در مصاحبه با رادیو گلوبو گفت " با پایان یافتن فصل نگه داشتن او برای ما بسیار سخت است چرا که او تصمیم خود را مبنی بر ترک باشگاه گرفته و کاملا مصمم بوده،بنابراین فکر می کنم که او در پایان فصل واسکو را ترک خواهد کرد"

او در پایان گفت " می خواهیم او با ما بماند اما او کاملا در تصمیمی که گرفته جدی است چرا که می خواهد دوران حرفه ای خود را در جایی دیگر با دستمزد بالاتر سپری کند"

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوزو در سن‌سیرو

باشگاه میلان اعلام کرد که جنارو گتوزو به سن‌سیرو بازخواهد گشت، او برای آخرین بار با هواداران خداحافظی خواهد کرد، تیم فعلی او، سیون، نیز دیداری تدارکاتی با میلان برگزار خواهد کرد.

گتوزو در تابستان 2012 و زمانی که قرارداد وی با میلان به اتمام رسیده بود تصمیم به جدایی از روسونری گرفت. گرچه میلان قراردادی جدید به وی پیشنهاد کرد، اما گتوزو تصمیم گرفت که سال‌های پایانی فوتبال حرفه‌ای خود را در سیون و در کشور سوئیس طی کند.

آدریانو گالیانی طی مصاحبه‌ای اعلام کرد: از آنحایی که ما می‌دانستیم بسیاری از هواداران روسونری مایل بودند تا گتوزو را برای آخرین بار و اعلام خداحافظی در سن‌سیرو ببینند تصمیم گرفتیم که دیداری دوستانه با سیون برگزار کنیم. حضور در این دیدار برای هواداران رایگان خواهد بود.

دیدار دوستانه میان میلان و سیون در روز جمعه پیش‌رو در سن‌سیرو برگزار خواهد شد.

آلگری به نیمکت میلان جوش شده است

گالیانی اصرار کرد که آلگری جایی‌ نخواهد رفت و بر روی نیمکت میلان به کار خود ادامه خواهد داد.

آینده این تکنسین بر روی نیمکت میلان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد در حالی‌ که با باشگاه میلان تا ۲۰۱۴ قرار دارد. شایعات پیرامون وی در مورد پیوستن به رم وجود دارد.

نایب رئیس باشگاه میلان، آدریانو گالیانی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:

هیچ نگرانی وجود ندارد، زیرا آلگری به نیمکت میلان جوش خورده است.

آلگری ۴۵ ساله در تابستان ۲۰۱۰ به میلان ملحق شد و در اولین حضور خود قهرمانی در لیگ ایتالیا را تجربه کرد. در فصل دوم مقام دومی‌ را به دست آورد و هم اکنون نیز در رده سوم قرار دارد اما با این تفاوت که میلان دچار یک انقلاب شده است.

از گالیانی همچنین در مورد مشکل گلزنی ال‌ شراووی پرسیده شد. وی توانسته است که ۱۶ بار گلزنی کند اما در ۱۱ بازی اخیر در دو بازی موفق بوده است.

هیچ بحرانی برای استفان وجود ندارد. همیشه برای همه مهاجمان مشکل گلزنی به وجود می‌‌آید و خود را تحت تاثیر جو منفی‌ این موقعیت قرار می‌‌دهند. به ادینسون کاوانی نگاه کنید که چگونه توانسته است مشکل گلزنی خود را در ابتدای فصل حل کند.

گالیانی همچنان اضافه کرد که میلان قصد مکان دومی‌ لیگ را نشانه‌ گرفته است و فقط با ناپولی کاوانی ۲ امتیاز اختلاف دارند.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سرور همه تیمها

18. 2 کاربر از farid 13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای من فقط میلان

مهاجم جوان میلان اعلام می‌کند که علی‌رغم شایعاتی که در مورد باشگاه پاری‌سن‌ژرمن وجود دارد برای وی تنها نام میلان مطرح است.

برای من فقط میلان مطرح است، بلی من در پاریس متولد شده‌ام و علاقه زیادی به پاری‌سن‌ژرمن دارم، اما می‌خواهم همه‌چیز را اینجا و با میلان برنده شوم، می‌خواهم از لیگ قهرمانان اروپا شروع کنم.

در ابتدا بسیار سختی کشیدم، چرا که فوتبال ایتالیا بسیار فیزیکی و تاکتیکی است، اما اکنون همه‌چیز عالی‌ست. میلان باشگاه بزرگی است، و من بسیاری چیزها در مورد آن را دوست دارم. اینجا همه به شما کمک می‌کنند، و من می‌خواهم چیزهای بیشتری اینجا بیاموزم.

زمانی که در کائن حضور داشتم هدفم این بود که به باشگاه بزرگی منتقل شوم. امروز من در میلان هستم و امیدوارم تا زمانی که ممکن است در این باشگاه حضور داشته باشم.

از نیانگ در این مورد سئوال شد که آیا از مقایسه وی با تیری آنری خوشحال می‌شود: خیر، من راه زیادی در پیش دارم. او بسیاری چیزها بدست آورد، من باید به سختی کار کنم، اما هدف من این است که حتی از آنری هم بهتر باشم.

نیانگ می‌توانست تاثیر بزرگی در دیدار میلان و بارسلونا در کمپ‌نو داشته باشد، زمانی که نتیجه بازی در دو دیدار رفت و برگشت 2-1 به سود میلان بود: در بارسلونا بدشانس بودم. اما من هنوز جوان هستم، و می‌توانم در یک بازی بزرگ دیگر جبران کنم. دیدار مقابل بارسلونا مربوط به گذشته است، و من دیگر در مورد آن فکر نمی‌کنم. در سری‌آ، هرگز دوست ندارم در مقابل اینتر بازنده باشم.

نیانگ، ال‌شراووی، و بالولتی به خاطر سبک آرایش موهایشان به سه‌گانه موهاک معروف شده‌اند: من اکنون در کنار سرم خط‌هایی را قرار داده‌ام، و از آن ستاره راحت شده‌ام. همیشه حرکات بالوتلی را دنبال می‌کنم، چرا که او هرگز پنالتی‌ای را از دست نمی‌دهد.

زمانی که در زمین خوب نیستم، دوباره حرکاتم را مرور می‌کنم. هیچ‌وقت بازی‌های خوبم را دوباره مرور نمی‌کنم. اکنون جوانان بسیاری در میلان حضور دارند، و ما نیاز داشتیم که تا ژانویه بتوانمی در مسیر درستی قرار بگیریم.

چراغ سبز سانتون به میلان : از کودکی به عنوان هوادار میلان متولد شدم

داویده سانتون اعلام کرد در صورت دریافت پیشنهادی از میلان بی شک نیوکاسل یونایتد را ترک خواهد کرد.

بر اساس آن چه رسانه ها اعلام می کنند میلان علاقه ی زیادی به جذب این مدافع چپ ایتالیایی دارد.

سانتون به گاتزتا گفت :

" من در نیوکاسل خوشحال هستم. من این شهر ، باشگاه و جو حاکم بر آن را دوست دارم."

" نامزد من نیز در اینجا زندگی می کند و فرزند ما نیز در ماه می متولد خواهد شد . من در نیوکاسل مثل یک پادشاه زندگی می کنم و تا سال 2016 با این تیم قرار داد دارم."

" بازگشت به ایتالیا ؟ من شنیده ام که میلان به من علاقه نشان داده است و این باعث افتخار و خوشحالی من است."

" من نمی دانم که اگر تیم دیگری از ایتالیا به سراغ من بیاید چه پاسخی بدهم اما اگر میلان پیشنهادی برای من ارائه بدهد به تردید آماده ی بستن کیفم برای سفر به میلان خواهم شد."

سانتون 22 ساله در تابستان 2011 با قراردادی به ارزش 5 میلیون پوند از اینتر به نیوکاسل پیوست.

او در ادامه گفت :

" من به اینتر احترام می گذارم و در آن تیم شادمان بودم. این مشکل من نیست که از کودکی به عنوان یک هوادار میلان به دنیا آمده ام."

گفته می شود میلان پیشنهاد اولیه ی خود را در ژانویه به نیوکاسل ارائه کرده بود.

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •