تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 98 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 975

نام تاپيک: تایپک اختصاصی فایل های اپدیت محصولات LG

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متينپور عزيز

ماسرازكار اين پشتيباني الجي درنيورديم

من يه الجي اسمارت32lv55000TAدارم كه الان توي سايت الجي ايران ميرم ميبينم براش ورژن جديد آپديت اومده منتها من فقط اون فيليرو كه ورژن قديميتر هستش تونستم روي تلويزيون نصب كنم واون ورژن جديد رو نتونستم نصب كم چون توي ريز مدلهاش سري TA كه مربوط به تلويزيون من ميشه نبود

چراالجي براي همه سريها يكدفعه آپديت نميده كه همگي به هم بروز بشن؟؟؟

من يه فايل ديگه كه مربوط به سري تلويزيون خودم بود رو ازاين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كردم كه البته اين ورژن هنوزم ازورژني كه توي سايت الجي ايران هست قديميتره اما ازوزژني كه ديروز روي تلويزيونم نصب كردم يه ورژن جديدتره واين ورژن سريهاي كمتري رو براي آپديت پوشش ميده كه دليلشو نميدونم

اگر محبت كنيد ودراينمورد كمي توضيح بديد ممنون ميشم كه اين چه سياستي هست كه الجي كره يا الجي ايران درپيش گرفتن؟؟؟
    دوست عزیز
    اول در مورد اساس آبدیت فریمورها در تمامی برندها توضیح میدهم
    در تمامی برندها بر اساس سیستم عامل دستگاه های تولیدی و عملکرد آن نسبت سیستم سخت افزاری شان و آپشنهای به کار گرفته در آنها برنامه های در قالب فریمور برای شان نوشته می شود و پس از آ ن دستگاه ساخته شده به بازار مصرف عرضه میشود پس از مدتی بسته به سیستم برق مصرفی و دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی هر کشور مشگلاتی که برای آن دستگاه ها بوجود آمده چه از لحاظ پردازش تصویر و دیگر کاربردهای تلویزیون نیاز به آبدیت برای رفع آن مشگلات که بوسیله کار بران از آن دستگاه ها گزارش شده و یا بروز شدن علم و اطلاعات خود همان شرکتهای سازنده آن آبدیتهارا برای رفع مشگل و همچنین ارتقاء سیستم در سایت شان ارایه می کنند.
    پس در نتیجه شما در هر کشوری که زندگی می کنید باید دستگاه تان را بر همان اساس از سایت کشور مورد نظر و یا کشوری که سیستمهای آن به کشور مورد نظر شما سازگار است آبدیت کنید تا دچار مشگل در سیستم دستگاه تان نشود .
    لازم به ذکر است که اگر دستگاه شما مشگلی ندارد قاعدتا نیازی به آبدیت هم ندارد. و اینکه اگر در یک کشور آبدیتهای بیشتر و یا جدیدتری نسبت به کشور مورد نظر شما است بدلیل آن است که چه کار برد دستگاه و چه سیستمهای آن ها نسبت به کشور شما متفاوت تر هستند چه از نظر سرعت دیتهای مخابراتی و چه از نظر سیکنالهای تلویزیونی و ما-هوا-ره ای شان و عدم وجود فیل -ترینگ
    امیدوارم توانسته باشم سوالتان را بدرستی جواب داده باشم
    موفق باشید

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ببخشید اخر مدل یه سری از ال ای دی ها UA هست و بعضی ها TA این برای چیه؟

مثلا مال من اخرش TA داره یعنی چی؟

4. این کاربر از ali.azadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    اول در مورد اساس آبدیت فریمورها در تمامی برندها توضیح میدهم
    در تمامی برندها بر اساس سیستم عامل دستگاه های تولیدی و عملکرد آن نسبت سیستم سخت افزاری شان و آپشنهای به کار گرفته در آنها برنامه های در قالب فریمور برای شان نوشته می شود و پس از آ ن دستگاه ساخته شده به بازار مصرف عرضه میشود پس از مدتی بسته به سیستم برق مصرفی و دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی هر کشور مشگلاتی که برای آن دستگاه ها بوجود آمده چه از لحاظ پردازش تصویر و دیگر کاربردهای تلویزیون نیاز به آبدیت برای رفع آن مشگلات که بوسیله کار بران از آن دستگاه ها گزارش شده و یا بروز شدن علم و اطلاعات خود همان شرکتهای سازنده آن آبدیتهارا برای رفع مشگل و همچنین ارتقاء سیستم در سایت شان ارایه می کنند.
    پس در نتیجه شما در هر کشوری که زندگی می کنید باید دستگاه تان را بر همان اساس از سایت کشور مورد نظر و یا کشوری که سیستمهای آن به کشور مورد نظر شما سازگار است آبدیت کنید تا دچار مشگل در سیستم دستگاه تان نشود .
    لازم به ذکر است که اگر دستگاه شما مشگلی ندارد قاعدتا نیازی به آبدیت هم ندارد. و اینکه اگر در یک کشور آبدیتهای بیشتر و یا جدیدتری نسبت به کشور مورد نظر شما است بدلیل آن است که چه کار برد دستگاه و چه سیستمهای آن ها نسبت به کشور شما متفاوت تر هستند چه از نظر سرعت دیتهای مخابراتی و چه از نظر سیکنالهای تلویزیونی و ما-هوا-ره ای شان و عدم وجود فیل -ترینگ
    امیدوارم توانسته باشم سوالتان را بدرستی جواب داده باشم
    موفق باشید

باسلام مجدد وتشكر از توضيحات كاملتون

اگر ممكنه درمورد اين حروفي كه بعداز مدل تي وي هانوشته ميشه هم توضيح بديد

مثلا مال من بعدش زدهTA

يكي ديگه زدهUAوهستند سريهاي مختلف ديگر كه خود بهتر ازمن درجريان هستيد

باتشكرازشمادوست عزيز

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام مجدد وتشكر از توضيحات كاملتون

اگر ممكنه درمورد اين حروفي كه بعداز مدل تي وي هانوشته ميشه هم توضيح بديد

مثلا مال من بعدش زدهTA

يكي ديگه زدهUAوهستند سريهاي مختلف ديگر كه خود بهتر ازمن درجريان هستيد

باتشكرازشمادوست عزيز
    دوست عزیز
    پسوند آخر مدل معنای بخصوصی ندارد این به منزله نام گذاری است و اینکه تلویزیون شما برای کدام منطقه و کشوری است در سامسونگ اینطور است و حتما در ال جی هم از این قاعده پیروی می کند.
    از تایپیک زیر استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان کسی آپدیت 04.25.02 که واسه 66000 اومده رو زده؟ تلویزیون نشون میده اومده ولی میگه به حالت تعلیق درومده و شبکه رو چک کنید و خاموش روشن کنید. لینکشو ندارید؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

از دوستان کسی هست کمک کنه من برنامه نسخه آمریکا رو بریزم رو LM76100 ؟

برنامه هایی مثل Youtube , Spotify و ... رو تلویزیون نیاز دارم که نسخه ایرانی نداره اینارو .

به EZ_ADJUST دسترسی دارم ولی کد کشور قابل تغییر نیست .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از دوستان کسی هست کمک کنه من برنامه نسخه آمریکا رو بریزم رو LM76100 ؟

برنامه هایی مثل Youtube , Spotify و ... رو تلویزیون نیاز دارم که نسخه ایرانی نداره اینارو .

به EZ_ADJUST دسترسی دارم ولی کد کشور قابل تغییر نیست .
    دوست عزیز
    قبل از هر کاری مطلب این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید

داره خودمونی میشه riofarina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کسی آپدیت 04.25.02 که واسه 66000 اومده رو زده؟ تلویزیون نشون میده اومده ولی میگه به حالت تعلیق درومده و شبکه رو چک کنید و خاموش روشن کنید. لینکشو ندارید؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    سلام منم همین سوال و داشتم لطفا اگه هست آپ کنین تا دانلود کنیم.ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام منم همین سوال و داشتم لطفا اگه هست آپ کنین تا دانلود کنیم.ممنون
    دوست عزیز
    معمولا آن چه که در سایت قرار می دهند بالاتر از آن است که بوسیله تلویزیون آبدیت می کنید و در سایت هم آلان در بخش آسیایی ورژن
    04.23.36 است و ورژن
    VERSION 05.04.14) که امریکایی و در ورژن اروپایی که از آسیایی پایین تر است

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه riofarina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    معمولا آن چه که در سایت قرار می دهند بالاتر از آن است که بوسیله تلویزیون آبدیت می کنید و در سایت هم آلان در بخش آسیایی ورژن
    04.23.36 است و ورژن
    VERSION 05.04.14) که امریکایی و در ورژن اروپایی که از آسیایی پایین تر است
    سلام و خسته نباشید
    این ورژنهایی که گفتین کجای سایت هست کدوم صفحه ؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
    تلوزیون من 42la66000 هست کدوم باید دانلود کنم؟
    این ورژن آمریکایی مشکل زیر نویس پیدا نکنه؟
    الان آخرین ورژن کدوم هست که خود تلوزیون 04.25.02 رو میاره.
    ورژن خودش 04.23.36 است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •