تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 456 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه الموندو در روز 5 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پا بر جا ایستادن

ونگر باز هم در مورد سسک فریبکاری کرده و از او خواست که تمرین کند

آرسنال برای کاپیتانش پول بیشتری از بارسا می خواهد

لوئیز سوارز : " رویای من بازی در بارساست . "

بویان ، جفرن و سوریانو ..... با فروششان 20 میلیون یورو به بودجه نقل و انتقالات باشگاه اضافه می شود

تیتر روزنامه اسپورت در روز 5 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ونگر به سسک خیانت کرد

آنها در لندن همدیگر را دیدند ولی ونگر از حرف زدن با سسک سر باز زد

آرسنال پول بیشتری از بارسا می خواهد و گرنه کاپیتان خود را حفط می کند

راسل بر نظر خود مبنی بر عدم پرداخت بیش از 40 میلیون یورو برای فابرگاس تاکید کرد

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

کاپیتان اسبق منچستریونایتد معتقد است بارسلونا نمی تواند تا چند سال آینده قدرت اول فوتبال جهان باقی بماند

سایت گل – گری نویل معتقد است منچستریونایتد و رئال مادرید به زودی بارسلونا را پشت سر می گذارند.

در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند بارسلونا تا چند سال آینده بهترین تیم فوتبال جهان و تیمی شکست ناپذیر خواهد بود نویل می گوید تیم ها تا یکی دو سال آینده چگونه شکست دادن بارسا را می آموزند.

کاپیتان اسبق یونایتد که در سال 1999 با این تیم قهرمان اروپا شد می گوید در آن سال یوونتوس تیمی شبیه بارسای فعلی بود و همه معتقد بودند شکست دادن این تیم غیر ممکن است اما ما آنها را شکست دادیم و قهرمان اروپا شدیم.

نویل در گفتگو با تلویزیون منچستر گفت:" در آن زمان ما بازیکنان جوانی بودیم که موفق شدیم یوونتوس را از پیش رو برداریم."

" به نظر من همین اتفاق برای بارسای فعلی خواهد افتاد و طی دو سال آینده تیم هایی مانند منچستریونایتد و رئال مادرید از پس بارسلونا برمی آیند."

"فصل آینده برای بارسا سخت تر خواهد بود چرا که یونایتد شیوه شکست دادن این تیم را فرا می گیرد."
    مقايسه يوونتوس 99 با بارساي 3، 4 سال اخير خنده دار و احمقانه س...

در مورد حرف هاي اين بابا (گري نويل)، تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه وقتي يه تيم تو اوجه، حسادت بقيه رقبا، بعضي وقتا باعث ميشه كه حرفاي ابلهانه و بعضا مسخره اي بزنن؛

نمونه ش همين مصاحبه س...

4. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس تکلیف آبیدال و آلوز چی میشه؟!
    به نظر من ترکیب 4-1-2-1-2 برای بارسا میتونه مناسب باشه.. یعنی:

آبیدال---پیکه---پویول---آلوز
    ---------بوسکتس---------
    ----این یستا ---- ژاوی
    ----------فابرگاس---------
    ------ویا -------- مسی
    خوبه آواتارت پیراهن پدرو هست و باز گذاشتیش رو نیمکت

به نظر من نفرات همونیه که امسال بود (شاید پویول رو ثابت نذاره) سیستم هم که در مرود بارسا این حرف که سیستم بی معنیه 110% درسته. من فقط منتظر اینم که ببینم امسال پپ قراره چه معجزه ای بکنه. یعنی این بازیکنها قراره بیشتر از این تو بازی جابجا بشن و ترکیبات مختلف بزنن! توانایی انسان هم بالاخره حدی داره
    زحمت گذاشتن سسک تو ترکیب هم نکشیم بهتره چون دیگه اومدنی نیست

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یه چیزی شنیدم، که برام جالب بود ببینم کسی اطلاعتی در این باره داره یا نه، صحت داره یا نه.

یکی از دلایل درگیری بین رایکارد و رونالدینیو این بود که رونالدینیو عاشق دختــر رایکارد شده بود؟

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سرخيو آگرو:
    مقايسه نيمار با مسي غيرممكن است
    اميدوارم مسي براي سومين بار پياپي توپ طلاي فوتبال جهان را به دست آورد

مهاجم اتلتيكو مادريد اسپانيا گفت: در حال حاضر مقايسه نيمار با مسي كاري نشدني است. نيمار براي رسيدن به مسي بايد به فوتبال اروپا رود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرخيو آگرو مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين و باشگاه اتلتيكو مادريد، گفت: مقايسه نيمار با ليونل مسي غير ممكن است، چرا كه مسي دوبار توپ طلايي فوتبال جهان را به دست آورده. اين در حالي است كه نيمار تاكنون به اين موفقيت نرسيده است. نيمار بازيكن خوبي است، اما او در فوتبال برزيل بازي مي‌كند. او براي پيشرفت بايد فوتبال خود را در اروپا دنبال كند. بنابراين در حال حاضر مقايسه او با مسي غير ممكن است.

مهاجم اتلتيكو مادريد اسپانيا افزود: اميدوارم ليونل براي سومين بار پياپي توپ طلايي فوتبال جهان را به دست آورد.

آگرو در ادامه سخنان گفت: مسي با وجود فشاري كه در حال حاضر با آن مواجه است، در آرامش و فراغ بال است. تماشاگران از او مي‌خواهند كه در ميدان فوتبال يك تنه هر كاري انجام دهد، اما ما 11 بازيكن هستيم. مسي براي پيروزي ما مقابل بوليوي تمام تلاش خود را به كار برد، اما متاسفانه نتوانستيم نتيجه‌اي بهتر از مساوي به دست آوريم.

بازي تيم ملي فوتبال آرژانتين مقابل بوليوي در افتتاحيه كوپا آمريكا يك بر يك به پايان رسيد، تنها گل آرژانتين را آگرو به ثمر رساند.

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

مسي:
    رئال تيم جالبي نيست
    عاشق بازي رونالدو بودم

ستاره‌ي آرژانتيني تيم بارسلونا برخلاف بسياري از كارشناسان معتقد است نمايش‌اش در تيم ملي فرقي با تيم باشگاهي‌اش ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليونل مسي در گفت و گو با روزنامه كرونيكل آرژانتين درباره‌ي وضعيتش گفت: در بارسلونا شرايط بسيار خوبي دارم و رابطه‌ي بسيار خوبي با تمام بازيكنان تيم برقرار كرده‌ام. شايد به اين دليل است كه با آنها راحت بازي مي كنم چرا كه از اول با هم كار كرده‌ايم. اما در تيم ملي هم همين عملكرد را دارم و تفاوتي با بارسلونا ندارد.

مسي ادامه داد: فكر مي كنم در تيم ملي از هر دو جنبه‌ي فني و رواني پيشرفت كرده‌ام، با اين وجود هنوز اوضاع آن گونه كه در بارسلونا مرتب است در تيم ملي آرژانتين خوب پيش نمي رود.

ستاره‌ي بارسلونا و بهترين بازيكن جهان در دو سال گذشته درباره‌ي دوران كودكي‌اش هم عنوان كرد: زماني كه بچه بودم و بازي‌هاي بارسلونا را نگاه مي كردم از سبك بازي رونالدو بسيار لذت مي بردم و هميشه آرزو داشتم بازيكني مانند او باشم. سرعت و تكنيك او فوق العاده بود.

مسي درباره‌ي ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا هم گفت: هميشه تيم منچستريونايتد و بازيكنانش را دوست داشتم. چرا كه مقابل هر تيمي كه قرار مي گيرند سعي مي كنند بازي خودشان را به نمايش بگذارند. آرسنال هم به همين شكل بازي مي كند اما رئال مادريد از اين نظر تيم جالبي نيست.

مسي در پايان درباره‌ي ارتباطش با مارادونا گفت: هميشه گفته‌ام كه هيچ گونه مشكلي با ديگو ندارم. حرف و حديث‌هاي زيادي درزمان حضور او روي نيمكت تيم ملي وجود داشت كه من با او حرفم شده و با هم مشاجره‌ي لفظي داشته‌ايم كه هيچ كدام درست نبوده است. علاوه بر اين من كنار آگرو هستم و مارادونا هم صبح تا شب زنگ مي زند و با آگرو صحبت مي كند و به همين دليل با من هم در تماس است. او براي من در ادامه‌ي دوران ورزشي‌ام آرزوي موفقيت كرد.

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

هم تيمي سانچس در تيم ملي شيلي و اودينزه:
    سانچس علاقه زيادي به رفتن به بارسلونا دارد

مائورسيو ايسلا هم تيمي الكسيس سانچس گفت كه اين بازيكن جوان براي پيوستن به آبي ـ اناري‌هاي كاتالونيا آرام و قرار ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مائورسيو ايسلا، هم تيمي الكسيس سانچس در تيم ملي فوتبال شيلي فاش كرد كه اين بازيكن جوان علاقه زيادي به انتقال از اودينزه به بارسلونا اسپانيا دارد.

اين بازيكن شيليايي كه هم تيمي سانچس در باشگاه اودينزه هم است، در يك نشست خبري گفت: تا جايي كه من سانچس را مي‌شناسم، او علاقه زيادي به رفتن به نوكمپ دارد چرا كه مي‌خواهد در اين تيم اسپانيايي پيشرفت كند و مورد توجه همگان قرار گيرد.

ايسلا با حالت شوخ طبعي افزود: از زماني كه بارسلونا اعلام كرد كه قصد دارد سانچس را به خدمت بگيرد، عملكرد او بسيار پيشرفت كرد و به وضوح جديت و پيشرفت را مي‌توان در بازي او مشاهده كرد. اما مشكل اين است كه رييس باشگاه اودينزه بسيار يك دنده است.

12. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اینیستا: رئال و مورینیو فصل گذشته از حد خود فراتر رفتند

ملی پوش اسپانیایی بارسلونا از رفتار مورینیو و باشگاه رئال مادرید در فصل گذشته چندان راضی نیست و از طرف دیگر امیدوارم فابرگاس به زودی به بارسا بپیوندد

سایت گل – آندرس اینیستا هافبک اسپانیایی بارسا معتقد است مورینیو سرمربی رئال فصل گذشته با جنگ های لفظی که راه می انداخت از حد خود فراتر رفت.
    سرمربی پرتغالی رئال ، یوفا را متهم به حمایت از بارسا کرد و بارها اعلام کرد پلاتینی رئیس یوفا همیشه از این باشگاه حمایت می کند و داوران نیز تلاش می کنند هر طور که شده بارسا قهرمان اروپا شود.
    اینیستا می گوید :" هر مربی آزاد است که با تیمش هر کاری می خواهد بکند. کاری که مورینیو با رئال کرده بما ربطی ندارد. اما مورینیو با جنگ های لفظی که علیه بارسا راه می انداخت به نظرم از حد خود تجاوز کرد."
    زننده تنها گل فینال جام جهانی 2010 در ادامه در مورد احتمال پیوستن فابرگاس به بارسلونا گفت:" امیدوارم فابرگاس هر چه زودتر به نوکمپ بیاید. اخیرا با او تلفنی صحبت کردم و خیلی آرام بود."
    بارسلونا همچنان امیدوار است بتواند فابرگاس را که در سال 2003 در سن 16 سالگی بارسا را به مقصد آرسنال ترک کرد به نوکمپ بازگرداند.
    Last edited by boy iran; 06-07-2011 at 15:04.

14. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ختافه: بویان پیشنهاد ما را برای پیوستن به رم رد کرد

به نظر می رسد رابطه نزدیک بویان با انریکه باعث شده این بازیکن همه پیشنهادها را برای پیوستن به رم رد کند

سایت گل – آنخل تورس رئیس باشگاه ختافه اعلام کرد بویان کرکیچ مهاجم بارسلونا پیشنهاد ما را برای پوستن به رم رد کرد.
    بویان که در تیم دوم بارسلونا با لوئیس انریکه کار کرده و این رابطه خوب او با این مربی باعث شده پیشنهاد همه تیم ها را برای پیوستن به رم رد کرده است.
    آنخل تورس می گوید :" ما خواهان جذب بویان بودیم و حتی پیشنهاد 10 میلیون یورویی نیز به بارسا ارائه کردیم. اما بویان تصمیم خود را برای پیوستن به رم گرفته بود."
    دوشنبه والتر ساباتینی تایید کرد تنها چند توافق جزئی با بارسلونا برای پیوستن بویان به رم باقی مانده است و این بازیکن 20 ساله به زودی به رم می پیوندد.

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض چابی: الکسیس سانچس خرید فوق العاده ای برای بارسا خواهد بود

ستاره خط هافبک بارسا معتقد است الکسیس سانچس مهاجم فوق العاده ای ست و می تواند کمک زیادی به بارسا کند

سایت گل – چابی ستاره ملی پوش بارسلونا معتقد است الکسیس سانچس بازیکن فوق العاده ای است و حضور او در بارسا می تواند قدرت هجومی قهرمان اروپا را حتی بیشتر از گذشته کند.
    چابی در گفتگو با روزنامه اسپورت می گوید :" الکسیس را به خوبی می شناسم چرا که در جام جهانی مقابل هم بازی کرده ایم. او بازیکن فوق العاده ای است و اگر به بارسا بپیوندد خرید بسیار خوبی خواهد بود."
    " من بازی سانچس را در اودینره دنبال کرده ام، او از لحاظ فیزیکی بسیار قدرتمند است و در موقعیت های تک به تک بسیار ماهر است."
    چابی همچنین در مورد خرید سسک فابرگاس گفت:" سسک اکنون در شرایط سختی قرار دارد، او می خواهد به بارسا بیاید اما به دلیل اینکه با آرسنال قرارداد دارد سرنوشتش دست خودش نیست. امیدوارم فصل آینده او یکی از بازیکنان بارسا باشد."

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

20. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •