یک بار کاملا iTunes (و همه اثراتش رو) از سیستمتون حذف کنید و دوباره نصب کنید. آموزش این کار اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بار کاملا iTunes (و همه اثراتش رو) از سیستمتون حذف کنید و دوباره نصب کنید. آموزش این کار اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیبورد رایگان با گ چ پ ژ هم هست... توی iOS 5 هم که کیبورد فارسی خیلی خوب و خوشدستی داره...
دوستان چه دانلود منیجری رو برای ایپد پیشنهاد میدین؟ ممنون
Safari Download Manager رو از Cydia بگیرین...
کسی میدونه نرم افزار Av Player زیرنویس با پسوند Sub/idx رو ساپورت میکنه یا نه؟
توضیح هم مدادید خوب بود
چون من کیبوردای توی سایدیا رو هم نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
5Row Persian Keyboard (اسمش دقیق این نبود ، پرشین کیبورد رو سرچ کنین...) ، بعد از توی وینتربورد فعالش کنید ، بعد از توی تنظیمات کیبورد هم فعالش کنید ، بعد به خوبی کار میکنه...
خب اين رو از سايديا نصب كرده بودم ولي تو وينتربورد هيج كزينه اي براي فعال كردنش نيست
Last edited by bleu2u4u; 15-08-2011 at 02:16.
آقاااا!! منم در یک حرکت انتحاری آیپد 2 رو گرفتم!! به قول یکی از بچه های فروم عجب دافیه!!
یک گیفت 50$ هم گرفتم با قیمت 85 تومان!!!!(عجب دزدین اینا!!) حالا می خوام بدونم چه برنامه هایی بریزم؟! چندتا خوبش و بگین! اگه لازم بدونین من تازه دارم دانشجو میشم امسال و رشته ام هم برقه!!!
اه راستی یه بنامه واسه کانورت دیودی هم معرفی می کنید؟! واسه سیستم عامل مک نه ویندوزا!!
با تشکر!!![]()
![]()
آقاااا!! منم در یک حرکت انتحاری آیپد 2 رو گرفتم!! به قول یکی از بچه های فروم عجب دافیه!!
یک گیفت 50$ هم گرفتم با قیمت 85 تومان!!!!(عجب دزدین اینا!!) حالا می خوام بدونم چه برنامه هایی بریزم؟! چندتا خوبش و بگین! اگه لازم بدونین من تازه دارم دانشجو میشم امسال و رشته ام هم برقه!!!
اه راستی یه بنامه واسه کانورت دیودی هم معرفی می کنید؟! واسه سیستم عامل مک نه ویندوزا!!
با تشکر!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)