خواهش میکنم. بله حتما توضیح میدم. البته داستانش مفصله مثل قصه میمونه. من موهام خیلی خیلی پر پشت بود ولی یه چند بار بلا سرم اومد یه حادثه خیلی بد که به شدت نارحت کننده بود اینو نمیخوام وارد جزئیات بشم. بعدش هم یکی دیگه که دو نفر میخواستن ازم دزدی کنن من مقاومت کردم یکیشون از پشت با کل وزنش آویزون شد به موهام بعد از یه مدت متوجه شدم پشت سرم یه ناحیه کوچیک کم پشت شده نمیدونم دلیش واقعا چی بود یه دکتری هم گفت ارثیه من دارو استفاده کردم خوب نشد ولی بقیه موهام عالی بود بعدش که گول حرفای اینو اون خوردم رفتم برای مزو و پی ار پی دکتر جلسه اول برام پی ار پی کرد و بلا فاصله مزو، اول اینکه من ازش خواهش کردم فقط تو قسمتی که کم پشت شده تزریق کنه ولی ایشون تو تمام قسمتا تزریق کرد گفت ضرر نداره که مفیدم هست بعد گفت هر دو هفته بیا مزو گفت که هفت جلسه لازمه، خوب تو یکی دو ماه اول یکم موها ی ریز در اومد ولی از اون به بعد ریزش وحشتناک، بهش اطلاع دادم گفت ادامه بده درست میشه، فاصله جلسه ها زیاد تر شده بود از اولش هم قرار همین بود ولی ریزش موهای منم هی زیادتر شد دیگه گریمو در اورده بود نه تنها اون قسمت کوچیک که کم پشت شده بود مو در نیومد بلکه واقعا شرمنده بقیه موهام شدم که قبلا عالی بودن بیچاره من، به دکترم زنگ زدم گفتم آخه چی شده سریع جبهه گرفت گفت آقا همچین چیزی نمیشه خودت مشکل داشتی حتما باید شما رو به عنوان کیس معرفی کنم اصلا محاله و از این حرفا حتی نگفت بیا ببینمت من واقعا دوست داشتم برم لهش کنم حتی اون دوتا منشیشو که چقدر تعریف میکردن از این کار و مریضاشون که همه نتیجه گرفتن و این حرفا آخه زندگیمو سیاه کرده بود ولی اینکارو نکردم گفتم صبر کنم شاید درست بشه آخه اون اول میگفت 6 ماه بعد اثرش معلوم میشه ولی 10 ماه گذشت هیچی به هیچی باز گفتم برم جلو مریضاش حالشو جابیارم یا اسمشو همه جا پخش کنم ولی بازم این کار رو نکردم فقط از خدا خواستم هر جور خودش صلاح میدونه. ولی گفتم این موضوع رو به اطلاع دوستان برسونم نه که بخوام مردد بشن ولی بیشتر دقت کنن از طرفی خواستم نگم ولی گفتم شاید انسانی نباشه و خدا راضی نباشه که صدام درنیاد و ... من هیچی رو تا قطعا نقض نشه رد نمیکنم ولی احتمال و ریسکو هم نباید در نظر نگرفت اونم بر اساس اطلاعات و تجربه. خیلی از متخصین هم با مزو و پی ار پی مخالفن. اینم بگم اگر اثر هم داشته باشه و فرضا مثبت باشه احتمالا باید ادامه پیدا کنه و جای اون تزریقاش هم البته خیلی دردناک و عمیق نیست ولی بی آزار هم نیست.
موفق باشید