سلام این پینگ و سرعت دانلود امشب من هست که هنوز از سرویس محدود استفاده میکنم (پارس انلاین)
![]()
سلام این پینگ و سرعت دانلود امشب من هست که هنوز از سرویس محدود استفاده میکنم (پارس انلاین)
![]()
Last edited by IvIoI-IsEn; 26-09-2011 at 21:39.
ببین اینکه میگی مشکل با واقعی کردن سرعت اینترنت ها حل می شه اشتباهه.می پرسی چرا؟
شاتل 128 اکو با 3 گیگ محدودیت دانلود : 13900
شاتل 2 مگبایت اکو آفیس با 5 گیگ محدودیت دانلود:23900
اگه دقت کنی می بینی که تعرفه دقیقا یکسانه!2 گیگ اضافه برابر با همون 10 هزارتومن بیشتر هست.
یعنی چی؟چون شاتل طبق قانون نمی تونه به کاربر های خونگی 2مگابیت بده همون سرویس 2مگابیت رو به عنوان 128 به ملت می ده و پولشو میگیره.
حالا اگه کسی بخواد سرعت واقعی رو پیگیری کنه چی می شه؟
شاتل میاد به کاربر 128 همون 128 خودشو می ده.بیشتر یوزر هاش با 1001 دوز و کلک مدارک شرکت جور میکنن و همون اینترنت 2مگابیت قبلی رو با عنوان شرکت میگیرن.یه عده هم این وسط وضعیتشون بدتر از قبل می شه.مشکل اینترنت شما هم حل نمی شه.
مشکل چه طور حل می شه؟
2 تا راه حل کلی هست:
1.بیاین با شرکت ها صحبت کنین fair use policy رو برای اینترنت شبانه پیاده کنند.مثلا هر یوزر هر شب بیشتر از 1 گیگ نباید دانلود کنه اگر بکنه از ترافیکش کم بشه(برای صبانت اینکار ممکن نیست)
2.همین روند قعلی را ادامه بدین تا شرکت زیرساخت از رو بره و پهنای باند ایران رو زیاد کنه.
بازم میگم از نظر من با شکایت از سرعت نت کاربران دیگه این مشکل حل نمی شه.فقط بهونه دست مسئولین می دیم که سرعت نسبتا خوب بقیه کاربرا رو هم برای یه مدتی(تا زمانی که کاربرا یه راهی برای دور زدنش پیدا کنند)محدود کنند.
فکر هم نکن با محدود کردن سرعت بقیه مشکل تو درست می شه.اون کسی که اینترنت 128 داره با سرعت 2 مگابیت توی روز نمی تونه زیاد دانلود کنه که بخواد ترافیک ایجاد بشه و مشکل کاهش سرعت برات ایجاد بشه
درسته الان پارس هم همین کار رو میکنه و مشکل از ریشه است و منم نمیگم بیان به کاربر خونگی بیچاره 128 بدن اخه اصلا فحشه!! باید لاقل تا 512 رو به خونگی بدن بدون هیچ مدرکی ولی وقتی نمیدن شرکت ها اینکارو میکننببین اینکه میگی مشکل با واقعی کردن سرعت اینترنت ها حل می شه اشتباهه.می پرسی چرا؟
شاتل 128 اکو با 3 گیگ محدودیت دانلود : 13900
شاتل 2 مگبایت اکو آفیس با 5 گیگ محدودیت دانلود:23900
اگه دقت کنی می بینی که تعرفه دقیقا یکسانه!2 گیگ اضافه برابر با همون 10 هزارتومن بیشتر هست.
یعنی چی؟چون شاتل طبق قانون نمی تونه به کاربر های خونگی 2مگابیت بده همون سرویس 2مگابیت رو به عنوان 128 به ملت می ده و پولشو میگیره.
حالا اگه کسی بخواد سرعت واقعی رو پیگیری کنه چی می شه؟
شاتل میاد به کاربر 128 همون 128 خودشو می ده.بیشتر یوزر هاش با 1001 دوز و کلک مدارک شرکت جور میکنن و همون اینترنت 2مگابیت قبلی رو با عنوان شرکت میگیرن.یه عده هم این وسط وضعیتشون بدتر از قبل می شه
مطمئنا کسی هم به 128 راضی نیست و حداقل 512 یا 256 میخواد و اون 128 مثال بود و منظورم کلی تر بود (و بیشتر در مورد شبانه چون همه میدونن که به علت ترافیک محدود کسی تو روز دانلود نمیکنه فعلا و تغییر سرعت محسوس نیست)
نه راه رفت هست نه راه برگشت...
دلیل عمده مخالفت اکثریت محدود شدن سرعت هاست اگرچه رعایت عدالت هست بیشتر تا محدودیت...مشکل اینترنت شما هم حل نمی شه.
مشکل چه طور حل می شه؟
2 تا راه حل کلی هست:
1.بیاین با شرکت ها صحبت کنین fair use policy رو برای اینترنت شبانه پیاده کنند.مثلا هر یوزر هر شب بیشتر از 1 گیگ نباید دانلود کنه اگر بکنه از ترافیکش کم بشه(برای صبانت اینکار ممکن نیست)
2.همین روند قعلی را ادامه بدین تا شرکت زیرساخت از رو بره و پهنای باند ایران رو زیاد کنه.
بازم میگم از نظر من با شکایت از سرعت نت کاربران دیگه این مشکل حل نمی شه.فقط بهونه دست مسئولین می دیم که سرعت نسبتا خوب بقیه کاربرا رو هم برای یه مدتی(تا زمانی که کاربرا یه راهی برای دور زدنش پیدا کنند)محدود کنند.
حالا اگر همه حجم ها حذف شه، سرعت ها واقعی شه و شبانه هم کامل برداشته شه چی؟ اون موقع فکر میکنید سرعت های روز مثل شبانه الان شه یا نه کلا بهتر شه؟ همین الانش هستن کسایی که 2 مگ دارن با هزینه 2 مگ نه 128 ولی سرعت 128 رو ندارن تو شب ها... این رو چطور میشه درست کرد؟فکر هم نکن با محدود کردن سرعت بقیه مشکل تو درست می شه.اون کسی که اینترنت 128 داره با سرعت 2 مگابیت توی روز نمی تونه زیاد دانلود کنه که بخواد ترافیک ایجاد بشه و مشکل کاهش سرعت برات ایجاد بشه
به نظر من: محدودیت سرعت 128 واسه کاربر خانگی + حجم ها + دزدی و کم فروشی و کم کاری + عدم واقعی بودن سرعت ها برداشته بشه شرایط در کل بهتر میشه یعنی همه به میانگین میرسند
از طرفی تقاضای روز افزون شرایط رو بدتر هم میکنه اگه بخوایم همچنان تو روند الان پیش بریم...
گفتم یه پستی بدم تایپک بیاد بالا !!!
اینترنت های نامحدود ترکیده
عملا همه سرعت ها رو بستن و نه شب و نه روز تغییری نمیکنه
خدا لعنتشون کنه
برادرانی که محدود دارن فعلا همونو داشته باشن چون شاید یه مدت زمان ببره تا این طرح درست شه
بفرماييد.
با يه سري سايت مشكل دارم و باز نميشه. نمي تونم اسپيد تست بذارم.
ديگه از اين بيشتر نشد. اونم براي 1 ثانيه. اكثرا روي 7.6 ثابته.
![]()
فکر کنم با این وضعیت باید یه تایپک دیگه هم باز کنیم به نام :
پایان تلخ و شکست سهمگین طرح اینترنت نامحدود !!
فكر كنم زوده براي قضاوت ولي مطمئنا زياد شدن حق انتخاب مفيده و باعث ميشه كيفيت سرويس هاي محدود هم افزايش پيدا كنه.
شما حق انتخاب نداری مشکل همینه بین بد و بدتر مجوری بد رو انتخاب کنی چیزی که 30 ساله به مردم تحمیل شذه و میشه و ما هم مدافع حقوق بشر و دمکراسی هستیم.ای بابا شما چقدر ساده هستید چشم شما کی باز میشه من 1 هفته هر روز دارم ساعت 8 میرم نظام وظیفه برای کار معافیت تحصیلی هر روز میگن اینترنت قعط هست من نمیدونم تو کشوری که نیروی انتظامیش با Dial-up کار میکنه و اکثر مواقع قعط تشریف داره چرا دم از تکنولوژی میزنید.و جالب این که یک سری هم به شدت جو گیر شدن و میگن امریکا خر کیه و ....
خلاصه دوستان خودمون رو اسلاح کنیم و درست فکر کنیم و واقع بین باشیم.موفق باشید
من خودم از تلوزیون و سایت ها بیشتر از 10 بار شنیدم و خوندم که سازمان تنظیم مقررات گفته که شرکت ها ممکن هست پهنای باند مشتری را روی حد اقل سرعت محدود کنند و اصلا برای همین یک سیستم مانیتورینگ آنلاین گذاشتند که isp ها این کار رو نکنند و این کار کاملا شکستن قانون تلقی میشه و مردم میتونن شکایت کنند و رسیدگی میشه.
اما حالا که میبینیم این نظارت آنلاینشونم کارنمیکنه حداقل شکایت که میتونیم بکنیم.
سایتشون برای شکایت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-قسمت پایین صفحه ,نوار قرمز-
Last edited by qubit99; 27-09-2011 at 19:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)