تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 602 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام اساتید
    از jays هر کدوم رو بگیرم خوبه به نظرتون؟
    از بین اینا
    (تومن 100 ) cx300II sennheiser
    (تومن 100 ) audiotechnica ckmd55
    (از 140 به بالا ) jays
    کدوم رو پیشنهاد میدین؟ وای من عاشق کابل فلت jays شدم ولی حالا اگرم نبود عیب نداره. audiotechnica خوشگله ..رنگ سیاه با یه تیکه طلاییش رو داشت (که کاش نداشت !! ) پایتخت با اون قیمتی که بالاتر نوشتم.
    یه سوال دیگه هم داشتم.به نظرتون فرق بین مثلا پاناسونیک HJE 350 به قیمت 35 تومن با مدل هایی که در پست قبلیم اشاره شد با یه سورسی مثل موبایل انقدر هست که اختلاف قیمت رو جبران کنه؟
    Last edited by seido; 26-07-2012 at 12:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.من به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم خوب یه هدفون خوب که تو این زمینه از همه بهتره چیه .در ضمن این ویژگی ها هم داشته باشه،دالبی هدفون وحذف نویز به طور کامل.خود من از این نمونه خوشم آمده Beats Studio نظرتون چیه در رابطه با این مدل.البته این مدل تو بازار راحت گیر میاد قیمتش هم 550000 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این همه بحث تو این فروم کردین اما یه جمع بندی مناسب از مطالب گفته شده تهیه نکردین.خوب شما اول یه پست درباره آشنایی با انواع هدفون ها مدل ها وکارایی هاشون تو فروم قرار بدین تا اون مخاطب که میاد اطلاعاتی درباره هدفون ویا خرید ان بدست بیاره با این همه پست که واقعا تعدادشون زیاد ووقت گیره پشیمون میشه.من که زیاد گشتم اما یه پست که کامل توضیح داده باشه ندیدم اگه شما سراغ دارین به من نشون بدین.خیلی برام مهمه و میخوام تمام مطالب تخصصی درباره هدفون ها بدونم .تو نت هم جایی بهتر از اینجا ندیدم اما متاسفانه تو بخش اول که حدود 800 نا پیج بود تو شعبه دوم حدود 600تا بود که واقعا معقولانه نیست که این همه پیج رو دیدن کرد.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این همه بحث تو این فروم کردین اما یه جمع بندی مناسب از مطالب گفته شده تهیه نکردین.خوب شما اول یه پست درباره آشنایی با انواع هدفون ها مدل ها وکارایی هاشون تو فروم قرار بدین تا اون مخاطب که میاد اطلاعاتی درباره هدفون ویا خرید ان بدست بیاره با این همه پست که واقعا تعدادشون زیاد ووقت گیره پشیمون میشه.من که زیاد گشتم اما یه پست که کامل توضیح داده باشه ندیدم اگه شما سراغ دارین به من نشون بدین.خیلی برام مهمه و میخوام تمام مطالب تخصصی درباره هدفون ها بدونم .تو نت هم جایی بهتر از اینجا ندیدم اما متاسفانه تو بخش اول که حدود 800 نا پیج بود تو شعبه دوم حدود 600تا بود که واقعا معقولانه نیست که این همه پیج رو دیدن کرد.
    دوست عزیز معلومه که خیلی خوب نخوندین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بله البته مطالب زیاد هست و کسی که بخواد تخصصی صدا رو با استفاده از هدفون دنبال کنه میبایست اطلاعات کافی در مورد هدفون و معایب و مزایای اون بدست بیاره .قبلا اساتید مطالب کلیدی و مهم رو بصورت خلاصه در بخشهایی از این سایت قرار دادن که دوستان بهتون معرفی کردن برای اینکه چکیده این مطالب رو بصورت خلاصه مرور کنین میتونین از این سایت دیدن کنین.head-fi.ir

7. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.من به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم خوب یه هدفون خوب که تو این زمینه از همه بهتره چیه .در ضمن این ویژگی ها هم داشته باشه،دالبی هدفون وحذف نویز به طور کامل.خود من از این نمونه خوشم آمده Beats Studio نظرتون چیه در رابطه با این مدل.البته این مدل تو بازار راحت گیر میاد قیمتش هم 550000 تومن
    بله تقلبی و های کپی این هدفون براحتی با انواع قیمتها گیر میاد ولی تهیه اورجینال این هدفونها کار مشکلی هست.قبل از خرید این نمونه سعی کنین در مورد نوع صدا و نکات دقیق تشخیص اصل از بدل اون رو هم مد نظر بگیرین که بعدا دچار مشکل نشین.چون با هزینه این هدفون میتونین هدفونهای بسیار خوب و حرفه ای تهیه کنین که سالهای سال براتون مفید باشه.

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله تقلبی و های کپی این هدفون براحتی با انواع قیمتها گیر میاد ولی تهیه اورجینال این هدفونها کار مشکلی هست.قبل از خرید این نمونه سعی کنین در مورد نوع صدا و نکات دقیق تشخیص اصل از بدل اون رو هم مد نظر بگیرین که بعدا دچار مشکل نشین.چون با هزینه این هدفون میتونین هدفونهای بسیار خوب و حرفه ای تهیه کنین که سالهای سال براتون مفید باشه.
    ممنون.خوب برای تهیه اصل این مدل من قیمتش رو تو آمازون وسایت های دیگه هم چک کردم که با توجه به قیمت ارز حول همین قیمته که اگه اصلیش باشه قیمتش همینقدره نه بالاتر نه پایینتر.اما در مورد اصل بودن خود جنس تقلبی از اصلی راحته .اولا که تقلبیش همچین قیمتی نداره ودوما اگه بخوام از نماینگی رسمیش تهیه کنم بنظرم مشکلی پیش نیاد.خوب بااین قیمت شما مدل بهتری ساغ داری که هم با کیفیت باشه هم اصلش راحت گیر بیاد.بازم با تشکر از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون.خوب برای تهیه اصل این مدل من قیمتش رو تو آمازون وسایت های دیگه هم چک کردم که با توجه به قیمت ارز حول همین قیمته که اگه اصلیش باشه قیمتش همینقدره نه بالاتر نه پایینتر.اما در مورد اصل بودن خود جنس تقلبی از اصلی راحته .اولا که تقلبیش همچین قیمتی نداره ودوما اگه بخوام از نماینگی رسمیش تهیه کنم بنظرم مشکلی پیش نیاد.خوب بااین قیمت شما مدل بهتری ساغ داری که هم با کیفیت باشه هم اصلش راحت گیر بیاد.بازم با تشکر از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام آقا هر چی گشتم xb-500 نیست که نیست میگه گشتم نبود نگرد نیست
    با توجه به اینکه قیمت xb-1000 400 هزار تومان هست و قیمت M-50 هم همین حوالی
    پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
    ولی یه مزیت بزرگی که xb-1000 داره اینه که با پلیر هم درایو میشه در حالی که m-50 نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در یکی از سایت های همسایه یه دوستی دارند های کپی این برند beats رو میفروشند که اگر خودشون یه ذره جنسشون خراب بود اصلا نمیگفتند که قلابیه چون های کپی در سطح aaa+ هست ماله ایشون و به هیچ وجه قابل تشخیص نیست.و جالبه که تقریبا همه ی مدل هارو دارند !!

و اگر فکر میکنید که فقط ایران اینجوریه بگم که خودم وقتی مالزی بودم در معروفترین پاساژ لوازم کامپیوتر اونجا (لو یات پلازا ) دیوار هایی از بسته های این هدفون میدیدم با یه مشت چینی دور و برش که به اصرار قصد فروش داشتند با قیمت های بسیار پایین که به همین دلیل کلا این مارک برای همیشه از ذهن من خارج شد. بعدشم یه کاری این شرکت کرد که اگر تنها برند هدفون ساز دنیا بود دیگه بنده اصلا هدفون نمیخریدم !!! اونم اینه که عکس این دختره ی زشت رو (جاستین بیبر ) انداخته رو یکی از مدلاش !!!

14. این کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •