مونا فرجاد ـ «كتي» ساختمان پزشكان:
خودم را بازيگر سريال طنز نمي دانم
مونا فرجاد كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «كتي» همسر اول دكتر نيما افشار را بازي ميكند، گفت: خودم را بازيگر طنز نميدانم؛ چون داراي ويژگيها و شرايطي است كه در خودم آنها را كشف نكردهام.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، ادامه داد: در اين سريال نيز در همهي پلانها و سكانسهايي كه حضور داشتهام، كاملا جدي بوده ولي موقعيت كار يك موقعيت طنز است؛ بنابراين شرايطي را فراهم ميكند و اتفاقات و بده بستانهايي رخ ميدهد كه آن را جزو سريالهاي طنز به شمار ميآورد.
وي ادامه داد: «ساختمان پزشكان» جزو كارهايي است كه طنز به معناي واقعي در آن به چشم ميخورد؛ در اين سريال لودگي نميبينيم. همهي آدمها جدي بازي ميكنند و اين معني كه طنز انتقادي از مسائل روز جامعه است را نشان ميدهد؛ به نظر من، اين سريال داراي چنين ويژگيهايي است.
مونا فرجاد افزود: من ساختمان پزشكان را با هيچ سريال ديگري مقايسه نميكنم چون هر كاري در جايگاه خودش بايد در موردش نظر داده شود و من خودم را كارشناس نميبينم. ولي فكرميكنم «ساختمان پزشكان» به عنوان يك كار طنز كار خيلي مقبولي است و خيلي شسته رفته و بدون لودگي، مسائل را بيان ميكند.
اين بازيگر در ادامه دربارهي حضور در مجموعههاي روتين طنز، يادآور شد: در «سلام» كه يك مجموعهي 90 قسمتي بود، نقش يك دختر خبرنگار را بازي ميكردم كه خيلي انرژي داشت وشاد بود، بقيهي نقشهايم كاملا جدي بودند. اما هيچگاه نميتوان به صورت يك بعدي به يك نقش نگاه كرد؛ همان طور كه هيچ كدام از آدمها يك بعدي نيستند، يعني همه بخشها در درونشان وجود دارد.
مونا فرجاد همچنين دربارهي تجربه حضور در يك مجموعه روتين شبانه عنوان كرد: در سريال «سلام» كه بازي ميكرديم، به قدري تحت فشار بوديم كه با خودم ميگفتم هيچ نقش شبانهي ديگري را بازي نخواهم كرد. من در ساختمان پزشكان، فشار زيادي را تحمل نكردم. شايد اگر كار ديگري باشد كه احساس خوبي به نقش داشته باشم، در آن بازي كنم. ولي هيچ چيز مطلق نيست و نميتوانم در اين مورد نظر قطعي بدهم.
وي همچنين درباره نقش «كتي» توضيح داد: اين نقش خيلي پررنگ نيست، ولي حضور دارد و حتي اگر خودش هم نباشد، اسمش هست. داستان زيادي دارد و در زندگي نيما با همسر دومش خيلي بحث ميشود و دربارهي كتي زياد حرف ميزنند.