اون سوختگی رو سامسونگ بررسی کرده به خاطر گوشی نبوده
گوشی قبل از اینک تو شارژ زده بشه کمی خیس شده بود و از شارژر غیر استاندارد ماشین استفاده کرده بود که آتیش گرفت
لینکشم داشتم پیداش نکردم
اون سوختگی رو سامسونگ بررسی کرده به خاطر گوشی نبوده
گوشی قبل از اینک تو شارژ زده بشه کمی خیس شده بود و از شارژر غیر استاندارد ماشین استفاده کرده بود که آتیش گرفت
لینکشم داشتم پیداش نکردم
من یه موردی رو که کاملا نظر شخصی هست بگم به دور از کل کل، هرچند میدونم خود سامسونگی ها هم قبول دارند
کیفیت ساخت این گوشی با این قیمت میشه گفت خیلی پایینه
اتفاقا من یه سری خبر شنیده بودم در مورد رنگ آبی این گوشی که تو بدنه و تو ساخت دچار یه سری اشکالات فنی بوده به خاطر همین تولیدش متوقف و یا کم بوده (خبر دقیقش خاطرم نیست). علت نایاب تر بودن آبیش هم همین بوده
و اتفاقا یه عکس هم من از رنگ آبیش دیده بودم یه زمانی که اصلا آبیش تو ایران گیر نمیومد (یکی از اون ور آب سفارشی براش آورده بودن) حدود یه ماه پیش بیشتر بود. که قسمتی از بدنه ترک خورده بود. و طرف میخواست گوشیش رو بفروشه
من فقط به اون دوستمون میگم اگر اس3 رو بهترین گزینه دیده بیشتر روی رنگ سفیدش فکر کنه که خدای نکرده مشکلی واسش پیش نیاد و به خوبی هم مواظبش باشه
و شرایط گارانتی شرکتی رو هم کاملا ببینه چیه اگه گارانتی بدنه داره که خیلی میارزه با گارانتی خریدش..........
پیشاپیش هم مبارکش
نه سامی گفته گوشی توی مایکروویو بودهماهم باید باور کنیم دیگه . مطمئنا سامی چیزی به اون شخصی که گوشیش سوخته نداده که اینو بگه
![]()
آره منم الان دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کامنتتون رو خوندم از تعجب شاخ در اوردم
باو نوشته در معرض امواج ماکرویو یک مایکرویو بوده![]()
The only way it was possible to produce damage similar to the damage recorded within the owner's damaged device was to place the devices or component partswithin a domestic microwave
دقیقا معنی کلمه ی whithin میشه در داخل! اگه اشتباه ترجمه میکنم بگین ولی گفته تنها راه ممکن برای بوجود اومدن آسیبی مشابه آسیبی که به دستگاه مالک این گوشی رسیده اینه که دستگاه یا قسمتها(اجزا ) در داخل یک مایکروویو داخلی(خانگی) قرار داده بشه.
منم کلمه داخل رو فهمیدم. ولی توی GSmarena کلمه Oven آورده شده. تو کامنت سامسونگ نه!
اگر واقعا منظورش داخل باشه. این دلیل از آپدیت نشدن گلکسی اس هم دلیل بدتری بود!
دوستانی که گوشی را خریدن از تجربیات خودشون بیشتر بنویسن
ممنون
کسی شرایط گارانتی پارس مایکروتل را برای این گوشی می دونه؟
مثلاً چه مواردی شامل گارانتی میشه و چه چیزهایی نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)