اندروید 4.4 امروز برای نسخه های Wifi ارائه خواهد شد. برای نسخه های 3G هم بزودی ارائه خواهد شد.
دوستان منتظر باشند.
اندروید 4.4 امروز برای نسخه های Wifi ارائه خواهد شد. برای نسخه های 3G هم بزودی ارائه خواهد شد.
دوستان منتظر باشند.
Last edited by IceLord; 13-11-2013 at 09:57.
برای روت شده چطور؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلام
تبلتم شارژ نداشت و خاموش شد . دیگه روشن نمیشه ! میزنم به شارژ فقط صفحش روشن میشه . هر کاری میکنم هر دکمه ای میزنم روشن نمیشه
مشکل چی هست ؟
Android 4.4.2 KOT49H
Full Firmware
WIFI
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3G Model
OTA Update
KOT49H from KRT16S
WIFI
3G Model
Last edited by IceLord; 12-12-2013 at 12:51.
در راستای پست بالا تدکر بدم که دوستانی که روت کردن از روش OTA استفاده نکنن. چون در این صورت تبلت روی لگوی بوت گیر می کنه. (مشکل براحتی قابل حل هست ولی کل اطلاعات تبلت از بین میره.)
بجاش می تونن از فایل های Full Firmware استفاده کنن که فقط روت + نرم افزار ها از بین میره.
یا اینکه می تونن مدتی صبر کنن تا روش هایی دیگه ای برای آپدیت بدون پریدن روت و نرم افزارها ارائه بشه.
موفق باشید
با این حساب ما که روت کردیم صبر کنیم بهتره
دوستان کسی اپدیت کرده؟
شارژ دهی دستگاه بهتر شده؟
اگه حال و حوصله بک آپ گیری و دانلود و نصب مجدد نرم افزار ها رو ندارید بهتره که صبر کنید.
من دیشب آپدیت کردم ولی هنوز برای نظر دادن در مورد شارژ دستگاه زوده.
این 3G چرا اینجوری باطری می خوره؟ حدود یک ساعت دستگاه به شارژ بود و داشتم 3G کار می کردم ولی شارژ دستگاه تکون نخورد! تا حالا به این قضیه دقت نکرده بودم!
![]()
یه خبر بد!
با آپدیت به اندروید 4.4 قابلیت ارسال و دریافت sms از بین میره.
فعلا دولوپر ها دنبال راه حل هستند. دوستانی که این قابلیت براشون مهمه فعلا ارتقا ندن.
موفق باشید
Android 4.4 KRT16S
Full Firmware
WIFI Model
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3G Modelکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOTA Upadate
WIFI Model
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3G Modelکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)