تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 227 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خلاصه داستان كتاب Mass Effect: Retribution هم به MEU اضافه شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من پاراگونم تا ته پر کردم ،خیلی حال داد ...
    خب انتظاراتمون از نسخه 3 :
    این سیاره گردی حذف بشه ...آخرا آخرا خیلی خسه کننده شده بود هی باید موشک لانچ کنی ( مثه اینکه تو نسخه 3 اینو نداریم ..خداروشکر)

شپرد مثه یه بازیگر خوب نقش بازی کنه ...مصنوعی نباشه ! (همینطور را رفتنش تو نرمندی! دی!)
    مثه ME2 جذاب باشه ...تلفیقی از RPG کامل و ACTION کامل ( ک تو ME2 من کاملا حسش کردم )
    به امید گوتی شدن بازی
    گوتی که میشه باقیه بازی ها هم میشن گونی

سیاره گردی هنوز هم هست ولی سیستمش بهتر شده

حالت مصنوعی شپرد هنوزم هست توی تریلر جیمز وگا دقت کنی در موقع مبارزه خیلی مصنوعیه و به جیمز نگاه نمیکنه !

اکشن و گیم پلی بهتر از me2 هستش

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

حرکات صورت شپرد رو فکر نکنم بشه مثل بقیه درست کرد چون میتونی هر صورتی که خواستی درست کنی و ترکیب حرکات لب و چشم ها درست با صورت مچ نمیشه ، ولی فکر کنم صورت پیش فرض شپرد بهتر باشه چون حرکات روی اون صورت تعریف شدند
    ME2 که RPG کامل نبود ، به نظر من اگه RPG شماره 1 رو توی 3 تکرار کنند عالی میشه ، همین تنوع آیتم ها و لوت کردن خیلی توی ME1 جالب بود ولی تو ME2 دیده نمیشد
    همچنین گشتن با ماشین توی سیاره ها اگه توی ME3 باشه عالی میشه
    تا اینجا هر شماره ای ویژگی های منحصربه فردی داشته ، به نظرم اگه ME3 تلفیقی از ویژگی های خوب دو شماره قبل باشه عالی میشه

6. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سعید میشه دلیلتو بگی....؟ME2 ک خیلی از عنصرای RPG رو داشت ...

8. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

آهان
    من دیدم بچه ها دنبال DLC هستند. گفتم بازی اومد که هیچی ته دیگشم خوردن

دوستان من قسمت نشد ME1 و 2 رو بازی کنم
    یه توضیحی میدین بازی چه جوریاست؟
    منو لینک نکنین میخوام آمیانه بشنوم
    فقط میدونم R.P.G هستش+کمی اکشن(البته فکر کنم)
    بازی شبیه به DEAD SPACE هم هست؟؟؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازی ک اصن شبیه DS نیس!
    مخلوطی از اکشن و RPG هسش...جفت سبکارو داره مخصوصا اکشنش ک نظیر نداره

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سعید میشه دلیلتو بگی....؟ME2 ک خیلی از عنصرای RPG رو داشت ...

نه
    توی ME2 آیتم نمیشه برداشت و کلا آیتم ها توی بازی کم هستند
    ولی توی ME1 آیتم ها خیلی زیادن ، انواع اسلحه ها ( از نظر قدرت ) انواع آپگرید ها برای اسلحه ها ، بعدشم تو ME1 سیستم لولینگ بزرگتر و جالب تر بود
    من الان دارم ME1 رو بازی میکنم ، از نظر RPG اگه بخوایم حساب کنیم ME2 افت کرده ولی از نظر اکشن خیلی بهتر شده
    lol ، اگه علی بیاد ببینه من چی گفتم

13. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه
    توی ME2 آیتم نمیشه برداشت و کلا آیتم ها توی بازی کم هستند
    ولی توی ME1 آیتم ها خیلی زیادن ، انواع اسلحه ها ( از نظر قدرت ) انواع آپگرید ها برای اسلحه ها ، بعدشم تو ME1 سیستم لولینگ بزرگتر و جالب تر بود
    من الان دارم ME1 رو بازی میکنم ، از نظر RPG اگه بخوایم حساب کنیم ME2 افت کرده ولی از نظر اکشن خیلی بهتر شده
    lol ، اگه علی بیاد ببینه من چی گفتم
    مایک قمار( گمبل) گفته یک سری از المنت های مس افکت 1 که در مس افکت 2 حذف شده بود به بازی برگشته . حتی دقت کنی HUD مس افکت 3 شبیه مس افکت 1 هست با اینکه قرار بود مثل DEAD SPACE اصلا HUD نداشته باشه.

بعد تریلیر KINECKT رو ببین یه جا از یک BOX شپرد یک ARMOR بر میداره و من فکر کنم که مثل مس افکت 1 باشه نوع لباس ها و اپ دیتهاش + اپ دیت اسلحه به بازی برگشته و اینبار متنوع تر شده.

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آهان
    من دیدم بچه ها دنبال DLC هستند. گفتم بازی اومد که هیچی ته دیگشم خوردن

دوستان من قسمت نشد ME1 و 2 رو بازی کنم
    یه توضیحی میدین بازی چه جوریاست؟
    منو لینک نکنین میخوام آمیانه بشنوم
    فقط میدونم R.P.G هستش+کمی اکشن(البته فکر کنم)
    بازی شبیه به DEAD SPACE هم هست؟؟؟
    فیلم جنگ ستارگان رو دیدی؟ منم ندیدم!

یه جورایی مثل اونه تو فضایی و موجودات فضایی با تاریخ و فرهنگ غنی و.... که مورد هجوم یک نژاد کهن فضایی قرار میگیرند که هر 5000 هزار سال یکبار میاد نژاد های برتر رو از بین میبره و برده خودش میکنه. حالا شپرد یک فرمانده نیروی الاینس که نیروی نظامی زمین در فضاست پس از کشف این موضوع( کسی باور نمرکنه در نسخه 1 و 2 ) سعی داره با کمک دوستاش از هر نژادی جلوی این اتفاق رو بگیره.

بازی از نظر اکشن عنی تر از DS هست و شبیه GEARS OF WAR میمونه اکشنش. در طول بازی باید با افراد مختلف صحبت کنی و دیالوگ ها رو خودت انتخاب کنی که دیالوگ ها نحوه بیان دارند یعنی میتونی در جواب یک حرف خشن باشی یا مهربون. تصمیم گیری هات در نحوه بازی و اتفاقات بازی تاثیر داره و گاهی کشتن یا نکشتن یک نفر یا کمک کردن به یک نفر میتونه بخشی از بازی رو تغییر بده. پس از این که بازی تموم شد میتونی سیوت رو هم به نسخه بعدی انتقال بدی تا نتایج تصمیماتت در نسخه قبلی رو ببینی همچنین میتونی با یارات (جنس مخالف) رومانس کنی.

کلا شاهکاری در تاریخ بازی های کامپیوتریه که بازی کردن حداقل نسخه 2 حتی بدون DLC ها قبل عرضه نسخه 3 به شدت توصیه میشه چون هنوز هنوزم نه گرافیک و نه گیم پلی نسخه 2 از بازی های روز چیزی کم نداره

17. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب سایت کامپیوتر گیمز هم دمو رو بازی کرده و گفته هرچی که دوس داشتیم به بازی اضافه شده. دوتا چیز جالب داره!

یک اینکه اپدیت های اسلحه و زره در بازی زیاده و نوید برگشت بازی به نسخه 1 رو میده و دوم اینکه هر کارکتری 6 رنک برای اپگرید داره . 3 تای اول که لازمه و 3تای بعدی هر کدوم رو که باز کنی دو گزینه داره که با انتخابش قدرت کارکتر بیشتر میشه( مس افکت 2 رنک چهارم اپگرید کارکتر یادتونه؟) این هم باز نوید rpg تر شدن بازی رو میده.

در ضمن دشمن ها برای خارج کردن شپرد از سنگرش به سرعت نارنجک میندازن!!! تموم کردن این بازی در درجه insanty غیر ممکنه مثل نسخه 2 که غیر ممکن بود( حداثب امکان نداشت همه کارکتر ها زنده بمونن)

در ضمن قرار نیست انگار هر تصمیم پاراگون به سود شپرد باشه بلکه اگر رکس رو زنده گذاشته باشیم واسمون تو بازی دردسر ایجاد میکنه وای به حال رکنای کویین.

یک چیز دیگه که در بازی اضافه شده war asset هست! یعنی اینکه با هر کسی نژادی مکانی و کشوری دوست شی به war asset اضافه میکنه و هرچه بیشتر بشه این مقدر امادگی برای جنگ readiness rating و قدرت نظامی effectively military strength هم بیشتر میشه. یعنی مثلا دوستی با سامارا میتونه 25 پوینت بهمون war asset بده ولی مثلا دوستی با میراندا 65 پوینت. هرچه readiness rating بیشتر بشه امکان اینکه مرحله اخر رو با پیروزی پشت سر بزاریم بیشتر میشه. البته co op و مولتی پلیر بازی کردن + بازی کردن بازی مس افکت در facebook و google + به readiness rating اضافه میکنه و کمک میکنه با war asset کم هم بشه مرحله اخر رو خوب تموم کرد ( اصلا حال نمیده چیت بزنیم تازه تا بازی رو نخریم بدردمون نمیخوره اینکار) ولی کلا لازم نیست حتما برای اضافه کردن readiness rating مولتی بزنیم و یا در شبکه های اجتماعی مس افکت بازی کنیم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط از همین الان دارم نقشه میکشم واسه تابستون سال بعد که مثل همیشه بی بازی میشیم تا cod و fifa ...... اینا بیاد مس افکت 1 تا 3 رو بازی کنم

19. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •