تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 154 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آدریانو گالیانی: بعضی ها فراموش می کنند میلان چه باشگاهی است

شاگردان آلگری در دیدارهای این فصل مقابل ناپولی، لاتزیو، یوونتوس و اودینزه امتیاز از دست دادند اما این هفته موفق شدند پالرمو را شکست دهند

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، از انتقاداتی که به خاطر شروع ضعیف روسونری در رقابت های این فصل از این باشگاه شده، ناراحت است.

شاگردان آلگری در دیدارهای این فصل مقابل ناپولی، لاتزیو، یوونتوس و اودینزه امتیاز از دست دادند اما این هفته موفق شدند پالرمو را شکست دهند و گالیانی معتقد است میلان از دیگر رقبا کمتر نیست.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من در این مدت چیزهایی زیادی در مورد میلان شنیدم. این در حالی است ما درمورد باشگاهی صحبت می کنیم که در 25 سال اخیر 28 قهرمانی به دست آورده است.

فکر می کنم سه امتیاز دیدار مقابل پالرمو خیلی مهم بود. ما بودجه زیادی نداشتیم و تنها آکوئیلانی و نوچرینو را خریدیم در حالی که ناپولی و یوونتوس پول زیادی خرج کردند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان قهرمان ایتالیا و اروپا می‌شود

مهاجم برزیلی میلان معتقد است تیمش می‌تواند قهرمانی در ایتالیا و اروپا را به‌دست آورد.

به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، میلان توانسته در فصل گذشته سری آ نیز قهرمان شود و در این فصل به دنبال تکرار قهرمانی در این جام و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است.

روبینیو در مورد این موضوع گفت: ما اکنون در رده سیزدهم جدول قرار داریم و از 6 بازی انجام شده، تنها توانستیم 2 بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. در این فصل تیم‌های زیادی در سری آ هستند که شکست دادن آن‌ها بسیار سخت است.

با احترام به همه آن‌ها باید بگویم اگر ما این فصل نیز مانند فصل گذشته با حریفانمان روبه‌رو شویم، می‌توانیم همه تیم‌ها را شکست دهیم.

روبینیو ادامه داد: نمی‌دانم ما قدرتمندترین تیم کنونی سری آ‌ هستیم یا نه ولی اطمینان دارم جزو بهترین‌ها هستیم. تاکنون تنها ۶ بازی انجام شده و تعداد زیادی بازی تا پایان فصل باقی مانده است.

باید همان‌طور که در برابر پالرمو بازی کردیم، در برابر سایر تیم‌ها نیز بازی کنیم تا بتوانیم بار دیگر اسکودتو را به‌دست آوریم. فتح لیگ قهرمانان نیز از هدف‌های اصلی این فصل ما است.

کد:

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

می خواهم رهبر میلان باشم

تیاگو سیلوا بار دیگر در صحبت هایی اعلام کرد که می خواهد برای مدت طولانی در میلان بماند و افتخار می کند تا بازوبند کاپیتانی روسونری ها بر بازوان خود ببندد.

این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست که بارسلونا بسیار مشتاق است تا تیاگو سیلوا را به خدمت بگیرد اما روسونری ها به هیچ وجه قصد ندارند تا این ستاره برزیلی را به فروش برسانند.

تیاگو سیلوا هرگز در صحبت هایش از زمان ورودش به میلان از ترک این باشگاه سخن نگفته است,بر خلاف انتظار او بارها گفته است که می خواهد در میلان دست کم تا سال 2016 بماند زمانی که قراردادش به اتمام می رسد و امروز نیز برخی چیز ها بار دیگر اعلام کرد.

سیلوا 27 ساله امروز در کنفرانس پیش از بازی با باته چنین گفت " بسیار شگفت انگیز است که در فوتبال ایتالیا بازی کنید.در برزیل من اغلب به تماشای سری آ و لالیگا می نشستم.من دوست دارم تا در فوتبال ایتالیا به کار خود ادامه دهم چرا که اینجا همیشه مدافعان عالی و بزرگی داشته است وو من همیشه بر روی پیشرفت بازی خود در تلاش هستم "

" امیدوارم تا سال 2016 در اینجا بمانم چرا که من بسیار تمایل دارم تا سال 2016 در اینجا بمانم.من همیشه این موضوع را به آدریانو گالیانی گفته ام.من می خواهم به رهبر میلان تبدیل شوم و شاید حتی شبیه کاپیتان مالدینی برای میلانی ها شوم.این یک افتخار است.من بسیار خوشحال می شوم زمانی که با آن ها مقایسه می شوم اما مالدینی و بارزی دو افسانه بزرگ هستند و من فاصله بسیار درازی با رسیدن به چیزی شبیه آن ها دارم تا به سطح آن ها دست یابم"

حضور تیاگو سیلوا در بازی فردا شب برابر باته در هاله ای از ابهام قرار دارد چرا که به نظر می رسد سیلوا نیاز به استراحت دارد و این بازی فرصت خوبی می باشد.

" من به تمرینات بازگشتم و بخشی از تمرینات امروز بودم و امروز احساس بهتری دارم و خواهیم دید که چه اتفاقی رخ خواهد داد"

کد:

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب گلی زد بواتنگ !!!! ... فوق العاده و بسیار زیبا بود

اگه کسی خواست گل ها رو دانلود کنه از دو لینک زیر میتونه...گل بواتنگ رو به هیچ وجه از دست ندین

زلاتان : میلان 1 - 0 باته بوریسوف

کد:

بواتنگ : میلان 2 - 0 باته بوریسوف

کد:

8. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوه اوه! عجب گلی زد این پرینس بواتنگ! خیلی محکم بود. و قبلش چه استپ نرمی کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ابراهيموويچ: هماهنگي ميلان کاملا مشهود بود
    زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم باشگاه میلان بعد از پیروزی 0-2 و آسان تیمش مقابل باته بوریسوف در دور سوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به تمجید از هم تیمی هایش پرداخت.

زلاتان در دقیقه 33 بازی برای میلان گلزنی کرد و کوین پرینس بواتنگ هم گل دوم میلان را به ثمر رساند تا خیال الگری و شاگردانش راحت تر از قبل شود.

زلاتان ازعملکرد خودش و بواتنگ و سایر هم تیمی هایش در این بازی کاملا راضی به نظر می رسید. او در پایان این مسابقه به رای سپورت گفت:« ما در بازی 4 شنبه شب فرصتهای زیادی را خلق کردیم ولی گل اول ما در بخش پایانی نیمه اول از راه رسید. ما خوب بازی کردیم؛ موقعیتهای زیادی هم خلق کردیم و با نتیجه 0- 2 به پیروزی رسیدیم که همان چیزی بود که ما می خواستیم.»
    زلاتان ادامه داد:« کوین پرینس بواتنگ گل فوق العاده ای را به ثمر رساند. زمانی که تیم خوب بازی می کند؛ من هم خوب بازی می کنم. هم تیمی هایم به من کمک می کنند و من هم به آنها کمک می کنم. ما اخیرا بازیهای خوبی انجام می دهیم و خطرناک تر از قبل شده ایم. اگر بتوانیم همین طور که 4شنبه شب بازی کردیم، به بازیهایمان ادامه دهیم، به رده های بالا و خوبی خواهیم رسید.»

میلان یکشنبه شب مقابل لچه قرار خواهد گرفت و ایبرا امیدوار است که تیمش بتواند این روند خوب را حفظ کند:« ما می خواهیم مقابل لچه هم به پیروزی برسیم ولی این تنها خواسته ما نیست؛ چون می خواهیم در تمام بازیهای پیش رویمان پیروز شویم.»

میلان درحال حاضر با امتیازی برابر با بارسلونا در صدر جدول گروه H رقابتها قرار دارد.

11. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کوین بواتنگ: از گلزنی مقابل باته خوشحالم

شاگردان آلگری در دیدار شب گذشته با گل های زلاتان و بواتنگ به پیروزی رسیدند و این ستاره غنایی از اینکه با گلزنی در این دیدار پاسخ خوبی به منتقدانش داد، خوشحال است

سایت گل- کوین بواتنگ، هافبک میلان، از پیروزی 2-0 شب گذشته تیمش مقابل باته بوریسوف در لیگ قهرمانان اروپا ابراز خوشحالی کرد.

شاگردان آلگری در دیدار شب گذشته که سن سیرو برگزار شد، با گل های زلاتان و بواتنگ به پیروزی رسیدند و این ستاره غنایی از اینکه با گلزنی در این دیدار پاسخ خوبی به منتقدانش داد، خوشحال است.

او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" بسیار خوشحال هستم. این پیروزی برای ما بسیار مهم بود. بازی خوبی بود و ما نمایش خوبی ارائه دادیم. آنهاخیلی فشرده بازی می کردند و ما فضای زیادی برای بازی کردن نداشتیم.

من در طول بازی تلاش زیادی کردم و خوشحالم که در نهایت موفق به گلزنی شدم. از به ثمر رساندن این گل خوشحالم زیرا در چند هفته اخیر اظهار نظرهای بدی در مورد بازی من شده و تردیدهایی در مورد توانایی های من ایجاد شده بود.

به همین دلیل در این بازی می خواستم ثابت کنم که تنها روی فوتبال تمرکز دارم و خوشحالم که موفق به گلزنی شدم."

میلانی ها با این پیروزی 7 امتیازی شدند و در کنار بارسا در صدر گروه هشتم قرار دارند.

کد:

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرسی بهزاد....
    این بواتنگ و اکوییلانی اگر بتونن پیشرفت کنن خیلی خوب میتونن به میلان کمک کنن

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با وجود علاقه شدید به لیگ جزیره می خواهم تا ابد در میلان بمانم!

استفان الشاراووی : لیگ جزیره لیگ بسیار خوبی است اما من می خواهم همیشه در میلان بمانم

سایت گل در مصاحبه ای با استفان جوان در رابطه با اهداف این فصل، انتخاب تیم ملی ، ماریو بالوتلی و مدل موهایش صحبت کرده است.

مهاجم جوان میلان به بخش سایت بین المللی سایت گل گفت که قصد دارد تاپس از آنکه از جنوا به میلان پیوست تا پایان دوران فوتبالش در میلان بماند.

این بازیکن 18 ساله که به تازگی فرصت یافته است تا در چهار بازی برای میلان به میدان برود در برابر اودینزه موفق به گلزنی نیز شده است.این بازیکن جوان اعلام کرده است که قصد دارد با وجود علاقه شدید به سبک بازی در لیگ جزیره می خواهد در میلان بماند.

این جوان ایتالیایی – مصری بر این باور است که این امر بسیار زود اتفاق افتاده است که بخواهد در ترکیب ایتالیا برای یورو 2012 صحبت کند اما قصد دارد تا در جام جهانی 2014 لباس ایتالیا را به تن کند.

شما می توانید مصاحبه ی او را در این جا مطالعه کنید که برای شما عزیزان توسط سایت ac-milan.ir به صورت کامل ترجمه شده است.

سایت گل: به ما بگو که هنگام گلزنی برای میلان چه حسی داشتی؟ گلی که بسیار مهم بود و موجب شد که میلان در برابر اودینزه از شکست نجات پیدا کند.

استفان: این یک حس باور نکردنی بود. من به سرعت به میلان پیوستم و در سن سیرو به میدان رفتم، چیزی که هرگز انتظارش را نداشتم. من به میدان رفتم چرا که پاتو آسیب دیده بود.بهتر است بگویم که من زمان کافی برای آن نداشتم که در مورد حضورم در زمین فکر کنم.گلی هم که به ثمر رساندم هم یک اتفاق بزرگ برای من بود.

سایت گل : بعد از به ثمر رساندن گل بسیار آرام بودی... در آن لحظه متوجه شدی که چه اتفاقی رخ داده است؟!

استفان : شما فکر می کنید من هیجان زده نشدم؟!نه این طور نیست من همیشه شادی می کنم... اگر به یاد داشته باشید اولین گلی که برای پادوا زدم را این گونه جشن گرفتم. من همیشه این گونه جشن می گیرم و تنها دستهایم را به طرفین باز می کنم.با این تفاوت که این بار در لباس میلان و سن سیرو این کار را کردم.(می خندد)

سایت گل : به نظر می رسد آلگری به تو اعتقاد دارد... او چگونه مربی است؟!

استفان : من از او تشکر می کنم که به فکر من است. برخی از مواقع بر سر من فریاد می زند مخصوصا در تمرین ها اما به خوبی می دانم که همه ی این ها به سود خود من است. او مربی خوبی است و در مواقعی که فرصت مناسبی به دست آورد از جوانان استفاده می کند و آن ها را کنار نمی گذارد.

سایت گل : تو در لیست بازیکنان دعوت شده به لیگ قهرمانان نیستی ، سوپر پیپو نیز دعوت نشده است در این رابطه چه حسی داری؟!

استفان : این دیگر تفکرات مربی است و باید آنها را پذیرفت. من هنوز جوان هستم و فرصت های زیادی در آینده دارم.الان باید تلاش کنم که در فرصت هایی که به من داده می شود خوب کار کنم.

سایت گل : در رابطه با لیگ قهرمانان صحبت کنیم. بارسا هنوز می تواند رقابت کند؟

استفان: بله . قطعا همینطور است. آنها بهترین تیم حال حاضر هستند.آنها می دانند که چگونه باید در زمین حاضر شوند و چگونه بدوند.آنها مانند بازی های کامپیوتری بازی می کنند.

سایت گل : برای تو میلان بهترین تیم است، ولی آیا لیگ دیگری وجود دارد که بخواهی آن را تجربه کنی؟!

استفان: بله. من لیگ انگلستان را به شدت دوست دارم. افراد زیادی به من گفته اند که می توانم در لیگ جزیره موفق شوم. حقیقتا که من به این لیگ چه از لحاظ مدیریت و بازی علاقه دارم. ولی من قصد دارم که تا همیشه در میلان بمانم و دوست ندارم از این تیم جدا شوم.در کل می خواهم که بازیکنی در اختیار میلان باشم.کاکا الگوی من بود حتی زمانی که به میلان نیامده بودم

سایت گل : و همچنان ,به طور فزاینده تر بازیکنان ایتالیایی خود را در لیگ های دیگر پیدا می کنند.

استفان : بله , و برخی هم موفق هستند : این برای رشد فوتبال ما بسیار مهم است و به نظر می رسد چزاره پراندلی این را برای من بخواهد او مربی است که جوانانان را زیر نظر دارد حتی به طور مثال استفان ال شاراووی که در سری بی بازی می کرد.

سایت گل : صحبت از ایتالیا به میان آمد , ایا تو هرگز به فکر انتخاب مصر به جای ایتالیا نشدی؟ به هر حال پدر شما یک مصری می باشد.

استفان : اگر بخواهم حقیقت را بگویم باید گفت که بله ,احتمال بازی برای مصر وجود داشت.فدراسیون فوتبال مصر همیشه من را زیر نظر داشته است اما من همواره در اندیشه پوشیدن پیراهن ایتالیا بوده ام و به ایت ترتیب من به آرامی و کم کم این پیشنهاد را پذیرفتم چرا که حتی اگر من یک بازی برای مصر انجام می دادم دیگر قادر به پوشیدن پیراهن ایتالیا نبودم و به این ترتیب من اجازه دادم تا زمان خودش تصمیم بگیرد و من ایتالیا را در نظر گرفتم.

سایت گل : ایتالیا در یورو 2012 حضور خواهد داشت و شاید شما یکی از کسانی باشید که در این رقابت با ایتالیا حضور خواهد داشت.

استفان ( در حالی که می خندد) : نمی دانم ,این موضوع برای من کمی زود است چرا که ابتدا من باید خود را در میلان پیدا کنم.

سایت گل : بنابراین در جام جهانی 2014 چطور؟

استقان : آن یک مسئله دیگر و 3 سال دیگر به شروع آن باقی مانده است.اگر من یک بازیکن ثابت در میلان مبدل شوم بنابراین چرا که نه؟ چه کسی می داند.

سایت گل : شاید شما بتوانید زوج خوبی برای ماریو بالوتلی در خط حمله آتزوری باشید.این را چطور ارزیابی می کنید؟

استفان : چه کسی می داند؟ ما قطعا درباره یک بازیکن بزرگ در حال صحبت کردن هستیم.

سایت گل : بازیکن بزرگ اما بسیار متفاوت از شخصیت و کاراکتری که شما دارید.....

استفان : یقیتا, من آدم خجالتی و کم رو یی هستم و او بسیار برونگرا می باشد.

سایت گل : حال به میلان بازمی گردیم ,پس از یک شروع بد و آرام میلان در حال بازیابی قوا خود می باشد.چگونه ارزیابی می کنی؟

استفان : ما برخی مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنیم اما ما تعدادی قهرمان داریم و هر چیزی که برای موفقیت نیاز باشد را در اختیار داریم.

سایت گل : سری آ امسال برای شما چطور به نظر می رسد؟

استفان : به مقدار زیادی حالت تعادل وجود دارد و بسیاری از تیم ها هستند که حرف هایی برای گفتن دارند.من به ناپولی و اودینزه فکر می کنم,دو تیمی که در مقابل آن ها بازی کردم هر دو سرعت و فوتبال مدرن را ارائه می دهند که این دو فاکتو ,موارد بسیاری بهتر و مهمی برای پیروزی و موفقیت می باشد.

سایت گل : هدف شما در این سال چه می باشد؟

استفان : من قصد دارم تا ارزش های خود را برای ورود به ترکیب اصلی به ماکس آلگری ثابت کنم.امیدوارم که گلزنی کنم و تا آنجا که ممکن است بازی های بیشتری انجام دهم.این هدف من است.

سایت گل : و سوال پایانی , چه کسی برای شما این مدل موی عجیب و غریب را فراهم کرده است؟

استفان : (در حالی که می خندد ) این چیزی نیست که در باره آن بشود شوخی کرد.این مدل مو توسط سالوو آرایشگر موی واقع در آرنزانو یک شهر در جنوا نزدیک محل زندگی من انجام شده است. او به مدت سه سال است که آرایشگر من بوده است و من آرا با هیچ چیزی در جهان عوض نمی کنم.

کد:
    !

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل این که گالیانی سرش به سگ خورده میخواد مرکل رو برگردونه
    امیدوارم این اتفاق بیفته-خیلی بهش نیاز داریم خصوصا با این فسیل هایی که توی خط هافبک داریم

18. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •