تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 645 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوبه ... یکم داغ میکنه عین بخاری ... تو زمستان که عالیه اما توی رگام پیشنهاد من نهایت روزی 4 تا 5 ساعت مداوم هست ... میتونی روی hibenate بزاری و یک ساعت بعد بعد از خنک شدن دوباره سیکل کاری رو شروع کنی

نه شارژ نیز ضرر نداره

5.3 ... خیلی وقته درایور عوض کردم رفرش نکردم

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خوبه ... یکم داغ میکنه عین بخاری ... تو زمستان که عالیه اما توی رگام پیشنهاد من نهایت روزی 4 تا 5 ساعت مداوم هست ... میتونی روی hibenate بزاری و یک ساعت بعد بعد از خنک شدن دوباره سیکل کاری رو شروع کنی

نه شارژ نیز ضرر نداره

5.3 ... خیلی وقته درایور عوض کردم رفرش نکردم
    اگه خنکش هم کنم با فن ها روزی 4 یا 5 ساعت بیشتر کار نکنم؟
    آخه کار من بیشتر از این حرف هاست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آره .... ببین گفتم مداوم ... حرارت مداوم قطعات رو داغون میکنه ... مدتش خیلی مهمه کولر هم اونقدر خنک نمیکنه به هر حال قطعات داخی در معرض جریان هوای گرم مستقیم هستند ...

اگر از کولر پدهای دو تایی یا تارگوس با 6 یا 8 فن استقاده کنی که مکش قوی باشه خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- اون ویندوز geniune شده است و هنگام نصب سریال نمیخواد OEM VERSION هست اصطلاحا... اما اگر خواستی اپدیت کنی شاید مشکل داشته باشی...

2- آره هست ... یک چیزی مثل system utility ... میتونی از سایت دل بگیریش بخش دانلودها
    مرسی
    اون برنامه رو پیدا کردم تو سایت دل به اسم quickset بود دستت درد نکنه

در مورد ویندوز یه راهنمایی بکنید که من اگه بخوام ویندوز اورجینال ایکس پی مخصوص دل رو داشته باشم باید چیکار کنم ؟
    همینی که از دوستم گرفتم رو نصب کنم راهی نیست که بشه رجیسترش کرد و یا سریال نامبر رو تغییر داد و به یه سریال معتبر دیگه کار کرد ؟
    اصلا این ویندوز مخصوص دل فرقی داره با ویندوز معمولی ؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره .... ببین گفتم مداوم ... حرارت مداوم قطعات رو داغون میکنه ... مدتش خیلی مهمه کولر هم اونقدر خنک نمیکنه به هر حال قطعات داخی در معرض جریان هوای گرم مستقیم هستند ...

اگر از کولر پدهای دو تایی یا تارگوس با 6 یا 8 فن استقاده کنی که مکش قوی باشه خوبه
    دوست عزیز امروز که با مغازه ای که ارش نوت بوک خریدم ، صحبت میکردم ، میگفت شما از صبح تا شب هم که روشن بذاری خبری نیست
    تازه میگفت که خود Dell میگه یه سال هم روشن بذاری چیزیش نمیشه
    نمیدونم والا ، چی بگم ؟؟؟؟؟؟

در ضمن کولر پد من دوتایی هست و دمش میکنه ، نه مکش
    و دیشب که نوت بوک رو از روش برداشتم ، خنک خنک بود ، جوری که اگه به کسی نشون میدادی ، میگفت تازه روشنش کردی !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد ویندوز یه راهنمایی بکنید که من اگه بخوام ویندوز اورجینال ایکس پی مخصوص دل رو داشته باشم باید چیکار کنم ؟
    همینی که از دوستم گرفتم رو نصب کنم راهی نیست که بشه رجیسترش کرد و یا سریال نامبر رو تغییر داد و به یه سریال معتبر دیگه کار کرد ؟
    اصلا این ویندوز مخصوص دل فرقی داره با ویندوز معمولی ؟
    خیر ... فرقی نداره فقط میتونی رجیستر یا اپدیت کنی

میتونی نصب کنی مشکلی نیست ... راهی هم برای تغییر سریال نامبر نیست ...

دوست عزیز امروز که با مغازه ای که ارش نوت بوک خریدم ، صحبت میکردم ، میگفت شما از صبح تا شب هم که روشن بذاری خبری نیست
    تازه میگفت که خود Dell میگه یه سال هم روشن بذاری چیزیش نمیشه
    نمیدونم والا ، چی بگم ؟؟؟؟؟؟
    احتمالا گارانتی اش هم روس هواست ! مطمئن باش

داره خودمونی میشه morteza_mzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم این درایوی که به عنوان درایو recovery هست ، مورد استفادش چیه . مثلا چه اتفاقی بیفته باید از این درایو استفاده کنیم (یا اینکه خود ویندوز استفاده میکنه و ربطی به ما نداره)
    همچنین میخواستم بدونم اگه اسم درایو رو مثلا از D به G تغییر بدیم مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟
    اگر سوالم مبتدیانس شرمنده ، چون فعلا تازه واردم

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

کسی میدونه آداپتور اپل از کجا باید گیر بیارم ؟
    Apple MacBook Pro MA897LL/A Core 2 Duo T7700 2.4Ghz 2048MB 160GB DvDRW+DL Bluetooth 56K NIC 17" WXGA nVidia Geforce 8600M GT 256MB + 256MB Mac OS X Tiger

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

سلام
    میخواستم بدونم این درایوی که به عنوان درایو recovery هست ، مورد استفادش چیه . مثلا چه اتفاقی بیفته باید از این درایو استفاده کنیم (یا اینکه خود ویندوز استفاده میکنه و ربطی به ما نداره)
    همچنین میخواستم بدونم اگه اسم درایو رو مثلا از D به G تغییر بدیم مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟
    اگر سوالم مبتدیانس شرمنده ، چون فعلا تازه واردم
    سلام
    این پارتیشن برای ریکاوری با خود ویندوز میشه استفاده کرد یا با استفاده از سی دی خود دستگاه
    من روز اول زدم پاک کردم چون ویستا هوم بیس خوشم نمی آد ولی هروقت بخوام دوباره نصب میکنم و چون لایس ویندوز تو
    بایوس لپ هست مشکلی ندارم البته فقط برای ویستا هموم بیس
    البته فکر کنم هاردت بالای 100 باشه به نظر من کاری باهاش نداشته باش

داره خودمونی میشه morteza_mzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از جوابت ممنون ولی میشه دقیق تر توضیح بدی ؟ مثلا چه اتفاقی بیفته مجبوریم از ریکاوری استفاده کنیم ؟
    و اینکه اصلا نمیشه یه Backup کلی گرفت تا دیگه به هیچ چیزی احتیاج نداشته باشیم ؟
    چون من خواستم هاردمو پارتیشن بندی کنم ، گفتم اگه بشه این درایو رو یا اینکه پاک کنم (اگر به درد نمیخوره) یا اینکه هم اسمشو عوض کنم و هم مخفیش کنم تا دیگه جلو چشم نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •