تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1805 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

سلام

دوستان من قزوین هستم . سرعت اینترنت اینجا هم چند هفته ای هست که افتضاح هست . ما هم رفتیم و اعتراض کردیم . رئیس دیتای قزوین گفت که خط اینترنت گرجستان (راست یا دروغش پای خودش ) قطع شده و فعلا سرعت اینترنت همینجوریه . البته اینجا یه کاری کردن که بیشتر کابرا رو روی اینترنت پرسرعت که مخصوص شرکت هاست فرستان و الان سرعت دانلود 2 روزی هست که 250 (نامحدود 512) . اینجا گفتن که مشکل سراسریه

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

ما رو هم میفرستادن روی یه شرکت دیگه حداقل اینقدر خونمون جوش نیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جالب اینجاس صبح سرعت عالیه ولی به بعد از ظهر که میرسه فاتحه اش خونده میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

می خواستم بدون بهترین نرم افزار مدیریت دانلود چیست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کدوم به نظر شما بهتره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها نامحدود کدوم شرکت دیگه خوبه . خداییش مخابرات حالم رو بهم زد با این کارش . فردا تموم میشه شارژم . دنبال یه نامحدود خوبم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها نامحدود کدوم شرکت دیگه خوبه . خداییش مخابرات حالم رو بهم زد با این کارش . فردا تموم میشه شارژم . دنبال یه نامحدود خوبم .
    بقیه نامجدودی که بدردبخوره رو دیگه به قیمت مخابرات که نمی دن مثلا پارس انلاین 128 نامحدودش 27000 تومان درماهه که البته تا 20گیگ رو می شه با سرعت یک مگ گرفت بعد می یاد رو سرعت واقعی که بازم مقایسه می کنی ازلحاظ قیمت خیلی با مخابرات فرق داره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بقیه نامجدودی که بدردبخوره رو دیگه به قیمت مخابرات که نمی دن مثلا پارس انلاین 128 نامحدودش 27000 تومان درماهه که البته تا 20گیگ رو می شه با سرعت یک مگ گرفت بعد می یاد رو سرعت واقعی که بازم مقایسه می کنی ازلحاظ قیمت خیلی با مخابرات فرق داره
    اره الان رفتم تو سایتاشون قیمتها رو دیدم کلا باید قید نامحدود رو بزنم مثل اینکه . اخه کار من جوریه که دانلود روزانه میخوام حتما . از طرفی اونقدرها هم خوره دانلود نیستم و هر چند روز یک بار دانلود میکنم . منتهی دانلودهای حجم زیاد در حد یکی دو گیگ . با این حساب اینترنت حجمی زود واسم تموم میشه . نامحدود غیر مخابرات هم با اینکه میتونم از جایزه اش به راحتی استفاده کنم ولی واقعا گرونه واسه سرویسی که من میخوام . من واقعا به زور با همین 3 ماهه 60 تومن مخابرات کنار اومدم دیگه بقیه شرکتها رو عمرا نمیتونم کنار بیام .
    در نتیجه کلا باید قید اینترنت نا محدود رو زد . حالا تو این فکرم که میشه حجمی بخرم و بعد واسه حجم اضافه پول بدم ؟ چون این هم گرون در میاد ؟ اخ که یه زمانی چه سرویسی بود این نامحدود مخابرات . تقریبا از همه شرکتها سرویس داشتم اما اخرین سرویسی که راضیم کرده بود همین مخابرات بود که اون هم ...

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم 2 مگ نا محدود داشتم که تو دوره 3 ماه قبلی نزدیک 240 گیگ دانلود داشتم اما با این کار مسخره مخابرات مجبور شدم تبدیلش کنم به طرح طلایی با سرعت دانلود 3 مگ و حجم محدود 75 گیگ برای 3 ماه .
    یعنی اگه بخوام مثل دوره قبلی دانلود کنم باید 165 گیگ حجم جداگانه بخرم که میشه 165ضربدر 3150 (قیمت هر گیگ)= 519750 تومان
    فکر کنم مشخص شد که چرا طرح نامحدود رو برداشتن
    همین 20 دقیقه قبل می خواستم یک فایل 5 گیگی رو دانلود کنم حساب کردم برام نزدیک 16000 تومان آب می خوره منصرف شده

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم 2 مگ نا محدود داشتم که تو دوره 3 ماه قبلی نزدیک 240 گیگ دانلود داشتم اما با این کار مسخره مخابرات مجبور شدم تبدیلش کنم به طرح طلایی با سرعت دانلود 3 مگ و حجم محدود 75 گیگ برای 3 ماه .
    یعنی اگه بخوام مثل دوره قبلی دانلود کنم باید 165 گیگ حجم جداگانه بخرم که میشه 165ضربدر 3150 (قیمت هر گیگ)= 519750 تومان
    فکر کنم مشخص شد که چرا طرح نامحدود رو برداشتن
    همین 20 دقیقه قبل می خواستم یک فایل 5 گیگی رو دانلود کنم حساب کردم برام نزدیک 16000 تومان آب می خوره منصرف شده
    طرح طلایی دانلود رایگان هم داره ؟
    بعد شما چوری یه مته 75 گیگ گرفتین چون سه ماه طرح طایی ماه 3 گیگه؟
    Last edited by omidtb; 26-12-2012 at 21:28.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

نه بابا.
    همین بعثت هم که داره رو باید بیخیال شد.
    لعنتی صفحه یاهو رو به زور باز میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد شما چوری یه مته 75 گیگ گرفتین چون سه ماه طرح طایی ماه 3 گیگه؟

این طرح هاش تازه امده برای کسای که نامحدود داشتن برای من معادلش رو 3مگ با حجم 75 گیگ برای سه ماه دادن یعنی ماهی 25 گیگ (رایگان هم نداره)
    کلا تو این طرح جدید از 128 تا 2 مگ سرعت رو تا 3 مگ باز گذاشتن با حجم محدود از 10 گیگ برای 128 تا 75 گیگ برای 2 مگ ( طی دوره 3 ماهه)
    Last edited by 136209; 26-12-2012 at 22:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •