من زمانی که عکسی رو به عناون تصویر مخاطب انتخاب میکنم و با طرف تماس میگیرم عکس با کیفیت است، ولی چند روز دیگه وقتی باز به همون مخاطب زنگ میزنم عکسی که نشون میده کاملا بی کیفیت هست.. انگار عکس کوچیک رو بزرگ کرده.. چاره چیه؟
من زمانی که عکسی رو به عناون تصویر مخاطب انتخاب میکنم و با طرف تماس میگیرم عکس با کیفیت است، ولی چند روز دیگه وقتی باز به همون مخاطب زنگ میزنم عکسی که نشون میده کاملا بی کیفیت هست.. انگار عکس کوچیک رو بزرگ کرده.. چاره چیه؟
ببینید اولا که اینطوری نیست که همیشه 5 دقیقه باشه..ثانیا این رو باید با سایر گوشی ها مقایسه کنید که بعضا کلا کانکت نمیشن و باید در بهترین شرایط باشی! من به شما قول میدم که جی پی اس این گوشی جزو بهترین هاست.
خود گوگل مپ بدون اینترنت موقعیت یابی نمیکنه؟من نقشه هارو دارم.بیرون با گوگل مپ خیلی طول میکشه من میرم توی gps status وقتی موقعیت یابی کرد بعد میرم توی گوگل مپ.ولی اوایل سریعتر موقعیت یابی میکرد.
دوستان کسی این مشکل رو نداره؟
گوشی من Android 2.3.5 with HTC Sense 3.0 هست در صورتیکه گفته شده در آگوست امسال Android 4.0.4 with HTC Sense 3.6 ارائه شده.آپدیت هم پیداش نمیکنه.گوشی شما روی چه ورژنی هست؟
اینم لینک منبع خبر:
ورژن گوشی من هم مثل مال شماست
منم خیلی وقته منتظر بودم، اما گوشی آپدیتی پیدا نمیکنه
سلام
دوستان گوشی من چند وقته تا به اینترنت وصلش می کنم توی قسمت notifications یه سری تبلیغات بازی میاد که به googleplay لینک داره و هر کاری مبکنم حذف نمی شه ! توی قسمت task manager هم وجود نداره تا kill رو بزنم و فقط وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست کنم از بین میره
لطفا راهنمایی کنین که ویروسه یا چیز دیگه
اون تبلیغا مربوط به یه برنامه ایه که نصب کردی...
خودت ببین دیگه کدومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)