مرسی
یعنی من بایدکتاب های پیش چاپ 91
سوم چاپ 90
و دوم چاپ 89 رو بگیرم ؟
گیر میاد ؟
اخه هر جا پرسیدم کتاب های چاپ 91 داره فقط
میشه برا سوم و دوم کتاب های چاپ 91 بگیرم ؟
مرسی
یعنی من بایدکتاب های پیش چاپ 91
سوم چاپ 90
و دوم چاپ 89 رو بگیرم ؟
گیر میاد ؟
اخه هر جا پرسیدم کتاب های چاپ 91 داره فقط
میشه برا سوم و دوم کتاب های چاپ 91 بگیرم ؟
بله کتاب های جدیدتر مشکلی نداره. کتاب دین و زندگی گاج رو اگه بخری نیازی به خود کتاب درسی نیست همینطور کتاب های کلک معلم برای ادبیات . کتاب های ریاضی و فیزیک که اصلا کتاب درسی تاثیر چندانی نداره مطالب رو باید از کتاب های کمک آموزشی یاد گرفت که تمرین های مشابه تمرین های کتاب رو هم توی تست های تالیفی دارن. شیمی و زیست رو حتما هم کتاب های جدید و هم کتاب های کمک آموزشی جدید باید بخری
سلام
من بعد چند سال دارم برای کنکور میخونم
فصل 10 زیست سوم (رشد و نمو گیاهان) حذف شده؟
چرا کانون توی برنامه ی رشته تجربی این فصل رو کنار گذاشته؟
دوستان من همون طور که گفتم سال 90 کنکور دادم
الان دوباره می خوام کنکور تجربی شرکت کنم
هیچ کتابی هم ندارم
خواهشا کمکم کنید و بهترین کتاب ها رو بهم معرفی کنید
اینا چیزایی که تو ذهنم هست
برای ادبیات
ادبیات 2 و 3 و پیش کلک معلم
کتاب آرایه های ادبی کلک معلم
واژگان سطر به سطر کتاب درسی گاج البته برای این بین گاج و هامون سبطی موندم کدوم بهتره ؟
زبان فارسی نمی دونم چی بگیرم ؟
یه کتاب تست جامع هم می خوام که هم قرابت معنایی تستاش خوب باشه و هم کامل باشه و کل ادبیات و زبان فارسی رو پوشش بده
برای عربی
کتاب آموزش جامع عربی ایاد فیلی مبتکران
یه کتاب تست خوب هم معرفی کنید
برای دینی
فقط می خوام کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیرم دیگه کتاب درسی نمیگیرم براش
برای زبان
نمی دونم چی بگیرم البته زبانم خوبه
فقط فعلا کتابی که تو ذهنم گاج سفید هست
برای ریاضی
یه کتاب می خوام جامع از اول و پایه مطالب گفته باشه فقط مهر و ماه نباشه خوشم نمیاد از این کتاب
ریاضیم زیاد خوب نیست یچیزی باشه که خوب بفهمم درس
برای زیست
اول که کتاب درسی ها رو می خوام بگیرم
برای ژنتیک هم آرام فر
کتاب تست هم یچیزی می خوام هم تست خط به خط داشته باشه که وقتی می خونم می خوام تست بزنم ترکیبی نباشه بعدش هم تست های ترکیبی داشته باشه
برای فیزیک
اول از همه یه کتاب آموزشی خوب
بعد هم یه کتاب تست جامع خوب
برای شیمی
می خوام برا دوم و سوم و پیش مبتکران بگیرم
کتاب تست هم نمی دونم چی بگیرم
فقط یه چیزایی معرفی کنید که بتونم از الان تا کنکور روشون مسلط شم
و به نظرتون میشه از الان تا کنکور با تلاش زیاد رتبه ی خوب آورد ؟
و درخواست اخر ببخشید زیاد شد زود بهم معرفی کنید که دیگه بیشتر از این عقب نیفتم
کنکوری های 92 کجایین پس ؟
من رشتم ریاضیه چیزایی که به نظرم خوبه رو میگم:
ادبیات 2 و 3 و پیش.کلک معلم خوبه گاج سبزم خوبه تقریبا در 1سطحا ( خودم گاج دارم )
کتاب آرایه های ادبی: کلک معلم خوبه نشر الگو otn هم خوبه (خودم نشر الگو دارم)
یه کتاب تست جامع هم می خوام که هم قرابت معنایی تستاش خوب باشه و هم کامل باشه و کل ادبیات و زبان فارسی رو پوشش بده:کلک معلم خوبه نشر الگو otn هم خوبه (خودم میخوام نشر الگو بگیرم)
برای عربی کتاب آموزش جامع عربی ایاد فیلی مبتکران یه کتاب تست خوب هم معرفی کنید: من خودم ندارم دوستام otn دارن میگن خوبه
برای دینی فقط می خوام کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیرم: بهترین انتخابه
برای زبان نمی دونم چی بگیرم البته زبانم خوبه فقط فعلا کتابی که تو ذهنم گاج سفید هست : به نظرم زبان انتشارات شبقره خوبه . (آقای رضا کیاسالار)
برای شیمی می خوام برا دوم و سوم و پیش مبتکران بگیرم کتاب تست هم نمی دونم چی بگیرم: همون مبتکران بهترینه
بقیه درساتم نمیدونم![]()
موفق باشی
![]()
سلام دوست عزيز
ببين برايه ادبيات وقتي ميخواي كتاب جامع هم بگيري ديگه لازم نيست هم 2 بگيري هم 3 چون به نظره من كتابايي كه فقط مخصوص ادبيات دوم (يا سوم هستن)به درده كنكوري نميخوره چون خيلي مباحث رو باز كردن كه براي كنكور لازم نيست
نظره من براي ادبيات جامع روي 2 تا كتاب اوليش كتاب ادبيات جامع ژرف انديشان كه كمتر كسي باهاش آشنايي داره چون تازه اومده ولي تستاش واقعا مختصر و مفيده و مباحث رو خوب پوشش ميده
دوميش ادبيات جامع الگو هست ... ميتوني خودت ببيني و مقايسه كني.
آرايه كلك واقعا بيخوده...براي آرايه نظرم رويه 2 تا كتابه اولي براي آموزش:كتاب همايش ادبيات هامون سبطي جلدي كه توش آرايه داره براي تست هم الگو
براي لغت و املا هامون سبطي رو بگير فقط.........ضمنا به ياد داشته باش كه لازم نيست خــــــــــــــــــيلي رو واژگان داخل متن(اونايي كه معنيش انتهاي كتاب نيومده ) حساسيت نشون بدي چون جديدا تو كنكور از اين واژه ها به ندرت استفاده ميشه چون سر معنا كردنشون اختلاف نظر پيش مياد
زبان فارسي فقط 5 بحث الگو.........كتاب هامون خيلي مفصله و آدمو يه جاهايي گيج ميكنه... الگو واقعا كتاب خوبيه خيلي مختصر و مفيده
برايه تست عربي بانك تست خيلي سبز خوبه
اگه زبانت خوبه مبتكران بگير
براي فيزيك: اگه اموزش مفصل ميخواي براي پيش دانشگاهيي فار عاليه.. اگه نميخواي خيلي هم مفصل باشه الگو...براي اول سبز دوم و سوم نظري ندارم ولي الگو بد نيست...
شيمي وقتي مبتكران ميگيري ديگه تست نميخواد بگيري كه(نكنه منظورت كتاب آموزشيه مبتكرانه؟؟؟؟)
اره منظورم آموزشی شیمی مبتکران
برا ادبیات کلک معلم خوبیه واسه آموزش. تست هم کتاب سبز(البته دیگه خیلی وارد جزییات شده)
در کل پیشنهاد میشه ادبیات رو مبحثی بخونید.
برای مبحثی خوندن کتاب های کوچک "تب کنکور" کلک معلم توصیه میشه.به رنگ نارنجی (به ویژه لغات و تاریخ ادبیات)
برای زبان فارسی کتاب 5 مبحث نشر الگو خوبه.خلاصه و مفیده...
برا عربی: اگه یه ذره عربی بلد باشی فوت و فن خیلی خوب جواب میده.برا تست هم کتاب آبی قلمچی پیشنهاد میشه(البته جواب تشرحی خوبی نداره)بیشتر برا تمرین خوبه.همون فوت هم تست داره اما با نکات خوده کتاب حل میشه.
اساسا ریاضی تجربی کتاب فوق العاده نداریم.به نرم کتاب نقره ای گاج از همش بهتره.همون که دو جلده.
برای زیست اول کتاب سبز بعدش اگه وقت کردی 8000 تست گاج. در ضمن گیاهی آرامفر خیلی خوبه.
برا فیزیک آموزش بلد نیستم ولی تست سفید گاج.شاید تست هاش ساده به نظر برسه ولی از همون تیپ سوالا تو کنکور میاد.اگه سخت تر میخوای کتاب سبز.
برا شیمی همون مبتکران کافیه کتاب تستش رو بگیر توش آموزش کامل هم داره.
آره دوست عزیز از الآن فرصت خیلی زیادی هست تا کنکور.با تلاش خیلی راحت رتبت زیر 2000 میشه.
دفعه ی بعدی سوالاتت رو در مورد کتاب ایجا مطرح کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M A M M U T; 09-11-2012 at 08:05.
رفقا واقعا کسی نمیدونس یا مارو قابل ندونستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)