تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 314 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچها فک کنم مشکل دما خودم حل کردم

من که موفق نشدم عکس ها رو ببینم ولی اگر دمای cpu حدود 52-3 باشه وقتی ازش کار نمیکشی دمای خوبیه و اگر در یک اتاقی باشی که گردش هوای مناسب داشته باشه پایینترم میاد.

و اینکه بگو چطور حلش کردی تا بقیه هم اگر مشکل مشابه داشتن از تجربه شما استفاده کنن.

راستی عکس ها رو با
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپلود کن تا دیگه مشکلی نباشه برای دیدنش

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

بچه‌ها اینو ببیند ، چه می‌کنه این باطری !!!!هی وای من!!!!

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

پيش فرض

بچه ها من اول که این لپ تاپو خریدم خیلی ناراحت بودم چون بازی ه لوک میزدند با کاملا بی کیفیت بودن ولی الان راهشو پیدا کردم و سنگین ترین بازی از نظر من که gta iv هست را با تنظیمات آخر آخر همه چی بالا و با کیفیت حتی بهتر از nvidia اجرا میکنم و حالشو میبرم با کول پد 3تایی این بازی بعد 2 ساعت سنگین بازی کردن cpu روی 85 و گرافیک روی 75 و بقیه بازی ها هم که عین آب مثل cryses و ...
    یکی از مشکلا این بود که لپ تاپ را روی pefermance که میزارین باید دسنکاریش کنید تا حداکثر بازده ای را بده .. ومخصوصا قسمت ati vga که باید بشه hight perfermance و مواظب باشید کع فقط این قسمت تنظیمات باتری بعد هر بار ریست کردن باز بر میگرده به حالت battery life که خیلی پایین میاد.
    اگر کسی علاقه داشت بدونه بگه ...

4. 4 کاربر از iran.sniper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

بچه ها من اول که این لپ تاپو خریدم خیلی ناراحت بودم چون بازی ه لوک میزدند با کاملا بی کیفیت بودن ولی الان راهشو پیدا کردم و سنگین ترین بازی از نظر من که gta iv هست را با تنظیمات آخر آخر همه چی بالا و با کیفیت حتی بهتر از nvidia اجرا میکنم و حالشو میبرم با کول پد 3تایی این بازی بعد 2 ساعت سنگین بازی کردن cpu روی 85 و گرافیک روی 75 و بقیه بازی ها هم که عین آب مثل cryses و ...
    یکی از مشکلا این بود که لپ تاپ را روی pefermance که میزارین باید دسنکاریش کنید تا حداکثر بازده ای را بده .. ومخصوصا قسمت ati vga که باید بشه hight perfermance و مواظب باشید کع فقط این قسمت تنظیمات باتری بعد هر بار ریست کردن باز بر میگرده به حالت battery life که خیلی پایین میاد.
    دوست عزیز ما منتظریم بذار ،قبلش من ازت تشکر می‌کنم این لب‌تاپ باید به بهش تسلط داشته باشیم تا کارأیشو نشون بده

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

من که موفق نشدم عکس ها رو ببینم ولی اگر دمای cpu حدود 52-3 باشه وقتی ازش کار نمیکشی دمای خوبیه و اگر در یک اتاقی باشی که گردش هوای مناسب داشته باشه پایینترم میاد.

و اینکه بگو چطور حلش کردی تا بقیه هم اگر مشکل مشابه داشتن از تجربه شما استفاده کنن.

راستی عکس ها رو با
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپلود کن تا دیگه مشکلی نباشه برای دیدنش
    من که می‌تونم ببینم همونجا up کردم، راستی‌ اون تنظیمات که گفتین به حالت اولش یعنی‌ Passive برگردوندم؟

من یه توضیح هم بدم بد نیست مشکل دما ما به کمک دوست عزیزمون[Persian_1984] تغییر تنظیمات power saverتا حدودی حل شد ، اما اتفاقی‌کلمه کول در سرچ جستجو کردم که نرم افزاری که مشهدمیکنید اومد ،ابتدا حالت دوم بود که با تغییر به حالت اول حداقل ۴ درجه خنک تر شد
    Last edited by hitman908; 01-06-2011 at 09:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که می‌تونم ببینم همونجا up کردم، راستی‌ اون تنظیمات که گفتین به حالت اولش یعنی‌ Passive برگردوندم؟

نظر شخصی من اینکه بزاری Active بمونه. اون تنظیم برای این هست که در حالت power saver فن های خنک کننده روشن نشن تا مصرفی انرژی به حداقل برسه و زمان بیشتری به شما باطری بده. برای این لپ تاپ فکر نمی کنم مناسب باشه. چون اول از همه این لپ تاپ های جدید به شکل بهینه ای از فن استفاده میکنن دوم اینکه لپ تاپ شما یک کارت گرافیک و cpu خیلی قوی داره که شدیدا تولید گرما میکنن و مناسب نیست که در هیچ شرایطی فن ها را غیر فعال کنید حتی در کارکرد سبک.

8. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

نظر شخصی من اینکه بزاری Active بمونه. اون تنظیم برای این هست که در حالت power saver فن های خنک کننده روشن نشن تا مصرفی انرژی به حداقل برسه و زمان بیشتری به شما باطری بده. برای این لپ تاپ فکر نمی کنم مناسب باشه. چون اول از همه این لپ تاپ های جدید به شکل بهینه ای از فن استفاده میکنن دوم اینکه لپ تاپ شما یک کارت گرافیک و cpu خیلی قوی داره که شدیدا تولید گرما میکنن و مناسب نیست که در هیچ شرایطی فن ها را غیر فعال کنید حتی در کارکرد سبک.
    رو حالت اکتیو گذاشتم بهتر شده دستتون درد نکنه این قضییه ویروس چیه که دوستان میگن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رو حالت اکتیو گذاشتم بهتر شده دستتون درد نکنه این قضییه ویروس چیه که دوستان میگن؟
    تبریک میگم این دمایی که الان داری خیلی خوبه . فقط اگر خواستی کار سنگین انجام بدی باید تنظیمات رو ببری روی high performance
    فقط یک نکته رو توجه کن وقتی روی coolest mode میزاری تمام مدت فن در دور پایین کار میکنه که برای حالت باطری اصلا مناسب نیست.
    Last edited by Persian_1984; 01-06-2011 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیشتر لپ تاپ هایی که من دیدم به همین صورت بوده. یعنی طوری تنظیم شدن که حداقل مصرف باطری را داشته باشن. معمولا تنظیمات power options به شکلی هست که زمانی که شما لپ تاپ را مستقیم به برق میزنید تنظیمات روی High میرن و وقتی روی باطری کار میکنید روی حالت کم مصرف قرار میگیرند که در حالت کم مصرف شما از حداقل توانایی ممکن در لپ تاپ و قدرت پردازش استفاده می کنید. حتما در تنظیمات وضیعت battery mode را در نظر بگیرید و سعی کنید برای بازی و کار سنگین از برق مستقیم به جای باطری استفاده کنید

12. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

t Product weight
    Starting at 2.91 kg
    لپتاپ با این وزن به چه دردی میخوره . 3 کیلو وزنشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •