میخای بزنم توو ذوقت؟! ببین میتونی کارت گرافیکتو آپدیت کنی؟!! اگ تونستی واقغا مبارکت باشه
میخای بزنم توو ذوقت؟! ببین میتونی کارت گرافیکتو آپدیت کنی؟!! اگ تونستی واقغا مبارکت باشه
درود بر همه من این مسئله رو بررسی کردمو حل شد
شرکت ایسوس درایورای nvidia رو میگیره و نسخه ایسوسشو میده که میشه رو لپتاپاش نصب کرد
کافیه برید تو سایت ایسوس قسمت support و کلمه "vga" رو سرچ کنین و آخرین درایور ( هم اینتل هم nvidia ) رو دان کنین و نصب کنین ( اگر اسم خود لپ تاپو سرچ کنین و برین به بخش خود لپتاپ درایورایی که واسه دان گذاشته قدیمیه :| )
من این کارو کردم گرافیکم نصب شد و بسیار خوب عمل میکنه و هیچ مشکلیم ندارم ... ( البته یه خوردشو مدیون استفاده از تن تاکم) )
![]()
آی دمت گرم.دوستان کاملا درسته.البته درایورای جویدشم یکم قدیمیه ولی بازم خوبه بزمیو ب بدن حال کنید فعلا قوی ترین لپتاپ گیم بازار با قیمت زیر 3500 دست خودمگنه ک میتونه با 6 نومنیا کل بندازه کم هم نیاره
Sent from my GT-P3100
پس خداروشکر مشکل حل شد...یعنی من برم بخرم![]()
اینم برای این که خیالتون راحت شه که مشکلی نداره گرافیکش
به نظرشما n56 بهتره یا n550 غیر لمسی باگرافیک 4g!
از چه نظر؟!! از نظر قدرت منظورته؟! ببین بذار یه چیزو برات روشن کنم اگر مقدار گرافیک n550 به میزان 20 گیگ هم باشه از 2 گیگ gtx760m خیلی خیلی ضعیفتره!! اصا رم ربطی به قدرتش نداره،و اون رم بیشتر برای رندر گرفتن بدرد میخوره!! گرافیک n550 حتی از بقیه GT750m های دیگم ضعیفتره!! چرا؟! چون ddr3 هست و بقیه ddr5 حالا حساب کن GTX760m چقد قوی تر از اونه.
منظورمن n56vv هست .که گرافیک m750 داره. !1
پس منظورت n550 و n56vv بود آره؟! بذار یه سوال ازت بپرسم، بنظرت گرافیک 750m با حافظه 2 گیگ قویتره یا gt750m با حافظه 4 گیگ؟!! دبگه این چیزا بدیهی هست داداش!! قیمت اون n56vv و n550jv با هم خیلی اختلاف دارن بعد شما بین این 2تا هم میخوای انتخاب کنی؟در صورتی ک n56jr هم قیمت با 550 هست!!! تازه vv پردازندشم قدیمی هست!!!یکم عجیب میزنه انتخابات
اگر قراره بین vv و 550 انتخاب کنی شک نکن 550 عالیه
Last edited by M.R.P; 07-03-2014 at 11:42.
الان مگه قیمت n550 غیرلمسی باگرافیک 4g چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)