تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 64 از 269 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یک گپ کوتاه و خودمانی است با اشکان دژاگه ستاره جدید تیم ملی، در مسیر بازگشت او به آلمان. به گزارش خبرآنلاین، بعد از بازی قطر، در فرودگاه امام (ره) برای دقایقی به صورت خودمانی با او حرف زدیم که شاید انتشار این حرف ها، حتی باعث ناراحتی اش شود. گفت و گو در قالب مصاحبه انجام نشد و دوستانه بود. اشکان که فارسی را بسیار خود حرف می زد، مثل یک غریبه به ایران آمد و به ذهن قوی طرفداران راه یافت. حالا دژاگه یک غریبه نیست، بازیکنی است که در آزادی یک شبه، تبدیل به چهره محبوب طرفداران شد.

*سال ها حرف از حضور تو در تیم ملی بود. از برانکو گرفته تا دایی و قطبی. یک روز می گفتند می آیی یک روز می گفتند منتفی است. چه شد که سرانجام تصمیم گرفتی که به تیم ملی ایران بیایی؟
    مدت ها بود تصمیم گرفته بودم برای تیم ملی ایران بازی کنم ولی شرایط حضورم مهیا نشد. حالا خیلی خوشحام که برای ایران بازی می کنم. بهتر است درباره گذشته حرف نزنیم. وقت آن است که به آینده فکر کنیم. بسیار خوشحالم که این شانس را دارم تا در جام جهانی بعدی با تیم ملی ایران حاضر باشم.
    *تو با خبرنگاران حرف نمی زنی. این دلیل خاصی دارد؟
    من بازیکن مطبوعاتی نیستم. در آلمان هم زیاد مصاحبه نمی کنم. دوست ندارم در روزنامه باشم. دوست ندارم کسی از دستم ناراحت شود، ولی این عادتی است که دارم.
    *خیلی ها می گویند اگر کارلوس کروش نبود، اشکان دژاگه برای تیم ملی ایران بازی نمی کرد. تو این موضوع را تائید می کنی؟
    من با او درباره حضور در ایران حرف زدم، حرف های خیلی خوبی هم زدیم. نمی توانم منکر این شوم که او من را متقاعد کرد و باعث شد با خیال راحت تری به ایران بیایم و برای تیم ملی بازی کنم. البته این تصمیم شخص من بود. همانطور که گفتم از قبل به حضور در ایران فکر می کردم ولی قطعی نبود. در واقع با حرف های کروش تصمیم قطعی ام را گرفتم.
    *درباره بازی قطر حرف های نگفته زیادی هست.
    ما می توانستیم این بازی را ببریم ولی متاسفانه مساوی کردیم. حالا ایران صعود کرده و به دور بعد رسیده ولی من به شخصه دوست داشتم برنده باشیم. بعضی ها می پرسیدند که خوشحالید بحرین حذف شده و قطر صعود کرده؟ من از این حرف ها سر در نمی آوردم. برای خود من فرقی نمی کرد کدام تیم بالا برود و صعود کند. دوست داشتم تیم برنده از زمین بیرون بیاید.
    *بعد از بازی هم در تلویزیون نشان داد که خبرنگاران به سمت تو آمده اند و می خواهند درباره درخششت حرف بزنی ولی تو حرفی نمی زنی. اینجا هم درباره دو گلت حرف نزدی.
    همانطور که گفتم من مطبوعاتی نیستم. بازیکنی نیستم که مدام بخواهم حرف بزنم. از طرفی هنوز جو ایران را نمی شناسم. نوع برخوردها را هم همینطور. به این دلیل فعلا حرف زیادی برای گفتن ندارم. مطمئن باشید اگر با جو آشنا شوم، سر موقع حرف می زنم.
    *ولی درباره گل هایت چیزی نگفتی...
    خوشحالم از این بابت. اولین بازی ملی و دو گل... برای بازیکنی که چنین شرایطی را تجربه کند، خوشحال کننده است. من هم مثل همه ایرانی ها خوشحالم و دوست دارم با تیم ملی ایران به جام جهانی صعود کنم. این یک آرزوی بزرگ برای من است.
    *تو در تمام تیم های پایه آلمان بازی کردی. برای همه این سوال وجود دارد که چرا برای تیم ملی بزرگسالان این کشور بازی نکردی؟
    من درباره گذشته حرف نمی زنم. حرف های زیادی در این باره زده می شود؛ بعضی از آنها درست هستند و بعضی نه. گذشته برای من گذشته. الان در ایران هستم، برای تیم ملی کشورم بازی می کنم و به فکر آینده هستم و جام جهانی نه گذشته. هر چی در گذشته بوده، تمام شده و رفته.
    *استقبال مردم از تو بی نظیر بود. خودت متوجه شدی؟ یکجورهایی ره 100 ساله را یک شبه در آزادی رفتی.
    من زیاد با مردم با برخورد نداشتم ولی وقتی دیدم در استادیوم خوشحال شدند، حس خوبی داشتم. از آنها ممنون هستم و اعتراف می کنم دوست دارم در خیابان های تهران راه بروم و با آنها برخورد داشته باشم.

2. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 7بازیکن جدید به اردوی تیم ملی دعوت شدند

ورزش۳: مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران از دعوت هفت بازیکن جدید به اردوی چهار روزه تیم ملی خبر داد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه‌ای تیم ملی گفت: بدلیل لغو دیدار با امارات، محمدرضا خلعتبری با هماهنگی با کادر فنی به این اردو نیامد و آرش افشین نیز بدلیل آسیب دیدگی از جمع بازیکنان دعوت شده خط خورد اما کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان، هفت بازیکن جدید را به شرح زیر به تیم ملی دعوت کرد: حامد لک، محسن مسلمان، میلاد زنیدپور، میلاد فخرالدینی، اکبر صادقی، ابراهیم کریمی و احمد حسن‌زاده. به این ترتیب تعداد بازیکنان حاضر در اردو به 23 نفر رسید. ضمنا پژمان نوری شنبه شب به اردو ملحق می‌شود. اردوی تیم ملی از روز شنبه 26 فروردین ماه آغاز شده و تا 29 همین ماه در تهران ادامه خواهد داشت. بازیکنان حاضر در اردو عصر شنبه یک جلسه ریکاوری را به مدت یک ساعت پشت سر خواهند گذاشت. نخستین جلسه تمرین صبح روز یکشنبه در محل زمین چمن کمپ تیم‌های ملی برگزار می‌شود.
    Last edited by Alinho; 04-05-2012 at 11:41.

4. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دايي: نگران کی‌روش هستم!

ورزش۳: سرمربي راه‌آهن گفت: نگران سرمربي تيم ملي فوتبال ايران هستم، چون همان بلايي که سرم آوردند،‌حالا سر کي‌روش مي‌آورند. علی دایی که میهمان حضوری شبکه خبر بود، در گفت‌وگو با این شبکه صحبت‌های زیر را مطرح کرد. علی دایی در خصوص بازی تیم ملی با موریتانی خاطرنشان کرد: موریتانی کشوری است که من شاید ماهی یکبار هم اسم آن را نشنوم چه برسد به فوتبال آن. همان بلایی که زمان من آوردند، می‌خواهند سر کی‌روش هم بیاورند. در زمان من هم خودم با سوئد مذاکره کرده بودم و آنها ایمیلی را به مدیر تیم‌های ملی داده بودند و یک هفته فرصت دادند تا جواب دهیم اما مدیر تیم‌های ملی این ایمیل را وسط تقویم خود گذاشته بود و یادش رفته بود به ما بدهد و مجبور شدیم با تیم دیگری بازی کنیم. قبل از بازی با عربستان هم قرار بود یک تیم عربی به ایران بیاید اما به من گفتند که پول نداریم و اگر به کویت برویم برایمان به صرفه‌تر است و مجبور شدم بازیکنان را به آن مسافت ببرم. اکنون هم فقط نگران کی‌روش هستم که چنین بازی برای او در نظر گرفتم. من نام کشور موریتانی را به ندرت می‌شنوم. دایی تصریح کرد: فدراسیون مدام دم از مشکلات مالی می‌زند اگر مشکل مالی دارید و حق و حقوق شرکت من را 4-5 سال است که نمی‌دهی چه طور هزینه می‌کنی تا کشوری مثل موریتانی به ایران بیاید. به نظرم اگر ما با یک تیم لیگ یکی بازی می‌کردیم بهتر بود.
    Last edited by Alinho; 18-04-2012 at 18:35.

6. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

موريتاني حريف تدارکاتي تيم ملي فوتبال شد

با اعلام علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال، تيم ملي فوتبال موريتاني به عنوان جايگزين تيم ملي امارات به ايران مي‌آيد تا چند روز ديگر بازي تدارکاتي را (پشت درهای بسته!) برابر ايران برگزار کند.

محل برگزاري اين بازي به تصميم کادر فني تيم ملي بستگي دارد.

محتوای مخفی: ادامه 

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان که در پایان تمرین تیم ملی خود را به کمپ تیم‌های ملی رساند در جمع خبرنگاران در مورد اعتراض کی‌روش به خودش گفت: برخی رسانه‌ها به دروغ مسائلی را مطرح می‌کنند که بهتر است خود رسانه‌ها با آنها برخورد کنند. ما سعی و تلاش خود را انجام می‌دهیم تا کارها انجام شود. ما می‌خواهیم کمترین حاشیه را داشته باشیم و در آرامش تیم ملی کار کند.

وی در مورد اینکه بحث خصوصی سازی باشگاه به اتحادیه واگذار شده گفت: قضیه به این شکل است که اتحادیه باشگاه‌ها کارهای اجرایی دریافت مجوز حرفه‌ای باشگاه از AFC را انجام خواهد داد. عزیز محمدی تجربه زیادی در بحث باشگاه‌ها دارد و اتحادیه نیز توانمندی لازم را در این زمینه دارد ضمن اینکه از محمدی خواستیم که در جلسات ای اف سی که به این موضوع مطرح می‌شود شرکت کند.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آیا برای پخش تلویزیونی بازی‌های لیگ برتر با شبکه الجزیره مذاکره‌ داشته‌اید گفت: خیر هیچ مذاکره‌ای با الجزیره نداشته‌ایم و با الجزیره و شبکه‌های خارجی مذاکره‌ای نداشته‌ایم و کار طبق روال سابق با صدا و سیما پیش می‌رود.

کفاشیان در مورد اینکه عضو کمیته‌ای در کنفدراسیون فوتبال آسیا شده است ، کمیته‌ای متشکل از کشورهایی که در آن لیگ حرفه‌ای دارند مثل چین، ژاپن، امارات، استرالیا تشکیل شده که قرار است در این کمیته قوانین امتیاز دهی تدوین شود و من هم رئیس این کمیته هستم. روسای فدراسیون‌های کشورهایی که لیگ حرفه‌ای دارند هم در این کمیته عضو هستند امیدوارم با حضور در این کمیته بتوانیم سهمیه لازم خود را بگیریم البته برای حضور در این کمیته لازم است عضو هیئت رئیسه ای اف سی هم باشد اما این از موارد نادری است من را عضو این کمیته کردند تصمیمات این کمیته باید در هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا به تصویب برسد.

وی در مورد بازی‌های تدارکاتی تیم ملی گفت: با کشورهای مختلف در این زمینه صحبت کرده‌ایم البته بازی با امارات به هم خود و قرار است موریتانی به ایران بیاید.

وی در مورد اینکه این بازی قرار است در تهران یا شهرستان برگزار شود گفت: با نظر کادر فنی محل بازی مشخص می‌شود. ما همچنین به درخواست کادر فنی با کشورهای مذاکره‌ کرده‌ایم که در بین آنها تیم‌های قوی دنیا دیده می‌شوند تا بتوانیم با آنها بازی تدارکاتی داشته باشیم. با موزامبیک هم مذاکراتی برای انجام بازی تدارکاتی انجام داده‌ایم. تا خرداد سال آینده یعنی یک سال و سه ماه آینده کی روش برنامه خود را به ما داده و ما در روزهای فیفا مسابقات رسمی خود را داریم.

وی در مورد اینکه چرا با امارات برای انجام بازی دوستانه قرارداد بسته نشده است، گفت: بازی رسمی نبوده است و فدراسیون امارات تحت تاثیر مسائل سیاسی بازی را لغو کرد.

کفاشیان در مورد انتخاب روسای کمیته‌های فدراسیون فوتبال گفت: برخی از کمیته‌ها را بررسی کرده‌ایم و احکام سرپرستی برای آنها صادر شده است مثلا علی رغبتی سرپرست کمیته تدوین و مقررات شده است، میر شاد ماجدی هم به عنوان دبیر کمیته فنی و توسعه انتخاب شده و توسلی هم به عنوان سرپرست کمیته فوتبال ساحلی انتخاب شده است. این سرپرست‌ها سپس به هیئت رئیسه می‌روند و پس از تصویب هیئت رئیسه رئیس کمیته می‌شود.

وی در مورد اینکه رویانیان گفته است فدراسیون فوتبال تحت تاثیر دست‌های پشت پرده قرار دارد و مستقل نیست، گفت: این احساس را نه من و نه هیچ یک از اعضای هیئت رئیسه نداریم که بخواهیم یک تیم را بشکنیم و یا با تیمی لجبازی کنیم. ما اگر کاری می‌کنیم برای همه تیم‌ها انجام می‌دهیم. همان‌طور که دیدید کمیته انضباطی در مورد شیث رضایی و محمد نصرتی رای داد و این رای در کمیته استیناف شکسته شد.

وی در مورد اینکه کمیته انضباطی پاداش‌هایی را تعیین کرده را هنوز پرداخت نکرده گفت‌: جدی؟! این مسئله را پیگیری می‌کنم.

وی در مورد درآمدزایی از فدراسیون فوتبال انتقادهای زیادی می‌شود گفت: درخشان از کمیته بازار یابی فوتبال استعفا کرده و استعفایش را قبول کردیم در حال حاضر خود من کارهای بازار یابی را انجام می‌دهم و تلاش می‌کنیم فدراسیون درآمدزایی خوبی داشته باشد. پیشنهادهایی هم برای اسپانسر داشته‌هایم که باید در هیئت رئیسه مطرح و مورد تایید قرار بگیرد و با چند بخش مختلف به عنوان اسپانسر مذاکره کرده‌ایم.

وی در مورد اینکه مجوز کار او در فدراسیون فوتبال از سوی هیئت دولت یک ساله است یا بیشتر گفت: من هنوز این مجوز را ندیده‌ام.

وی در مورد اینکه کی‌روش از تعطیلی 6 ماه تمرینات تیم امید ناراحت بود نه از انتخاب سرمربی آن گفت: کی روش این انتقاد را داد و از این بابت ناراحت بود. ولی تیم 22 ساله طبق قانون تازه تشکیل شده است.

وی در مورد وضعیت کمیته جوانان فدراسیون فوتبال گفت: در حال حاضر معینی هست اما این کمیته با کمیته فنی و توسعه ترکیب خواهد شد.

رييس کميته بازاريابي فدراسيون استعفا کرد

محمد درخشان رييس کميته بازاريابي فدراسيون فوتبال در دوره چهار سال گذشته فدراسيون، از سمت خود استعفا کرد.

علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال با استعفاي درخشان موافقت کرده است و به زودي فردي به اين سمت منصوب خواهد شد.

عملکرد محمد درخشان در دوره گذشته با انتقادهاي زيادي روبه‌رو بود.

به نظر میاد حرکتهای مثبتی برای جذب اسپانسر داره صورت میگیره
    Last edited by Kianoosh; 17-04-2012 at 06:50.

8. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پيروزي ايران مقابل تيم 202فيفا

ورزش۳: تيم ايران با دو ترکيب متفاوت توانست موريتاني را شکست دهد. دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی ایران و موریتانی از ساعت 15:35 در ورزشگاه آزادی در حضور 200 تماشاگر آغاز شد و با نتیجه 2 بر صفر به سود کشورمان پایان رسید. در دقیقه 10 بازیکن حریف با فروزان تک به تک شد اما دروازه بان تیم ملی این توپ را مهار کرد. در دقایق 13 و 14 تیم ملی توسط انصاری فرد و غلامی موقعیت های خوبی را از دست داد اما در دقایق 31 و 33 توسط قاسم دهنوی و کریم انصاری فرد به گل رسید. تیم ملی در نیمه اول با ترکیب زیر به زمین رفت: محسن فروزان، احسان حاج صفی، امیرحسین صادقی، شجاع‌خلیل‌زاده، حسین ماهینی، قاسم حدادی‌فر، میلاد زنیدپور، قاسم دهنوی، یعقوب کریمی، محمدغلامی و کریم انصاری‌فرد. در نیمه دوم کارلوس کی‌روش نفرات زیر را به میدان فرستاد: شهاب گردان، پیام صادقیان، احمد حسن زاده، اکبر صادقی، سیامک کوروشی، پژمان نوری، ابراهیم کریمی، رضا حقیقی، میلاد فخرالدینی، محمد قاضی، محسن مسلمان. دقیقه 64 بازی فخرالدینی با خطایی که انجام داد به حریف پنالتی داد اما این ضربه را گردان مهار کرد. در دقیقه 75 کی‌روش حسن زاده را از بازی بیرون آورد اما بازیکنی را به جای او به میدان نفرستاد و تیم ملی 10 نفره به کار خود ادامه داد. حسن زاده به دلیل مصدومیت نتوانست به بازی ادامه دهد. همچنین حامد لک در دقیقه 78 به جای گردان به میدان آمد. در دقیقه 80 ایران صاحب ضربه پنالتی شد که این ضربه را قاضی از دست داد. از دقیقه 80 به بعد باران شدیدی در ورزشگاه آزادی باریدن گرفت. قضاوت این مسابقه بر عهده محمدرضا اکبریان بود. صادقیان و فخرالدینی از ایران و یوسف محمد و بولانی از موریتانی کارت زرد گرفتند. موریتانی در رده بندی فیفا در رتبه 202 و ایران در رده 51 قرار دارند.
    Last edited by Alinho; 04-05-2012 at 11:42.

10. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض والي‌زاده: 18بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند!

ورزش۳: مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي برگزاري يک اردوي چهار روزه و ديدار دوستانه با تيم ملي موزامبيک خبر داد. خسرو والي‌زاده در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 13 روز يکشنبه 10 ارديبهشت ماه جاري خود را در محل هتل آزادي تهران به کادر فني معرفي کنند. اسامي بازيکنان دعوت شده به اردو: شهاب گردان، محسن فروزان، حسين ماهيني، شجاع خليل آزاد، سيامک کوروشي، ابراهيم کريمي، احسان حاج صفي، پژمان نوري، رضا حقيقي، قاسم حدادي فر، قاسم دهنوي، اکبر صادقي، ميلاد زنيدپور، آرش افشين، پيام صادقيان، محمد قاضي، رضا نوروزي، محمد غلامي. نخستين جلسه تمرين اين تيم ساعت 16:30 روز يکشنبه در محل زمين چمن کمپ تيم‌هاي ملي برگزار خواهد شد. ديدار تيم‌هاي ملي ايران و موزامبيک ساعت 15:30 روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

12. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض قاضي: بايد با حريفان قدرتمند‌تر بازي کنيم

ورزش۳: مهاجم تيم ملي گفت: بهتر است در بازي‌هاي تدارکاتي با حريفان قدرتمند‌تري بازي کنيم تا نقاط ضعف تيم مشخص شود. محمد قاضي پس از پايان تمرين تيم ملي در جمع خبرنگاران گفت: تمرين خوب و شادابي داشتيم و همه چيز خوب بود. وي در مورد پنالتي‌اي که در بازي با موريتاني از دست داد گفت: در اين مورد حرفي نمي‌زنم زيرا مربوط به گذشته است. قاضي در مورد حريفان تدارکاتي تيم ملي مانند موريتاني و موزامبيک و اينکه بهتر نيست با تيم‌هاي قدرتمند‌تر بازي کنيم اظهار داشت: اگر حريفان تدارکاتي بهتري داشته باشيم نقاط ضعف تيم ملي بهتر مشخص مي‌شود و مي‌توانيم تيم ملي قدرتمندي داشته باشيم. تيم ملي کره جنوبي با اسپانيا بازي مي‌کند و قطعا اگر ما هم با حريفان قدرتمند‌تر بازي کنيم شرايط بهتري خواهيم داشت. وي در مورد وضعيت باشگاه ذوب آهن و همچنين شايعه باخت ذوب آهن در دربي اصفهان گفت: در اين مورد گفته‌اند صحبت نکنيم و درباره "مي‌گويند‌ها" بهتر است حرفي نزنم.

14. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "آدبايور و يارانش" مقابل تیم ملی در ورزشگاه آزادی!

ورزش۳: فدراسيون فوتبال توگو توافق کرده است تا بازي دوستانه اي با تيم ملي ايران انجام دهد و توگو قصد دارد در اين بازي همه نفراتش از جمله مهاجم سرشناس خود امانوئل آدبايور را هم در اين بازي به همراه داشته باشد. توگو تمايل دارد اين بازي در تهران برگزار شود و حضور آدبايور به همراه اين تيم در تهران مي تواند سوژه خوبي براي اين بازي باشد . رسانه هاي توگو از پيشنهاد فدراسيون اين کشور براي بازي با ايران خبر دادند اما اين رسانه ها عنوان کرده اند هنوز ايران جوابي به اين پيشنهاد نداده است. گويا کي روش هنوز در جريان اين بازي نيست و تا زماني که او جواب مثبت خود را براي بازي با توگو ندهد فدراسيون نمي تواند به اين پيشنها پاسخي دهد. در صورت نظر مثبت کي روش قرارداد اين بازي بين دو فدراسيون بسته مي شود و ايران هزينه حضور تيم توگو را براي سفر به ايران مي دهد.

16. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اعلام تاريخ و ساعت ديدارهاي ايران

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال،سايت رسمي فيفا ساعت 10 ديدار از رقابت هاي گروه اول و دوم مقدماتي جام جهاني برزيل در ‌آسيا را اعلام کرد.

ساعت ديدارهاي اعلام شده توسط فيفا به شرح زير است:

14 خرداد 91

ازبکستان-ايران –ساعت 18:30 به وقت ايران

لبنان-قطر ساعت 22 به وقت ايران

اردن-عراق ساعت 20:30 به وقت ايران

ژاپن-عمان ساعت 15 به وقت ايران

19 خرداد 91

ژاپن-اردن ساعت 15 به وقت ايران

قطر –کره جنوبي 20:45 به وقت ايران

لبنان-ازبکستان 17:30 به وقت ايران

23 خرداد 91

استراليا-ژاپن 14:30 به وقت ايران

ايران-قطر ساعت 20 به وقت ايران

کره جنوبي –لبنان 15:30 به وقت ايران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض حضور يک دورگه جديد در تيم ملي

ورزش۳: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از حضور يک دورگه ديگر در اردوي تيم ملي خبر داد. کارلوس کي‌روش پس از تمرين امروز تيم ملي در جمع خبرنگاران در خصوص شرايط تيم ملي و برگزاري تمرين با 13 بازيکن، گفت: اردوي خود را با حضور بازيکناني که دعوت کرديم، آغاز کرديم و از اين به بعد همه تمرکزمان براي بازي مقابل ازبکستان و قطر است. وي در پاسخ به اين سؤال که پيش از اين اعلام شده بود که بازيکنان دورگه ديگري از جمله قوچاني‌نژاد به تيم ملي ملحق مي‌شود، اظهار داشت:‌ در حال حاضر تنها بازيکني که در اردوي ترکيه به ما ملحق مي‌شود اميد نظري است. کي‌روش درباره تيم‌هاي همگروه ايران، گفت: گروه سختي داريم. ايران، قطر، کره جنوبي و ازبکستان کار سختي دارند و اگر صعود به جام جهاني را مي‌خواهيم بايد تمام سعي و تلاش خود را انجام دهيم. اولين هدف ما ازبکستان است و بازي به بازي برنامه‌ريزي خود را در مورد هر تيم انجام مي‌دهيم. مطمئن باشيد اين بار که با قطر بازي کنيم داستان ديگري است و چون مي‌خواهيم به جام جهاني صعود کنيم محکم‌تر بازي مي‌کنيم. کي‌روش تاکيد کرد:‌ انتظار دارم تمام بازيکنان تيم ملي حتي آنهايي که در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند، زودتر به اردو ملحق شوند تا با تيم کامل‌تري به ترکيه برويم. حالا همه آرزو دارند که تيم ملي به جام جهاني صعود کند و چيزي شيرين‌تر از اين نيست که تيم ملي کشور به جام جهاني برود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •