چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
من دور ششم الان ولی اصلا وابدا راضی نیستم.نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟
بازی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی جا داره امیدوارم واسه strife بهتر کار بشه من خیلی خوشم نیومد نمره8 بیشتر نمیدم.
امیدوارم و جدا امیدوارم که سازندگان بازی توضیح خوبی برای این آیتمی که ولگریم میفروشه داشته باشن اگر بفهمم داشتان اورجینال ایناست زمینو زمانو زیرو رو میکنم اورجینالشو بخرم.
من اصلا از سلاح هام و مشخصاتم راضی نیستم.بازی خیلی جا داشت که خییییییییییلی طولانی تر بشه حالا امیدوارم سری بعد strife باشه چون عصاب این زنه رو ندارم.