تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 79 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من مييخوام واسه ايپدم كاور يا كيف بگيريم بنظر شما چي بگيرم خوبه ؟ اسمارت كاور خوبه؟ يا فقط با كلاسه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من مييخوام واسه ايپدم كاور يا كيف بگيريم بنظر شما چي بگيرم خوبه ؟ اسمارت كاور خوبه؟ يا فقط با كلاسه؟

دوست عزیر به نظرم بهترین کاور برای آیپد همون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که هفته پیش تو پایتخت دیدم 160000 بود ... این رو هم اضافه کنم از اون هفته تا حالا دلار 200 تومن گرون شده ... مملکت داریم ؟؟؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

برای آیپد نرم افزاری هست که برنامه های تحت جاوا ، به وسیلش اجرا بشن؟
    خیر.

خیلی ممنون از پاسخ کامل شما جناب stream

نیو آیپد معمولی gps نداره؟
    خیر.

جناب stream شما از آيپدتون بيشتر چه استفاده اي ميكنيد كه ١٠ ساعت ميمونه شارژتون؟
    بعد استفادتون مداوم هست ياخير
    من بيشتر نگران گرم شدنش هستم ، ميترسم قطعه اي ازش خراب شه !!!
    اینترنت، کتاب، فیلم. بازیهای سنگین یا استفاده های چند گانه (دیدن فیلم از اینترنت یا WiFi) باعث میشه مصرف باتری بیشتر بشه.

اسمارت کاور رو توصیه می کنم هم خوش قیمته و هم کاربردی.

5. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیپد لامصب بیشتر از خودش لوازم جانبیش در میاد . یکی از دوستان کاور و فکر کنم داک و کانکتور و ازین خرت و پرتا خرید حدود 300 درومد

چرا باید تو ایران برای تکنولوژی 4G که نیست هزینه بیشتر بشه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

iOS 6.0 beta 4 عرضه شد.

بزرگ ترین تغییر در این نسخه حذف اپ YouTube از آیفون و آیپد بود. اپل در این باره گفته:

Our license to include the YouTube app in iOS has ended, customers can use YouTube in the Safari browser and Google is working on a new YouTube app to be on the App Store.

احتمالا هر دو طرف از این پایان همکاری استقبال کردند. اپل که یکی دیگه از سرویس های گوگل رو از محصولاتش خارج کرده، و گوگل که طبق قرارداد قبلی اجازه نمایش تبلیغات در اپ آیفون YouTube رو نداشت (عملا سودی از این سرویس نمی برد) حالا می تونه در اپ ای که خودش در App Store قرار می ده تبلیغات رو هم به ویدیو ها اضافه کنه.

در حقیقت زمانی به اپ یوتوب نیاز بود که آیفون از Flash Player پشتیبانی نمی کرد و ویدیو های یوتیوب هم نسخه HTML5 نداشتند (زمان عرضه نخستین آیفون یا آیپد)، ولی الان که HTML5 تبدیل به استاندارد ویدیو در اینترنت شده دیگه نیازی به یک اپ جدا نیست.

این اتفاق هم به نفع مصرف کننده هاست هم به ضرر. حالا گوگل یک برنامه جدیدتر که احتمالا سریعتر و بیشتر به روز میشه و امکانات بیشتری داره رو برای iOS معرفی می کنه، ولی از اون سمت دیگه از نگاه کردن ویدیو بدون تبلیغ خبری نیست.

ویرایش: سایر تغییرات مهم

* تنظیمات جدید و کامل تر Privacy در سطح سیستم عامل (Location, Contacts, Calenders, Reminders, Photos, Bluetooth Sharing, Twitter, Facebook)

* API های جدید برای اضافه کردن کارت ها در Passbook

* بهینه تر و ساده تر کردن تنظیمات Mail و Calender

* تغییرات وسیع و بهینه سازی های بسیار زیاد در Maps

8. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بنظر شما دیگه از سری ios 5 چیزی دیگه ای میاد ؟ مثلا 5.1.2 یا دیگه بصورت رسمس میریم روی 6؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بنظر شما دیگه از سری ios 5 چیزی دیگه ای میاد ؟ مثلا 5.1.2 یا دیگه بصورت رسمس میریم روی 6؟
    فکر نمی کنم چون 5.1.1 نسخه پایدار و ایمن و خوبیه و البته حتی آیفون 3GS هم iOS 6 رو پشتیبانی می کنه...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

iOS 6.0 beta 4 عرضه شد.
    ...
    * تغییرات وسیع و بهینه سازی های بسیار زیاد در Maps
    ارمان جان الان برنامه جدید maps نقشه هاش رو از کجا میگیره؟برای خود اپله؟اگه برای خود اپل باشه طبیعتا قابلیت تکمیل شدن توشط کاربرا رو هم نداره دیگه؟اونوقت تکلیف ما تهرانی های داهاتی چی میشه؟ نقشه گوگل با اون همه سابقه(!) هنوز تو مهمترین جاهای تهران اشکال داره و اپدیت نیست اونوقت از اپل چه انتظاری میشه داشت?
    اونوقت حالا که app گوگل مپز از ios حذف شده میره تو appstore دیگه?اگه اره ممکنه گوگل قابلیت offline maps رو هم اضافه کنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ارمان جان الان برنامه جدید maps نقشه هاش رو از کجا میگیره؟برای خود اپله؟اگه برای خود اپل باشه طبیعتا قابلیت تکمیل شدن توشط کاربرا رو هم نداره دیگه؟اونوقت تکلیف ما تهرانی های داهاتی چی میشه؟ نقشه گوگل با اون همه سابقه(!) هنوز تو مهمترین جاهای تهران اشکال داره و اپدیت نیست اونوقت از اپل چه انتظاری میشه داشت?
    اونوقت حالا که app گوگل مپز از ios حذف شده میره تو appstore دیگه?اگه اره ممکنه گوگل قابلیت offline maps رو هم اضافه کنه؟
    بله منابعش از بینگ، تام تام، OS Map و چند جای دیگه است همراه با خود اپل.

گوگل تایید کرده نسخه جدید Maps رو در اپ استور قرار می ده که تمام امکانات جدید (احتمالا از جمله آفلاین مپ و 3D) رو خواهد داشت. در نهایت به نفع کاربرهاست، Google Maps میاد دست گوگل که می تونه سریعتر توسعه بده و آپدیت های بهتر ارائه کنه و یک گزینه مپ دیگه هم در سیستم عامل هست.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •