اسم مغازه رو دقیقا نمیدونم ولی مغازه دو طبقه ای هستش از پشت ویترین هم میتونی ببینی گوشی رو
اسم مغازه رو دقیقا نمیدونم ولی مغازه دو طبقه ای هستش از پشت ویترین هم میتونی ببینی گوشی رو
Last edited by weda12; 02-05-2011 at 22:16.
منتقل شد به بخش اندروئید
بابا سرکارید تعداد پست های طرفو ببینید (7)![]()
ملت قهرمان پرور چقدر ساده ان ولی نمیدونستم تا این حد
دوستان سلام من اولین پستمه اینجا مث همه شما منم منتظر این سوپر موبایل سمسونگم
ولی 620 یه جک بزرگه
مگه میشه جنس 800 دلاری با هزینه شیپیمگو گمرک و ... بیاد 600 دلار؟![]()
سلام
استفاده از محافظ Gorilla Glass که بسیار نازک و در عین حال مقاوم و با دوام و ضد خش هست روی GALAXY S II تایید شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم خیلی وقته اعلام کردن تو gsmarena هم تو مشخصاتش ذکر شده...
سلام به مردم غیور ایران
در هر جای این خاک پهناور که هستین بهتون سلام و درود می فرستم
من از بوشهر به صورت زنده گزارش می کنم
اول میریم یک آهنگ از محمود جهان براتون پخش می کنیم:
سلام علیکم علی اهل وطن
ز راه دوری که می گویم سخن ....
بله دوستان من الان از ساعت 9 خیابون لیان هستم و تمام مغازه ها روگشتم
پشت پاساژ توحید داخلش روبروش همه جار و گشتم
نهایتا دقیق وقتی رفتم پشت پاساژ توحید یه مغازه دیدم که این گوشی رو داره و خیلی تعجب کردم
چون این گوشی به تازگی عرضه شده و برام عجیب بودکه به این زودی به بوشهر برسه این هم عکس از گوشی توی ویترین
در ضمن صاحب مغازه وقتی دید ما داریم فیلمبرداری می کنیم دوربین مارو گرفت و ما هرچی کارت خبر نگاری نشون دادیم دوربین رو به ما پس نداد این رو هم با گوشی صدابردارمون گرفتیم
لطفا این عکس رو در جایی پخش نکنید که به دست انگجت و جی اس ام آرنا و بقیه سایت ها برسه چون ممکنه برای عکاسش مشکل ایجاد بشه
خبر های جدید تر از این گوشی متعاقبا در همین تاپیک اعلام میشه
تا برنامه بعدی شمارو به خدا می سپارم
با تشکر از زحمت شما
حرف ایشون از اولش هم زیر سوال بود آخه گوشی که هنوز تو خیلی کشورا عرضه نشده اونهم با قیمت کمتر از کارخونه !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
خیلی مشکوک بود ....
با این اوصاف واخبار احتمالا شاید تا یه هفته دیگه تهران بفروش برسه اما خوب قطعا یه افت قیمت خوب هم برای کسانی که صبور باشند داره همون طور که دوستان میگن و تو نمونه گالکسی 1 و سایر گوشیهای سامسونگ مشخص شد ..
راستی یه خواهش :لطفا آدرس فیلم ها رو از این سایت یوتیوب ندید چون خیلی از دوستان نمیتونن استفاده کنن اگه امکانش هست لطفا جایی آپ کنید در ضمن اگه mp4 باشه که دیگه عالی میشه
با تشکر
منظورتون قرمزه هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)