اگه رتبت تاحدود 4000 منطقه بشه و معدله کتبىتم بالاى 17 باشه به احتمال خىلى زىاد قبول مىشى . اونم جاى خوبش مث تهران البته سال دىگه شراىط سخت تر مىشه ..... بعد از سىدى هاى استاد احمدى حتما استفاده کن خىلى مفىده
اگه رتبت تاحدود 4000 منطقه بشه و معدله کتبىتم بالاى 17 باشه به احتمال خىلى زىاد قبول مىشى . اونم جاى خوبش مث تهران البته سال دىگه شراىط سخت تر مىشه ..... بعد از سىدى هاى استاد احمدى حتما استفاده کن خىلى مفىده
البته همون طور که مرىم خانوم گفت اصلا به فکر بىن الملل نباش باىد به فکر دولتى باشى تا شاىد بىن الملل بىارى![]()
Nafahmidi ghabl az eid bayad berim kelas ya na ?. Chon bishtar daneshgaha bistom dige tatilan
البته هدفم سراسری برای فهمیدن رتبه ها میپرسم چون یکی از دوستام میگفت با رتبه 15000 منطقه 3 قبول شده میخوام ببینم مگه میشه؟
تلاشمو که میکنم حداقل هفته ای 50 ساعت میخونم و از خوندنم راضی هستم از سی دی ها هم فقط برای مسعودی را نگاه میکنم بقیش به دردم نخورد
Age ghabol ham shode bashe jaye khobi ghabol nashode .... cd shimisham khob bod
اگه مبتکران رو بخونی کافیه
از روی مبتکران درس میده و خیلی از چیزا رو نمیگه
خوشم نیمد زیستشم بعضی نکته هایش بد نیست ولی در کل کتاب از همه چیز بهتر است
شىمى دوش خىلى خوبه مخصوصا فصل چهارش که خىلى ساده ساختا لووىس و ساختار اتم هارو توضىح مىده
من خودم خیلی عقبم و تازه کمتر از 2 ماه هست که شروع کردم و از اونجایی که 10 سال پیش کنکور داده بودم اونم ریاضی اونم نخونده ! در واقع از صفر شروع کردم و هیچ درسی هم یادم نمیاد ...
اما چندتا کار منو جلو انداخته ... یکی اینکه برای درس خوندنم از نوشتن با رنگ های مختلف ( بیشتر از 7 8 رنگ ) استفاده می کنم و موقع دوره بنا به نوع رنگ هایی که تو زهنم دارم راهت تر می فهمم ...
برای زیست کتاب خیلی سبز واقعا عالی بود و من اول زیست 1 رو از روی خیلی سبز خوندم و تست های کتاب گربه که می گن نسبتا سخته رو راحت زدم ... دین و زندگی همه می گن گاج اما چون من کلا این درس یعنی دین و زندگی رو 10 سال پیش من نداشتم و نمی دونم چیه گاج یکم گیج کرد منو و به جاش از روی خیلی سیز خوندم و فقط فعلا سال دوم رو خوندم و تست زدم راضی بودم ... خداروشکر زبانم 100 هست و مشکلی ندارم و زبان کسی اگه بده باید همش کلمه های کتاب رو بخونه و البته هرکاری کنه آخر 2 تا متن همیشه پره از کلمات خارج از کتاب اما خوب برای همه سخت میگه اگه سخت باشه ... عربی رو هم که کلا بی خیال شدم نه علاقه دارم و نه وقت ! ... برای زیست و شیمی هر دو معلم گرفتم و شیمی خیلی مهمه چطور درس داده بشه و من خیلی تا اینجا راضی بودم و الان اولا شیمی سوم هستم و برای شیمی 1 که خیلی ها می گن توی فصل های 4 و 5 مشکل دارن من برعکس بودم ! و همه تست های 4 و5 رو درست می زدم و فقط حفظ کردنیای فصل 1 و 2 بود که چون کم خوندم یادم میره . همه هم میگن کتاب مبتکران شیمی خیلی خوبه اما من فقط تستاشو زدم و درسشو نخوندم ... مشکل بزرگ من زمان خیلی خیلی کمیه که تا کنکور مونده و کلی درس که باید تمام کنم ... ادبیات معلم گرفتم و خیلی متفاوت درس میده و کلا تکنیکی درس میده و اصلا نیازی به نگاه کردن کتاب درسی ( به جز تاریخ ادبیات و کلمه ) نیست ... ریاضی فیزیک رو هم هنوز شروع نکردم و گذاشتم برای بعد از عید ولی چند جا دیدم که میگن ریاضی مهروماه خوبه و فیزیک جامع خیلی سبز من دارم اینارو اما شروع نکردم هنوز ... کلا خیلیییی عقبم و فکر نمی کنم بتونم تو این زمان کم رتبه زیر 5000 6000 منطقه 2 بیارمخوش به حال کسایی که 1 سال پیش شروع کردن و الان فقط دارت تقویت می کنن درساشونو نه مثل من بزور برسونم خودمو به کنکوز ... اگه بچه های اینجا تجربه حوبی دارن بگن ما هم استفاده کنیم
ىه زنگ به شماره استاد احمدى بزن شراىطتو بهش بگو مطمعن باش کمکت مىکنه که رتبت خىلى بهتر بشه اىنم شمارش 09121965702
لطفا تبلیغات نکن چون اون سی دی ها برای همه مفید نیست اگه خواستی عیباشو میگم تا خودتم راضی بشی هرکی گرفته پشیمونه فقط به درد بخورش مسعودیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)