تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 87 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 870

نام تاپيک: Dota 2

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همه مثل void نیستن . برای مثال CK همیشه تو بازی قدرت برای کیل گرفتن داره . یا UrsA یا تا حدودی slark و PA ولی void هیچ چیز خاصی نداره
    شما یک دونه void بدون آیتم و یک لیچ بدون آیتم تصور کن...فقط با ult هاشون می تونند 2-3 تا کیل بگیرند
    به نظر منم تمام Hcarry ها به ایتم وابسته هستند و در این زمینه slark ای که شما مثال زدی خیلی ضعیف تر از void هست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلارک قدرت ارلی گیم گنکش بالاتر از وویده٬ به خاطر اینکه یه مقدار هرچند کم مجیکال دمیج داره٬ پاونس هم نسبتا دیزیبل بدی نیست و کمک خوبیه واسه گنک. ولی کرونوسفیر ووید هم انصافا اسپل خوبیه٬ مسلما قدرت ارلی گیمش از فنتوم اسسین که دوستمون گفت بیشتره. در کل به جز هیروهای او پی رو اعصابی مثل اسپیریت و وایپر و هاسکار و اورسا٬ بقیه کری ها قدرت سولوکیل بدون آیتم ندارن. سی کی که دوستمون گفت هم نمیتونه بدون آیتم هیروی فول ایچ پی رو سولوکیل کنه. حتی درگون نایت هم روی لول های پایین اکثر هیرو ها رو (با فرض اینکه فول ایچ پی هستن) نمیتونه سولوکیل کنه.

داره خودمونی میشه SAWAL96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

شما یک دونه void بدون آیتم و یک لیچ بدون آیتم تصور کن...فقط با ult هاشون می تونند 2-3 تا کیل بگیرند
    به نظر منم تمام Hcarry ها به ایتم وابسته هستند و در این زمینه slark ای که شما مثال زدی خیلی ضعیف تر از void هست
    خوب عزیزم. خودت داری میگی لیچ . منم از اول گفتم که Void با ساپورت یا کمک بقیه میتونه کیل بگیره . البته اگه ساپورت بشه و تا مین ۱۵ خوب کریپ بزنه دیگه هیچ چیز جلودارش نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

در مورد اسلارک هم . carry هست و نیاز حیاتی به آیتم داره . ولی بحث اینه که اسراک همیشه کیتونه اتک بده و میتونه ۶ کنه و باز اتک بده . این یعنی بدون هیچ ایتمی این شانسو داره که اگیلیتیش رو تا حتی ۱۴۰ ببره . و حتی با یه بوت خالی هم اگه ۱۴۰ تا اگیلیتی داشته باشه خیلی قوی میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلارک قدرت ارلی گیم گنکش بالاتر از وویده٬ به خاطر اینکه یه مقدار هرچند کم مجیکال دمیج داره٬ پاونس هم نسبتا دیزیبل بدی نیست و کمک خوبیه واسه گنک. ولی کرونوسفیر ووید هم انصافا اسپل خوبیه٬ مسلما قدرت ارلی گیمش از فنتوم اسسین که دوستمون گفت بیشتره. در کل به جز هیروهای او پی رو اعصابی مثل اسپیریت و وایپر و هاسکار و اورسا٬ بقیه کری ها قدرت سولوکیل بدون آیتم ندارن. سی کی که دوستمون گفت هم نمیتونه بدون آیتم هیروی فول ایچ پی رو سولوکیل کنه. حتی درگون نایت هم روی لول های پایین اکثر هیرو ها رو (با فرض اینکه فول ایچ پی هستن) نمیتونه سولوکیل کنه.
    البته نگفتم که سی کی بدون ایتم جلوی یه هیروی feed شده . من کلی گفتم . برای مثال فرض کن مین ۳۰ باشه . شما به سی کی ۵۰۰۰ تا پول بده . بعد ۱۵۰۰۰ تا بده به لینا . باز هم سی کی شش میکنه و حداکثر با چهار تا اتک میکشه لینا رو . البته من OP بودن هیچ هیرویی رو قبول ندارم . این نوب بودن یار هاست که باعث میشه بعضیا op به نظر بیان . مثلا یه نوب حتی نمیدونه لول های هوسکار چی هستن و الکی روش مجیک میزنه . یا وقتی اسپیریت روش شارژ میکنه هول میشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

لطفا پشت سر هم با اختلاف چند دقیقه پست ندید و همه مطالبو تو یه پست بذارید .

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

در مورد اسلارک هم . carry هست و نیاز حیاتی به آیتم داره . ولی بحث اینه که اسراک همیشه کیتونه اتک بده و میتونه ۶ کنه و باز اتک بده . این یعنی بدون هیچ ایتمی این شانسو داره که اگیلیتیش رو تا حتی ۱۴۰ ببره . و حتی با یه بوت خالی هم اگه ۱۴۰ تا اگیلیتی داشته باشه خیلی قوی میشه
    اسلارک بدون ایتم هیچ دلیلی برای داشتن ۱۴۰ تا اگیلیتی نداره. یعنی باید حداقل ۲۵ تا اتک داده باشه تا این همه اگیلیتی جمع کرده باشه در صورتی ۲ تا ساپورت می تونن زیر ۵ ثانیه بکشنش

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلامی دوباره به همه
    بعد از مدت‌ها اومدم
    دارم از نو دانلود می‌کنم بازی دو تا رو
    ولی با حجم ۵ گیگابایت !!!!

متاسفانه چون با استیم هست، به صورت معمول ۳۰۰ مگابایت رو دانلود کرده بودم
    امروز اومدم چک کنم و بزارم دانلود، دیدم که داره از نو دانلود میکنه!

کسی علت این مشکل رو می‌دونه؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلامی دوباره به همه بعد از مدت‌ها اومدم دارم از نو دانلود می‌کنم بازی دو تا رو ولی با حجم ۵ گیگابایت !!!! متاسفانه چون با استیم هست، به صورت معمول ۳۰۰ مگابایت رو دانلود کرده بودم امروز اومدم چک کنم و بزارم دانلود، دیدم که داره از نو دانلود میکنه! کسی علت این مشکل رو می‌دونه؟
    وقتی وسط دانلود بازی اپدیت میشه دوباره از اول شروع می کنه به دانلود! معمولا اخر هفته اپدیت میاد یعنی 5 شنبه و جمعه باید زود دانلود کنید یا بکاپشو از سایتای خارجی دانلود و نصب کنید و بعد اپدیتش کنید

10. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

اسلارک بدون ایتم هیچ دلیلی برای داشتن ۱۴۰ تا اگیلیتی نداره. یعنی باید حداقل ۲۵ تا اتک داده باشه تا این همه اگیلیتی جمع کرده باشه در صورتی ۲ تا ساپورت می تونن زیر ۵ ثانیه بکشنش
    ولی باز هم ممکنه . نگفتم که همیشه میتونه . شما به بحث توجه کن که چی بود . به void خار شده هیچ راهی نیست بتونه به تنهایی کیل بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •