سلام به همگی
میخواستم بپرسم با چقدر سرمایه میشه کافی نت زد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام به همگی
میخواستم بپرسم با چقدر سرمایه میشه کافی نت زد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام من در یکی از مناطق پر رفت و آمد شهر در حال اجاره ی یک مغازه هستم ولی سرمایه ی زیادی ندارم برای کار و میخوام یه شغلی بزنم که زیاد سرمایه نخواد واسه اول کار ولی حد اقل در آمد ماهیانه 500 / 600 تومن بتونم باهاش در بیارم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون .
سرمایه 1 تومن حداکثر دارم واسه جنس .
صنفی که داخل اون خیابون هستند بیشتر در چه زمینه های :
40 % موبایل
40 % کیف و کفش و پوشاک
20 % هم خوراک و لوازم خانگی
کلا پر رفت و آمده
ذرت بخار پز (مکزیکی ) سود نداره ؟
من این ها رو در یک مغازه پیشنهاد میکنم :
ذرت و قارچ بخار پز
سیب زمینی سرخ شده
سبزی جات بخار پز (هویج / کلم/کلم بروکلی/شلغم/کدو/ و... (شلغم بخار پز تو زمستان عطرش مردم و بد جوری تحریک میکنه)
لبو پخته شده
مرغ بریان (مرغ های 1کیلویی)
یه پیشنهاد دیگه اینه که غذاهای اصیل ایرانی مثل غذای اصیل جنوبی ها (اهوازی ها) یا شمالی ها (رشتی ها) یا غذاهای (کردی) یا (مشهدی) در حال حاضر فقط رستوران فلوت در تهران رو دیدم که بخش خیلی کمی از غذا های اصیل ایرانی رو درست میکنه.
Last edited by m6ir; 26-12-2011 at 02:10.
مغازه گرفتيد ؟ چند متر هست ؟ چه شهري هست ؟ چه منطقه اي هست ؟
كار معمولي و همينجوري اگه ميخوايد همين چيزهايي كه m6ir گفت خوبه يا يه ساندويچي با قيمت ارزون (مثلا 1000 تا 2000 تومن ) يا سمبوسه و اين چيزا اما با كمي فكر و كمي اطلاعات ميشه چيزهاي خاصي زد كه تك باشه و سود عالي بكنيد مثل كول كاپ (ميتونيد اگه تهرانيد بريد مركز خريد ونك ببينيد چيه )
میخام تو 300 متر زمینم درخت کوکا پرورش بدم.
نهال این درخت رو کجا میفروشن؟
از برگش میگن استفاده های زیادی میشه . موارد دارویی و غذایی و... چون تو ایران کسی هنوز این درخت رو نمیشناسه.
Last edited by Ezel; 30-12-2011 at 20:26. دليل: حذف موارد مربوط به کوکائین
دوستان با 5 میلیون تومان کار درستیه اگه برم تو کار سکه ؟ یعنی تا قیمتش میاد پایین بخرم تا میره بالا بفروشم؟
بچه ها اگر بخوام با ماشین کار کنم فکر میکنید بهترین کار چیه؟ کاری که هم درامدش خوب باشه هم ارزش استحلاک ماشین روداشته باشه هم زیاد وقت ادم رو نگیره.
ماشین پراید صفر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوستان کسی نظری راجع به این شرکت نداره؟
ماهیانه 3 درصد سوذ میده
کسی میدونه راجع بهشون؟
یعنی من 60 تومن بذارم ماهی 1.5 میده؟
شبها و صبح های خیلی زود تا 8-9 که تاکسی تلفنی ها خلوت ترن . مسیر بین شهری که خوب یه کم خطرناکه
از همه بهترش کار تو یه شرکت پخش محصولات داخل شهری یا بین شهری هستش![]()
درخت كوكا به دليل استفاده خاصي كه ميشه ازش كرد براي توليد مواد مخدر ، كاشت و پروشش ممنوع هست و نياز به داشتن مجوز داره كه به همين راحتي به كسي مجوزش رو نمي دن
شما ميدونيد اگه مثلا نرخ بازار 609 تومن باشه بخوايد بفروشيد از شما حدودا 600 (يا كمتر) مي خرن ؟
يعني شما بايد سكه رو زماني كه مثلا 590 هست بخريد رو 610 بفروشيد تا كمي سود كنيد
بر اساس ريسكش و زمانش و اين حرفها يه محاسبه ساده كنيد الان به صرفه نيست (مگه اينكه اتفاق خاصي بخواد بيوفته )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)