سلام خدمت دوستان بنده بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده؟ علتش رم میتونه باشه چون رم کامپیوترم 2 گیگ هست یا چیز دیگه؟ ممنون میشم راهنماییم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان بنده بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده؟ علتش رم میتونه باشه چون رم کامپیوترم 2 گیگ هست یا چیز دیگه؟ ممنون میشم راهنماییم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگم فکت میچسبه به زمین!!!.....GTX 570
عزیز 2GB رم که لازمه نسخه_ی اولیه_ی بازی بوده!!(ولی در اصل با توجه به رزولوشنتون ماکزیمم 1.75GB بیشتر نمیگرفت)
برای اجرا بازی در حالت DX11 باید 4GB رم داشته باشی(دیگه مینیمم 3GB واقعا لازمه)....این بازی در حالت full HD در نهایت گرافیک فقط یه چیزی حدود 1.5GB از رم گرافیک میکشه دیگه خودت حساب رم سیستم رو بکن!!
(این رو توی پست جدا گفتم که همه مد نظر داشته باشن)
Last edited by mehdy.z; 01-07-2011 at 12:36.
جدی میگی؟ ما رو باش گفته بودیم حداقل میشه فریم قابل قبول گرفت... البته بستگی بهCPU و... هم داره.
همچنین درایور کارت... و رزولیشن...![]()
کاربرد کلی h کیبورد چیه
وقتی میزنی انگشتاش نشون میده !!!
آره عرفان جان تازه کجاش رو دیدی این مشخصات کامل سیستمت طرفه:
Processor
Intel Core i7-2600K CPU @ 4.000GHz
Motherboard
Asus P8P67 Pro Rev3
Memory
Corsair Vengeance 2*4Gig DDR3-1866
Graphic Card
Asus Geforce GTX 570 DCIIتازه قسمت جالبش اینه که این تنها بازی توی دنیاس که گفته حتی سرعت هارد سیستمون هم باید زیاد باشه چون توی بعضی جاها(حالا که فعلا بازار چاخان این بازی داغه)شنیدم که برای اجرای بهینه این بازی شما به 8GB رم سیستم نیاز دارید و این 4GB_یی که کرایتک گفته تازه مینمم این بازیه!!!!!......ولی به قول تو نصف دنیا دست به دامن nvidia و AMD شدن تا ببینند با این داریورهای جدیدشون چه خاکی قراره به سرشون بکنند با این گرافیکهای زقارتی که دادن بیرون
(بچه ها خودمونیم ها ما رو باش که فکر میکردیم نسل بعد بازها دیگه واقعا قراره بازیها reality بشه ولی خودتون حساب کیند یه تغییر در این حدود به ابرسیستمهای کنونی که هیچ بازیی رو زیر 90 نمیدادند چه کرده!!!)
حالا اون ارور مربوط به گرافیگ هست؟ در ضمن رمم رو 4 گیگ کنم جواب میده؟
نانو سوئیت رو نشون میده که فعالش میکنی
دقیقا سیستمت چیه؟؟
سیستم پیشنهادی برای DX11 و/یا High-Res Textures packages در سایت inCrysis به شکل زیر آورده شده:
DX11 Package Specs
Minimum:
- DX11-compatible graphics card with 768MB of video memory
High-Res
Minimum:
- 64-bit operating system
- DX9-compatible graphics card with 768MB of video memory
Recommended:
- Fast HDD or even SSD
- Quad-core CPU
- 8GB of RAM
- DX9-compatible graphics card with 1GB of video memory
Having both installed and active
Recommended:
- Fast HDD or even SSD
- Quad-core CPU
- 8GB of RAM
- DX11-compatible graphics card with 1.5GB of video memory
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)