تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 130 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مونا فرجاد ـ «كتي» ساختمان پزشكان:
    خودم را بازيگر سريال طنز نمي‌ دانم

مونا فرجاد كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «كتي» همسر اول دكتر نيما افشار را بازي مي‌كند، گفت: خودم را بازيگر طنز نمي‌دانم؛ چون داراي ويژگي‌ها و شرايطي است كه در خودم آنها را كشف نكرده‌ام.

اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، ادامه داد: در اين سريال نيز در همه‌ي پلان‌ها و سكانس‌هايي كه حضور داشته‌ام، كاملا جدي بوده ولي موقعيت كار يك موقعيت طنز است؛ بنابراين شرايطي را فراهم مي‌كند و اتفاقات و بده بستان‌هايي رخ مي‌دهد كه آن را جزو سريال‌هاي طنز به شمار مي‌آورد.

وي ادامه داد: «ساختمان پزشكان» جزو كارهايي است كه طنز به معناي واقعي در آن به چشم مي‌خورد؛ در اين سريال لودگي نمي‌بينيم. همه‌ي آدم‌ها جدي بازي مي‌كنند و اين معني كه طنز انتقادي از مسائل روز جامعه است ‌را نشان مي‌دهد؛ به نظر من، اين سريال داراي چنين ويژگي‌هايي است.

مونا فرجاد افزود: من ساختمان پزشكان را با هيچ سريال ديگري مقايسه نمي‌كنم چون هر كاري در جايگاه خودش بايد در موردش نظر داده شود و من خودم را كارشناس نمي‌بينم. ولي فكرمي‌كنم «ساختمان پزشكان» به عنوان يك كار طنز كار خيلي مقبولي است و خيلي شسته رفته و بدون لودگي، مسائل را بيان مي‌كند.

اين بازيگر در ادامه درباره‌ي حضور در مجموعه‌هاي روتين طنز، يادآور شد: در «سلام» كه يك مجموعه‌ي 90 قسمتي بود، نقش يك دختر خبرنگار را بازي مي‌كردم كه خيلي انرژي داشت وشاد بود، بقيه‌ي نقش‌هايم كاملا جدي بودند. اما هيچگاه نمي‌توان به صورت يك بعدي به يك نقش نگاه كرد؛ همان طور كه هيچ كدام از آدم‌ها يك بعدي نيستند، يعني همه بخش‌ها در درونشان وجود دارد.

مونا فرجاد همچنين درباره‌ي تجربه حضور در يك مجموعه روتين شبانه عنوان كرد: در سريال «سلام» كه بازي مي‌كرديم، به قدري تحت فشار بوديم كه با خودم مي‌گفتم هيچ نقش شبانه‌ي ديگري را بازي نخواهم كرد. من در ساختمان پزشكان، فشار زيادي را تحمل نكردم. شايد اگر كار ديگري باشد كه احساس خوبي به نقش داشته باشم، در آن بازي كنم. ولي هيچ چيز مطلق نيست و نمي‌توانم در اين مورد نظر قطعي بدهم.

وي همچنين درباره نقش «كتي» توضيح داد: اين نقش خيلي پررنگ نيست، ولي حضور دارد و حتي اگر خودش هم نباشد، اسمش هست. داستان زيادي دارد و در زندگي نيما با همسر دومش خيلي بحث مي‌شود و درباره‌ي كتي زياد حرف مي‌زنند.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
    کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .

پینوشت:
    خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
    یه نمونه ی دیگشم همین برنامه ها و انیمیشن ها بود... یه بار 20:30 هم بهش انتفاد کرد، همشون لهجه هاشون شمالیه...! یعنی همش یه نفر که لهجه داره یه کار اشتباه می کنه و یکی که دکتری یا چیزی هستش با لهجه ی رسمی (منظورشون تهرانی بوده) میاد و اونارو نصیحت می کنه!!

