بچه ها ، برنامه ماه عسل امروز چند تا از رتبه های برتر کنکور رو آورده بود و باهاشون مصاحبه کردش ،
اولین نفر یه دختر خانوم خوشگل (
.gif)
) بود که رتبه 1 کنکور ریاضی شدش ، احسان علیخانی ( مجری ) هرچی میگفت این دختره کر کر میخندید !!
.gif)
چه دختر نازی بود !!!
دومین نفر رتبه 3 کنکور انسانی از حومه بابل بودش که عبداله عباسی بود که توی جنگل درس میخوند و گاو و گوسفند رو میبرد چرا و ... !!! یکم لکنت داشت ولی پسر خیلی گلی بودش ، مخصوصا اینکه تقریبا همشهری ما هم میشد و پدرم هم به عنوان تبریک اکیپ معلمان ریاضی بابل برای این پسره یه سکه تمام بهار خریده بود و همین 3-4 روز پیش با یکی دو تا از معلم های ریاضی بابل رفته بود خونشون که سکه رو بده به پسره !
.gif)
نکته ی جالب اینه که عبداله عباسی تا حالا 15 میلیون از طرف نماینده شهر و استان و امام جمعه و ... به عنوان کادو دریافت کرده ، این رو پدرم وقتی اومد خونه بهم گفت !
.gif)
کلی هم سرکوفت زد که اون پسره رو نگاه کن رتبه 3 شد ! اونوقت تو همش میخوری و میخوابی ، منم گفتم واسم گوسفند بخر رتبه سه ریاضی بشم
سومین نفر و چهارمین نفر هم دو تا دو قلو بودن از رشته تجربی که رتبه 3 و 28 کنکور تجربی شدن ، با اینکه دوقولو بودن ولی اصلا شبیه هم نبودن !
.gif)
در آخر هم پدر این دو تا دوقولو رو آوردن ...
خیلی برنامه ی باحالی بود ! کلی لذت بردم !! احتمالا لینک دانلود برنامه تا 3-4 ساعت دیگه میاد روی سایت ها ، من که دانلودش میکنم تا بعدا دوباره ببینم این برنامه رو ...
پ ن : این احسان علیخانی ( مجری ) هم خیلی باحاله ! خیلی تیکه های ملسی میندازه !
.gif)
من امروز سر برنامه یه ضرب داشتم میخندیدم !!
.gif)