از پشتیبانی سوال کردم،ترافیک کلیه سرویسها شده 2gb ، مثلا" 512 ترافیکش شده 2gb با ابونمان می شه ماهی 14000 تومان،دیگه با این شرایط بعید می دونم کسی از مخابرات سرویس بگیره.منم می رم آسیاتک،تازه اونجا تورنت هم مشکل نداره یا میرم داتک
از پشتیبانی سوال کردم،ترافیک کلیه سرویسها شده 2gb ، مثلا" 512 ترافیکش شده 2gb با ابونمان می شه ماهی 14000 تومان،دیگه با این شرایط بعید می دونم کسی از مخابرات سرویس بگیره.منم می رم آسیاتک،تازه اونجا تورنت هم مشکل نداره یا میرم داتک
سلام دقت کرده باشین تا 2 ماه پیش اگه ترافیک مازاد میگرفتی میتونستی واسه دوره بعدی استفاده کنی اما الان اگه دوره تموم بشه و استفاده نکنی میسوزه . نامردا 600 مگ رو برام سوزوندن.
قیمت سرویس های نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویس های محدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع خبر؟؟؟
آقا کارمون ساختس پس! من هنوز 1 ماه هم نشده اومدم مخابرات ، 2 باره باید برم؟؟؟!فقط اینجا 2 تا هزینه نصب افتادم! عجب داستانیه ایتنرنت کشور! مملکت گل و بلبل همیته دیگه! همه چیش ثانیه ای تغییر می کنه!
![]()
فکر کنم سرعت سرویس های نامحدود رو واقعی کنند مثل تهران؛ که در این صورت برای وبگردی و حتی دانلود میتونه مناسب باشه. (به شرطی که سرعتش در تمام طول روز ثابت باشه).
شاید هم بیان بگن چون ضریب اشتراک 1 به 10 هست؛ پس سرعت شمایی که 512 دارید؛ موقع دانلود باید حداقل 6.4 و حداکثر 64 باشه. که در این صورت نوسان خواهد داشت و به درد نخواهد خورد.
جالب اینجاست،الان که حساب کردم دیدم اگه مخابرات سرویس 512-2gig به ما بده 14000 تومان و ما 8 گیگ اضافه بخریم با قیمت هر گیگ 2500 تومان.قیمتش دقیقا" با سرویس آسیاتک 10gig یکی می شه،یعنی مخابرات عملا" قیمتا رو مثل شرکتای خصوصی کرد.!
عزیز برو کلاتو بنداز هوا که 600 مگ داشتی و سوخت،من چی بگم؟به کی بگم؟آدم میسوزه والا... 9.5 گیگ از ترافیکم مونده بود...دود شد رفت هوا![]()
آخه 2 گیگ رو باهاش چیکار میشه کرد،
من اصلا با ترافیکم دانلود نمیکنم ماهی 6 گیگ مصرف دارم.
واقعا که.
ابلهی بیش نیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)