من هنوزم فکر میکنم این مشکل افت سرعت شبانه حل میشه . اگر حل نشد میرم اما فعلا دلیلی نداره ساز مخالف بزنم . راستی دوستان من از اونموقع که مشکل سرعت پیش اومد چراغ لینکمم میپره واسه شما هم همینطوره ؟؟؟
من هنوزم فکر میکنم این مشکل افت سرعت شبانه حل میشه . اگر حل نشد میرم اما فعلا دلیلی نداره ساز مخالف بزنم . راستی دوستان من از اونموقع که مشکل سرعت پیش اومد چراغ لینکمم میپره واسه شما هم همینطوره ؟؟؟
کی مشکل سرعت پیش اومد ؟ منظورت افت سرعت شبانست؟
برا من که مشکلی نداره
سرعت دانلود بالا.الان 128 دارم تا چند روز پیش 100 میداد بهم الان شده 20-30.ماهی 30 هم میدم برای نامحدود الان.بچه هایی که 128 نامحدود دارن میشه با سرور NY یه تست پینگ بزارن.راستی پینگتون با اینترنت چطوره.منظورم اینه:
ping 4.2.2.4 -t تو run بزنید
سرور NY رو نتونستم پیدا کنم![]()
Last edited by KING iMAN; 15-08-2012 at 08:22.
واسه من 219
توی سایت pingtest.net راحت میتونید پیدا کنید.برام خیلی مهمه.چون الان که 128 نامحدود با سرعت 15-30 دارم ماهی 30 میدم.اونوقت مخابرات داره 10 تومن میده.راستی سرعت دانلود 128 نامحدود چقدره و اگر کسی 128 نامحدود داره با اون هم برام تست بزاره ممنونتون میشم؟روی چند میبندن سرعت 128 نامحدود رو؟
این وضعین الان من هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gamekhor2007; 15-08-2012 at 12:34.
واسه من همیشه حدود 140 بود.نمیدونم چرا امروز اینجوری شد
عزیزم من سرویسم 128 نامحدوده خوب.سرعت دانلود بین 35 تا 40 متغیره.هرچقدرم دانلود کنی کمتر نمیشه سرعتش.روی 256 میبندنش.
من الان از مخابرات استفاده میکنم
قبول دارم بعضی موقع ها سرعت افت میکنه
ولی هنوز خیلی خیلی بهتر از بقیه هست
من فقط با پشتیبانی مخابرات مشکل دارم که به شدت امده پایین
فکر رفتن نباشد که هیچ جا همچین سرعتی به شما نمیده
افت سرعت هم میتونه به خاطر ترافیک باشه
از DNS زیر استفاده کنید سرعت بهتر میشه
217.218.127.127
2.4.2.4
موفق باشید
دوستان فکر میکنم امشب سرعت درست بشه ( البته فقط یه احتماله ها )
الان سرعت پیج باز کردن داغونه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)