آقا من اين پچ ليگ برتر رو وارد كردم . ولي اين face بازيكنا خيلي ضايعه ست خداايي. باقي تيمها رو نميگم ها. همين بازيكنان استقلال و پرسپوليس اصلا شبيه نيستن . اگه ميشه يكي از دوستان اگه دارن face بازيكنا رو بذارن و يا منو راهنمايي كنن .
مرسي
آقا من اين پچ ليگ برتر رو وارد كردم . ولي اين face بازيكنا خيلي ضايعه ست خداايي. باقي تيمها رو نميگم ها. همين بازيكنان استقلال و پرسپوليس اصلا شبيه نيستن . اگه ميشه يكي از دوستان اگه دارن face بازيكنا رو بذارن و يا منو راهنمايي كنن .
مرسي
ببین دوست عزیز این پچ به نظر من بهترین پچ حال حاضره !
اگه شما صورتهای واقعی رو می خواهید باید به صورت تک تک بگرید و اونا رو ایمپورت کنید .
سلام امید جان ...
امید جان ، میشه لینک دانلود GGS 9 رو هم بذاری ؟
بعدش یکم جزیی تر بگی باید چیکار کرد ... ؟
مرسی ...
من میخوام بتونم با 2 تا تیم توی مسترلیگ شرکت کنم آیا راهی وجود داره؟
با سلام خدمت پرو باز های عزیز
من تازه عضو این سایت شدم و خبر ندارم که شما میدونین که چطوری میشه کفش هایی مثل نایک و ... ساخت یا نه؟ به خاطر همین تو این پست نحوه ی این کارو براتون توضیح میدم:
شما فقط کافی تو منوی editboots در هر قسمت برای انتخاب یه قسمت از کفش فقط یه عدد رو انتخاب کنید مثلا فقط عدد 5 که به شما کفش نایک میده در این حالت شما باید رنگ خود کفش رو رنگ علامت نایک دلخواه بذارید و رنگ بقیه قسمت ها رو رنگی که میخاین رویه ی کفش باشه!
قربان شما امین
دستت درد نکنه
کسی نمی دونه که چه جوری میشه تو نتورک آنلاین بازی کرد ؟
هرکی میدونه بگه ثواب داره بخدا
دوست عزيز شما براي اينكه بتونيد انلاين بازي كنيد به سريال اصل احتياج داري كه اين سريال فقط در DVD هاي اصل بازي موجود هست كه تو ايران هم اين DVD ها گير نمياد .
البته من تولينك زير ديدم كه DVD اصل بازي به قيمت 21 هزار تومن به فروش ميرسه كه راست و دروغش رو هم نميدونم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)