ابراهيموويچ: هماهنگي ميلان کاملا مشهود بود
زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم باشگاه میلان بعد از پیروزی 0-2 و آسان تیمش مقابل باته بوریسوف در دور سوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به تمجید از هم تیمی هایش پرداخت.
زلاتان در دقیقه 33 بازی برای میلان گلزنی کرد و کوین پرینس بواتنگ هم گل دوم میلان را به ثمر رساند تا خیال الگری و شاگردانش راحت تر از قبل شود.
زلاتان ازعملکرد خودش و بواتنگ و سایر هم تیمی هایش در این بازی کاملا راضی به نظر می رسید. او در پایان این مسابقه به رای سپورت گفت:« ما در بازی 4 شنبه شب فرصتهای زیادی را خلق کردیم ولی گل اول ما در بخش پایانی نیمه اول از راه رسید. ما خوب بازی کردیم؛ موقعیتهای زیادی هم خلق کردیم و با نتیجه 0- 2 به پیروزی رسیدیم که همان چیزی بود که ما می خواستیم.»
زلاتان ادامه داد:« کوین پرینس بواتنگ گل فوق العاده ای را به ثمر رساند. زمانی که تیم خوب بازی می کند؛ من هم خوب بازی می کنم. هم تیمی هایم به من کمک می کنند و من هم به آنها کمک می کنم. ما اخیرا بازیهای خوبی انجام می دهیم و خطرناک تر از قبل شده ایم. اگر بتوانیم همین طور که 4شنبه شب بازی کردیم، به بازیهایمان ادامه دهیم، به رده های بالا و خوبی خواهیم رسید.»
میلان یکشنبه شب مقابل لچه قرار خواهد گرفت و ایبرا امیدوار است که تیمش بتواند این روند خوب را حفظ کند:« ما می خواهیم مقابل لچه هم به پیروزی برسیم ولی این تنها خواسته ما نیست؛ چون می خواهیم در تمام بازیهای پیش رویمان پیروز شویم.»
میلان درحال حاضر با امتیازی برابر با بارسلونا در صدر جدول گروه H رقابتها قرار دارد.