تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 82 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

خيلي ممنون. بعد موقع نصب آنلاين آرمور با توجه به اينکه اينترنت سکيوريتي رو دارم آيا ميتونم گزينه Free رو بزنم؟ گزينه پوليش ديگه لازم نيست که؟
    بله شما در هر زمانی میتونید از نسخه رایگان فایروال استفاده کنید

کافیست به بخش لایسنس برید و در زیر جعبه لایسنس ها گزینه رایگان را انتخاب کنید

2. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

xman681 عزیز ازم خواسته بودید دلیل اینکه تحمل این انتی ویروس برام سخته رو توضیح بدم.
    راستش قبلش بگم لا اقل به نظر من f-secure bullguard emsisoft انتی ویروسهایی هستن که در کنار اینکه عالین ( یعنی اشتباه کم و قدرت تشخیص بالا) خیلی هم سبک هستن. هر چند با بولگارد میتونم بگم ویندوزم تا 30 ثانیه کنده ولی بعدش از همشون بهتره. البته این چند ثانیه رو نسبت به این دوتا میگم زیاده نه بقیه! بیت دفندر خیلی خوب بود نمیدونم چرا اخرین باری که نصب کردم اینطوری بود لابد شاید چون نه تریال بود نه اصلی. یعنی در کل به نظرم جزو بهترین هاست.
    ولی چرا تحملش سخته برام:
    با اینکه خیلی با برنامه ها ور میرم و عشق تنظیماتم ولی تو بحث انتی ویروس نه ! ماهی یه بارم بازشون نمیکنم مگر اینکه مزاحم بشن! با تنظیمات زیاد و دست و پا گیرش حال نمیکنم البته میگم تو بحث انتی ویروس حوصله کمی دارم.
    و بعدش رابط گرافیکیش که به دلم نمیشینه. اینم خیلی برام مهمه. و گرنه از بقیه لحاظا تو همه تستها منم قبول دارم بهترینه. در آخر هم مهمترین عامل برام بعد از کیفیت کاری بالاشون سبکیه نرم افزاره. با بولگارد واقعا هیچوقت نشده صدای فنمو بشنوم ولی بقیه نه.
    بهترین جا برای خرید emsisoft کجاست ؟ البته بعد از اینکه تریالشو تست کردم شاید نظرم عوض بشه.
    Last edited by zanyar.sew; 21-04-2014 at 21:25.

4. این کاربر از zanyar.sew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

xman681 عزیز ازم خواسته بودید دلیل اینکه تحمل این انتی ویروس برام سخته رو توضیح بدم.
    راستش قبلش بگم لا اقل به نظر من f-secure bullguard emsisoft انتی ویروسهایی هستن که در کنار اینکه عالین ( یعنی اشتباه کم و قدرت تشخیص بالا) خیلی هم سبک هستن. هر چند با بولگارد میتونم بگم ویندوزم تا 30 ثانیه کنده ولی بعدش از همشون بهتره. البته این چند ثانیه رو نسبت به این دوتا میگم زیاده نه بقیه! بیت دفندر خیلی خوب بود نمیدونم چرا اخرین باری که نصب کردم اینطوری بود لابد شاید چون نه تریال بود نه اصلی. یعنی در کل به نظرم جزو بهترین هاست.
    ولی چرا تحملش سخته برام:
    با اینکه خیلی با برنامه ها ور میرم و عشق تنظیماتم ولی تو بحث انتی ویروس نه ! ماهی یه بارم بازشون نمیکنم مگر اینکه مزاحم بشن! با تنظیمات زیاد و دست و پا گیرش حال نمیکنم البته میگم تو بحث انتی ویروس حوصله کمی دارم.
    و بعدش رابط گرافیکیش که به دلم نمیشینه. اینم خیلی برام مهمه. و گرنه از بقیه لحاظا تو همه تستها منم قبول دارم بهترینه. در آخر هم مهمترین عامل برام بعد از کیفیت کاری بالاشون سبکیه نرم افزاره. با بولگارد واقعا هیچوقت نشده صدای فنمو بشنوم ولی بقیه نه.
    بهترین جا برای خرید emsisoft کجاست ؟ البته بعد از اینکه تریالشو تست کردم شاید نظرم عوض بشه.
    سلام

ممنون از نظراتت عزیز

نظرت در مورد این طراحی چیه ؟؟؟

نسخه 9 طراحی عوض شده البته احتمالا تغییرات دیگری هم کرده و منشتر خواهد شد

در مورد تنظیمات به نظر من بخصوص خود ضد مخرب تنظمیات دست و پا گیری نداره و ساده و در حد معمول هست ولی نظر شما محترم هست و اگر بیشتر درباره اش بگید ممنون میشم مثلا موردی مثال بزنید

در مورد خرید هم راهنمایی کردم فقط وب سایت رسمی ایران معتبر هست و شما با اطمینان میتونید خرید کنید

ممنون عزیز

6. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

ممنون از نظراتت عزیز

نظرت در مورد این طراحی چیه ؟؟؟

نسخه 9 طراحی عوض شده البته احتمالا تغییرات دیگری هم کرده و منشتر خواهد شد

در مورد تنظیمات به نظر من بخصوص خود ضد مخرب تنظمیات دست و پا گیری نداره و ساده و در حد معمول هست ولی نظر شما محترم هست و اگر بیشتر درباره اش بگید ممنون میشم مثلا موردی مثال بزنید

در مورد خرید هم راهنمایی کردم فقط وب سایت رسمی ایران معتبر هست و شما با اطمینان میتونید خرید کنید

ممنون عزیز
    این طرح واقعا تو دل بروئه! در مورد تنظیمات تبها زیاد و زیر تبها باز ردیفهای بیشتر. آدم نمیرسه به همه کاراش برسه. دوستدار سادگیم البته طوری نشی ظاهرو بد کنه. مثلا به شخصه از کاشی زنده خوشم نمیاد. البته این طرح جدید به نظر میرسه خیلی ساده باشه. و در عین حال خیلی هم زیباست.

8. این کاربر از zanyar.sew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کی نسخه 9میاد؟
    خوشگل شده ها)

10. این کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

کی نسخه 9میاد؟
    خوشگل شده ها)
    سلام

والا چی بگم تاریخی به ما ارائه نکردند متاسفانه و در جواب ایمیل ها فقط عبارت به زودی دیده میشه

ما خودمون قبل از 2014 انتظار داشتیم ولی الان 4 ماه گذشته و هیچ خبری ازش نیست

فعلا در مرحله تست آلفا به سر می بره و در مرحله بعد در تست بتا قرار میگیره و حداقل سه هفته طول میکشه تا نهایی بشه

هیچ تاریخ مشخصی وجود نداره و فقط خود تیم اصلی امسی سافت اطلاع دارند که قاعدتا صحبتی در موردش نمیکنند

2 ماه پیش اینطوری گفتند پس تاریخ مشخصی نخواهد داشت و عبارت ماه های آینده یعنی کلا مشخص نیست

Q: When will the final version be available for download
    A: One of Emsisoft’s main directives is to not promise any release schedules. We prefer to take as much time as we need to release a well tested, stable product instead of a frequently crashing, hurried one. You can expect an initial public beta build within the next few months though

12. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

به احتمال زیاد نسخه بتا 9 در روز دوشنبه منتشر می شود
    هر یک از کاربران امسی سافت می تواند با روشن کردن گزینه بتا در تنظیمات بروزرسانی، به نسخه جدید منتقل شود.

14. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

16. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

عالی دستتون درد نکنه یه سری سوالات هستش خواستم عرض کنم

1- چرا نسخه 64 بیتی عرضه نشده ؟
    2- من نسخه 9 اینرتنت سکوریتی رو نصب کردم دقیقا مانند نسخه 8 سرعت بوت ویندوز رو خیلی کاهش میده با وجود اینکه سیستم بنده فول هستش
    3- قصد خرید اینترنت سکوریتی 9 رو دارم ولی برای نسخه 8 دو تا سریال در اختیار من می گذاشت که یکی برای فایروال بود و دیگری برای انتی ویروس الان باید از کجا و چجوری برای اینترنت سکوریتی سریال تهیه کنم که معتبر باشه چون این فقط جای یک سریال رو داره ؟

18. 2 کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عالی دستتون درد نکنه یه سری سوالات هستش خواستم عرض کنم

1- چرا نسخه 64 بیتی عرضه نشده ؟
    2- من نسخه 9 اینرتنت سکوریتی رو نصب کردم دقیقا مانند نسخه 8 سرعت بوت ویندوز رو خیلی کاهش میده با وجود اینکه سیستم بنده فول هستش
    3- قصد خرید اینترنت سکوریتی 9 رو دارم ولی برای نسخه 8 دو تا سریال در اختیار من می گذاشت که یکی برای فایروال بود و دیگری برای انتی ویروس الان باید از کجا و چجوری برای اینترنت سکوریتی سریال تهیه کنم که معتبر باشه چون این فقط جای یک سریال رو داره ؟
    درود

1- نیازی به برنامه تخصصی برای 64 بیتی نیست. توی پوشه x86 شما نصب میشه.
    2- گزینه استفاده بهینه از رم رو توی تنظیمات خاموش کنید. یک بار هم اسکن هوشمند انجام دهید.
    3- هنوز برای EIS9 لایسنسی برای فروش قرار نگرفته. احتمالا زمان معرفی نسخه نهایی خرید لایسنس برای EIS9 هم فراهم میشه. دوستانی هم که اکنون دو تا لایسنس دارند (EAM + EOA) همون زمان می تونند تغییر بدن به EIS9

20. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •