دوست من درایور شما باید فقط این درایور هارو نصب کنید همشونو ما داریم اما اینا ماله لپ تاپ 7110 هست که باعث افزایش سرعت ارتباط بلوتوث و فعال سازی اون میشه فقط درایور R311887 ماله 5110 هست که centrino 62306120 به همراه راه انداز بلوتوث هست
دوست من درایور شما باید فقط این درایور هارو نصب کنید همشونو ما داریم اما اینا ماله لپ تاپ 7110 هست که باعث افزایش سرعت ارتباط بلوتوث و فعال سازی اون میشه فقط درایور R311887 ماله 5110 هست که centrino 62306120 به همراه راه انداز بلوتوث هست
چرا بعضی از دوستان مشکل دارن ؟من 3 ماه پیش گرفتم 2 تا ویندوز سون نصب کردم 32 و 64 بیتی با هیچ کدوم هم مشکل ندارم عالی داره کار میکنه بلوتوس و سایر اجزاش
دوست من . من یک هفته هست که با هیچ کس حرف نزدم تا بلوتوث رو درست کردم من این کارو خودم با ترس انجام دادم اول اما با اطمینان دارم به شما ارایه میدم اگه مشکل بلوتوث سخت افزاری نباشه اینجور حل میشه من اگه لپ تاپم کوچکترین ایرادی داشته باشه اعصابم به شدت خراب میشه و تا درستش نکنم کوتاه نمیام همین ... خداحافظ
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
این کاریه که من خودم با خلاقیت انجام دادم و copy نکردم بعد اینجا paste کنم همین ...
دوستان عزیزم یه خبر خوش واسه کسانی که مدت هاست با مشکل بلوتوث DELL N5110 دست و پنجه نرم میکنن دارم.احتمالا دیگه لازم نیست مراحلی که دوستمون تو پست قبلی آموزش دادن رو انجام بدید.
سایت Dell چند روز گذشته چندتا درایور جدید برای بلوتوث و وایرلس برای دانلود قرار داده .من چون خودم مشکل چندانی با بلوتوث نداشتم نمیتونم قعطی نظر بدم . اما احتمالش خیلی زیاده که پس از نصب درایور بلوتوث، مشکلتون برطرف شه.امیدوارم خبر خوبی باشه واسه همتون تا از شر بلوتوث خلاص شید.
لینک دانلود Centrino Wireless-N 1030 Bluetooth Adapter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sazman1; 02-09-2011 at 19:16.
in matalebi ke goashte shod vase in bood ke avalan update bios baesh mishe az b2 be b3 taghir kone va dovom inke baghiyash hamin kare amma ba update bios sytem rahat tar mishnase drivera jadido
معقوله B2 , B3 بحثش خارج از بلوتوث هست . ضمن اینکه مدت ها پیش دوستان دیگری به این موضوع پرداخته بودند. اگر چند صفحه به عقب بگردید متوجه خواهید شد که در مورد آپدیت بایوس هم بحث شده بود.
hamon maghoole b2 va b3 mohemtarin maghoole baraye shenkhte driverhaye marboot be rooye main hast va dar zemn fili ke shoma eraae dadin faghat yek raah andaze ke maa ba narmafzare enteghal eshkal dashtim oonam laaaghal gharar bedin chon omade dar zemn in raah test nashode hast amma raahe man test shode ham baraye etesal ba bolootooth ham baraye etesal be wireless man pasazh reza maghaze daram emrooz farda ham koli sefaresh vase hamin laptop daram shab khosh
با سلام
من حدودا یک هفته پیش یک لپ تاپ dell n5110 core i7 خریدم و در جواب سوال من که گارانتیش مال کدام شرکت هست گفت که ما خودمان گارانتی میکنیم و یک کارت گارانتی یک ساله فروئشگاه خودشان را به من تحویل داد.
لپ تاپ را خودشان ویندوز 7 نصب کردنند و تمام برنامه هایش را هم نصب کردند و تحویل دادند. به قیمت 10500000 ریال.
لپ تاپ خوب کار میکند و تمام برنامه هایش هم به خوبی کار میکنند. مانند : ( بلوتوث - وایرلس - وب کم و غیره ).
اما با مطالعه توضیحات دوستان در مورد ریفر بودن لپتاپ با زدن کد سرویس تگ لپ تاپ در سایت دل متوجه شدم که ریفر میباشد .Ther are no service contracts or wararanties associated with this system در قسمت وارانتی نوشته است.و همچنین 14 آیتم عبارت MOD در اولش وجود دارد.
می خواستم نظر دوستان را بدانم آیا میتوانم لپتاپ را عودت دهم یا نه ؟ با توجه به اینکه در حال حاظر لپ تاپ خوب و بدون مشکل کار میکند.
با تشکر
سلام
دوستان من از چه راهی باید بفهمم تا مدل بلوتوث لپ تاپم کدومه و باید کدوم یکی از درایورهای جدیدی که سایت دل گذاشته برا دانلود رو دانلود کنم ؟
لپ تاپ من 5110 Core i7 هست
دوست من یه دل 5110 گرفت یه سی دی توش بود همه تو اون سی دی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)