با سلام میخواستم بدونم از پکیجی که در طبقه اول قرار دارد می توان برای گرمایش زیرزمین با نصب رادیاتور با اختلاف ارتفاع 5 -متر استفاده کرد؟
با سلام میخواستم بدونم از پکیجی که در طبقه اول قرار دارد می توان برای گرمایش زیرزمین با نصب رادیاتور با اختلاف ارتفاع 5 -متر استفاده کرد؟
کاووسی عزیز
من قبلا خودم با این مشکل روبه رو شدم اما این مشکل فقط در مواردی که از لوله های فلزی استفاده کردن دیده شده در حالی که شما فرمودید از لوله های 5 لایه استفاده کردین.
یک نظریه ای که اساتید قدیمی دادن و به نظر دلیل منطقی هم میاد اینه که:
این مشکل به این دلیل تو لوله کشی فلزی به وجود میامد که لوله رفت و برگشت را به هم جوش میدن تا تنظیمات اکس به اکس شیر های رادیاتورها به هم نخوره.که در اثر انبساط و انقباظ لوله ها میخوان که تغییر طول داشته باشن اما چون به هم جوش شدن این اتفاق با فشار همراه میشه.که با صدای تق تق تق ... همراه میشه.
اگر دقیقا مشخص بشه که کدوم یک از رادیاتورها این صدارو میده شیر های رادیاتور را ببندید صدا میافته.
من تا به حال راه حل کلی که بتونه این مشکل را حل کنه ندیدم فقط بعد از گذشت یکی دو سال خود به خود مشکل رفع میشه.
بله میتونید استفاده کنید.ولی اگر تعداد رادیاتورهای که میخواد در زیر زمین بذارید زیاد باشه به پمپ فشار میاد.واگر جواب نداد مجبورید یک پمپ اضافی با پکیج تون سری کنید.
بنسر پرو پکیج خوبیه.و کیفیت بالای هم داره.برای اطلاع از قیمت های پکیج فرولی میتونید با دفترفروش محصولات فرولی تماس بگیرید 66659572-021 .
با احترام به نظر کلیه دوستان باید بگم من پکیج فرولی را یک پکیج با کیفیت میدونم که جزء بهترین ها توی ایرانه.و این حرف دوستان را اصلا قبول ندارم. حدود 6 ساله که با فرولی کار میکنم.پکیجی که اصلا تبلیقات گستردهای مثل پکیج ای دیگه نداشته و این مشتری های این پکیج بودن که کیفیت خوب این محصول را دیدن و به بقیه هم پیشنهاد دادن.
زیر بنای شما حدود 60 متره و حدودا 300 تا 350 متر لوله برای گرمایش از کف لازم دارین.و از لوله های 5لابه سوپر پایپ یا نیو پایپ و یا لوله های تک لایه که نصبتا ارزانتر در میاد میتونید استفاده کنید. [QUOTE=imanfar;7434864]
بوتان نصبت به ایران رادیاتور کیفیت خیلی بالاتری داره وخدماتش همه بهتره.و صدا ش هم خیلی کمتره.
سلام و تشکر از توجه شما
در مورد افت فشار در سیستم بعلت نشتی در مدار رادیاتورها خوب این منطقیه ولی چرا در حالت تابستانه که فقط آب گرم مصرفی داریم باز فشار بتدریج کم میشه؟
در سیستم پکیج ما هیچ وقت شیر های رادیاتورها را نمیبندیم چون اگر این کارو کنیم پمپ خراب میشه.پس تابستان هم در واقع مدار شوفاژ بازه.و با توجه به اینکه وقتی رادیاتورها سرد باشن نشتیها بیشتر خودشون را نشان میدن این طبیعی که در تابستان هم ما افت فشاربیشتری داشته باشیم.اما در فصل زمستان این نشتی ها به وسیله رسوب گرفته میشن و یا بلافاصله به بخار تبدیل میشن و باعث میشه که ما متوجه نشیم که آب سیستم داره از کجا خالی میشه.
دوست عزیز یعنی در تابستان هم پمپ کار میکنه؟
سیستم پکیج های دیواری به این صورت که در تابستان پمپ روزی یک با ر به مدت خیلی کم کار میکنه تا آب داخل رادیاتورها بچرخه و از حالت راکد در بیاد.و وقتی زمستان خواستیم پکیج را در حالت زمستانه قرار بدیم پمپ گیر پاژ نکنه.و راحت به کار بیافته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)