----------------------

ولی در کل این سریال اینکه بگیم چون اسمش ساختمان پزشکانه همش باید درمورد پزشکی و ... باشه اشتباهه!
    خوب شب های برره که همش توی شب ضبط نمی شد! (چه ربطی داشت؟! ) اما به وضوح می بینیم اتفاقاتی که برای همه میوفته یه سرش وصله به نیما، نیما هم با همون ویژگی های یه روانشناس با اون مسائل برخورد می کنه!
    نمونش هم همین اساساً اساساً ! خوب اون طبق اصول کلی قضاوت هاش رو انجام میده و طبق درس هایی که خونده...
    اما از زاویه دیگه نگاه کنیم به قضیه انتفاد به اصفهانی های عزیز... از دید مثبتش نمیشه این منظور رو گرفت که اصفهانی های مقتصد پول هاشون رو نگه میدارن واسه روز مبادا؟ یعنی طرف چون میدونه پولش خرج میشه گذاشتتش کنار و ... و با در آمیزی طنز و افزایش کمدی بی اعتمادی رو به بانک نشون داده...
    ولی خوب ما وقتی میبینیم مستقیم به یه کار دولت یا به ضخص حقیقی انتفاد وارد می کنه نمی تونه عجیب باشه که از یه قومیت خاص انتقاد کنه...

موفق باشید

3. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک جمله. واقعا براتون متاسفم
    مثلا شما آدم های باسوادید. خیلی از مردم نمی تونن بیان اینترنت وو....
    شما یه کم تو ایرانی ها به روز ترین. باسوادترین.
    واقعا براتون متاسفم که همچین دیدی دارید.
    یعنی خودتون این رو قبول ندارید که اصفهانی ها خیلی تو حنبه های اقتصادی قوی هستند؟ ما توشهر خودمون (اراک) هرچی پروژست یه اصفهانی اومده داره انجام میده. یکی از آشناها رفته بود کربلا می گفت نصف اونایی که اونجا مغازه داشتند اصفهانی بودند.
    اولا که هر قومی یه سری ویژگی های خاص خودش رو داره . اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
    یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟

به نظر من شما باید دیدتون رو عوض کنید. همیشه نیمه خالی رو نبینید.
    کی میگه همش شهرستانی ها رو مسخره می کنن؟ شما یه کم به سریالا دقت کن. آیا تو همه سریالا شخصیتا شهرستانی هستند؟ پس تهرانی اند و دارند مسخره میشن.
    تازه ما می گیم چرا صداسیما اینقدر فیلتر داره و ازش هیچی رد نمیشه. حالا تو این سریال یه کم سر کیسه رو شل کردن شما می گید چرا؟
    Last edited by tariran0; 05-07-2011 at 19:05.

5. 6 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

اوووه چی همه پیام
    به نظر من برای این بحث رو کشوند به تیم هایه اصفحانی، میخواست ما فکرمون به سمتی بره که این دو تیم آیا واقعا این طوری هستند یا نه؟! ( مثلا بی ریشه و .... )

در واقع میخواست مارو با شاید ( چون من اصلا با فوتبال سر وکار ندارم که ببینم کدوم تیم موفق تره ) بهترین تیم ها آشنا کنه و مارو وادار کنه که در عمل های این دو تیم یه ذره فکر کنیم و در آخر هم به دو تیم دیگر( پرسپولیس و استقلال) نیز فکر کنیم .

این شاید بهترین روش باشه برای فکر کردن به عمل ها و .... این چند تیم ، در واقع این روشی خوبی و تاثیر گذاری نیست که بیاد صاف و پوست کنده تو سریال به جای دو تیم (سپاهان و ذوب اهن) پرسپولیس و اسقلال رو به نقد بکشه و میدونید که چون این دو تیم کله گنده هستند و ... با در اخر با اخطار مسئولین مواجه میشد و پایان سریال و ..

اینم به توضیح حرفم اضافه کنم که : انسان وقتی خودش درباره ی یه چیز فکر میکنه ( حالا بی ریشه بودن تیم اصفحانی یا خرج های میلیونیه بازیکن ها دو تیم کله گنده ) اون فکر بیشتر تو ذهنش میشینه و تاثیر گذاره تا اینکه یکی بهش صاف و پوست کنده بگه ( بی ریشه بودن و خرج ها میلیونی )

و در ادامه
    اگه تو این قسمت یهو میرفت سراغ دو تیم پرسپولیس و اسقلال به جای سپاهان و ذوب اهن آیا شما به همین اندازه که فکر درباره ی این دو تیم ( ذوب و سپاهان ) کردین برای اسقلال و پرسپولیس میکردین ؟ و یا ما و شما چون بحث سر این دو تیم تهرانی تکراری بود همون جا ولش میکردیم اما همین بحث سر این دو تیم اصفحانی انگشت تقصیر ( درس نوشتم؟)رو از روی اونا برمیداره ( وقتی درباره ی دو تیم تهرانی بحث میشه )

و در اخر : اگه جمله هام بد شکل بود ببخشید و اینکه من اصلا تو فوتبال نیستم که طرفداره تیمی باشم

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

الان کم کم دارم میفهمم چرا صدا و سیما اینقدر برای خودش خط قرمز ساخته !

البته با بعضی از حرفای پژمان موافقم ولی اون انیمیشن و آبدارچی و ... واقعا از نظر من بدبینی بود . البته هر کی از شهر خودش دفاع میکنه و متأسفانه خیلی ها سریال هایی که برای نشون دادن فرهنگ شهرشون ساخته میشه رو به این دید میبینن که
    اگر ازشون تعریف شد یه چیز « عادی » هست و اگر انتقادی شد فورا اون رو « توهین » به حساب میارن و این وسط یه حساسیت خاصی به تهرانی ها نشون میدن که من هنوز دلیلش رو نفهمیدم ! ( خودتون میدونید منظورم چیه ! ) ..

پ.ن : نقل قول نشه !

8. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بیخیالش
    Last edited by Gilopa; 05-07-2011 at 21:09.

10. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو نمونه آزمایشش ناخن افتاده بود

12. 7 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولین باره که نفر اول بعد دیدن قسمت پست میدم
    خیلی باحال بود
    مخصوصا قسمت بیمارستان رفتن ناصر

14. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
    ویژگی ؟ فرهنگ ؟

یعنی ما پولامون رو میذاریم تو بالشمون ؟ یعنی ما حاضر نیستیم 30 هزار تومن بدیم استخر ؟ یعنی ما کلید یخچال رو میندازیم دور گردنومن که کسی سراغ یخچال تو خونه نره ؟ یعنی اینا جزو فرهنگ ماهاست و ما باید خوشمون بیاد ؟

ما از طنز و شوخی با قومیتمون ناراحت نیستیم ! از اغراق و بی عدالتی در این مورد ناراحتیم !

یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟
    خیلی ممنون ! ... چقدر حرفای شما با عقل جور در میاد ! ... مهندسا فقط تهرانی صحبت میکنن ؟ ... عجب !

در ضمن همه دوستان بخونند :

فکر کنم اعتراض دکترا و روانشناسا جواب داد !

امشب وقتی رئیس بیمارستان از نیما پرسید : شما دکتر هستی ؟

نیما گفت بله دکتر هستم ! بعد یه لحظه سکانس کات خورد ! ... قیچی کرده بودن ! ... آخر سکانس که نیما با دکتر داشت میرفت هی بهش میگفت : آقای دکتر من دکتر هستم و مدرکش رو هم گرفتم !

رئیس بیمارستان صد در صد بهش گفته بود : روانشناس که دکتر نیست ! : دی

16. 8 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مثل همیشه خوب بود
    اما فک کنم چند تا قیچی داشت این قسمت . تو صحنه ای که نیما داشت با دکتر ــه حرف میزد و ناصر پیش اون پرستار ــه بود !
    آخه واسه چی ؟

18. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •