من که فقط منو رو انگلیسی کردم اما با اینکه گزارشگر انگلیسی هم داشتم گزارشگر رو فرانسوی کردم خیلی حال میده
من که فقط منو رو انگلیسی کردم اما با اینکه گزارشگر انگلیسی هم داشتم گزارشگر رو فرانسوی کردم خیلی حال میده
همین الان رئال (خودم) ، بارسلونا ، روی سوپراستار رفتم ، 3 ، 2 باختم (یه تیر دروازه هم زدم)
ولی خیلی سوپراستارش حال میده ...
دیدی حالا خیلی سخت شده و البته باحال
دوستان تو مسترلیگ سخت تر هم هست مطمئن باشید
تو مستر که باید پدر در بیاره ...
چون بازیکنات برا هفته دیگه ممکنه خسته بشن و ...
دوستان درجه سختی سوپر استار جزو آپشنهای بازی هست یا باید اون رو به روشی فعال کرد ، اگر خودمون باید اینکارو انجام بدیم روش اجراش رو توضیح بدید .
با تشکر
خاک تو سر کونامی با این بازی بیرون دادنش لااقل نقل وانتقالات رو درست میکرد نیمدونم این شرکت کونامی یکسال چه غلطی میکنه![]()
باید یه مقداری جی پی بدبد از تو اکسترا کانتنت بخرید تا فعال بشه یعنی باید مقدار مشخصی امتیاز جمع کنی بعد بری فوشگاه بازی اینو بخری و فعال کنی
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
امسال کنامی حداکثر تلاششو کرده
لایسنس بیشتر لیگارم گرفته با اینکه این فیفای بی همه چیز همه رو انحصاری خریده .نقل انتقال هم با یه پچ که خود کنامی هم میده درست میشه
چند امتیاز ؟ هر بازی دوستانه چند امتیاز داره ؟
ای واااااااااااااااااااااااا ی این سوپر استار دیگه اعصابمو خرد کرده
لامصب انگار داره شطرنج بازی می کنه اصلا اشتباه نمی کنه
همش مساوی میشه بازی
بذار بازی دستم برسه به شما میگم سوپر استار یعنی چی تو همون دور اول با بارسا 6 تاییش میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)