تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 160 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببخشید میشه بپرسم مشکلی که مزو در شما ایجاد کرده چی بوده؟ چرا میگید خوب نیست؟و...
    ممنون میشم کمی توضیح بدید
    خواهش میکنم. بله حتما توضیح میدم. البته داستانش مفصله مثل قصه میمونه. من موهام خیلی خیلی پر پشت بود ولی یه چند بار بلا سرم اومد یه حادثه خیلی بد که به شدت نارحت کننده بود اینو نمیخوام وارد جزئیات بشم. بعدش هم یکی دیگه که دو نفر میخواستن ازم دزدی کنن من مقاومت کردم یکیشون از پشت با کل وزنش آویزون شد به موهام بعد از یه مدت متوجه شدم پشت سرم یه ناحیه کوچیک کم پشت شده نمیدونم دلیش واقعا چی بود یه دکتری هم گفت ارثیه من دارو استفاده کردم خوب نشد ولی بقیه موهام عالی بود بعدش که گول حرفای اینو اون خوردم رفتم برای مزو و پی ار پی دکتر جلسه اول برام پی ار پی کرد و بلا فاصله مزو، اول اینکه من ازش خواهش کردم فقط تو قسمتی که کم پشت شده تزریق کنه ولی ایشون تو تمام قسمتا تزریق کرد گفت ضرر نداره که مفیدم هست بعد گفت هر دو هفته بیا مزو گفت که هفت جلسه لازمه، خوب تو یکی دو ماه اول یکم موها ی ریز در اومد ولی از اون به بعد ریزش وحشتناک، بهش اطلاع دادم گفت ادامه بده درست میشه، فاصله جلسه ها زیاد تر شده بود از اولش هم قرار همین بود ولی ریزش موهای منم هی زیادتر شد دیگه گریمو در اورده بود نه تنها اون قسمت کوچیک که کم پشت شده بود مو در نیومد بلکه واقعا شرمنده بقیه موهام شدم که قبلا عالی بودن بیچاره من، به دکترم زنگ زدم گفتم آخه چی شده سریع جبهه گرفت گفت آقا همچین چیزی نمیشه خودت مشکل داشتی حتما باید شما رو به عنوان کیس معرفی کنم اصلا محاله و از این حرفا حتی نگفت بیا ببینمت من واقعا دوست داشتم برم لهش کنم حتی اون دوتا منشیشو که چقدر تعریف میکردن از این کار و مریضاشون که همه نتیجه گرفتن و این حرفا آخه زندگیمو سیاه کرده بود ولی اینکارو نکردم گفتم صبر کنم شاید درست بشه آخه اون اول میگفت 6 ماه بعد اثرش معلوم میشه ولی 10 ماه گذشت هیچی به هیچی باز گفتم برم جلو مریضاش حالشو جابیارم یا اسمشو همه جا پخش کنم ولی بازم این کار رو نکردم فقط از خدا خواستم هر جور خودش صلاح میدونه. ولی گفتم این موضوع رو به اطلاع دوستان برسونم نه که بخوام مردد بشن ولی بیشتر دقت کنن از طرفی خواستم نگم ولی گفتم شاید انسانی نباشه و خدا راضی نباشه که صدام درنیاد و ... من هیچی رو تا قطعا نقض نشه رد نمیکنم ولی احتمال و ریسکو هم نباید در نظر نگرفت اونم بر اساس اطلاعات و تجربه. خیلی از متخصین هم با مزو و پی ار پی مخالفن. اینم بگم اگر اثر هم داشته باشه و فرضا مثبت باشه احتمالا باید ادامه پیدا کنه و جای اون تزریقاش هم البته خیلی دردناک و عمیق نیست ولی بی آزار هم نیست.
    موفق باشید
    Last edited by m.shahi; 01-03-2013 at 18:30.

2. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خواهش میکنم. بله حتما توضیح میدم. البته داستانش مفصله مثل قصه میمونه. من موهام خیلی خیلی پر پشت بود ولی یه چند بار بلا سرم اومد یه حادثه خیلی بد که به شدت نارحت کننده بود اینو نمیخوام وارد جزئیات بشم. بعدش هم یکی دیگه که دو نفر میخواستن ازم دزدی کنن من مقاومت کردم یکیشون از پشت با کل وزنش آویزون شد به موهام بعد از یه مدت متوجه شدم پشت سرم یه ناحیه کوچیک کم پشت شده نمیدونم دلیش واقعا چی بود یه دکتری هم گفت ارثیه من دارو استفاده کردم خوب نشد ولی بقیه موهام عالی بود بعدش که گول حرفای اینو اون خوردم رفتم برای مزو و پی ار پی دکتر جلسه اول برام پی ار پی کرد و بلا فاصله مزو، اول اینکه من ازش خواهش کردم فقط تو قسمتی که کم پشت شده تزریق کنه ولی ایشون تو تمام قسمتا تزریق کرد گفت ضرر نداره که مفیدم هست بعد گفت هر دو هفته بیا مزو گفت که هفت جلسه لازمه، خوب تو یکی دو ماه اول یکم موها ی ریز در اومد ولی از اون به بعد ریزش وحشت ناک، بهش اطلاع دادم گفت ادامه بده درست میشه، فاصله جلسه ها زیاد تر شده بود از اولش هم قرار همین بود ولی ریزش موهای منم هی زیادتر شد دیگه گریمو در اورده بود نه تنها اون قسمت کوچیک که کم پشت شده بود مو در نیومد بلکه واقعا شرمنده بقیه موهام شدم که قبلا عالی بودن بیچاره من، به دکترم زنگ زدم گفتم آخه چی شده سریع جبهه گرفت گفت آقا همچین چیزی نمیشه خودت مشکل داشتی حتما باید شما رو به عنوان کیس معرفی کنم اصلا محاله و از این حرفا حتی نگفت بیا ببینمت من واقعا دوست داشتم برم لهش کنم حتی اون دوتا منشیشو که چقدر تعریف میکردن از این کار و مریضاشون که همه نتیجه گرفتن و این حرفا آخه زندگیمو سیاه کرده بود ولی اینکارو نکردم گفتم صبر کنم شاید درست بشه آخه اون اول میگفت 6 ماه بعد اثرش معلوم میشه ولی 10 ماه گذشت هیچی به هیچی باز گفتم برم جلو مریضاش حالشو جابیارم یا اسمشو همه جا پخش کنم ولی بازم این کار رو نکردم فقط از خدا خواستم هر جور خودش صلاح میدونه. ولی گفتم این موضوع رو به اطلاع دوستان برسونم نه که بخوام مردد بشن ولی بیشتر دقت کنن از طرفی خواستم نگم ولی گفتم شاید انسانی نباشه و خدا راضی نباشه که صدام درنیاد و ... من هیچی رو تا قطعا نقض نشه رد نمیکنم ولی احتمال و ریسکو هم نباید در نظر نگرفت اونم بر اساس اطلاعات و تجربه. خیلی از متخصین هم با مزو و پی ار پی مخالفن. اینم بگم اگر اثر هم داشته باشه و فرضا مثبت باشه احتمالا باید ادامه پیدا کنه و جای اون تزریقاش هم البته خیلی دردناک و عمیق نیست ولی بی آزار هم نیست.
    موفق باشید
    ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادید
    داستان متاثرکننده ای بود
    اما من هم دیدم خیلی ها رو که از مزو جواب مطلوبی گرفتند! شاید متخصصی که شما بهش مراجعه کردید(بهردلیلی مثلا اشتباه در روند کارش یا هرعامل دیگه ای) درست انجام نداده باشه!
    نمیدونم چی بگم
    ولی خیلی خوبه که اطلاع رسانی کردید

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادید
    داستان متاثرکننده ای بود
    اما من هم دیدم خیلی ها رو که از مزو جواب مطلوبی گرفتند! شاید متخصصی که شما بهش مراجعه کردید(بهردلیلی مثلا اشتباه در روند کارش یا هرعامل دیگه ای) درست انجام نداده باشه!
    نمیدونم چی بگم
    ولی خیلی خوبه که اطلاع رسانی کردید
    سلام
    واقعا خودتون دیدید؟ آخه خیلیا به یکی اعتماد کامل دارن و طرف میگه خودم دیدم و به علت اعتماد باورشون میشه و وقتی کسی دیگه ازشون میپرسه میگن خودم دیدم که طرف رو از دودلی و استرس و نگرانی بیارن بیرون و فقط قصد کمک هم دارن. خدایی نکرده جسارت نشه من خودم تا حالا چندبار اینکار رو کردم ولی از یه مقطعی سعی کردم اینکارو نکنم.
    مطمئنید قطعا طرف از مزو نتیجه گرفته نه درمان جانبی مثلا دکتر من به مریضاش در کنارش ماینوکسیدیل هم میداد اونم قویشو خوب ممکن بود طرف با استفاده از ماینو نتیجه بگیره فکر کنه بخاطر مزو بوده من خودم از ماینو استفاده نکردم چون اصلا احساس خوبی بهش ندارم با اینکه میدونم تنها محلول تایید شده FDA برای مو هست و خیلی ها هم نتیجه خوبی گرفتن.
    1-میشه توضیح بدید چه مقدار نتیجه بخش بوده؟
    2-بعد چه مدت اثرش محسوس شده؟
    3-مشکلشون چی بوده آیا ارثی بوده؟
    4-خانم بودن یا آقا؟
    5-چند جلسه بوده؟ آیا احتیاج به تکرار داشته؟
    6-داروشون رو میدونید چی بوده؟
    7-همه در یک کلنیک انجام دادن؟
    8-فقط مزو یا پی ار پی هم بوده؟
    اگه تونستید پخ بدید بفرمایید کجا این کار رو انجام دادن شاید اینبار نتیجه داد البته با توجه به فرمایشات شما امیدوارم ثابت بشه که من اشتباه میکنم و اونقدرا ریسک نداره البته من نمیگم که حتما انجام میدم (احتمال زیاد انجام نمیدم شاید میخوام یکم حس کنم که من دارم اشتباه میکنم که بعیده).
    ببخشید این همه سوال میکنم چون واقعا تجربش رو داشتم تحقیقم زیاد انجام دادم با پزشکای امریکایی هم کلی نامه نگاری کردم و برام خیلی موضوع جالبه که این معجزه ها تو ایران اتفاق میافته و الان خیلی از پزشکای عمومی هم این معجزات رو انجام میدن. به هیچ وجه هم قصد جسات ندارم بخصوص که شما تا حالا بسیار بنده رو با راهنماییهای مفیدتون شرمنده کردید و باز هم از لطفتون متشکرم.
    موفق و سلامت باشید
    Last edited by m.shahi; 01-03-2013 at 20:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستی یه مطلب دیگه، یه دوستی داشتم که تو یکی از این کلنیک های کاشت مو در اصفهان کار میکرد که مدیرش یکی از متخصصین معروف که البته تعریفشون رو هم زیاد شنیدم هست، قبل اینکه من این کار رو انجام بدم اون یکی از مشوق ها بود و میگفت بعضیا اومدن و گفتن خیلی بهتر شدن ولی بعد از اینکه برای من مشکل پیش اومد چند ماه بعدش گفت همونایی که میگفتن خوب شدن چندتاشون اومدن میگن خیلی بدتر شده به این مورد هم باید توجه داشت که شاید اثر موقتی باشه و بعدا بی اثر و یا حتی گاهی بعد از مدتی اثر معکوس بده و همین الان که دارم اینرو مینویسم یادم افتاد که یه پزشکی هم یه مطلبی شبیه این که میگفت بعدا اثر معکوس میده رو ارائه کرده بود هر کی خواست یه سرچی کنه شاید اون مطلب رو هم پیدا کنه. من اینو میدونم که درحال حاضر مزو و پی ار پی تو خیلی از مطب ها و کلنیک ها داره انجام میشه و درآمد کمی هم نداره پس مخالفت با این مطالبی که عرض کردم کم نخواهد بود ولی فکرشو بکنید ببینید چه سودی به حال من داره که وقت بذارم اینارو بگم؟البته بجز عدم وجدان درد و حس انجام وظیفه انسانی. از چند وقت دیگه هم میرم ماموریت خیلی دیگه وقت نمیکنم که بیامو مزاحم دوستان بشم ولی بر حسب وظیفه انسانی عرض کردم و اصراری هم ندارم کسی انجام بده یا نده تجربه ی خودمو گفتم
    بازم همگی موفق باشید

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    واقعا خودتون دیدید؟ آخه خیلیا به یکی اعتماد کامل دارن و طرف میگه خودم دیدم و به علت اعتماد باورشون میشه و وقتی کسی دیگه ازشون میپرسه میگن خودم دیدم که طرف رو از دودلی و استرس و نگرانی بیارن بیرون و فقط قصد کمک هم دارن. خدایی نکرده جسارت نشه من خودم تا حالا چندبار اینکار رو کردم ولی از یه مقطعی سعی کردم اینکارو نکنم.
    مطمئنید قطعا طرف از مزو نتیجه گرفته نه درمان جانبی مثلا دکتر من به مریضاش در کنارش ماینوکسیدیل هم میداد اونم قویشو خوب ممکن بود طرف با استفاده از ماینو نتیجه بگیره فکر کنه بخاطر مزو بوده من خودم از ماینو استفاده نکردم چون اصلا احساس خوبی بهش ندارم با اینکه میدونم تنها محلول تایید شده FDA برای مو هست و خیلی ها هم نتیجه خوبی گرفتن.
    1-میشه توضیح بدید چه مقدار نتیجه بخش بوده؟
    2-بعد چه مدت اثرش محسوس شده؟
    3-مشکلشون چی بوده آیا ارثی بوده؟
    4-خانم بودن یا آقا؟
    5-چند جلسه بوده؟ آیا احتیاج به تکرار داشته؟
    6-داروشون رو میدونید چی بوده؟
    7-همه در یک کلنیک انجام دادن؟
    8-فقط مزو یا پی ار پی هم بوده؟
    اگه تونستید پخ بدید بفرمایید کجا این کار رو انجام دادن شاید اینبار نتیجه داد البته با توجه به فرمایشات شما امیدوارم ثابت بشه که من اشتباه میکنم و اونقدرا ریسک نداره البته من نمیگم که حتما انجام میدم (احتمال زیاد انجام نمیدم شاید میخوام یکم حس کنم که من دارم اشتباه میکنم که بعیده).
    ببخشید این همه سوال میکنم چون واقعا تجربش رو داشتم تحقیقم زیاد انجام دادم با پزشکای امریکایی هم کلی نامه نگاری کردم و برام خیلی موضوع جالبه که این معجزه ها تو ایران اتفاق میافته و الان خیلی از پزشکای عمومی هم این معجزات رو انجام میدن. به هیچ وجه هم قصد جسات ندارم بخصوص که شما تا حالا بسیار بنده رو با راهنماییهای مفیدتون شرمنده کردید و باز هم از لطفتون متشکرم.
    موفق و سلامت باشید
    راستی یه مطلب دیگه، یه دوستی داشتم که تو یکی از این کلنیک های کاشت مو در اصفهان کار میکرد که مدیرش یکی از متخصصین معروف که البته تعریفشون رو هم زیاد شنیدم هست، قبل اینکه من این کار رو انجام بدم اون یکی از مشوق ها بود و میگفت بعضیا اومدن و گفتن خیلی بهتر شدن ولی بعد از اینکه برای من مشکل پیش اومد چند ماه بعدش گفت همونایی که میگفتن خوب شدن چندتاشون اومدن میگن خیلی بدتر شده به این مورد هم باید توجه داشت که شاید اثر موقتی باشه و بعدا بی اثر و یا حتی گاهی بعد از مدتی اثر معکوس بده و همین الان که دارم اینرو مینویسم یادم افتاد که یه پزشکی هم یه مطلبی شبیه این که میگفت بعدا اثر معکوس میده رو ارائه کرده بود هر کی خواست یه سرچی کنه شاید اون مطلب رو هم پیدا کنه. من اینو میدونم که درحال حاضر مزو و پی ار پی تو خیلی از مطب ها و کلنیک ها داره انجام میشه و درآمد کمی هم نداره پس مخالفت با این مطالبی که عرض کردم کم نخواهد بود ولی فکرشو بکنید ببینید چه سودی به حال من داره که وقت بذارم اینارو بگم؟البته بجز عدم وجدان درد و حس انجام وظیفه انسانی. از چند وقت دیگه هم میرم ماموریت خیلی دیگه وقت نمیکنم که بیامو مزاحم دوستان بشم ولی بر حسب وظیفه انسانی عرض کردم و اصراری هم ندارم کسی انجام بده یا نده تجربه ی خودمو گفتم
    بازم همگی موفق باشید
    نه دوست عزیز این چه حرفیه؟ شما خیلی خوب و بجا صحبت کردید و تجربه شخصیتون میتونه خیلی هم خوب و مفید باشه کلااینجا همه برحسب تجاربشون صحبت میکنن!
    اینم مشخصه نفعی نداره که دیگران رو منع کنید و این صحبتها
    بنابراین کسی همچین فکری در مورد حرفاتون نداره بدون شک
    راستش من که خودم شخصا انجام ندادم و سوالاتتون هم خیلی ریز و وارد جزییات هست اما یکی از اقواممون آقا هم بودند جلوی سرشون داشت خالی میشد هیچ درمان دیگه ای هم همزمان انجام نداده حتی ماینوکسیدیل که گفتید!
    فقط مزو بوده چندین جلسه با فاصله چند هفته رفتن((من نمیدونم دقیقا چند جلسه))
    ولی بعد از اون دیگه تکرار نشده!
    نتیجش هم خیلی راضی بوده یعنی واقعا طوری بود که به دیگران هم توصیه میکرد! اثر معکوس هم تا حالا که نداشته روشون! یعنی من که ایشون رو بعد از گذشت مدتها دیدم شرایطش خوب بود
    باباشون هم همینجوری از جلوی موهاشون کم مو بودن (پس حتما ارثی بوده)
    شهرستان هم انجام دادن و تهران نبوده که بخوام ادرس کلینیک رو بگم کجا
    دارو رو نمیدونم
    بهرحال ممکنه که موارد نادری مثل این فامیل ما خوش شانس باشن

اینم بگم که خیلی درمانها هست (نه فقط مو) که بعضا جواب مطلوبی میده اما برای همه خوب نیست
    همین رواکوتان میدونید چه بلاهایی سرم اورد؟ چه ها کشیدم ازش!؟
    اما 90% ادمها براشون معجزه وار خوب بود
    بنابراین شاید این مطلب هم باید مورد توجه دوستان باشه
    اما نهایتا دونستن تجربیات دوستان میتونه در تصمیم گیری بهتر به همه کمک کنه
    موفق باشید

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بسیار از پاسختون ممنونم
    امیدوارم که برای اون اقا مشکلی پیش نیاد و همیشه راضی باشن.
    راکوتان درسته اثرات متفاوتی داره و در مورد اثرات بدی که راکوتان داشته خیلی متاسفم امیدوارم جبران بشه و از اولش هم بسیار بهتر بشه ایشاا..
    بله منم هیچ وقت نگفتم صد در صد بده ولی این تبلیغاتی که ازش میشه، یه جوری القاء میکنه که اگه از همچی بریدید این دیگه آخرشه که اصلا اینطور نیست و ریسک بالایی داره. و اینم میدونم که کیت هایی که برای پی ار پی به کار میبرن خیلی متفاوتن با اثرات متفاوت و حتی گاهی مخرب، در حال حاضر کیت های چینی فراوونه هم به عنوان کیت چینی، هم چینی به عنوان ایتالیایی و...
    البته کیت های ایتالیایی اونم با برندهای مختلف، سوئدی، کره ای و امریکایی و غیره هم هست که اگه اصلش باشن بهتر از نوع چینی و بعضی هاش بهتر از نوع ایرانی هست. در مورد داروهای مزو هم که برندها و ترکیبات بسیار مختلفی هست که اونم باید اول آزمایش و تشخیص داده بشه (که معمولا این کار انجام نمیشه) و از داروی اصل استفاده بشه تازه اگه همه ی این موارد درست باشه نتیجش قطعی نیست.
    راستی در مورد راکوتان که فکر میکنم برای درمان جوش استفاده کرده باشید یه موردی یادم اومد که اگه اشتباه نکرده باشم بهتون میگم. دختر عموم از این دارو استفاده کرده بود (همین مورد رو که آیا راکوتان بود یا نه رو مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد همین بود) اوضاعش وحشتناک شده بود که دیگه از خونه بیرون نمیرفت حتی دانشگاه نمیرفت اصلا کاملا نا امید شده بود تا اینکه عمو موضوع رو گفتن. پدرم هم یه دکتر که یه مشکلشو فقط اون دکتر تونسته بود حل کنه اونم بعد از مراجعه به چندین پزشک در چندین سال رو معرفی کردن دختر عموم هم رفت پیشش و خیلی خیلی زود خوب شد که دختر عموم نمیدونست از خوشحالی چیکار کنه حالا اگه خواستید بپرسم بهتون معرفی کنم البته اگه خدایی نکرده هنوز مشکلتون بر طرف نشده باشه.
    موفق باشید و بازم ممنون
    Last edited by m.shahi; 01-03-2013 at 21:42.

10. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان تو ناحیه چانه , ریش برادرم دو جا خالی به وجود اومده و به اندازه کوچکتر از بند انگشت . چند وقت پیش هم تصادف کرده بود و چونه اش بخیه خورده بود خودش فکر میکنه از استرس باشه ولی من نظرم روی همون تصادف هست البته این توضیح رو هم بدم منظورم جای بخیه نیست به اندازه دو بند انگشت با جای بخیه فاصله داره . امروز رفته دکتر براش فقط ماینوکسیدیل داده ! خوب منم میتونستم اینو تجویز کنم دیگه چیزی در این مورد میدونید . چه راهکاری پیشنهاد میدید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان تو ناحیه چانه , ریش برادرم دو جا خالی به وجود اومده و به اندازه کوچکتر از بند انگشت . چند وقت پیش هم تصادف کرده بود و چونه اش بخیه خورده بود خودش فکر میکنه از استرس باشه ولی من نظرم روی همون تصادف هست البته این توضیح رو هم بدم منظورم جای بخیه نیست به اندازه دو بند انگشت با جای بخیه فاصله داره . امروز رفته دکتر براش فقط ماینوکسیدیل داده ! خوب منم میتونستم اینو تجویز کنم دیگه چیزی در این مورد میدونید . چه راهکاری پیشنهاد میدید ؟
    سلام دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد الوپسی آره آتا هست که یک بیماری خود ایمنیه که معمولا در اثر استرس و ژنتیک ایجاد میشه طوری که سیستم ایمنی خود بدن رو هدف قرار میده و معمولا در اثر استرس فعال میشه و تنها راهش تزریق فکر میکنم استروئید هست و در صورتی که به احنمال خیلی کم جواب نده یه روش جدید اومده به اسم فراکشنال فوتوترمولیز که جدیده و نمیدونم کسی تا حالا جواب گرفته یا نه ولی برای من یه بار پیش اومد تو همون ناحیه ریش که فقط با تزریق خوب شد و باید بری پیش پزشکی که متبحر باشه چون صورت پر از عصبه و همچنین دارویی که تزریق میشه اصل باشه تزریقش هم بعضی وقتا خیلی دردناکه ولی خوب یه باره و قابل تحمله احتمال خوب شدن با تزریق خیلی خیلی زیاده.
    موفق باشید
    Last edited by m.shahi; 02-03-2013 at 13:22.

14. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد الوپسی آره آتا هست که یک بیماری خود ایمنیه که معمولا در اثر استرس و ژنتیک ایجاد میشه طوری که سیستم ایمنی خود بدن رو هدف قرار میده و معمولا در اثر استرس فعال میشه و تنها راهش تزریق فکر میکنم استروئید هست و در صورتی که به احنمال خیلی کم جواب نده یه روش جدید اومده به اسم فراکشنال فوتوترمولیز که جدیده و نمیدونم کسی تا حالا جواب گرفته یا نه ولی برای من یه بار پیش اومد تو همون ناحیه ریش که فقط با تزریق خوب شد و باید بری پیش پزشکی که متبحر باشه چون صورت پر از عصبه و همچنین دارویی که تزریق میشه اصل باشه تزریقش هم بعضی وقتا خیلی دردناکه ولی خوب یه باره و قابل تحمله احتمال خوب شدن با تزریق خیلی خیلی زیاده.
    موفق باشید
    ممنون دوست عزیز
    فقط مشکل اینه که ما تو ارومیه ساکن هستیم و دکتر پوست متبحر خیلی کم داریم و این دکتری هم که برادرم رفته بهترین دکتر تو شهرمونه برداشته ماینوکسیدیل براش تجویز کرده !
    بی زحمت اسم دکتر رو هم برام پیغام خصوصی کنید اگه تو ارومیه مشکل حل نشد بیاد پیش پزشک شما
    ممنونم ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •