تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 328 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا حقشه چون بهترین داروازبان جهان هست

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دی استفانو، در مصاحبه با مارکا، از مورینیو پشتیبانی کرد و به خبرنگاران گفت: "اون شغل بسیار سختی داره، همه باید ازش حمایت کنیم و در نهایت با هم متحد باشیم چرا که راه درازی در پیش هست. "

افسانه ی رئال مادرید معتقد است که هواداران هنوز شانس پایکوبی در پایان فصل را دارند: "رئال مادرید هنوز برای دو جام دیگه داره میجنگه و من مطمئن هستم که امسال لیگ قهرمانان رو میبریم، باید تمام توان خودمون رو برای این لیگ بذاریم. "

3. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ژوزه مورینیو در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی Tuttosport در دوبی، به سوال خبرنگاران جواب داد.

سوال: شروع بد تیم شما رو ناراحت نکرده؟

ببینید، من در رئال خواهم ماند و هدفم قهرمانی در لیگ قهرمانان است، اما یونتووس کمی نگرانم میکنه (یعنی منچستر از همین الان حذف؟ ) باخت در مقابل مالاگا باعث شد خیلی عمیق و طولانی به شرایطم در رئال مادرید فکر کنم. کریسمس را به همراه خانواده ام در پرتغال سپری کردم و الان در اینجا در کنار دوستانم، مارادونا و کاپلو هستم. ما به یه جمع بندی رسیدیم: "فوتبال در حال تغییر هست، تغییر میکنه و میکنه، تقریباً هر روز، هر دقیقه و هر ثانیه. با همه ی اینها، هنوز یک چیز تغییر نکرده: هنوز مربی ها ترکیب رو انتخاب میکنن."

سوال: پس رد میکنین که رئال رو ترک میکنید؟

جوابتون رو با نقل از فرگوسن میدم: "خیلی پیر شدم که بخوام دست بکشم، همینطور خیلی جوونم که بخوام دست بکشم". هدف من اینه که لیگ قهرمانان رو با سه تیم ببرم، رئال مادرید، اینتر میلان و پورتو. هیچ کس تا حالا این کارو نکرده. ضمن اینکه این دهمین قهرمانی رئال مادرید هم خواهد بود، تنها تیمی که تونسته تعداد قهرمانی هایش را دو رقمی کند.

5. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

الان شبکۀ ورزش زیرنویس کرد که کاسیاس اعلام کرده فصل بعد بازنشسته میشه یا اینکه همین الان بازنشسته شه (درست ندیدم) بعد مورینیو هم گفته سریع دخئا (دروازه بان منچستر) رو بگیرین و 22 ملیون پاوند هم پیشنهاد دادن. البته بارها به من ثابت شده که منابع این صدا و سیمایی ها از خودشون هم زرد تر (بخونین آبی اناری تر) هستن ولی من نرفتم چک کنم. ببینین میتونین ته و توی قضیه رو در بیارین؟
    Last edited by powerslave; 30-12-2012 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان شبکۀ ورزش زیرنویس کرد که کاسیاس اعلام کرده فصل بعد بازنشسته میشه یا اینکه همین الان بازنشسته شه (درست ندیدم) بعد مورینیو هم گفته سریع دخئا (دروازه بان منچستر) رو بگیرین و 22 ملیون پاوند هم پیشنهاد دادن. البته بارها به من ثابت شده که منابع این صدا و سیمایی ها از خودشون هم زرد تر (بخونین آبی اناری تر) هستن ولی من نرفتم چک کنم. ببینین میتونین ته و توی قضیه رو در بیارین؟
    بابا بیخیال کاسیاس که خیلی جوونه
    خدانکنه که بازنشسته شه
    یکی ته و توی قضیه رو در بیاره ببینیم چی شده

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ژوزه مورینیو در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی Tuttosport در دوبی، به سوال خبرنگاران جواب داد.

سوال: شروع بد تیم شما رو ناراحت نکرده؟

ببینید، من در رئال خواهم ماند و هدفم قهرمانی در لیگ قهرمانان است، اما یونتووس کمی نگرانم میکنه (یعنی منچستر از همین الان حذف؟ ) باخت در مقابل مالاگا باعث شد خیلی عمیق و طولانی به شرایطم در رئال مادرید فکر کنم. کریسمس را به همراه خانواده ام در پرتغال سپری کردم و الان در اینجا در کنار دوستانم، مارادونا و کاپلو هستم. ما به یه جمع بندی رسیدیم: "فوتبال در حال تغییر هست، تغییر میکنه و میکنه، تقریباً هر روز، هر دقیقه و هر ثانیه. با همه ی اینها، هنوز یک چیز تغییر نکرده: هنوز مربی ها ترکیب رو انتخاب میکنن."

سوال: پس رد میکنین که رئال رو ترک میکنید؟

جوابتون رو با نقل از فرگوسن میدم: "خیلی پیر شدم که بخوام دست بکشم، همینطور خیلی جوونم که بخوام دست بکشم". هدف من اینه که لیگ قهرمانان رو با سه تیم ببرم، رئال مادرید، اینتر میلان و پورتو. هیچ کس تا حالا این کارو نکرده. ضمن اینکه این دهمین قهرمانی رئال مادرید هم خواهد بود، تنها تیمی که تونسته تعداد قهرمانی هایش را دو رقمی کند.
    بابا دمشگرم منچسترو جلو جلو حذ ف کرد
    یکی قضیه ی کاسیاسو پیگیری کنه
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد از تعطیلات کریسمس، در اولین جلسه تمرینی تیم، مورینیو و کاسیاس قرار هست با هم برن جلو خبرنگارا و به این چرندیات پایان بدن. مطئمن هستم رئال مادرید متحدی رو در نیم فصل دوم میبینیم. (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

10. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

"سانتیاگو برنابئو" در "سانتیاگو برنابئو"

12. 8 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل – رئالی ها در سال 2012 در بازی های داخل خانه لالیگایی عملکرد شگفت انگیزی داشتند و توانستند در 20 دیدار خانگی شان به 16 برد و تنها 4 تساوی دست یابند.
    رئال مادرید در سال 2012 و در استادیوم اختصاصی خود یعنی سانتیاگوبرنابئو توقف ناپذیر نشان داد.رئالی ها اولین دیدار خانگی شان در این سال را با برد پر گل 5-1 برابر گرانادا آغاز کردند و در نهایت این سال را بدون شکست خانگی گذراندند.تیم مورینیو در طول این 20 دیدار خانگی توانست به 16 برد و 4 تساوی دست یابد و از 60 امتیاز ممکن 52 امتیاز را تصاحب کند.از این حیث باید رئال را نیرومندترین میزبان لالیگا در سال 2012 نامید.رقیب سنتی یعنی بارسلونا در این سال 3 امتیاز کمتر از تیم پایتخت نشین در دیارهایش در نیوکمپ به دست آورد و رقیب همشهری یعنی اتلتیکو مادرید نیز با کسب 47 امتیاز در رده سوم این رده بندی جای گرفت.
    رئالی ها همچنین از نظر تعداد گل های زده و دریافت کرده در بازیهای خانگی امسالشان هم در صدر قرار میگیرند.آنها در 20 بازی خانگی خود 65 گل به ثبت رساندند ( بیش از 3 گل در هر بازی ) و فقط 14 گل دریافت کردند.این در حالیست که آبی و اناری پوشان در سال جاری میلادی در بازی های خانگی 59 گل زدند و 18 گل دریافت کردند.

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •