تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 335 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنش شما میگی گرافیک Crysis 2 روی PS3 از یه PC قدرتمند (و حتی معمولی)بالاتره؟؟! رزولیشن PS3 که از HD هم پایین تره!!! آبجکت ها و افکت ها و در کل کیفیت بازی هم تقریبا معادل پایین ترین درجه PC هست!!! اون موقع کجا باهتون حرف میزنه؟

شما تریلر های BF3 رو اگه با دقت ببینی... کاملا معلومه که تقریبا قویترین عنوان صنعت گیم از نظر گرافیکی تا به امروز هست...(البته این رو قطعی نمیشه گفت تا وقتی عنوان عرضه بشه)
    از تخریب پذیری فوق العاده عالی و زیبا... تا Ambient Occlusion بسیار قدرتمند و .. و ... و... تازه همه ی این ها نسخه ی Pre Alpha بوده
    اون وقت روی کنسول ها با فریم ریت 60 چه جوری اجرا بشه؟

شما عکس های Witcher 2 رو برای X360 دیدی؟ چه قدر از PC ضعیف تره؟ اصلا تقریبا Volumetric Light نداره! بافت ها بی کیفیت...!!!

من نمیگم کنسول بده... یا از این حرف ها... و اتفاقا بسیار هم خوبه! شما با هزینه ای واقعا مناسب با کنسول ها میتونید گیم های روز رو با کیفیتی قابل قبول اجرا کنید... ولی واقعا این که بیایم بگیم از نظر گرافیکی کنسول ها از PC قویترن اصلا درست نیست.

موفق باشید.

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

شما با این سیستم بازی هایی مثل Metro 2033 و Crysis Warhead رو همین طوری مقایسه کن ببین چه نتیجه ای حاصل میشه
    من روی PS3 بازی کردم و هیچ تفاوتی ندیدم به جز جزئیاتی که مربوط میشه به DX11 و مخلفات
    منظور من کلی بود حالا نسخه PS3 رو ولش کن من میگم نسخه X360 بطور کل منظور نسخه کنسولی هست دیگه
    نمیدونم چقدر در مورد HD میدونید اما باید بگم کرایسیس در پایین ترین حالت ممکن کیفیت 720p رو پشتیبانی می کنه به پشت قاب کرایسیس 2 نگاه کن می بینی و بطور بسیار خلاصه تر میتونم بگم تقریبا هیچ بازی ای روی کنسول PS3 نیست که کیفیت تصویر کمتر از 720p داشته باشه
    در مورد بتلفیلد گفتید شما خیلی گنگ و سطحی گفتید بخاطر اینکه بتلفیلد گرافیکش فلانه و فلونه اگه کیفیت تصویرش مثلا از 720p بالاتر بره کنسول جواب نمیده من حرف شمارو قبول ندارم
    شما بیاید حرفتون رو باز کنید تا من قانع بشم شما یک دلیل بیارید که موتور پایه بازی بتلفیلد از موتور اختصاصی بی نظیر سانتامونیکا استدیو سونی بهتره که البته نیست اما شما یه دلیل بیارید من قبول می کنم
    به سایت IGN برید و مقاله 10 موتور برتر گرافیک دنیا رو بخونید یکی از دوستان همینجا هم گذاشته بود می بینید که موتور اختصاصی سونی و یا کلا موتورهای اختصاصی در رتبه های بالایی هستن آخرین بار یادمه کرای انجین 3 بعنوان اولین موتور پدازش مولتی استریمینگ در رتبه اول بود
    وارد جزئیات نمیشم من بطور ساده دارم میگم :
    طبق اطلاعات فعلی بتلفیلد نمیتونه از تمام ظرفیت کنسول استفاده کنه و به نظر من کنسول های فعلی خیلی راحت این بازی رو پشتیبانی کنند چرا که خیلی هستند بازی هایی که موتورهاشون چهار برابر ظرفیت موتور فروست بایت 2 بازی بتلفیلد رو دارن اما بازم نتونستن از تمام ظرفیت کنسول ها استفاده کنن پس اینکه بتلفیلد نمیتونه کیفیت تصویر 1080p داشته باشه به سازنده برمی گرده نه به سونی و نه به مایکروسافت که البته واکنش مدیر قسمت نشر کنسول سونی هم بی جهت نبود

اما در مورد این جمله تون :

من نمیگم کنسول بده... یا از این حرف ها... و اتفاقا بسیار هم خوبه! شما با هزینه ای واقعا مناسب با کنسول ها میتونید گیم های روز رو با کیفیتی قابل قبول اجرا کنید... ولی واقعا این که بیایم بگیم از نظر گرافیکی کنسول ها از PC قویترن اصلا درست نیست.
    من یه گیمری هستم عاشق بازی های شوتر حالا همه نوع شما گفتید با کنسول میشه بازی های امروزی رو با کیفیت خوب بازی کرد منم قبول دارم
    اما یه مقایسه کوچیک اینجا لازمه
    من چه سیستمی نیاز دارم که بتونم مثلا ( مثلا میگم ) بازی Dirt3 رو با کیفیت مثلا X360 روی PC بازی کنم ؟
    فکر کنم حدودا باید 1.200 پیدا بشم تا یه سیستم خوب ببندم بازم شک دارم بتونم در حد کنسول تمیز دربیارم هر چند سیستم خودم 5.000 قیمتشه و تمام بازی های مولتی پلتفرمی رو قشنگ اجرا می کنه
    به جز این مسئله آیا تمام بازی هایی که برای کنسول میان برای PC میان ؟ جواب نه
    آیا تمام بازی های PC برای کنسول میان ؟ جواب در بیشتر مواقع بله مگر اینکه سبک بازی خاص PC باشد

من خودم این روزا مورتال کمبات بازی می کنم همین جدیده رو همینکه فکرشو می کنم اگه کنسول نداشتم باید از خیر این بازی قشنگ ولذت بخش بخش می گذشتم دیوونم می کنه شاید شما راضی باشید اما من نه
    من خدای جنگ 3 هوی راین کاستلوانیا لوس انجلس نویر و خیلی بازی های دیگه رو اگه بازی نمی کردم شاید عجیب افسرده می شدم هر چند با سیستم 1.200 هم نمیشه این بازی هایی که ذکر کردم رو در صورت عرضه برای PC با کیفیت کنسولی اجرا کرد
    در اخر هم من نگفتم گرافیک کنسول از PC بیشتر گرافیک فعلی سیستم من از PS3 هم بیشتره و هم از X360
    اما ترجیح میدم تا جایی که مجبور نباشم از کنسول استفاده کنم چون پتانسیل بیشتره لذتشم بیشتره اما یه سری از بازی ها هستن که روی PC حال خودشو دارن یه نمونه شو خودت مثال زدی که با اون من موافقم

سلام بر شما

در مورد نمایشگاه سال بعد این پیش بینی من و کلا امکان داره اشتباه بشه یا نشه.....ولی فک کنم رونمایی بشن و زمان عرضشون رو هم اگه 2013 حساب کنیم 2شرکتای کنسولی 2 سال وقت دارن که کنسولای فعلیشون رو بفروشن که عالیه......... .

رونمایی نشدم که نشد....

+

در مورد دوم هم بله من خودم صد در صد یه کنسول رو واسه بازی خیلی به یه pc ترجیح میدم ولی این ترجیح تا زمانی هستش که کیفیت کنسول نزدیک به کیفیت pc و یا در اون حد باشه....... .(مثلا تا حالا من به جز crysis2 نسخه dx 11 و batllefield3 این نیازو احساس نکردم)

بالاخره از سال بعد با وارد شدن بازیهای مثه battlefield3 و یا bioshock که کلا تفاوت فاحشی از لحاظ کیفیت رو کنسولا و pc دارن نیاز به تغییر نسل احساس میشه...... .

راستی در مورد کرایسیس2 هم نسخه x360 اش بهتر بود فعلا نسخه x360 اون بهترین گرافیک کنسولی رو داره(ps3 اش رزولوشن کمتری داش)
    .
    .
    .
    حالا باید دیگه داداش اخه میدونی من اینو گفتم چرا که دیدم امسال مایکروسافت داره بدجور روی کینکت مانور میده
    دیگه این امکان دستورات صوتی و اون نمایش ها تو اکسپو و غیره بقیه رو تحریک می کنه
    در هر حال منم مثل خودتم کلا عاشق کنسولم مگه اینکه واقعا مجبور بشم از PC کمک بگیرم مثلا همین بتلفیلدو چون عاشق شوتر هستم روی PC نصب می کنم و بازی می کنم با نهایت کیفیتش
    اما کالاف هم روی PC و هم روی کنسول یکبار تموم می کنم
    به قول خودت شرایط فرق داره دیگه

در مورد کرایسیس آره حق با توئه اما زیاد هم مشهود نیست خیلی کمه جزئیات

به هر حال من خودم جزو کسانی هستم که عقیده دارن : کنسول ها میایند و می روند اما این PC است که زنده میماند

2. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بحث خیلی خوبیه امیدوارم به خوبی هم پیش بره اینو واسه این گفتم که فقط اگه احساس کردید یه جورایی بحث حال نمیده ادامه ندید تا همه چی به خوبیو خوشی تموم بشه....تجربه ثابت کرده که این طور تفسیر های مفصل کمی اخرش به ناکجا کشونده همین.

+
    مهرداد جان من یه کمک بهت بکنم خدای جنگ 3 رو ولش شما که عاشق شوتری زین پس با عنوان کیلزون 3 برو جلو تو حرفات که هم به روزتره هم این که دیگه همین.خودت حتما گرفتی منظورمو

4. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لایکان جان مثال زدم من
    خدای جنگو مثال زدم چون جزو سنگین ترین بازی های PS3 بود کلا کنسولی بود شایدم سنگین ترین
    واگرنه کیلزون 3 رو هم بازی کردم روی PS3
    فقط خواستم بازی درستی رو اونجا مثال بزنم خدای جنگو مثلا اونجا مثال زدم برای اینکه خیلی از منابع سیستمی کنسول استفاده می کنه و ...
    در هر حال من حرفام کاملا چیزایی که از اینترنت خوندم و علمیه و میتونم برای همه شون مدرک و لینک ارائه بدم اگرم جایی اشتباه میگم خوشحال میشم بفهمم درستشو بدونم

در ضمن پدرکشتگی که نداریم اینا همش بحثه به خدا من دنبال چیزی به جز یادگیری و حس کردن یه محیط شاداب نیستم
    من الان عاشق فروم توتال وار شدم و این روزا ساعت ها وقتم اونجا می گذره از بس که کاربرای CA فعال و خوش مشرب هستن و عالی بحث ها پیش میره هر کی با دلیل و منطق نظر خودشو استدلال می کنه
    در اخرم همه با هم دوستیم چه بحثمون خوب پیش بره و چه نره و اگه منم میخواید بشناسید طوریم که به همه چه نظر موافق و چه مخالف و چه بی طرف احترام میذارم

شمام عزیز منی به قول معروف Any help appreciated

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اییییول به این میگن یه بحث داغ و بدون قل و غش!!
    به نظرات همدیگه احترام بگذارید و نظراتتون هم بگید...من یکی که واقعا وقتی اینجور پستهای تخصصی رو میخونم لذت میبرم
    خسته نباشید

8. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اییییول به این میگن یه بحث داغ و بدون قل و غش!!
    به نظرات همدیگه احترام بگذارید و نظراتتون هم بگید...من یکی که واقعا وقتی اینجور پستهای تخصصی رو میخونم لذت میبرم
    خسته نباشید
    مهدی جان تجربه نشون داده دقیقا بعد از چنین پستی(فِلِش به سمت بالا)، بحث ها تازه شروع میشه! (از اون بحث ها)
    -------------------
    ولی جدا از شوخی، بحث های خوبی هست، فقط مشکل اینجاست که تو تاپیک بتلفیلد داره صورت می گیره، شاید اگه تو یه گروه بود اون وقت جای بحث برای همه ی کاربرا باز تر بود و با کاربرای بیشتری بحث رو ادامه می دادیم.
    ------------------
    مهرداد جــــــــون(جان!!)، معلومه یه رگت فن کنسول هست! من خودم از اون کسایی هستم که همیشه سعی می کنم تو 2 تا پلتفرم بازی کنم و منطقی هم باشم، بگذریم که به قول شما کنسول ها انحصاری دارن، انحصاری هاشون هم الحق و الانصاف عالی بوده. ولی جدیدا، مخصوصا تو بازی های مولتی پلتفرم این ضعف های کنسول نسبت به PC رو به وضوح می بینیم و نمیشه این مسئله رو انکار کرد. شاید استارتشو بگیم Metro بوده، شاید 2 Crysis ...! ولی مشخصه! اینی که دارم می گم نه از جایی خوندم، نه چیزی، خودم به عینه دیدم.
    مثلا تو کنسول ها ما چیزی به نام 1080p نداریم! کمتر بازی هایی هستن که این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن!
    یا تو کنسول ما تو بازی های بزرگ 60 فریم رو علناً نداریم! تو بازی Crysis 2 هم که فریم تا 28 هم پایین میومد!
    Draw Distance هم به طبع وجود نخواهد داشت! نمونش همین کرایسیس 2 (تو نسخه ی PC هم خوب چیزی نبود البته!)
    مسئله ی مهم AA هست، که تو کنسول به زور می بینید حداکثر AAرو تا 2x یا 4x بالا میبرن! در صورتی که PC تا 8xCSAA یا 16xMSAA رو هم می کشه! AA هم که می دونید فوق العاده رو فریم و گرافیک بازی تاثیر میزاره!
    موارد دیگه ای هم هست، مثلا تسلیشن ! یا Ambient Occlusion یا نورپردازی و ... که اصلا در حد کنسول نیست!
    با این تفاسیر یکم عجیبه شما می گی باز کنسول جا داره برای پیشرفت یا کرایسیس 2، نسخه ی اکس باکس از پی سی بهتره(یا حتی برابری می کنه!) و...!! من با مراد موافقم، دیگه نسل به پایان رسیده و تو ای 3 هم دیدید که مایکرو فقط داشت رو کینکت مانور می داد و از طرف دیگه سونی که کلا ....!! این حرف هم که هنوز هیچ بازی از ظرفیت کامل کنسول ها استفاده نکرده، خیلی مسخرست، اصلا مگه کنسول ظرفیت داره!! این حرفاو سازنده های بازی می زنند برای کسایی که اطلاعات اندکی دارن! یادم میاد اون موقع که کیلزون اومد این حرفارو می شنیدم! فن های PS3 هم از همین حرفا برای گول زدن خودشون استفاده می کردن!! واقعا شما از دستگاهی که 6 سال عمر داره هنوز انتظار دارید؟ ببینید چی شده که طراح رندرینگ دایس اومده گفته ما یک راه حل مخصوص برای نورپردازی نسخه ی اکس باکس در نظر داریم!! این جمله به تنهایی محدودیت کنسول رو به رخ میکشه(!). سازنده های بازی برای گرافیک بازی های خودشون باید دنبال راه و چاره باشن، از جزئیات بزنن، AA رو کم کنن، FPS رو بیارن پایین تا کنسول عزیز بتونه بازی رو بالا بیاره!!

کنسول راحتی های خاص خودش، ویژگی های خاص خودشو داره که به مراتب ممکنه آدم رو نسبت به PC سرگرم تر کنه! ولی تو بحث گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    بازی مثل Mortal Kombat رو به شخصه اصلا علاقه ای ندارم رو PC بیاد چون لذتی که تو کنسول از اون میبرم به مراتب بیشتره و اینکه آدم رو یاد سگا و گذشته میندازه...
    به جاش اصلا دوست ندارم بازی مثل Diablo رو کنسول بیاد، چون اون المان و اصالت خودشو از دست میده!!
    در مورد موتور بازی:
    مهرداد این شکلی نمیشه! شما یه حداکثر برای کنسول تعیین کن، بگو این بازی ته گرافیک رو داشته رو کنسول و با فلان موتور ساخته شما، از یه طرف دیگه من به شما 3 تا بازی معرفی می کنم که 2 برابر گرافیک بازی که شما گفتید رو داشته باشه. در مورد فراست 2 هم تریلرهایی که به نمایش در اومد همه چیز رو مشخص کرد! همه می گفتن این تریلر فیلمه نه بازی! بعد شما می گید نسبت به موتور گاد آو وار ضعیف تره !! لااقل آنچارتد بود یه چیزی ولی اگه بخوایم Dx11 هم اضافه کنیم که کلا اینا حرفی برای گفتن ندارن...

راستی داشت یادم می رفت! شما با یک سیستم 700 یا 600 تومنی می تونی بازی های روز رو تو رزولوشن 720p با جزئیات بالا به راحتی بازی کنی و بازده بیشتری نسبت به کنسول از نظر گرافیک بگیری...

امیدوارم این بحث تا پایان به همین شکل ادامه پیدا کنه...

10. 9 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث های خیلی خوبیه به شرطی که همین روند رو طی کنه!
    به محض اینکه روند بحث بخواد به سمت نامناسبی بره مطمئنا جلوی اولین پست به این صورت گرفته میشه...
    اینو میگم چون تجربه نشون داده که احتمال اینکه این بحث های به بی راهه هم برن وجود داره...
    +
    به نظر من بهتره همه حرفایی که توی این بحث های تاپیک های مختلف زده میشه با دلیل و مدرک باشه تا بحث ها به شکل بهتری پیش بره
    مثلا در مورد بخش آنلاین باید اشاره کرد که اولا بخش آنلاین بازی های fps ها رو میشه با هم مقایسه کرد و سطح هر کدوم رو نسبت به هم تعیین کرد و موردی نداره... دوما توی ایران هم برای آنلاین بازی کردن فقط توی پی سی یکمی مشکل وجود داره وگرنه توی کنسول که آنلاین بازی کردن چیز سختی نیست. چون برای ps3 که کلا این بخش رایگانه و اکثرا هم بازی ها رو به صورت اورجینال می خرن و دنبال ه.ک کردن کنسول نمیرن پس خیلی راحت می تونن با نسخه اورجینالی که تهیه کردن بخش آنلاین بازی ها رو برن... توی x360 هم که با بازی های کپی میشه راحت آنلاین بازی کرد و وقت باید اکانت خرید که اونم هزینه خیلی زیادی نداره و اونایی که واقعا دوس داشته باشن حتما برای لایو این هزینه ها رو متقبل میشن...
    خلاصه اینکه یعنی اکثر کسانی که کنسول دارن بخش آنلاین شوتر هایی مثل هیلو و بتلفیلد و cod رو کامل میرن و بعدش میان نظر میدن که کدوم بازی دارای بخش آنلاین بهتر و عظیمتری هستش و این هم بعد بازی کردن همه اونا کاملا مشخص میشه و اگه کسی طرفداری بی دلیل از بازی خاصی نکنه مطمئنا در این مورد نظر ها هم خیلی نزدیک به هم میشه
    اینو هم باید اشاره کرد که کلا سری بتلفیلد از همون ابتدا یعنی از سال 2002 با بتلفیلد 1942 بر بخش آنلاین فوق العاده تمرکز داشته و از این نظر معروف بوده و حالا هم با بخش آنلاین عظیمتر پا به عرصه گذاشته و اینجوری هم که همه جا اشاره میشه بتلفیلد سابقه زیادی نداره هم نیست!
    مدارک رو هم در زیر مشاهده می کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سابقه هر دو سری رو نشون میده و مشخصه از این نظر خیلی با هم فرق ندارن و این که توی ایران چه جوری نگاه میشه یه بحث دیگست!
    قصد مقایسه دو تا بازی رو هم ندارم و قبلا هم گفتم طرف هیچ کدوم نیستم و اینجا فقط خواستم که دیگه در جاهای مختلف به سابقه کم سری بتلفیلد اشاره نشه... اتفاقا من از تک تک شماره های قبلی cod لذت بردم مخصوصا چند شماره اول و دلیلی هم نمی بینم طرف بازی خاصی رو بگیرم و خواستم فقط واقعیت ها روشن بشه...

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مهدی جان تجربه نشون داده دقیقا بعد از چنین پستی(فِلِش به سمت بالا)، بحث ها تازه شروع میشه! (از اون بحث ها)
    -------------------
    ولی جدا از شوخی، بحث های خوبی هست، فقط مشکل اینجاست که تو تاپیک بتلفیلد داره صورت می گیره، شاید اگه تو یه گروه بود اون وقت جای بحث برای همه ی کاربرا باز تر بود و با کاربرای بیشتری بحث رو ادامه می دادیم.
    ------------------
    مهرداد جــــــــون(جان!!)، معلومه یه رگت فن کنسول هست! من خودم از اون کسایی هستم که همیشه سعی می کنم تو 2 تا پلتفرم بازی کنم و منطقی هم باشم، بگذریم که به قول شما کنسول ها انحصاری دارن، انحصاری هاشون هم الحق و الانصاف عالی بوده. ولی جدیدا، مخصوصا تو بازی های مولتی پلتفرم این ضعف های کنسول نسبت به PC رو به وضوح می بینیم و نمیشه این مسئله رو انکار کرد. شاید استارتشو بگیم Metro بوده، شاید 2 Crysis ...! ولی مشخصه! اینی که دارم می گم نه از جایی خوندم، نه چیزی، خودم به عینه دیدم.
    مثلا تو کنسول ها ما چیزی به نام 1080p نداریم! کمتر بازی هایی هستن که این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن!
    یا تو کنسول ما تو بازی های بزرگ 60 فریم رو علناً نداریم! تو بازی Crysis 2 هم که فریم تا 28 هم پایین میومد!
    Draw Distance هم به طبع وجود نخواهد داشت! نمونش همین کرایسیس 2 (تو نسخه ی PC هم خوب چیزی نبود البته!)
    مسئله ی مهم AA هست، که تو کنسول به زور می بینید حداکثر AAرو تا 2x یا 4x بالا میبرن! در صورتی که PC تا 8xCSAA یا 16xMSAA رو هم می کشه! AA هم که می دونید فوق العاده رو فریم و گرافیک بازی تاثیر میزاره!
    موارد دیگه ای هم هست، مثلا تسلیشن ! یا Ambient Occlusion یا نورپردازی و ... که اصلا در حد کنسول نیست!
    با این تفاسیر یکم عجیبه شما می گی باز کنسول جا داره برای پیشرفت یا کرایسیس 2، نسخه ی اکس باکس از پی سی بهتره(یا حتی برابری می کنه!) و...!! من با مراد موافقم، دیگه نسل به پایان رسیده و تو ای 3 هم دیدید که مایکرو فقط داشت رو کینکت مانور می داد و از طرف دیگه سونی که کلا ....!! این حرف هم که هنوز هیچ بازی از ظرفیت کامل کنسول ها استفاده نکرده، خیلی مسخرست، اصلا مگه کنسول ظرفیت داره!! این حرفاو سازنده های بازی می زنند برای کسایی که اطلاعات اندکی دارن! یادم میاد اون موقع که کیلزون اومد این حرفارو می شنیدم! فن های PS3 هم از همین حرفا برای گول زدن خودشون استفاده می کردن!! واقعا شما از دستگاهی که 6 سال عمر داره هنوز انتظار دارید؟ ببینید چی شده که طراح رندرینگ دایس اومده گفته ما یک راه حل مخصوص برای نورپردازی نسخه ی اکس باکس در نظر داریم!! این جمله به تنهایی محدودیت کنسول رو به رخ میکشه(!). سازنده های بازی برای گرافیک بازی های خودشون باید دنبال راه و چاره باشن، از جزئیات بزنن، AA رو کم کنن، FPS رو بیارن پایین تا کنسول عزیز بتونه بازی رو بالا بیاره!!

کنسول راحتی های خاص خودش، ویژگی های خاص خودشو داره که به مراتب ممکنه آدم رو نسبت به PC سرگرم تر کنه! ولی تو بحث گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    بازی مثل Mortal Kombat رو به شخصه اصلا علاقه ای ندارم رو PC بیاد چون لذتی که تو کنسول از اون میبرم به مراتب بیشتره و اینکه آدم رو یاد سگا و گذشته میندازه...
    به جاش اصلا دوست ندارم بازی مثل Diablo رو کنسول بیاد، چون اون المان و اصالت خودشو از دست میده!!
    در مورد موتور بازی:
    مهرداد این شکلی نمیشه! شما یه حداکثر برای کنسول تعیین کن، بگو این بازی ته گرافیک رو داشته رو کنسول و با فلان موتور ساخته شما، از یه طرف دیگه من به شما 3 تا بازی معرفی می کنم که 2 برابر گرافیک بازی که شما گفتید رو داشته باشه. در مورد فراست 2 هم تریلرهایی که به نمایش در اومد همه چیز رو مشخص کرد! همه می گفتن این تریلر فیلمه نه بازی! بعد شما می گید نسبت به موتور گاد آو وار ضعیف تره !! لااقل آنچارتد بود یه چیزی ولی اگه بخوایم Dx11 هم اضافه کنیم که کلا اینا حرفی برای گفتن ندارن...

راستی داشت یادم می رفت! شما با یک سیستم 700 یا 600 تومنی می تونی بازی های روز رو تو رزولوشن 720p با جزئیات بالا به راحتی بازی کنی و بازده بیشتری نسبت به کنسول از نظر گرافیک بگیری...

امیدوارم این بحث تا پایان به همین شکل ادامه پیدا کنه...
    سلام
    ببخشید بی اجازه وارد بحث میشم اما دیدم بحث جالبیه
    از طرف گرافیک PC کاملا با شما موافقم . اما 5 سال پیش کنسول ها اومدن از اون موقع تا حالا PC باهاش رقابت کرده و تازه تونسته گرافیکش رو بالاتر از کنسول نشون بده .
    شما هم انصاف داشته باش هر روز یه سخت افزار جدید اعم از Cpu , Video card , Ram .... واسه PC میاد اما از وقتی کنسول ها اومدن به بازار همون Hardware رو داشتن فقط طی این چند مدت تغییرات کوچیکی از نظر اندازه و مصرف انرژی و .... رو شون انجام شده اگه واسه کنسول هم مسه pc اینقد سخت افزار جدید میومد که دیگه PC حرفی واسه گفتن نداشت . من خودم PS3 داشتم و در زمان خودش هم کامپیوتر شاخ داشتم
    اگه شما بخواید یه PC خوب بخرید باید کلی هزینه کنید و هر سال واسه بازی های جدید از Hardware های جدید استفاده کنی اما کنسول این مشکلو نداره

14. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اول این که از تمام دوستانی که از بحث حمایت میکنن متشکرم

خوب... از Crysis 2 شروع میکنیم:

من روی PS3 بازی کردم و هیچ تفاوتی ندیدم به جز جزئیاتی که مربوط میشه به DX11 و مخلفات
    منظور من کلی بود حالا نسخه PS3 رو ولش کن من میگم نسخه X360 بطور کل منظور نسخه کنسولی هست دیگه
    نمیدونم چقدر در مورد HD میدونید اما باید بگم کرایسیس در پایین ترین حالت ممکن کیفیت 720p رو پشتیبانی می کنه به پشت قاب کرایسیس 2 نگاه کن می بینی و بطور بسیار خلاصه تر میتونم بگم تقریبا هیچ بازی ای روی کنسول PS3 نیست که کیفیت تصویر کمتر از 720p داشته باشه
    به نقل از مجله بازی رایانه :"نسخه PS3 در رزولیشن پایه 1024X720 عمل میکند"
    پس از HD(1280X720) پایین تره.

جزییات مربوط به DX11 ؟؟؟ اصلا Crysis 2 روی PC هم از DX11 استفاده نمیکنه..!!!

ولی خوب از نظر کیفیت:

میریم سراغ سایت Bit-tech.net که دوستان اهل سخت افزار و بازی باهاش آشنا هستن:

(من عکس ها رو لینکشونو قرار میدم تا صفحه زیاد شلوغ نشه!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خوب...

سایت بعدی Gamingbolt هست:

جدا از رزولیشن بالاتر نسخه ی PC ... به سایه ها دقت کنید.

کد:
    ------------------------------------------------

و سایت Tomshardware هم گفته:

Now that the final retail version of Crysis 2 is out, now there's been enough time for a direct PC vs. console comparison. The good news is that the PC is still the best platform for Crysis 2. Even a computer running a GeForce 8800GT can pull ahead of the console versions in terms of resolution and smoothness.

If you have anything older than that though, the consoles match the PC experience very closely (though some would argue that it's the PC that's matching the console experience). Perhaps the PC can pull even further ahead when DX11 gets injected into the game.

-----------------------------------------------

در مورد بتلفیلد گفتید شما خیلی گنگ و سطحی گفتید بخاطر اینکه بتلفیلد گرافیکش فلانه و فلونه اگه کیفیت تصویرش مثلا از 720p بالاتر بره کنسول جواب نمیده من حرف شمارو قبول ندارم
    شما بیاید حرفتون رو باز کنید تا من قانع بشم شما یک دلیل بیارید که موتور پایه بازی بتلفیلد از موتور اختصاصی بی نظیر سانتامونیکا استدیو سونی بهتره که البته نیست اما شما یه دلیل بیارید من قبول می کنم
    به سایت IGN برید و مقاله 10 موتور برتر گرافیک دنیا رو بخونید یکی از دوستان همینجا هم گذاشته بود می بینید که موتور اختصاصی سونی و یا کلا موتورهای اختصاصی در رتبه های بالایی هستن آخرین بار یادمه کرای انجین 3 بعنوان اولین موتور پدازش مولتی استریمینگ در رتبه اول بود
    وارد جزئیات نمیشم من بطور ساده دارم میگم :
    طبق اطلاعات فعلی بتلفیلد نمیتونه از تمام ظرفیت کنسول استفاده کنه و به نظر من کنسول های فعلی خیلی راحت این بازی رو پشتیبانی کنند چرا که خیلی هستند بازی هایی که موتورهاشون چهار برابر ظرفیت موتور فروست بایت 2 بازی بتلفیلد رو دارن اما بازم نتونستن از تمام ظرفیت کنسول ها استفاده کنن پس اینکه بتلفیلد نمیتونه کیفیت تصویر 1080p داشته باشه به سازنده برمی گرده نه به سونی و نه به مایکروسافت که البته واکنش مدیر قسمت نشر کنسول سونی هم بی جهت نبود
    خوب هنوز Batllefield 3 عرضه نشده و نمیشه در مورد زیاد بحث کرد... ولی (یکی از دوستان گفت) از همین تریلر های منتشر شده سطح گرافیک بازی معلومه...
    یک تریلر که در E3 فکر میکنم عرضه شد بود که قابلیت های Frostbite 2 رو بررسی میکرد... واقعا در همه ی فاکتور ها قدرتمنده!!! از تخریب پذیری که تا به حال در هیچ گیمی دیده نشده تا افکت ها و ... اگه در نسخه PC از تسلیشن هم درست و حسابی با فاکتور بالا استفاده کنن دیگه بی رقیب میشه!

همین تکنیک Radiosty که به Global Illumination مربوطه:

ببینید چه قدر بازی رو به واقعیت نزدیک میکنه... اثر رنگ ها و نور ها بر آبجکت ها فوق العادست.

وقتی در یک گیم فوق العاده کنسولیزه شده مثل Crysis 2 کنسول ها اون طوری کم میارن... (افت فریم های وحشتناک گزارش شده بود تازه در اون سطح کیفیت) دیگه نمیشه انتظار اجرای BF3 رو در وضع مناسب روی کنسول ها داشت.

شما در مورد موتور بازی گفتید... خوب این جا در مورد انجین بحثی نیست... ولی نمیشه موتور اختصاصی سانتا مونیکا برای PS3 رو با این مقایسه کرد...

Cry Engine 3 درسته واقعا قدرتمنده... با اون قابلیتش که میشه همزمان گیم رو برای چندین کنسول بسازن...(اسمش یادم نیست Live Create بود فکر کنم...؟)

من یه گیمری هستم عاشق بازی های شوتر حالا همه نوع شما گفتید با کنسول میشه بازی های امروزی رو با کیفیت خوب بازی کرد منم قبول دارم
    اما یه مقایسه کوچیک اینجا لازمه
    من چه سیستمی نیاز دارم که بتونم مثلا ( مثلا میگم ) بازی Dirt3 رو با کیفیت مثلا X360 روی PC بازی کنم ؟
    فکر کنم حدودا باید 1.200 پیدا بشم تا یه سیستم خوب ببندم بازم شک دارم بتونم در حد کنسول تمیز دربیارم هر چند سیستم خودم 5.000 قیمتشه و تمام بازی های مولتی پلتفرمی رو قشنگ اجرا می کنه
    به جز این مسئله آیا تمام بازی هایی که برای کنسول میان برای PC میان ؟ جواب نه
    آیا تمام بازی های PC برای کنسول میان ؟ جواب در بیشتر مواقع بله مگر اینکه سبک بازی خاص PC باشد

من خودم این روزا مورتال کمبات بازی می کنم همین جدیده رو همینکه فکرشو می کنم اگه کنسول نداشتم باید از خیر این بازی قشنگ ولذت بخش بخش می گذشتم دیوونم می کنه شاید شما راضی باشید اما من نه
    من خدای جنگ 3 هوی راین کاستلوانیا لوس انجلس نویر و خیلی بازی های دیگه رو اگه بازی نمی کردم شاید عجیب افسرده می شدم هر چند با سیستم 1.200 هم نمیشه این بازی هایی که ذکر کردم رو در صورت عرضه برای PC با کیفیت کنسولی اجرا کرد
    در اخر هم من نگفتم گرافیک کنسول از PC بیشتر گرافیک فعلی سیستم من از PS3 هم بیشتره و هم از X360
    اما ترجیح میدم تا جایی که مجبور نباشم از کنسول استفاده کنم چون پتانسیل بیشتره لذتشم بیشتره اما یه سری از بازی ها هستن که روی PC حال خودشو دارن یه نمونه شو خودت مثال زدی که با اون من موافقم
    اتفاقا امروز صبح با یکی از دوستان در همین مورد حرف میزدیم

ببینید من اصلا مخالف کنسول نیستم! به هیچ وجه! بیشتر نکاتی رو هم که در این قسمت گفتید کاملا قبول دارم...

ولی وقتی به مقایسه گرافیک PC vs Console میرسیم... و بحث در این مورده اصلا نمیشه PC های قدرتمند رو با کنسول ها مقایسه کرد.

شما میگی قیمتش بیشتر میشه... خوب درسته! در این بحث حرفی از قیمت نبود!

کنسول ها عالی بودن... الآن هم خوبن... قیمت خوبی دارن و اکثر بازی ها روشون خوب اجرا میشه... و ... و... ولی دیگه نباید بیایم بگیم پتانسیل گرافیکی شون هنوز تموم نشده و از این حرفها که سازنده های گیم های اختصاصی PS3 میگن
    دیگه از نظر گرافیکی هیچ کاری نمیشه روی کنسول ها انجام داد...

الآن Witcher 2 رو دارن برای Xbox 360 عرضه میکنن... ببینید:(نمیدونم این عکس ها واقعیه یا نه ولی از سایت Gamingbolt هست و به احتمال 99 درصد واقعین)

کیفیت بافت ها... Volumetric Light ها... همه در نسخه کنسولی کیفیت خیلی پایینی دارن!! اصلا تقریبا نور حجم داری دیده نمیشه!

کد:
    در این لینک هم به بافت ها دقت کنید...
    Last edited by Erfan.; 21-06-2011 at 10:54.

16. 11 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بحث خیلی خوبیه امیدوارم به خوبی هم پیش بره اینو واسه این گفتم که فقط اگه احساس کردید یه جورایی بحث حال نمیده ادامه ندید تا همه چی به خوبیو خوشی تموم بشه....تجربه ثابت کرده که این طور تفسیر های مفصل کمی اخرش به ناکجا کشونده همین.
    حامد جان به ناکجا نمیره... بحث آروم داره پیش میره

به وضوح می بینیم و نمیشه این مسئله رو انکار کرد. شاید استارتشو بگیم Metro بوده، شاید 2 Crysis ...! ولی مشخصه! اینی که دارم می گم نه از جایی خوندم، نه چیزی، خودم به عینه دیدم.
    واقعا این قسمت گفته هاتون عالی بود...

به نظر من بهتره همه حرفایی که توی این بحث های تاپیک های مختلف زده میشه با دلیل و مدرک باشه تا بحث ها به شکل بهتری پیش بره
    مثلا در مورد بخش آنلاین باید اشاره کرد که اولا بخش آنلاین بازی های fps ها رو میشه با هم مقایسه کرد و سطح هر کدوم رو نسبت به هم تعیین کرد و موردی نداره... دوما توی ایران هم برای آنلاین بازی کردن فقط توی پی سی یکمی مشکل وجود داره وگرنه توی کنسول که آنلاین بازی کردن چیز سختی نیست. چون برای ps3 که کلا این بخش رایگانه و اکثرا هم بازی ها رو به صورت اورجینال می خرن و دنبال ه.ک کردن کنسول نمیرن پس خیلی راحت می تونن با نسخه اورجینالی که تهیه کردن بخش آنلاین بازی ها رو برن... توی x360 هم که با بازی های کپی میشه راحت آنلاین بازی کرد و وقت باید اکانت خرید که اونم هزینه خیلی زیادی نداره و اونایی که واقعا دوس داشته باشن حتما برای لایو این هزینه ها رو متقبل میشن...
    خلاصه اینکه یعنی اکثر کسانی که کنسول دارن بخش آنلاین شوتر هایی مثل هیلو و بتلفیلد و cod رو کامل میرن و بعدش میان نظر میدن که کدوم بازی دارای بخش آنلاین بهتر و عظیمتری هستش و این هم بعد بازی کردن همه اونا کاملا مشخص میشه و اگه کسی طرفداری بی دلیل از بازی خاصی نکنه مطمئنا در این مورد نظر ها هم خیلی نزدیک به هم میشه
    اینو هم باید اشاره کرد که کلا سری بتلفیلد از همون ابتدا یعنی از سال 2002 با بتلفیلد 1942 بر بخش آنلاین فوق العاده تمرکز داشته و از این نظر معروف بوده و حالا هم با بخش آنلاین عظیمتر پا به عرصه گذاشته و اینجوری هم که همه جا اشاره میشه بتلفیلد سابقه زیادی نداره هم نیست!
    مدارک رو هم در زیر مشاهده می کنید :
    وحید جان حرف شما کاملا درسته... ولی یک نکته ای که هست اینه که من فقط در رابطه با گرافیک PC vs Console دارم بحث میکنم نه چیز دیگه ای...!

موفق باشید.

18. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این آقایون ناظر هم که همش میگن تجربه چیو ثابت کرده ،چیو ثابت کرده (به دل نگیرین
    +
    دوستان،تجربه ثابت کرده که اینجور بحث ها به مرافعه میرسه آخرش...... پس مواظب باشید(منم برای تکمیل شدن حرفای ناظران عزیز گفتم)
    +
    خب....اولا; کنسول،همونطور که دوستان ذکر کردن، یه عمر مفیدی داره که با توجه به عمری که اکس باکس و Ps3 دارن،میشه نتیجه گرفت که چندی بیش به جایگزینی نسل جدید کنسول ها با این نسل فاصله نیست....اما اینکه کنسول ظرفیت داره یا نه،کاملا یک حرف نسبی هست....من معتقدم که آره،کنسول هنوز ظرفیت داره...اما تا کی؟! در چه موردی؟ چجوری میخواد از این ظرفیت استفاده کنه؟اصلا این ظرفیت چقدر هست؟چقدر شرکت های سازنده میتونن ازش استفاده کنن؟! چرا بعضی از شرکت ها باید با یه 60 فریم بودن بازیشون روی کنسول ،کلی افتخار بکنن؟! منظورم mw3 هست،بولینگ رو اگه برید تو تویترش، همش داره میگه چقدر خوب بازی ما روی کنسول،60 فریم مطلق هستش....این نشون میده که کنسول تقریبا دیگه داره فرسوده میشه که با 60 فریم،آقایون به خودشون میبالان....البته من خودم ساپورتر فارسی اکس باکس لایو هستم=> شدیدا فن اکس باکس هستم + و شدیدا فن COD هستم،اما باید کمی با تامل و منطق با این قضیه برخورد کرد....کنسول ها واقعا بازده خودشون رو،تا آینده ای نه چندان دور از دست میدهند.... حتی،من مدرکی دارم که میتونم به شما ارائه بدم و متوجه میشید که مایکرو قصد یک سری اکانت جدید برای لایو داره،که مخصوص اکس باکس جدید/کنسول جدیدی هست که این شرکت در راه داره....حتی شایعه هایی بین ساپورترز فروم بود که میگفتن آخرین عضو ایده اکس باکس برای این حدود 1 ماه پیش مایکرو رو ترک کرد،چون با یک سری از افرادی که مایکرو قصد داشت برای اینکار استخدام کنه،مشکل داشته....همین طور Major Nelson هم گفتش که (دقیقا ترجمه فارسی) : "برادران و خواهران عزیزم، هیچ میدونید Alan Wake2 برای نسل جدید کنسولمون عرضه میشه؟" که البته بعد از اون اومد و گفت که این خبر اشتباه بوده و کلی معذرت خواست،که 2 تا مورد پیش میاد: مطمئنا نسل بعدی تا بعد از عرضه Kingdoms نمیاد،اگر هم حرف Major درسته باشه،یعنی تا alanwake2 هم نمیاد....یا اینکه Alan wake 2 بر روی کنسول جدید عرضه میشه.همینطور میدونیم که مایکروسافت چندین نفر رو برای کار روی اکس باکس جدید استخدام کرده=> پس میدونن که دیگه از نسل حاظر،نمیشه بیشتر استفاده کرد....نمیشه انتظاری که عام از Alan Wake2 رو دارن رو با این نسل بر آورده کرد...پس قطعا همون اندک ظرفیتی که برای استفاده کردن از کنسول باقی مونده هم بزودی استفاده میشه و تا چند سال بعد شاهد حداقل کنسول جدید مایکروسافت خواهیم بود...
    دوما; این که کنسول در بازیهای مولتی پلتفرم در گرافیک،بسیاری از موارد کم میاره از pc،شکی نیست...اما من هم موافقم که کیفی که با گرافیک کنسول میکنم رو،حتی با بالاترین گرافیک PC نمیکنم...گرچه PC از اول بوده،و خواهد بود....اما کنسول ها هستند که مخصوص بازی هستند...نه pc....جالبه بسیاری از شرکت ها،میان کنسول (مخصوصا اکس باکس) رو لید قرار میدن...پس هنوز امیدی دارن نسبت به کنسول ها....در ضمن،گرافیک بازی های کنسول هیچ وقت،پیشرفت آن چنان چشم گیری از این به بعد نخواهد داشت...پیشرفت داره...اما دیگه نه اونقدری که در PC شاهد هستیم....

20. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •