تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 80 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض "میخواهیم به فینال لیگ قهرمانان برسیم"

بدون شک باشگاه بایرن مونیخ یکی از چهار باشگاه برتر در اروپا است. با توجه به برد 2 بر 0 باشگاه بایرن مونیخ برابر مارسی در بازی برگشت مرحله ی 4/1 پایانی چمپیونز لیگ ، هم اکنون باواریائیها تنها دو بازی دیگر تا فینال چمپیونزلیگ دارند .

در غیاب باستیان شواین اشتایگر تونی کروس توانست در باشگاه بایرن بدرخشد.

به گزارش fcbayern.ir و به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا در این مصاحبه که با تونی کروس صورت گرفته است به دیدار بایرن و رئال مادرید در چمپیونزلیگ و فعالیت بایرن در بوندسلیگا پرداخته میشود.

Bundesliga : آقای کروس به نظر شما دیدار برابر رئال مادرید در چمپیونز لیگ چگونه خواهد بود؟
    تونی کروس : این یک دیدار عظیم و سنگین خواهد بود که به زودی فراخواهد رسید. شما باید در رقابتهای چمپیونزلیگ انتظار هر چیزی را دشته باشید. اما ما خواهان ماندن در چمپیونزلیگ هستیم و میخواهیم که در این رقابتها به موفقیت برسیم . ما میخواهیم که با حضور در این دیدارها خود را با تیم های درجه یک بسنجیم.

Bundesliga : تنها دو بازی دیگر تا فینال چمپیونزلیگ باقی مانده است، فکر میکنید راه شکست دادن رئال مادرید چه باشد ؟
    تونی کروس : ما هنوز درباره ی این موضوع فکر نکرده ایم . چراکه تا پس از دیدار برابر مارسی تنها تمرکز ما بر روی شکست دادن این باشگاه بود. اما همه ی ما میدانیم که رئال مادرید یکی از بهترین باشگاه های اروپا محسوب میشود.

Bundesliga : آیا پیش از قرار گرفتن برابر رئال ، خواهان شکست آگسبورگ ، دورتموند و ماینتس در بوندسلیگا هستید ؟
    تونی کروس : قطعا" هدف ما همین است. ما در هفته های اخیر سعی کرده ایم که در هر بازی تمرکز خود را تنها بر روی بازی در حال اجرا بگذاریم و پس از آن به بازیهای دیگر بیندیشیم . در حال حاضر انگیزه ی کافی برای شکست دادن آگسبورگ را داریم و مهمترین هدف ما کسب امتیاز این بازی است . پس از آن به بازیهای دیگر خواهیم اندیشید.

Bundesliga : آیا رویارویی با این سه باشگاه در بوندسلیگا برای شما حکم فینال را دارد ؟
    تونی کروس : در چند بازی اخیر خود به گونه ای عمل کردیم که انگار در فینال حضور داشتیم . چراکه هم اکنون در رده ی دوم قرار داریم به همین علت باید تمام بازیهای خود را با پیروزی به پایان برسانیم.
    باید سعی کنیم تا پایان این فصل در تمام دیدارهای خود پیروز شویم.

Bundesliga : به عقیده ی ما کار تیم در چند هفته ی اخیر بسیار پیشرفت داشته است آیا شما هم همین عقیده را دارید ؟
    تونی کروس : در چند هفته ی اخیر اعتماد به نفس ما بسیار رشد داشته است. شما میتوانید آثار این را در سبک بازی ما مشاهده کنید.
    به نظر من علت این کیفیت میتواند تغییر موقعیت برخی از بازیکنان در زمین به دستور سرمربی باشد.

2. 6 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی با مارسی بازی خوبی بود ...
    کار خوب هاینکس که به روبن استراحت داد ...
    بازی درخشان اولیچ رفت و برگشت : دی !
    نمایش قابل قبول کل تیم توی هر دو نیمه ...
    فقط تنها نکته شاید و شاید منفی این بود که گومز می تونست از ابتدا و در کنار اولیچ بازی کنه و گل های خودش رو بیشتر کنه که خب این نشون می ده بایرن نتیجه و اهداف تیم رو کاملا بر جوایز انفرادی ترجیح می ده .
    Last edited by hojjatinho; 05-04-2012 at 05:41. دليل: که به ! :دی

4. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسیدیم به رئال
    طی این 10سال تو چمپیونزلیگ باهاشون فکر کنم 12 بار بازی کردیم که 7بار بردیم و 4بار باختیم و یه بازی رو هم مساوی کردیم که همون بازی بود که کان بدترین گل دوران دروازبانیشو خورد از کارلوس و بازی که باید با اختلاف 4تا گل میبردیم مساوی کردیم تو مونیخ.
    چیزی که درباره رئال وجود داره اینه که این 2سال اصلا جلوی هیچ تیمی به جز بارسا تست نشدن که خب نتیجه بازیاشون با بارسا هم مشخصه
    قوی ترین تیمایی که باهاشون بازی کردن امثال لیون و آژاکس و تاتنهام بودن در حالی که ما جلوی سیتی و اینتر و ناپولی بازی کردیم و عیارمونو نشون دادیم
    به امید خدا تیم رو برای فینال بستیم.80 درصد تیم آمادست 30 درصد دیگه مونده که اونم به امید خدا اماده میشه تا بازی با رئال

6. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

.80 درصد تیم آمادست 30 درصد دیگه مونده که اونم به امید خدا اماده میشه تا بازی با رئال
    یاد این هنرمند طنز یوسف کرمی افتادم که وقتی ادای علی پروین رو اجرا میکرد همیشه این جمله رو میگفت
    بایرن اگه همه بازیکن هاش رو داشته باشه کم فکر میکنم حتی شانسش بیشتره!
    اما رئال 1 مهره داره که به تنهایی میتونه نتیجه بازی رو عوض کنه اونم رونالدو هست!
    اصلا قابل پیش بینی نیست!
    بازی قبل با اوساسونا داشت راه میرفت یه هو یه شوت کشید خدا میدونه از کجا رفت تو گل!
    من فکر میکنم اگه یه روبن ریبری اماده داشته باشه بایرن بازی خوبی میشه....
    من فکر میکنم برگ برنده بایرن هم مانویل نویرهست....بس که این بشر خوش فکر و تیزه
    من از همین الان هیجان زدم برای بازی این 2 تیم

8. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رسیدیم به رئال
    طی این 10سال تو چمپیونزلیگ باهاشون فکر کنم 12 بار بازی کردیم که 7بار بردیم و 4بار باختیم و یه بازی رو هم مساوی کردیم که همون بازی بود که کان بدترین گل دوران دروازبانیشو خورد از کارلوس و بازی که باید با اختلاف 4تا گل میبردیم مساوی کردیم تو مونیخ.
    چیزی که درباره رئال وجود داره اینه که این 2سال اصلا جلوی هیچ تیمی به جز بارسا تست نشدن که خب نتیجه بازیاشون با بارسا هم مشخصه
    قوی ترین تیمایی که باهاشون بازی کردن امثال لیون و آژاکس و تاتنهام بودن در حالی که ما جلوی سیتی و اینتر و ناپولی بازی کردیم و عیارمونو نشون دادیم
    به امید خدا تیم رو برای فینال بستیم.80 درصد تیم آمادست 30 درصد دیگه مونده که اونم به امید خدا اماده میشه تا بازی با رئال
    چیزی که درباره رئال وجود داره اینه که این 2سال اصلا جلوی هیچ تیمی به جز بارسا تست نشدن که خب نتیجه بازیاشون با بارسا هم مشخصه...قوی ترین تیمایی که باهاشون بازی کردن امثال لیون و آژاکس و تاتنهام بودن
    ... ما پس قاق بودیم دو سال توی گروهی با رئال برخوردیم؟؟
    یه بار هم توی برنابئو بردیمشون و یا همین یووه بعد از قضایای کالچوپولی هم یه خط در میون حال اونها رو میگرفت
    جدا شوخی....من زیاد بازی های بایرن رو این فصل ندیدم ولی
    برای حذف رئال توی خط حمله و به خصوص هافبک وضعیت خوبی دارید...حداقل اسم ها که اینطور میگن
    شواین اشتایگر...کروس...مولر....روبن.. ...ریبری....گومز...
    دروازه بانتون هم عالیه(ولی ترمزش رو خودمون کشیدیم...ویوا ناپولیتانا)
    فقط میمونه دفاع
    که اون جا هم معمولا زوج دفاع وسط ها برآیندشون محاسبه میشه.....برای همین زوج بواتنگ و فان بوییتن (باداشتوبر)به نظرم وضعیتی قابل قبول دارن اما اون قدر ششدونگ نیستن...دفاع راست هم که جناب رافینیا قبلا توی سری آ افتخار آشنایی رو با ایشون داشتیم..نمیدونم میتونه از پس کریس بر بیاد یا نه..فلیپ لام هم که وضعیتش مشخصه
    در مجموع میشه گفت بایرن مونیخ ابزارهای لازم رو برای صعود داره....فقط نفرات دفاعی باید بدون اشتباه بازی کنن
    Last edited by H A M A S; 05-04-2012 at 12:56. دليل: حذف یک واژه ی "خاص" ! /sir0c0

10. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه بازی رو هم مساوی کردیم که همون بازی بود که کان بدترین گل دوران دروازبانیشو خورد از کارلوس و بازی که باید با اختلاف 4تا گل میبردیم مساوی کردیم تو مونیخ.
    اونو نگو که هر وقت یادم میاد یه جوری میشم : دی
    +
    فعلا بوندسلیگا رو بچسبن که امتیاز از دست ندن .. امسال دیگه از دورتموند کم میارن من خودم رو آتیش میدم : دی
    برا بازی با رئال خدا بزرگه

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

... ما پس قاق بودیم دو سال توی گروهی با رئال برخوردیم؟؟
    یه بار هم توی برنابئو بردیمشون و یا همین یووه بعد از قضایای کالچوپولی هم یه خط در میون حال اونها رو میگرفت
    جدا شوخی....من زیاد بازی های بایرن رو این فصل ندیدم ولی
    برای حذف رئال توی خط حمله و به خصوص هافبک وضعیت خوبی دارید...حداقل اسم ها که اینطور میگن
    شواین اشتایگر...کروس...مولر....روبن.. ...ریبری....گومز...
    دروازه بانتون هم عالیه(ولی ترمزش رو خودمون کشیدیم...ویوا ناپولیتانا)
    فقط میمونه دفاع
    که اون جا هم معمولا زوج دفاع وسط ها برآیندشون محاسبه میشه.....برای همین زوج بواتنگ و فان بوییتن (باداشتوبر)به نظرم وضعیتی قابل قبول دارن اما اون قدر ششدونگ نیستن...دفاع راست هم که جناب رافینیا قبلا توی سری آ افتخار آشنایی رو با ایشون داشتیم..نمیدونم میتونه از پس کریس بر بیاد یا نه..فلیپ لام هم که وضعیتش مشخصه
    در مجموع میشه گفت بایرن مونیخ ابزارهای لازم رو برای صعود داره....فقط نفرات دفاعی باید بدون اشتباه بازی کنن
    خوب شد گفتی،اصلا یادم نبود.یه بار باختید و یه بارم مساوی کردید ولی در کل همون موقعی بود که کلا داشتید پوست مینداختید
    توی دفاع که فن بویتن نمیرسه،از هفته اول نیم فصل دوم مصدومه و تازه شروع کرده به نرم دویدن
    دفاع وسط پس میشه بادشتوبر و بواتنگ
    دفاع راست که لام هستش.رافینیا جواب نداده و لام تغییر پست داده و ازونور آلابای 19ساله که همیشه هافبک بازی میکرد از بازی برگشت با بازل دفاع چپ وایمیسه که خب کمبود تجربش میتونه کار دست بایرن بده

14. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

1

امسال دیگه از دورتموند کم میارن من خودم رو آتیش میدم : دی
    یه وقت این کار رو نکنی هابعد برای بازی فینال جام حذفی چکار کنیم؟دیگه اون موقعه کی رو آتیش بدیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه وقت این کار رو نکنی هابعد برای بازی فینال جام حذفی چکار کنیم؟دیگه اون موقعه کی رو آتیش بدیم.
    این یکم لهجه دار بود، گیر نده : دی

بردیا رو هم خودم بعد شکست تو فینال آتیش میزنم ( خوب شد؟ ) : دی

17. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیدار برابر رئال سبب خواهد شد خود را اثبات کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – تونی کروس ، هافبک باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که دیدار نه چندان دور بایرن برابر رئال مادرید در نیمه نهایی چمپیونز لیگ سبب خواهد شد که بایرن قدرت خود را بسنجد.

او همچنین درباره ی خط حمله ی رئال هشدار داد و اضافه کرد که با وجود این مسئله بایرن ، هم یکی از باشگاه های برتر اروپا محسوب میشود.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از کیکر وی گفت :
    " در این فصل مادرید بازیهایی داشته است که در آنها موفق به ، به ثمر رساندن بیش از 5 گل شده است . این دیدار برابر رئال سبب خواهد شد که خود را اثبات کنیم و ثابت کنیم که با باشگاه های درجه یک اروپایی همچون رئال برابری میکنیم."

باشگاه بایرن مونیخ در روز 17 آوریل میزبان باشگاه رئال مادرید در آلیانتس آرنا خواهد بود.

ماریو گومز پیشنهاد رئال را رد کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوزه گومز،پدر ماریو گومز میگوید که پسرش پیش از امضای قرارداد جدیدش با بایرن مونیخ مورد توجه مسوولان رئال مادرید قرار گرفته بود که پیشنهاد آنها را رد کرد تا بتواند در بایرن بماند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم 26 ساله بایرن فصل فوق العاده ای را سپری میکند،او در رقابتهای مختلف در این فصل 37 گل به ثمر رسانده و اخیرا هم برای امضای یک قرارداد جدید با بایرن مونیخ به توافق رسید.

خوزه گومز در گفت و گو با سایت گل میگوید:"رئالی ها او را میخواستند اما او میخواست در بایرن بماند چون او اینجا راحت است به خصوص حالا که سرمربی اعتماد ویژه ای به او دارد.اینکه ماریو و بایرن تصمیم گرفتند تا سال 2016 به همکاری خود ادامه دهند باعث خوشحالی من و سایر اعضای خانواده ما شد."

تیم های بایرن مونیخ و رئال مادرید در مرحله نیمه پایانی لیگ قهرمانان به مصاف هم خواهند رفت.

19. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •