میشه لینک یا تاپیکشو معرفی کنید؟ گزارشگرای زیادی توی اینترنت آپ شده.
میشه لینک یا تاپیکشو معرفی کنید؟ گزارشگرای زیادی توی اینترنت آپ شده.
دوستان من بلد نیستم پچ و نصب کنم ... یکی بهم بگه چه طوری ... بعدش که فایل اینستالر و تو بازی نصب کردم باید چی کار کنم؟
لطفا اگر میشه خودتون بگین ... نه اینکه مثلا فایل PDF بخون حله ...
این یکی از بهترین پچ ها واسه درست شدن گزارش بازیه
حجم 470 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما کدوم پچ رو مخوایدئ نصب کنید ؟ اگه پچ pes edit باشه که کاری ندره فقط پچ رو نصب کنید و بعد بازی رو از ایکون خودش اجرا کنید
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم که رم 8 و گرافیک 2 گیگ داره corei7
وقتی pes2012 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم از تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک رو رو high بزارم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید.
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟
اقا اين گزارشگر الكي چيه ميذارين هر چي بوده من گذاشتم ولي گزارشگر درست نشده الكي فقط وقت تلف كردم الكي فقط دانلود كردم ولي درست نشد كه نشد كمك كنين چه كار كنم بابا اگه گزارشگر اسپانيايي يا فرانسوي هم باشه مشكل نيس بدين چون اين گزارشگر انگليسي چرت و پت ميگه
اون لینک 400 مگ که 2-3تا پست بالاتر گذاشتم مشکلی نداره خودم استفاده کردم مشکل حل شد . گه زبان گزارش بزی واستون فرقی نمیکنه گزارش فرانسوی و آلمانیه خود بازی مشکلی ندارن فقط باید از منوی اصلی برید توی تنظیمات و گزارش بازی رو بذارید روی آلمانی یا فرانسوی
من پچ 1.2 همین pesedit رو نصب کردم ... موقع اجرا هم Stop Working میده ... با کرک هم امتحان کردم نشد ... حالا چی کار کنم؟
من ازین استفاده کردم ... حرف نداره ... نمیدونم شما کدوم را دانلود کردی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ronnine; 10-10-2011 at 20:08.
شما این option file رو دانلود کن ببین اصلا وارد بازی میشه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قبل هم پچ نصب کرده بودید کرده بودید بعد اینو نصب کردی یا مثلا کیت سرور ریخته بودی بعد نصب کردی ؟
خه من الان خودم دارم از همین پچ بدون مشکل استفاده میکنم
خوب الان من چی کار کنم آخه؟ بازی رو باز نمیکنه ... شما از nod استفاده می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)