این مدل خیلی کم عرضه شد و دیگه تولیدش متوقف شده
مدلهای 8.9 و 7.7 جدیدا به بازار اومدن
اگر چند ماهی صبر کنی 11.6 هم میاد که خیلی سرتره
این مدل خیلی کم عرضه شد و دیگه تولیدش متوقف شده
مدلهای 8.9 و 7.7 جدیدا به بازار اومدن
اگر چند ماهی صبر کنی 11.6 هم میاد که خیلی سرتره
سلام
ممنون از راهنماییتون
من تونستم تو دبی از همین مدل پیدا کنم البته به یه بنده ی خدایی سپردم که گفت تو دبی هست و 1900 درهم هم میفروشن.منتها یادم نشد بپرسم چند گیگش هست.به نظرتون ارزش خریدن داره ؟بسپارم برام با پست ارسال کنه ؟
این مدل جدیدی که میگید دقیقاً مشخصات سخت افزاریش مشخص شده ؟ منظورتون از چند ماه دیگه دقیقاً چه مدت؟ تو ایران بیاد میشه خریدش ؟ از نظر قیمت میگم
این مدل که گفتی دیگه ارزش خرید نداره
11.6 حداکثر تا 2 ماه دیگه میاد و قیمتش پایه اش احتمالا 600 دلاره
پس شما میگید این مدل جدیدی که قراره بیاد حتی از ایپد 2 هم بهتره ؟ {آخه میگید که P7100 دیگه ارزش خرید نداره}
اگه قیمتش 600 دلار باشه خیلی خوبه و توی ایران با بدترین حالت ممکن 1150 باید به فروش بره.
در کل مدل P7100 خیلی چشمم رو گرفته![]()
کسی نظر خاصی نداره یعنی ؟؟![]()
من که بین تبلت ها قصد خرید از سامسونگ دارم
در مورد بقیه اطلاعی ندارم
مدل 7.7 خیلی عالیه ولی تو ایران فکر نکنم الان موجود باشه به طور رسمی
من تا حالا7 پلاس رو انتخاب کردم تا ببینم چی میشه
p7100 به غیر از دوربین برتری خاصی نسبت به p7500 نداره ولی شنیدم باتری دهیش کمتره
احتمالا تا آخر ژانویه 11.6 رسما معرفی میشه و حتما قیمتش هم اعلام خواهد شد
من asus transformer prime گرفتم همین 2 روز پیش ... به نظرم یه تحول اساسیه در دنیای تبلت ... وحشتناک عالیه .... دو روز مداوم با هاش کار و بازی و اینترنت و هنوز هم باتری داره ... مصرف باتری عالی و عجیب ... وزن بسیار سبک ... داک محشر ... قدرت گیرندگی وایرلس بی نظیر ... هر چی از این تبلت بگم کم گفتم ... پول ها رو جمع کنید و سریع اومد ایران بخرید ... آیپد و مایپد و سامسونگ و اینا باید برن بوق بزنن جداً ... تا استفاده نکنید متوجه نمیشید
همین دوربینش نسبت به 7500 یه مزیت بزرگ به حساب میاد البته به نظر من .الان تو بازار ما 7500 رو من قیمت گرفتم تو رنج قیمت 910-960 میفروشن.من اگه بتونم از دبی مدل P7100 رو سفارش بدم فکر کنم 150 تومن تقریباً به نفعم میشه.{ درهم رو من به نرخ دولتی حساب میکنم }
به تاریخ خودمون دقیقاً کی معرفی میشه ؟ببخشید من تاریخ اونور آبی رو هیچوقت نتونستم یاد بگیرم
تاریخ امروز: 20 ژانویه
اینطور که در خبرها بود 11.6 هفته آینده در Mobile World Congress 2012 معرفی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)