هیچ وقت بورس رو طوری معرفی نکنید که درامدهای بالا منتظرشون هست - کاری که متاسفانه بعضی از کلاس های اموزش بورس انجام میدهند توهمات رو در عوام مردم به وجود میاورند
بورس ساده است اما اسون نیست
هیچ وقت بورس رو طوری معرفی نکنید که درامدهای بالا منتظرشون هست - کاری که متاسفانه بعضی از کلاس های اموزش بورس انجام میدهند توهمات رو در عوام مردم به وجود میاورند
بورس ساده است اما اسون نیست
خیلیها و از جمله خودم بخاطر رشد بالای بورس در سال قبل است که علاقمند به کار در بورس شدم
من فقط در بورس چهار تا مشکل کوچک دارم :
1. چه سهمی را بخرم؟
2. چقدر بخرم؟
3. کی بخرم؟
4. کی بفروشم؟
همین![]()
کاملا صحیح حتی این رو هم در انتهای پست قبلیم می خواستم بنویسم اما یادم رفت:
بورس هم مثل فوتبال از دور خیلی ساده به نظر می رسه اما وقتی واردش می شی واقعا گیر می کنی.
مثلا می شینی بازار رو می بینی که مثلا اخابر 4 درصد مثبت خورده و با خودت می گی :اه اگه من الان توی بورس بودم اینو می خریدم و 4 درصد امروز سود می کردم اما وقتی به قصد خرید می ری جلو 400 تا نماد می بینی و .....کاملا سر درگمی و آخرش هم از بین این 400 تا سهمی می خری که اون 399 تای دیگه مثبت و اونی که تو خریدی منفی می شه
در کل همه کاری از دور آسونه......
یک سئوال :
من به عنوان یک سهامدار مبتدی باید انتظار چقدر سود را در سال داشته باشم؟
فرض کنید اصول اولیه بازار سهام را بلدم
آیا سهامدار مبتدی سودش بیشتر از صندوقهای بورسی هست که سودشان هم روی سایتشان مشخصه؟ بالاخره اونها چند تا کارشناس خبره بورس دارند و حتی بعضی اوقات رانت خبری هم دارند
سهامداری زیر یکی دوسال ، قمار محسوب میشه ، چون اطلاع چندانی از بازار نداره و شانسی عمل میکنه ...
سود رو نمیدونم ، چون میزان آشنایی شما رو هم نمیدونم ، اما قطعا ریسک سهامداری مبتدی خیلی بالاتر از صندوق های بورسی هست ، اما خود انتخاب صندوق هم ریسک
داره شما باید یه صندوق مطمئن انتخاب کنید ...
من عین حرف یکی از دوستانم که سابقه اش در این بازار بیشتره رو به شما میگم : وقتی حداقل تحلیل تکنیکال رو یاد گرفتی و پنج شیش تا کتاب درست حسابی درباره ی بازار
در این باره خوندی، اونوقت میشه گفت که یه آَشنایی سطحی با بازار بورس داری ...
ممنون از جوابات،
بگذار یگجور دیگه سئوالم را بگویم :
صندوقها اکثرشان سال گذشته بالای 80٪ سود دادند و اکثرشان هم امسال تا اینجا سودی ندادند و منفی بودند
آیا یک سهامدار مبتدی یا حتی متوسط میتونه سود بیشتری از این صندوقها با اون کارشناسها و اطلاعات پشت پرده کسب کنه؟
این بحث که صندوق بهتره یا سهامدار مبتدی ، چون پایه های مشخصی نداره نمیشه قطعی حرف زد ، هرکس یه نظری داره ، نظر من اینه که صندوق بهتر از سهامدار
مبتدیه ، یعنی من خودم باشم ، پولم رو دست صندوق میدم اما دست سهامدار مبتدی زیر دوسال تجربه نمیدم ...
سهامدار متوسط اندازه ی صندوق و بیشتر از اون میتونه سود کنه ، سهامدار متوسط الان سراغ دارم سه ماه اخر 920 هشتاد درصد سود کرده ... با تکنیکال هم اصلا
آشنایی نداره ولی سه چهار ساله داره خرید و فروش میکنه داخل بازار و آشنایی کامل با سهم ها داره ، تجربی بلده ...
Last edited by کاربر شماره ی یک; 03-05-2014 at 12:06.
عرض ادب و احترام
این حقیر سال ها سابقه ی فعالیت در بورس دارم
برای معامله شما بهتر است از یک سایت خوب کمک بگیرید
چرا که یک سایت خوب ...دقت کنید خوب با مبلغی کم بهترین سهام را به شما معرفی می کند
بنده از سایت بورس21 استفاده میکنم
اگر مدام سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را که چک کنید سیگنال هایی که میدهد را بلافاصله استفاده کنید عالی است
مثلا شما تحلیل های طلا و بورس اخیرش را ببینید...خطا نداشته است
باز هم خودتان تحقیق فرمایید
والله العالم
تهرانی
درتکمیل پست قبلی باید بگم ...
این بازار هیچ فرقی با بازارهای دیگه نداره ، کلاهبردار هم داره ...
سایتهای خوب زیادن ، سایتهای بد هم هستن
من با خرید با سیگنالهای سایتها مخالفم ، مشاوره ی خرید چرا ولی تصمیم نهایی رو باید سهامدار بگیره و واسه خودش تحلیل داشته باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)