تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 64 از 461 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

بچه ها ، برنامه ماه عسل امروز چند تا از رتبه های برتر کنکور رو آورده بود و باهاشون مصاحبه کردش ،

اولین نفر یه دختر خانوم خوشگل ( ) بود که رتبه 1 کنکور ریاضی شدش ، احسان علیخانی ( مجری ) هرچی میگفت این دختره کر کر میخندید !! چه دختر نازی بود !!!

دومین نفر رتبه 3 کنکور انسانی از حومه بابل بودش که عبداله عباسی بود که توی جنگل درس میخوند و گاو و گوسفند رو میبرد چرا و ... !!! یکم لکنت داشت ولی پسر خیلی گلی بودش ، مخصوصا اینکه تقریبا همشهری ما هم میشد و پدرم هم به عنوان تبریک اکیپ معلمان ریاضی بابل برای این پسره یه سکه تمام بهار خریده بود و همین 3-4 روز پیش با یکی دو تا از معلم های ریاضی بابل رفته بود خونشون که سکه رو بده به پسره ! نکته ی جالب اینه که عبداله عباسی تا حالا 15 میلیون از طرف نماینده شهر و استان و امام جمعه و ... به عنوان کادو دریافت کرده ، این رو پدرم وقتی اومد خونه بهم گفت ! کلی هم سرکوفت زد که اون پسره رو نگاه کن رتبه 3 شد ! اونوقت تو همش میخوری و میخوابی ، منم گفتم واسم گوسفند بخر رتبه سه ریاضی بشم

سومین نفر و چهارمین نفر هم دو تا دو قلو بودن از رشته تجربی که رتبه 3 و 28 کنکور تجربی شدن ، با اینکه دوقولو بودن ولی اصلا شبیه هم نبودن ! در آخر هم پدر این دو تا دوقولو رو آوردن ...

خیلی برنامه ی باحالی بود ! کلی لذت بردم !! احتمالا لینک دانلود برنامه تا 3-4 ساعت دیگه میاد روی سایت ها ، من که دانلودش میکنم تا بعدا دوباره ببینم این برنامه رو ...

پ ن : این احسان علیخانی ( مجری ) هم خیلی باحاله ! خیلی تیکه های ملسی میندازه ! من امروز سر برنامه یه ضرب داشتم میخندیدم !!

2. 6 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9

اینطوری هم نیست .
    غذا خوردن و دستشویی یک ساعت روی هم بیشتر نمیشه . خواب هم 6 ساعت اگه بگیرید 17 ساعت باقی میمونه ! 2 ساعت هم برای تفریح یا کارای دیگه
    این برنامه کاملا عملیه و خودم هم بهش عمل کردم قبلا
    الان خیلی از دوستای من دارن روزایی که مدرسه نمیریم 15 ساعت میخونن
    پسر عموی بنده هم ساعت مطالعه اش همین بود . هرچند اون دو ماه آخر رو ترکوند ! روزی 17-18 ساعت میخوند (مسلما خیلی کم میخوابید) رتبه اش شد 46 کشور رشته ی تجربی .
    فکر ميکنم انرژی و انگيزه بيش از 12 ساعت رو دارم
    اما من بيش از 6 ساعت ميخوابم
    شبا 12/5-1/5 ميخوابم تا 7/5 ظهر هم 2/5 تا 4/5 جمعا" 8-9 ساعت ميشه
    به اعتقاد پزشکان خواب مناسب نوجوان بايد بين 7 الی 9 ساعت باشه
    با توجه به ميگرن و حساسيت دارويی شديد (برای خوردن مسکن ميگم) دارم فکر کنم بتونم يه ربع يه ربع کمش کنم همه داروهايی که استفاده ميکنم خواب آورند
    چون به تموم کار هايی که ميخوام با روزی 12 ساعت و احتساب کلاس ها و بيماريم نميرسم
    ممنون از راهنماييتون

پی نوشت: متأسفانه آلرژی بسيار شديدی دارم و از اول دبيرستان تا حالا سر به سرم ميذاره و منو راهی بيمارستان ميکنه
    آه که طول سال سوم هفته های زيادی بود که من نصف هفته رو هم بعلت مريضی قادر به درس خوندن نبودم اشکم در ميومد
    نميدونم تا حالا اسم آنژيوادم رو شنيدين يا نه ولی وقتايی که آنژيو ادم ميشم تو حالت خفگی ميرم و سريعا" بايد به اورژانس برم يک مرحله با شوک آنافلاکسی فاصله داره
    راستی دوستان من کلکسيونرم انواع حساسيت ها رو دارم پوستی چشمی دارويی غذايی تنفسی و .. رو دارم

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

فکر ميکنم انرژی و انگيزه بيش از 12 ساعت رو دارم
    اما من بيش از 6 ساعت ميخوابم
    شبا 12/5-1/5 ميخوابم تا 7/5 ظهر هم 2/5 تا 4/5 جمعا" 8-9 ساعت ميشه
    به اعتقاد پزشکان خواب مناسب نوجوان بايد بين 7 الی 9 ساعت باشه
    با توجه به ميگرن و حساسيت دارويی شديد (برای خوردن مسکن ميگم) دارم فکر کنم بتونم يه ربع يه ربع کمش کنم همه داروهايی که استفاده ميکنم خواب آورند
    چون به تموم کار هايی که ميخوام با روزی 12 ساعت و احتساب کلاس ها و بيماريم نميرسم
    ممنون از راهنماييتون

پی نوشت: متأسفانه آلرژی بسيار شديدی دارم و از اول دبيرستان تا حالا سر به سرم ميذاره و منو راهی بيمارستان ميکنه
    آه که طول سال سوم هفته های زيادی بود که من نصف هفته رو هم بعلت مريضی قادر به درس خوندن نبودم اشکم در ميومد
    نميدونم تا حالا اسم آنژيوادم رو شنيدين يا نه ولی وقتايی که آنژيو ادم ميشم تو حالت خفگی ميرم و سريعا" بايد به اورژانس برم يک مرحله با شوک آنافلاکسی فاصله داره
    راستی دوستان من کلکسيونرم انواع حساسيت ها رو دارم پوستی چشمی دارويی غذايی تنفسی و .. رو دارم

سلام عزیز

یک نکته ای به ذهنم رسید گفتم که اگر برایت گفته باشم خوب باشد.
    ببین دوست عزیز یک مفهومی هستش که حضور افراد در عالم به شکل جهان رو به رشد تعریف می شود و این رشد از یک نظم و قانون مندی خاص تبعیت می کند و اگر نتوانستی باشی که خود را با این نظم همسو و همرنگ بسازی دچار نابسامانی هایی خواهی شد که حداقل آن ایجاد موانعی ناخواسته از برای رسیدن به خواسته ها در زندگی است.
    این را گفتم که متوجه باشی دوست عزیز که یاد بگیری اگر مساله ای برایت در زندگی هست سعی کنی که اول اینکه آن به اهلش بگویی و دوم اینکه در همه جا برای همه کس بازگو نکنی و این طوری توانسته ای به آنچه در بالا گفته ام عمل نمایی و این برای فردی مثل شما که کنکور دارد می تواند نتایج مثبت خوبی داشته باشد و حداقل آن این هستش که می توانی روحیه مثبت خودت را تا انتها از برای کسب بهترین نتیجه ممکن حفظ نمایی.
    یعنی این طوری هم می شود گفت که انسان با نگفتن یک حالت منفی حداقل توانسته است کم رنگ بودن آن را برای خودش تعریف نماید و بالعکس با بیان آن شما به شکل روشن بر حضور و وجود آن تاکید داشته ای. حال نمیخواهم بگویم که نیستش منظورم این هستش که مساله را فقط در مسیر و جریانی قرار بده که مطمئن باشی که نهایت آن حل مساله است.

امیدوارم دوست عزیز آنچه را که انعکاس ذهن من بوده است را به دیده مثبت دیده باشی.

5. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام عزیز

یک نکته ای به ذهنم رسید گفتم که اگر برایت گفته باشم خوب باشد.
    ببین دوست عزیز یک مفهومی هستش که حضور افراد در عالم به شکل جهان رو به رشد تعریف می شود و این رشد از یک نظم و قانون مندی خاص تبعیت می کند و اگر نتوانستی باشی که خود را با این نظم همسو و همرنگ بسازی دچار نابسامانی هایی خواهی شد که حداقل آن ایجاد موانعی ناخواسته از برای رسیدن به خواسته ها در زندگی است.
    این را گفتم که متوجه باشی دوست عزیز که یاد بگیری اگر مساله ای برایت در زندگی هست سعی کنی که اول اینکه آن به اهلش بگویی و دوم اینکه در همه جا برای همه کس بازگو نکنی و این طوری توانسته ای به آنچه در بالا گفته ام عمل نمایی و این برای فردی مثل شما که کنکور دارد می تواند نتایج مثبت خوبی داشته باشد و حداقل آن این هستش که می توانی روحیه مثبت خودت را تا انتها از برای کسب بهترین نتیجه ممکن حفظ نمایی.
    یعنی این طوری هم می شود گفت که انسان با نگفتن یک حالت منفی حداقل توانسته است کم رنگ بودن آن را برای خودش تعریف نماید و بالعکس با بیان آن شما به شکل روشن بر حضور و وجود آن تاکید داشته ای. حال نمیخواهم بگویم که نیستش منظورم این هستش که مساله را فقط در مسیر و جریانی قرار بده که مطمئن باشی که نهایت آن حل مساله است.

امیدوارم دوست عزیز آنچه را که انعکاس ذهن من بوده است را به دیده مثبت دیده باشی.
    اتفاقا" چند وقت هستش سعی ميکنم وقتايی که حالم خوب نيست درس بخونم تا حدی موفق بودم اما با اين واقعيت رو بايد پذيرفت
    وقتايی که حالم خوب هست هنر نيست درس خوندن هنر اينه که با همه ی سختی ها درس خوند
    يکيش استفان هاوکينگ با اين بدن فلج و .... که برزگترين مغز معاصر هستش
    البته مشکل من اصلا" قابل قياس با اين دانشمند بزرگ نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها نمیدونید چه قدر داغونم یکی از فامیلامون خونشون بودیم مرتیکه رتبه اش شده 1200 انقدر به من سرکوفت زد که امسال که سال دومت بود شدی 8500 خیلی خنگی و ... انقدر جلو همه به من تیکه انداخت آخه هیچ کس نمیدونه که من از بهمن مریض شده بودم و تا 15 خراد حتی 1 کلمه هم نخوندم .حالا ناامید شدم نکنه امسال هم بمونم ونشه به خدا من باید حال این عوضی رو بگیرم اما خیلی نا امیدم چی کار کنم
    پی نوشت:درسته که امسال میشه سال سومم اما چون من دبستان که بودم یک سال جهشی خوندم در واقع امسال که کنکور دادم سال اولم بود من متولد نیمه دوم 71 ام .در ضمن سربازی هم معافم و از این نظر مشکل ندارم به خاطر همین 1 سال دیگه موندم چون در واقع زیاد عقب نمی افتم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اتفاقا" چند وقت هستش سعی ميکنم وقتايی که حالم خوب نيست درس بخونم تا حدی موفق بودم اما با اين واقعيت رو بايد پذيرفت
    وقتايی که حالم خوب هست هنر نيست درس خوندن هنر اينه که با همه ی سختی ها درس خوند
    يکيش استفان هاوکينگ با اين بدن فلج و .... که برزگترين مغز معاصر هستش
    البته مشکل من اصلا" قابل قياس با اين دانشمند بزرگ نيست
    به هر حال برایت آرزوی موفقیت دارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها نمیدونید چه قدر داغونم یکی از فامیلامون خونشون بودیم مرتیکه رتبه اش شده 1200 انقدر به من سرکوفت زد که امسال که سال دومت بود شدی 8500 خیلی خنگی و ... انقدر جلو همه به من تیکه انداخت آخه هیچ کس نمیدونه که من از بهمن مریض شده بودم و تا 15 خراد حتی 1 کلمه هم نخوندم .حالا ناامید شدم نکنه امسال هم بمونم ونشه به خدا من باید حال این عوضی رو بگیرم اما خیلی نا امیدم چی کار کنم
    پی نوشت:درسته که امسال میشه سال سومم اما چون من دبستان که بودم یک سال جهشی خوندم در واقع امسال که کنکور دادم سال اولم بود من متولد نیمه دوم 71 ام .در ضمن سربازی هم معافم و از این نظر مشکل ندارم به خاطر همین 1 سال دیگه موندم چون در واقع زیاد عقب نمی افتم
    سلام رفیق
    ببین عزیز یک نکته ای را برایت میگم دربارش فکر کن و بعد اگر دوست داشتی نظرت بگو:
    «یک پشت کنکوری با هوش و با استعداد که به خودش و توانایی هایش ایمان دارد خیلی بهتر از دانشجویی است که در یک دانشگاه خوب و در یک رشته خوب تحصیل می کند ولی با یک شخصیت ضعیف و اعتماد به نفس کثیف که بهش میگن تکبر»
    ببین دوست عزیز
    یک زمان هستش که شخص از برای حل مساله خود و تامین خودخواهی های خود زندگی را پیش می برد پس نه من را با ان کاری هست و نه شما را, و بهتر است که آن راه خودش را برود. ولی یک زمان هست که هدف و خواسته بزرگ و ارزشمند هستش و میخواهیم که همان طوری که بسیاری از سایر انسان ها مسائل هریک از ماها را حل می کنند و موجبات راحتی سایرین می شوند ما هم هریک به نوبه خود حداقل یک مساله از مسائل سایر انسان ها را حل نماییم و اصل این هستش که این مطلب را پذیرفته باشیم و از برای آن تلاش کنیم و می شود گفت که این شخصیت دوم همیشه از شخصیت اول در زندگی جلوتر است چرا که شخصیت اول همیشه هم فقط خودش را دارد و بس و شخصیت دوم هزازان دوست را در کنار خودش دارد که هریک به نوبه ای مساله ای را برایش حل می کنند و از باهم بودن لذت می برند.

10. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستانی که امسال پشت کنکور موندن چه برنامه درسی رو واسه امسال پیشنهاد می کنن ؟
    به نظر تون مثل بقیه افراد برنامه رو طبق ازمون های قلمچی برم یا درس هایی که توشون مشکل دارم رو اول بخونم ؟(مثله انتگرال ها و ماتریس ها تو هندسه تحلیلی )
    یادمه milla.online تو یه پست گفته بودن که بچه های پشت کنکوری، حتما باید قلمچی ثبت نام کنن. (ایشون خودشون امسال پشت کنکوری بودن و نسبت به پارسال نتیجه ی خیلی بهتری گرفتن). من اون موقع با خودم گفتم که نه من حتما میرم گزینه 2 و قلمچی خوب نیست و .... . ولی بعدش رفتم برنامه ی آزمونهای گزینه 2 رو دیدم و با برنامه ی قلمچی مقایسه کردم. خداوکیلی برنامه ی قلمچی خیلی بهتر بود. در ضمن آزموناش هم از گزینه 2 بیشتره و این برای یه پشت کنکوری که مدرسه نمیره، خیلی لازمه. گزینه 2 تنها مزیتش اینه که سوال های مفهومی تر و بهتری داره. (این نظر خودم بود ) .

خلاصه به نظر من در صورتی برو گزینه 2 که سطح علمیت خیلی خیلی بالا باشه. در غیر اینصورت به نظر من بهترین کار اینه که بری قلمچی و سوال های گزینه 2 هم گیر بیاری و کار کنی.
    البته اینم بگم که دانش آموزای حرفه ای، در کنار برنامه آزمون خودشون یه کارایی انجام میدن. مثلا ببین برنامه قلمچی از اسفند به بعد یکم فشرده میشه و اتفاقا مباحث انتگرال و ماتریس و ... همون جاهاس. پس باید قبل از اون به فکر باشی. یا مثلا الکتروشیمی رو خیلی ها بخاطر اینکه آخرین فصله و سنگینه و ... نمیخونن. روی اینطور مباحث بنظر من باید از قبل به فکر بود.
    Last edited by lohrasbi; 13-08-2011 at 22:10.

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

بچه ها ، برنامه ماه عسل امروز چند تا از رتبه های برتر کنکور رو آورده بود و باهاشون مصاحبه کردش ،

اولین نفر یه دختر خانوم خوشگل ( ) بود که رتبه 1 کنکور ریاضی شدش ، احسان علیخانی ( مجری ) هرچی میگفت این دختره کر کر میخندید !! چه دختر نازی بود !!!

دومین نفر رتبه 3 کنکور انسانی از حومه بابل بودش که عبداله عباسی بود که توی جنگل درس میخوند و گاو و گوسفند رو میبرد چرا و ... !!! یکم لکنت داشت ولی پسر خیلی گلی بودش ، مخصوصا اینکه تقریبا همشهری ما هم میشد و پدرم هم به عنوان تبریک اکیپ معلمان ریاضی بابل برای این پسره یه سکه تمام بهار خریده بود و همین 3-4 روز پیش با یکی دو تا از معلم های ریاضی بابل رفته بود خونشون که سکه رو بده به پسره ! نکته ی جالب اینه که عبداله عباسی تا حالا 15 میلیون از طرف نماینده شهر و استان و امام جمعه و ... به عنوان کادو دریافت کرده ، این رو پدرم وقتی اومد خونه بهم گفت ! کلی هم سرکوفت زد که اون پسره رو نگاه کن رتبه 3 شد ! اونوقت تو همش میخوری و میخوابی ، منم گفتم واسم گوسفند بخر رتبه سه ریاضی بشم

سومین نفر و چهارمین نفر هم دو تا دو قلو بودن از رشته تجربی که رتبه 3 و 28 کنکور تجربی شدن ، با اینکه دوقولو بودن ولی اصلا شبیه هم نبودن ! در آخر هم پدر این دو تا دوقولو رو آوردن ...

خیلی برنامه ی باحالی بود ! کلی لذت بردم !! احتمالا لینک دانلود برنامه تا 3-4 ساعت دیگه میاد روی سایت ها ، من که دانلودش میکنم تا بعدا دوباره ببینم این برنامه رو ...

پ ن : این احسان علیخانی ( مجری ) هم خیلی باحاله ! خیلی تیکه های ملسی میندازه ! من امروز سر برنامه یه ضرب داشتم میخندیدم !!
    این دو تا دو قلو توی مدرسه ما بودن ( کرمان )
    خداییش خر خون بودن.. جفتشون.. حقشون بود.. البته مدرسه ما 3 تا 2 رقمی دیگه توی تجربی داد.. کلا آمار قابل قبولی داره..
    کلا کرمانی ها توی کنکور خیلی گل میکارن.. خدا رو شکر هنوز منطقه دو هستیم

داره خودمونی میشه ali_si84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این دو تا دو قلو توی مدرسه ما بودن ( کرمان )
    خداییش خر خون بودن.. جفتشون.. حقشون بود.. البته مدرسه ما 3 تا 2 رقمی دیگه توی تجربی داد.. کلا آمار قابل قبولی داره..
    کلا کرمانی ها توی کنکور خیلی گل میکارن.. خدا رو شکر هنوز منطقه دو هستیم
    درست میگی چند سالیه که استان کرمانی ها دارن میترکونن. امیدوارم که منم ساله دیگه منم بترکونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •