مهدی جان تجربه نشون داده دقیقا بعد از چنین پستی(فِلِش به سمت بالا
.gif)
)، بحث ها تازه شروع میشه! (از اون بحث ها
.gif)
)
-------------------
ولی جدا از شوخی، بحث های خوبی هست، فقط مشکل اینجاست که تو تاپیک بتلفیلد داره صورت می گیره، شاید اگه تو یه گروه بود اون وقت جای بحث برای همه ی کاربرا باز تر بود و با کاربرای بیشتری بحث رو ادامه می دادیم.
------------------
مهرداد جــــــــون(جان!!)
.gif)
، معلومه یه رگت فن کنسول هست!
.gif)
من خودم از اون کسایی هستم که همیشه سعی می کنم تو 2 تا پلتفرم بازی کنم و منطقی هم باشم، بگذریم که به قول شما کنسول ها انحصاری دارن، انحصاری هاشون هم الحق و الانصاف عالی بوده. ولی جدیدا، مخصوصا تو بازی های مولتی پلتفرم این ضعف های کنسول نسبت به PC رو به وضوح می بینیم و نمیشه این مسئله رو انکار کرد. شاید استارتشو بگیم Metro بوده، شاید 2 Crysis ...! ولی مشخصه! اینی که دارم می گم نه از جایی خوندم، نه چیزی، خودم به عینه دیدم.
مثلا تو کنسول ها ما چیزی به نام 1080p نداریم! کمتر بازی هایی هستن که این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن!
یا تو کنسول ما تو بازی های بزرگ 60 فریم رو علناً نداریم! تو بازی Crysis 2 هم که فریم تا 28 هم پایین میومد!
Draw Distance هم به طبع وجود نخواهد داشت! نمونش همین کرایسیس 2 (تو نسخه ی PC هم خوب چیزی نبود البته!)
مسئله ی مهم AA هست، که تو کنسول به زور می بینید حداکثر AAرو تا 2x یا 4x بالا میبرن! در صورتی که PC تا 8xCSAA یا 16xMSAA رو هم می کشه! AA هم که می دونید فوق العاده رو فریم و گرافیک بازی تاثیر میزاره!
موارد دیگه ای هم هست، مثلا تسلیشن ! یا Ambient Occlusion یا نورپردازی و ... که اصلا در حد کنسول نیست!
با این تفاسیر یکم عجیبه شما می گی باز کنسول جا داره برای پیشرفت یا کرایسیس 2، نسخه ی اکس باکس از پی سی بهتره(یا حتی برابری می کنه!) و...!! من با مراد موافقم، دیگه نسل به پایان رسیده و تو ای 3 هم دیدید که مایکرو فقط داشت رو کینکت مانور می داد و از طرف دیگه سونی که کلا ....!! این حرف هم که هنوز هیچ بازی از ظرفیت کامل کنسول ها استفاده نکرده، خیلی مسخرست، اصلا مگه کنسول ظرفیت داره!! این حرفاو سازنده های بازی می زنند برای کسایی که اطلاعات اندکی دارن! یادم میاد اون موقع که کیلزون اومد این حرفارو می شنیدم! فن های PS3 هم از همین حرفا برای گول زدن خودشون استفاده می کردن!! واقعا شما از دستگاهی که 6 سال عمر داره هنوز انتظار دارید؟ ببینید چی شده که طراح رندرینگ دایس اومده گفته ما
یک راه حل مخصوص برای نورپردازی نسخه ی اکس باکس در نظر داریم!! این جمله به تنهایی محدودیت کنسول رو به رخ میکشه(!). سازنده های بازی برای گرافیک بازی های خودشون باید دنبال راه و چاره باشن، از جزئیات بزنن، AA رو کم کنن، FPS رو بیارن پایین تا کنسول عزیز بتونه بازی رو بالا بیاره!!
کنسول راحتی های خاص خودش، ویژگی های خاص خودشو داره که به مراتب ممکنه آدم رو نسبت به PC سرگرم تر کنه! ولی تو بحث گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره.
بازی مثل Mortal Kombat رو به شخصه اصلا علاقه ای ندارم رو PC بیاد چون لذتی که تو کنسول از اون میبرم به مراتب بیشتره و اینکه آدم رو یاد سگا و گذشته میندازه...
به جاش اصلا دوست ندارم بازی مثل Diablo رو کنسول بیاد، چون اون المان و اصالت خودشو از دست میده!!
در مورد موتور بازی:
مهرداد این شکلی نمیشه! شما یه حداکثر برای کنسول تعیین کن، بگو این بازی ته گرافیک رو داشته رو کنسول و با فلان موتور ساخته شما، از یه طرف دیگه من به شما 3 تا بازی معرفی می کنم که 2 برابر گرافیک بازی که شما گفتید رو داشته باشه. در مورد فراست 2 هم تریلرهایی که به نمایش در اومد همه چیز رو مشخص کرد! همه می گفتن این تریلر فیلمه نه بازی! بعد شما می گید نسبت به موتور گاد آو وار ضعیف تره
.gif)
!! لااقل آنچارتد بود یه چیزی
.gif)
ولی اگه بخوایم Dx11 هم اضافه کنیم که کلا اینا حرفی برای گفتن ندارن...
راستی داشت یادم می رفت! شما با یک سیستم 700 یا 600 تومنی می تونی بازی های روز رو تو رزولوشن 720p با جزئیات بالا به راحتی بازی کنی و بازده بیشتری نسبت به کنسول
از نظر گرافیک بگیری...
امیدوارم این بحث تا پایان به همین شکل ادامه پیدا کنه...