اقا یکی کمک کنه؟؟
اقا یکی کمک کنه؟؟
فامیلی و جد و آبادش هم نوشته بود![]()
دوست عزیز، مثل اینکه شما باید Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو دانلود کنید.
اگر ویندوز 32بیتی دارید از اینجا:
و اگر ویندوز 64 بیتی دارید از اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود و نصب کنید، تو DVD بازی هم فکر کنم توی آدرس Support/VCRedist باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نصب نسخه ی 32 بیتی روی هر نوع ویندوز فکر کنم پاسخگو باشه.![]()
سوالات و مشکلات نصب و اجرا بازی رو اینجا بپرسید ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دوستان من موقع رانندگی و قایق سواری ، بازی خیلی لگ میزنه..کسی همچین مشکلی داره
دیگه نمیدونم چیکار کنم مشکل لگ زدن رفع بشه...
سلام . فایل زیر رو دانلود کن و در این مسیر بریز : C:\Windows\System32 Windows XP, Vista, 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوندا ... چرا این بازی اینقد باحاله
چرا اینا اینقد خلاقیت دارن ...![]()
چرا طراحی مناظر اینقد بی نظیره
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
محتوای مخفی: عکس 4
محتوای مخفی: عکس 5
محتوای مخفی: عکس 6
محتوای مخفی: عکس 7
محتوای مخفی: عکس 8
محتوای مخفی: عکس 9
محتوای مخفی: عکس 10
محتوای مخفی: عکس 11
محتوای مخفی: عکس 12
محتوای مخفی: عکس 13
فقط یک کلمه راجب به بازی میشه گفت اونم شاهکار
تنها بازی ای بوده که هیچ کدوم از مراحلش واسم آزار دهنده و تکراری نشد تا آخرش و داستان ش به قدری جذاب هست که تا آخر آدم رو نگه میداره.
مهمترین چیز در داستان بازی اینه که به هیچ وجه در داستان بازی آب بسته نشده و کاملا داستان اصلی رو دنبال میکنه برعکس 99 درصد از بازیها که برای کش دادن داستان کلی ماموریت های بیخودی و تکراری به بازی اضافه میکنن
Last edited by kingmohsen; 03-01-2013 at 00:59.
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MASTER OC 7; 03-01-2013 at 02:26.
تو غاره که یه قرص میندازه بالا خاطرات قبل رو به خاطر میاره یه آهنگ هست که بار سوم چهارم که میری تو اون بخش میزارن و مثلا باید دکمه های Q,Space,Eرو بزنی تا برقصه تو اون دیسکو کسی میدونه اون آهنگه که تو دیسکو میزارن ماله کیه؟از کجا میشه دانلودش کرد؟
Last edited by saeedblack; 03-01-2013 at 10:08.
گرافیک بازی بسیار زیباست
اما نمی دونم چرا احساس می ککنم بازی سرشار از باگ هست!!
من نسخه reloaded را دانلود کردم که متاسفانه ایرادات عجیبی داره
مثلا در همون مراحل ابتدایی که یک نفر به گوشی جیسون تماس میگره و با هم سوار ماشین میشن وقتی می خوام از ماشین پیاده بشم میگه که کلیک راست را نگه دارید ولی هیچ اتفاقی نمی افته و همینجا گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)