بابا دست بردارین -در مورد موتو... فقط بگین -مزایا --معایب -- کارایی ---
اما موتو قیافه کاملا متفاوتی داره
بابا دست بردارین -در مورد موتو... فقط بگین -مزایا --معایب -- کارایی ---
اما موتو قیافه کاملا متفاوتی داره
Last edited by alijigari; 21-04-2012 at 17:28.
من کاری به دانشگاه یا کلاس یا چمیدونم دوستای خودم ندارم
من خیلی جاها دیدم و رفتم که دارم اینو میگم مثل شما ها به خاطر 4 تا دوستو یه کلاس این حرفو نمیزنم
اپل و موتو خاص ترین برند ها هستن و کمترین !
حالا دیگه شما هر جور دوست دارین فکر کنین ( بعضیا کل جامعه رو دوستاشون یا کلاس دانشگاهشون میدونن ! بعد میگن آیفون خز ترین گوشیه !!! )
---------------------------------------------------------------------------
یه جمله ای هست که میگه : نرود میخ آهنی در سنگ !
موفق باشین !
گلم، شما دنیا دیده ای منم بیش از شما ندیده باشم کمتر ندیدم. با قشرهای زیادی هم سر و کله میزنم
من دانشگاه رو گفتم چون نمونه ای میتونه باشه از قشری که حداقل اسم آیفونو شنیدن. قشری که بیشتر با نت سر و کله میزنه. قشری که پول بابایی رو راحت ازش میگیره و گوشی میخره میلیونی، کسی که بدونه مک چیه
جای دیگه رو بگم؟ بگم مثلا قشر مرغداران؟ یا کارگران؟
جایی که طرف میگفت گوشی فقط نوک خوبه! هی من پیش خودم میگفتم نوک چیه؟! حالا نگو منظورش نوکیاست. و نمیدونسته که نوکیا اسم برندشه و فک میکرد که نوکیاست = نوک ای ها !
این قشر چه میدونه اصلا مک چیه؟ موتورولا چیه؟
و اصلا از نظر غالب مردم بالای 200 تومن پول گوشی دادن یعنی پول هدر دادن
این یه موضوع که ابهامی نداشته باشی از قشر
حالا تو همین قشر مهندسین و دانشجو، باز شما موتو رو کمتر میبینی
و اگه من گفتم آیفون خزه نسبت به موتو گفتم وگرنه آیفون نسبت به سامسونگ بسیار بسیار نایابه
شما یه سر علاءالدین رفته باشی خیلی خیلی انگشت شمار مغازه ای رو می بینی که آرم یا اسم موتو رو زده باشه ولی همین اپل حتی به اندازه سامسونگ دیده میشه
همین موارد فک کنم کافی باشه که بفهمیم نایاب ترین گوشی چیه
البته همین نایاب بودن هم مشکلاتی رو داره مثل ساپورت بد و یا نبودن یه جا که بخوای گوشی خرابتو تعمیر کنی
و برای خود من به شخصه نایاب نبودن اصلا دغدغه نیست. فاکتورهایی دارم که برند موتورولا برای من بهتره حالا یکی شاید همون نوکیا براش جواب بده و نظرش هم محترمه
ای ول بابا . آمار همه رو خوب داری ها !
حالا از اینا بگذریم ولی موتورولا برندی هست که افراد خاصی میرن سراغش . کسایی که از تکراری بودن خسته هستن و میخوان همیشه با بقیه فرق کنن . !! اینو تو خیلی از کسایی که موتورولا داشتن دیدم .
ولی آیفون گوشی ای هست که معمولا برای کلاس میرن سراغش /البته توی ایران منظورمه !
موتورولا کمی توی زمینه ساپورت بد عمل میکنه وگرنه از نظر کیفیت و طراحی واقعا بی نظیره . هنوز که هنوزه من تو کف گوشی بک فلیپش هستم با اون طراحی عجیبش . یا دیفای با اون مقاومت بالاش و این دروید ریزر با این باریکیش .
حالا هم که گوگل و موتورولا با هم شدن و امیدواریم که تو زمینه ساپورت خوب عمل کنن .
راستی دوستان در مورد این کسی شنیده که گوگل قصد فروش موتورولا به کمپانی هاوایی چین رو داره ؟! من یه جایی خوندم ولی نوشته بود فعلا در حد حرف و شایعه هست ولی اگر این اتفاق افتاد تعجب نکنید .
ICS Upgrade rollout begins in Q2 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آپدیت OTA اومده ولی 4 نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی حداکثر 2 ماه دیگه باید بیاد درسته ؟
دیگه 2 ماه خونه پرشه شاید زودتر اومد
شایدم این جمعه بیاید![]()
مقایسه باطری ریزر مکس با .......
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)