تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 311 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام!
    بازم مشکل برطرف نشد!
    به نظر من کلا انتی ویروس پاک کنید دوبار نصب کنید به دردسرش هم نمی ارزه یه بار هم با برنامه malwarebytes سیستم رو اسکن کنید

cmd رو به صورت run as administrator اجرا کنید
    تایپ کنید:
    ping update.eset.com و نتیجه رو اینجا بزارید ببینم از تو سیستمت بر روی این سرور میتونی پینگ داشته باشی

فایروال ویندوز رو ببینید فعال نباشه
    هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای دارید غیر فعال کنید

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    خیلی خیلی ممنونم از اونایی که به من کمک کردن!
    مشکل از یوزرنیم ها بود!
    فقط میخواستم بدونم که باید چه جوری به بهترین شکل فایروال اسمارت سکوریتی را تنظیم کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    یک سول!؟ چرا بیشتر یا بعضی از افراد نود 32 را بدرد نخورترین آنتی ویروس و آن را کوچک میشمارند؟
    مگر نود 32 چیکم دارد و چه ضعف هایی دارد بگویید ما هم بدانیم!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام!
    یک سول!؟ چرا بیشتر یا بعضی از افراد نود 32 را بدرد نخورترین آنتی ویروس و آن را کوچک میشمارند؟
    مگر نود 32 چیکم دارد و چه ضعف هایی دارد بگویید ما هم بدانیم!!!؟
    طبیعیه وقتی ویروس کشی بخواد تک تک پروسس ها و سرویسها و فرایندها رو دائماً مانیتور کنه نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی با اینحال بازم سنگین بنظر میاد. به هر حال شما دارید بهای امنیت بالاتر رو می پردازید. مثل خودرو که هر چی امن تر، قیمت و وزنش هم بالاتر!!
    میتونید برید ویروس کشی نصب کنید که تا این مانیتورینگ قوی رو نداشته باشه و طبعاً بهمین دلیل سبکتر بنظر میاد. مثل نود32 یا خیلی ویروس کشهای سبک دیگه.
    این بستگی داره به سخت افرار شما و میزان امنیتی که می طلبید. مثلاً سیستمی که دائماً به روشهای مختلف با ویروسها و سایر بدافزارها در تماسه نیاز به امنیت بالاتری داره.
    نود32 هم ویروس کش اونقدر بدی نیست که بگیم بدرد نخوره. برای یک کاربر خانگی که با بدافزارهای مختلف درگیری دائمی نداره بسیار هم خوبه.

6. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

طبیعیه وقتی ویروس کشی بخواد تک تک پروسس ها و سرویسها و فرایندها رو دائماً مانیتور کنه نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی با اینحال بازم سنگین بنظر میاد. به هر حال شما دارید بهای امنیت بالاتر رو می پردازید. مثل خودرو که هر چی امن تر، قیمت و وزنش هم بالاتر!!
    میتونید برید ویروس کشی نصب کنید که تا این مانیتورینگ قوی رو نداشته باشه و طبعاً بهمین دلیل سبکتر بنظر میاد. مثل نود32 یا خیلی ویروس کشهای سبک دیگه.
    این بستگی داره به سخت افرار شما و میزان امنیتی که می طلبید. مثلاً سیستمی که دائماً به روشهای مختلف با ویروسها و سایر بدافزارها در تماسه نیاز به امنیت بالاتری داره.
    نود32 هم ویروس کش اونقدر بدی نیست که بگیم بدرد نخوره. برای یک کاربر خانگی که با بدافزارهای مختلف درگیری دائمی نداره بسیار هم خوبه.
    خیلی ممنون از راهنماییتون!؟
    یعنی شما میگید که نود توانایی برخورد با ویروس های زیادی را ندارد!!؟
    و یک سوال دیگر شما کدام آنتی ویروس دیگری را پیشنهاد میکنید؟؟!!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز.بحث در مورد قدرت آنتی ویروسها بارها مطرح شده و حتی بهترین کاربران هم نمی تونند با قاطعیت برای شما نسخه بپیچند که از کدوم آنتی ویروس استفاده کنید.توی انجمنهای آنتی ویروس و فایروال بگردی کلی بحث هست که اکثرا هم تجربه شخصی و نظر شخصی هست.بهترین راهنمایی سایتهایی هستند که آنتی ویروسهای مختلف رو در شرایط برابر تست کرده اند و نتیجه هم فقط به عنوان راهنما و نه یک حکم مطلق،نمایش داده شده که باز هم ذر انجمنهای همین سایت موجوده.
    با توجه به اونها و کاربرد خودت،می تونی یکی از بهترینهاشون رو انتخاب کنی و اگه از لحاظ رابط کاربری یا قدرت محافظت ناراضی بودی،بری سراغ یکی دیگه.

9. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز.بحث در مورد قدرت آنتی ویروسها بارها مطرح شده و حتی بهترین کاربران هم نمی تونند با قاطعیت برای شما نسخه بپیچند که از کدوم آنتی ویروس استفاده کنید.توی انجمنهای آنتی ویروس و فایروال بگردی کلی بحث هست که اکثرا هم تجربه شخصی و نظر شخصی هست.بهترین راهنمایی سایتهایی هستند که آنتی ویروسهای مختلف رو در شرایط برابر تست کرده اند و نتیجه هم فقط به عنوان راهنما و نه یک حکم مطلق،نمایش داده شده که باز هم ذر انجمنهای همین سایت موجوده.
    با توجه به اونها و کاربرد خودت،می تونی یکی از بهترینهاشون رو انتخاب کنی و اگه از لحاظ رابط کاربری یا قدرت محافظت ناراضی بودی،بری سراغ یکی دیگه.
    من تو خیلی از سایت های تست آنتی ویروس گشتم ولی هر کدوم که یک چیزی می گفتند با هم خیلی تفاوت داشت!
    میتونید یک سایتی را معرفی کنید که تست هاش واقعی باشد یا حالا دو تا شد عیبی ندارد؟!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون!؟
    یعنی شما میگید که نود توانایی برخورد با ویروس های زیادی را ندارد!!؟
    و یک سوال دیگر شما کدام آنتی ویروس دیگری را پیشنهاد میکنید؟؟!!
    من اون نظری که دادم رو بر اساس نتایجی که روی تعداد زیادی سیستم تابحال کسب کردم گفتم.
    از سالهای دور سیستمهای آلوده ی شرکتها رو بمن ارجاع میدادند و یک چیزایی هست که دیگه بر حسب تجربه دستم اومده.
    گفتنی ها رو در پست قبل گفتم. دوباره دقیقتر نگاه کنید.
    اینجا تاپیک اختصاصی nod هست و بحث بی ربط یا نام بردن درباره ی بقیه ی ویروس کشها در اینجا اصلاً کار درستی نیست.
    میتونید برای انتخاب ویروس کش قویتر هم به مراجع معتبری مثل Virus Bulletin مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    مدتی پیش با دادن ایمیلم به دوستان از طریق سایتی به من یوزر وپسورد 6 ماه رایگان برا نود35 ورژن 5 دادند
    الان ویندوزم رو عوض کردم
    دوباره میشه کمکم کنید
    Last edited by Somia; 26-10-2012 at 19:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با سلام و عرض ادب

میخواستم بدونم تو یه سیستمی که دسترسی به نت نداره آپدیت آفلاین انجام بدم تا چه مدتی انتی ویروس سبز باقی میمونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •